καλύτερες εφαρμογές Smart TV

Οι 6 καλύτερες εφαρμογές που πρέπει να εγκαταστήσει κάθε κάτοχος Smart TV

Σημαντικά σημεία

  • Μετατρέψτε την έξυπνη τηλεόρασή σας σε συσκευή περιήγησης χρησιμοποιώντας το BrowseHere για πλοήγηση στο διαδίκτυο.
  • Χρησιμοποιήστε τις εφαρμογές Spotify και YouTube Music στην τηλεόρασή σας για πάρτι ή για να αναβαθμίσετε τις καθημερινές δραστηριότητες.
  • Βελτιώστε την εμπειρία παιχνιδιού σας σε μεγάλη οθόνη με το Steam Link χωρίς να επενδύσετε σε κονσόλα.

Οι περισσότερες νέες τηλεοράσεις είναι έξυπνες τηλεοράσεις, επομένως πιθανότατα έχετε μία στο σπίτι. Αν και πιθανότατα το χρησιμοποιείτε για να παίζετε παιχνίδια στην κονσόλα σας ή να παρακολουθείτε ταινίες ή εκπομπές στην αγαπημένη σας πλατφόρμα ροής, τηλεοπτικό κανάλι ή καλωδιακή συνδρομή, ξέρατε ότι μπορεί να κάνει πολλά περισσότερα;

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVortex.gr⁩ στο Viber  

 PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN Στην Ελλάδα | Απόκτησε 2 έτη + 4 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Διαβάστε επίσης : Καλύτερες εφαρμογές IPTV Player για Samsung Smart TV

Αυτές είναι οι εφαρμογές που κάθε smart TV πρέπει να εγκαταστήσει αμέσως.

BrowseHere

περιήγηση στο διαδίκτυο σε τηλεόραση

Η smart TV είναι ένας υπολογιστής. Αν και δεν είναι τόσο ισχυρό όσο το τηλέφωνο, το tablet ή το φορητό υπολογιστή σας, μπορείτε να κάνετε βασικές εργασίες όπως η περιήγηση στο Διαδίκτυο. Και δεδομένου ότι οι περισσότερες έξυπνες τηλεοράσεις διαθέτουν επίσης συνδεσιμότητα Bluetooth, μπορείτε να τις αντιστοιχίσετε με ένα ασύρματο ποντίκι και πληκτρολόγιο και έχετε μια ολοκληρωμένη συσκευή πλοήγησης στο Διαδίκτυο με τεράστια οθόνη.

Επομένως, εάν θέλετε να το κάνετε αυτό, θα πρέπει να εγκαταστήσετε την εφαρμογή BrowseHere της TCL, ένα πρόγραμμα περιήγησης που έχει σχεδιαστεί ειδικά για τηλεοράσεις και είναι κατασκευασμένο από την TCL, τον κατασκευαστή της απολύτως τεράστιας τηλεόρασης TCL QD-Mini LED 115 ιντσών. Ωστόσο, μπορείτε να το εγκαταστήσετε σε άλλα προϊόντα Google TV για να περιηγηθείτε στο διαδίκτυο.

Παρόλο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή με το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασής σας, συνιστούμε να αγοράσετε ένα από τα καλύτερα ασύρματα ποντίκια και ασύρματα πληκτρολόγια για τη διευκόλυνσή σας. Και επειδή τα περισσότερα tablet και φορητοί υπολογιστές διαθέτουν επίσης Bluetooth, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτά τα αξεσουάρ με τις άλλες συσκευές σας.

Κατεβάστε: BrowseHere (Ελεύθερο)

Spotify / Μουσική YouTube

spotify σε έξυπνη τηλεόραση

Παρόλο που τα ηχεία Bluetooth είναι εξαιρετικά για πάρτι και για όλα, γνωρίζατε ότι μπορείτε να εγκαταστήσετε το Spotify ή το YouTube Music στην smart TV σας; Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε απλώς να ενεργοποιήσετε την τηλεόρασή σας και να ξεκινήσετε την αναπαραγωγή μουσικής απευθείας από αυτήν αντί να αφήνετε το τηλέφωνό σας να κάνει όλη την αναπαραγωγή όταν διοργανώνετε ένα πάρτι.

Κάνοντας αυτό θα σας βοηθήσει να φτιάξετε τη διάθεση για τη συγκέντρωση σας χωρίς να χρειάζεται να ασχοληθείτε με τον εξοπλισμό σας. Εάν φτιάξετε ένα οικονομικό home cinema στο σπίτι σας, θα μπορούσατε να επωφεληθείτε από τα καλύτερα ηχεία του συστήματός σας για την αναπαραγωγή μουσικής.

Η χρήση της έξυπνης τηλεόρασής σας για αναπαραγωγή μουσικής θα σας βοηθήσει επίσης να δώσετε περισσότερη ζωή στο σπίτι σας, ακόμα κι αν είστε μόνοι. Για παράδειγμα, εάν μαγειρεύετε και ακολουθείτε τη συνταγή βίντεο στο tablet σας, μπορείτε να βάλετε το Spotify ή το YouTube Music να παίζει στο παρασκήνιο χωρίς να παρεμβαίνει στο βίντεο που παρακολουθείτε.

Κατεβάστε: Spotify (Ελεύθερο) / YouTube Music (Ελεύθερο)

Steam

Ένας από τους λόγους που αγοράζετε μια μεγάλη τηλεόραση είναι για να απολαύσετε τα παιχνίδια σας σε αυτήν. Ωστόσο, δεν έχουν όλοι κονσόλα παιχνιδιών, ειδικά όσοι άλλαξαν από κονσόλα σε gaming υπολογιστή ή όσοι μεγάλωσαν με υπολογιστή παιχνιδιών και δεν είχαν ποτέ κονσόλα. Και ενώ μπορείτε πάντα να εγκαταστήσετε τον επιτραπέζιο ή φορητό υπολογιστή παιχνιδιών στο σαλόνι σας και να παίξετε τα παιχνίδια σας εκεί, συχνά δεν είναι το καλύτερο δωμάτιο όπου μπορείτε να τοποθετήσετε τον υπολογιστή σας.

Επομένως, εάν θέλετε να παίξετε παιχνίδια σε μεγάλη οθόνη αλλά δεν θέλετε να μετακινήσετε τον υπολογιστή παιχνιδιών σας, θα πρέπει να εγκαταστήσετε το Steam Link στην τηλεόρασή σας. Ενώ το Steam Link χρησιμοποιείται κυρίως για την αναπαραγωγή παιχνιδιών Steam στο smartphone σας, μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για να παίξετε παιχνίδια σε μια smart TV. Αλλά αν σκοπεύετε να το κάνετε αυτό, συνιστούμε να συνδέσετε ένα ελεγκτή Bluetooth ή να χρησιμοποιήσετε μια ρύθμιση ασύρματου πληκτρολογίου και ποντικιού, καθώς η αναπαραγωγή παιχνιδιών με τηλεχειριστήριο είναι σχεδόν αδύνατη.

Ενώ χρειάζεστε μια ισχυρή σύνδεση στο διαδίκτυο για να απολαύσετε τα παιχνίδια σας μέσω του Steam Link, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε αντί να ρίχνετε εκατοντάδες δολάρια σε μια κονσόλα για να απολαύσετε παιχνίδια στην smart TV σας.

Κατεβάστε: Steam (Ελεύθερο)

VLC για Android

Οι περισσότεροι από εμάς απολαμβάνουμε την ψυχαγωγία μας μέσω πλατφορμών ροής όπως το Netflix, το Amazon Prime Video ή το YouTube. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχουν φορές που θέλετε να παρακολουθήσετε βίντεο που σας ανήκουν και όχι από κάποια υπηρεσία ροής. Εάν συμβαίνει αυτό, πρέπει να εγκαταστήσετε το VLC για Android στην τηλεόρασή σας.

Το VLC κάνει περισσότερα από την απλή αναπαραγωγή βίντεο που φορτώνετε στην έξυπνη τηλεόρασή σας, καθώς μπορεί επίσης να έχει πρόσβαση σε αρχεία βίντεο και μουσικής που έχετε αποθηκεύσει αλλού, όπως το τοπικό σας δίκτυο ή ακόμα και μέσω ενός διακομιστή FTP. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για την τοπική αναπαραγωγή αρχείων μουσικής. Επομένως, εάν έχετε αποθηκευμένη μουσική και βίντεο σε μια μονάδα USB ή μια εξωτερική μονάδα δίσκου και θέλετε να τα παρακολουθήσετε στην τηλεόρασή σας, θα πρέπει να εγκαταστήσετε το VLC για Android.

Κατεβάστε: VLC για Android (Ελεύθερο)

Google Meet

Αν και τίποτα δεν είναι καλύτερο να συναντήσετε την οικογένεια και τους φίλους σας από κοντά, αυτό μπορεί συχνά να μην είναι δυνατό. Έτσι, το επόμενο καλύτερο πράγμα είναι να επικοινωνήσετε μαζί τους μέσω βιντεοκλήσης στην smart TV σας. Η μεγαλύτερη οθόνη θα σας κάνει να εκτιμήσετε περισσότερο όταν τα βλέπετε, αντί να αρκεστείτε στη μικρή οθόνη του smartphone ή του tablet σας.

Ωστόσο, για να το χρησιμοποιήσετε αποτελεσματικά, χρειάζεστε μια έξυπνη τηλεόραση με μικρόφωνο και κάμερα. Εάν η τηλεόρασή σας δεν έχει ενσωματωμένη, μπορείτε να συνδέσετε μια κάμερα web USB και, στη συνέχεια, μπορείτε να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε την έξυπνη τηλεόρασή σας για να καλείτε την οικογένεια και τους φίλους σας μέσω του Google Meet.

Κατεβάστε: Google Meet (Ελεύθερο)

Εφαρμογή Apple TV

Εάν δεν έχετε iPhone ή οποιαδήποτε άλλη συσκευή Apple, πιθανότατα δεν θα σκεφτείτε να εγγραφείτε στο Apple TV+. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα καθώς η εφαρμογή Apple TV δεν είναι διαθέσιμη σε τηλέφωνα Android, tablet Android ή Chromebook. Ενώ η Apple διατήρησε την εφαρμογή της πλατφόρμας ροής αποκλειστικά για iOS και iPadOS, γνώριζε ότι το μερίδιο αγοράς της Apple TV ήταν μικρό σε σύγκριση με το Android ή το Google TV, επομένως έκανε την εφαρμογή Apple TV διαθέσιμη σε άλλες πλατφόρμες smart TV.

Αυτός είναι ένας από τους σπουδαίους λόγους για τους οποίους πρέπει να εγγραφείτε στο Apple TV+, ακόμα κι αν δεν διαθέτετε συσκευή Apple. Η εγκατάσταση της εφαρμογής Apple TV σάς επιτρέπει να απολαμβάνετε πολλές εξαιρετικές αποκλειστικότητες Apple TV+, όπως For All Mankind, Ted Lasso, Severance και Greyhound. Εάν σκοπεύετε να εγκαταστήσετε την εφαρμογή στην τηλεόρασή σας, θα πρέπει επίσης να δείτε αυτές τις συμβουλές και κόλπα για να βελτιώσετε την εμπειρία σας στο Apple TV+, επιτρέποντάς σας να αξιοποιήσετε στο έπακρο.

Κατεβάστε: Apple TV (Ελεύθερο)

Αυτές είναι οι εφαρμογές που πρέπει να εγκαταστήσετε στην smart TV σας για να αξιοποιήσετε στο έπακρο. Ενώ οι έξυπνες τηλεοράσεις είναι εμφανώς αργές σε σύγκριση με άλλες συσκευές, η ευκολία να έχετε αυτές τις εφαρμογές άμεσα διαθέσιμες στην τηλεόρασή σας θα κάνει την ψυχαγωγία πολύ πιο εύκολη και μπορεί ακόμη και να σας κάνει να χρησιμοποιείτε την τηλεόρασή σας πιο συχνά.

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *