Πώς να κρύψετε στιγμιότυπα οθόνης από την εφαρμογή iPhone Photos

Πώς να κρύψετε στιγμιότυπα οθόνης από την εφαρμογή iPhone Photos

Η εφαρμογή Φωτογραφίες για iPhone οργανώνει σε μεγάλο βαθμό όλους τους τύπους φωτογραφιών σε άλμπουμ. Ωστόσο, η κύρια ροή δείχνει όλες τις φωτογραφίες που έχετε αποθηκεύσει στο iPhone σας.

Όσοι χρησιμοποιούν τα iPhone τους για δουλειά μπορεί να βρουν την κύρια οθόνη της εφαρμογής Φωτογραφίες γεμάτη με στιγμιότυπα οθόνης. Ενώ η διαγραφή των στιγμιότυπων οθόνης για να μειώσει το χάος εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική επιλογή, μερικές φορές δεν είναι εφικτή.

Κατά καιρούς, μπορεί να θέλετε να αποκρύψετε στιγμιότυπα οθόνης ώστε να μην εμφανίζονται στη βιβλιοθήκη φωτογραφιών σας αντί να τα διαγράψετε. Εάν το κάνετε, η Βιβλιοθήκη φωτογραφιών σας θα είναι απαλλαγμένη από ακαταστασία στιγμιότυπων οθόνης.

Μπορείτε να αποκρύψετε στιγμιότυπα οθόνης από τη Συλλογή φωτογραφιών στο iPhone;

Η δυνατότητα απόκρυψης στιγμιότυπων οθόνης στη Συλλογή φωτογραφιών του iPhone είναι διαθέσιμη μόνο στο iOS 18. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να εγκαταστήσετε είτε το iOS 18 Developer Beta είτε το iOS 18 Public Beta για να απολαύσετε τη λειτουργία.

Διαβάστε επίσης :Πώς να κρύψετε εφαρμογές στο iPhone

Έχουμε ήδη μοιραστεί έναν λεπτομερή οδηγό για πώς να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το iOS 18 Public Beta στο iPhone σας. Ακολουθήστε αυτόν τον οδηγό για να εγκαταστήσετε την πιο πρόσφατη ενημέρωση iOS 18 στο iPhone σας και, στη συνέχεια, να αποκρύψετε στιγμιότυπα οθόνης από τη Βιβλιοθήκη φωτογραφιών με ένα μόνο πάτημα.

Πώς να αποκρύψετε στιγμιότυπα οθόνης από τη βιβλιοθήκη φωτογραφιών στο iPhone;

Αφού κατεβάσετε και εγκαταστήσετε το iOS 18 Public beta, μπορείτε να αποκρύψετε μόνο τα στιγμιότυπα οθόνης ώστε να μην εμφανίζονται στη βιβλιοθήκη φωτογραφιών σας. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Με εγκατεστημένο το iOS 18, εκκινήστε το Φωτογραφίες εφαρμογή στο iPhone σας.

Φωτογραφίες

2. Όταν ανοίξει η εφαρμογή Φωτογραφίες, θα βρείτε όλες τις φωτογραφίες που είναι αποθηκευμένες στο iPhone σας. Η κύρια οθόνη της εφαρμογής Φωτογραφίες είναι συνήθως ένα χάος, καθώς κάθε τύπος φωτογραφίας, όπως στιγμιότυπα οθόνης, κλικ κάμερας, ληφθείσες εικόνες κ.λπ., εμφανίζονται όλα σε ένα μόνο μέρος.

3. Στο κάτω μέρος της οθόνης, θα βρείτε ένα νέο Εικονίδιο φίλτρου. Πατήστε πάνω του.

Εικονίδιο φίλτρου

4. Στη λίστα επιλογών που εμφανίζεται, αναπτύξτε το Προβολή Επιλογών.

Προβολή Επιλογών

5. Στις επιλογές του διευρυμένου μενού, καταργήστε την επιλογή ο Εμφάνιση στιγμιότυπων οθόνης .

Εμφάνιση στιγμιότυπων οθόνης

6. Αυτό θα απόκρυψη όλων των στιγμιότυπων οθόνης αποθηκευμένο στην εφαρμογή Φωτογραφίες για iPhone.

7. Για να επαναφέρετε τα στιγμιότυπα οθόνης, πατήστε στο εικονίδιο φίλτρου, επιλέξτε Επιλογές προβολής και έλεγχος Εμφάνιση στιγμιότυπων οθόνης.

Εμφάνιση στιγμιότυπων οθόνης

Η δυνατότητα απόκρυψης στιγμιότυπων οθόνης από τη Συλλογή φωτογραφιών του iPhone είναι πράγματι μια εξαιρετική δυνατότητα, ειδικά για εκείνους των οποίων η συλλογή είναι φορτωμένη με στιγμιότυπα οθόνης.

Διαβάστε επίσης :Πώς να ενεργοποιήσετε το Live Voicemail στο iPhone

Αυτός ο οδηγός εξηγεί πώς να αποκρύψετε στιγμιότυπα οθόνης από τη Συλλογή φωτογραφιών του iPhone. Ενημερώστε μας εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια σε αυτό το θέμα στα σχόλια. Επίσης, αν σας φανεί χρήσιμος αυτός ο οδηγός, μην ξεχάσετε να τον μοιραστείτε με τους φίλους σας.

— Ισίδωρος
— Ισίδωρος

΄Ενας Φανταστικός χαρακτήρας με πολύ αγάπη για την τεχνολογία.

Άρθρα: 4648

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *