Πώς να αποκτήσετε νέα Emojis στο Android το 2024

Ας το παραδεχτούμε: όλοι έχουμε περάσει μια εποχή που βασιζόμασταν σε ακρωνύμια και συντομογραφίες για να εμφανίσουμε συγκεκριμένα συναισθήματα. Αυτές τις μέρες, έχετε πολλά emoji για να προσθέσετε αίσθηση στα ηλεκτρονικά μηνύματα.

Όχι μόνο emoji, αλλά τώρα έχουμε και avatar που αντιπροσωπεύουν τους εαυτούς μας σε πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης και άμεσων μηνυμάτων. Σε αυτό το άρθρο, θα μιλήσουμε για τα emojis και τον τρόπο ενημέρωσης των emoji στο Android.

Πώς να ενημερώσετε τα Emojis στο Android;

Ανεξάρτητα από την εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων σας, η δημοφιλής εφαρμογή Gboard για Android σάς παρέχει τόνους emoji για χρήση σε μηνύματα κειμένου.

Οι φίλοι σας μπορεί να χρησιμοποιούν νέα emoji στην εφαρμογή άμεσων μηνυμάτων, αλλά εσείς δεν τα έχετε. Για να απολαύσετε αυτά τα emoji και στο τηλέφωνό σας, ακολουθήστε αυτά τα βήματα.

Διαβάστε επίσης :Πώς να έχετε αυτοκόλλητα τύπου Apple Genmoji στο Android

Το καλύτερο Android TV MECOOL KM2 Plus στα 72€   με κουπόνι -10%   `mecoolbestandroid ` –Χωρίς τελωνείο

1. Ενημερώστε το λειτουργικό σας σύστημα

Κάθε φορά που η Google κυκλοφορεί νέες ενημερώσεις στο Android, προσθέτει νέα emoji. Εάν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή Gboard στο Android σας, θα βρείτε νέα emoji μόλις ενημερώσετε το λειτουργικό σας σύστημα.

Η ενημέρωση της έκδοσης Android θα μειώσει επίσης τα προβλήματα συμβατότητας με emoji, που είναι ο κύριος λόγος που βλέπετε το σύμβολο κράτησης θέσης “OBJ” σε εφαρμογές ή ιστότοπους αντί για emoji.

Emojis στο Android

Εάν έχετε παρατηρήσει πολλά σύμβολα κράτησης θέσης «OBJ» σε εφαρμογές ή ιστότοπους τελευταία, θα πρέπει να ενημερώσετε την έκδοση Android.

1. Ανοίξτε το Ρυθμίσεις εφαρμογή στο Android σας.

2. Στις Ρυθμίσεις, κάντε κύλιση προς τα κάτω στο Σχετικά με τη συσκευή και αγγίξτε το.

Σχετικά με τη Συσκευή

3. Στο Σχετικά με τη συσκευή, πατήστε στο Ενημέρωση συστήματος ή Εκσυγχρονίζω.

Ενημέρωση λογισμικού

Τώρα, το τηλέφωνό σας θα ελέγχει για διαθέσιμες ενημερώσεις έκδοσης Android. Αν βρει κάποιο, θα ληφθεί και θα εγκατασταθεί αυτόματα.

2. Ενημερώστε την εφαρμογή Gboard για Android

Το Gboard είναι η στοκ εφαρμογή πληκτρολογίου για Android. Δεν έχει σημασία αν χρησιμοποιείτε SMS ή οποιαδήποτε εφαρμογή ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων. θα μπορείτε να βλέπετε μόνο τα emoji που είναι διαθέσιμα στο Gboard.

Εάν θέλετε να ενημερώσετε τα emoji στο τηλέφωνό σας Android, θα πρέπει να διατηρείτε πάντα ενημερωμένη την εφαρμογή σας Gboard. Για να ενημερώσετε την εφαρμογή Gboard για Android, ανοίξτε το Google Play Store και αναζητήστε το Gboard.

Εκσυγχρονίζω

Στη συνέχεια, ανοίξτε την εφαρμογή Gboard από τη λίστα αποτελεσμάτων και πατήστε Εκσυγχρονίζω. Αυτό θα ενημερώσει την εφαρμογή Gboard στο smartphone Android σας.

Εάν χρησιμοποιείτε οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή πληκτρολογίου αντί για το Gboard, θα πρέπει να την ενημερώσετε από το Google Play Store για να απολαύσετε τα νέα emoji.

3. Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία Emoji Kitchen του Gboard

Αν δεν το γνωρίζετε, το Emoji Kitchen είναι μια αποκλειστική λειτουργία του Gboard που σας επιτρέπει να εκφράζεστε καλύτερα στους άλλους στο διαδίκτυο μέσω emoji.

Η δυνατότητα βασικά σάς επιτρέπει να συνδυάσετε δύο ή περισσότερα emoji σε ένα. Μπορείτε να βάλετε το συναίσθημα ενός emoji στο σχήμα ενός άλλου emoji. Όχι μόνο αυτό, αλλά το Gboard θα προτείνει επίσης μερικά emoji mashup με βάση τα emoji που έχετε επιλέξει.

Έχουμε ήδη μοιραστεί έναν λεπτομερή οδηγό για τη δημιουργία emoji mashup χρησιμοποιώντας το Gboard στο Android. Είναι ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό που πρέπει να δοκιμάσετε.

4. Δημιουργήστε το δικό σας Emoji στο Android

Bitmoji

Έχετε επίσης την ελευθερία να δημιουργήσετε το δικό σας emoji στο Android σας. Είναι εύκολο να δημιουργήσετε το δικό σας προσωπικό emoji σε ένα smartphone Android.

Και έχετε πολλές εφαρμογές για να το κάνετε αυτό. Μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές για τη δημιουργία του δικού σας εξατομικευμένου emoji είναι το Bitmoji. Μπορείτε να δημιουργήσετε το Bitmoji avatar σας και να το χρησιμοποιήσετε σε οποιαδήποτε εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων.

Μπορείτε να ελέγξετε τον οδηγό μας πώς να δημιουργήσετε emojis στο Android για να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε τα avatars Bitmoji. Έχουμε επίσης μοιραστεί μερικές άλλες εφαρμογές σε αυτόν τον οδηγό που σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε το δικό σας emoji στο Android.

Emojis

5. Χρησιμοποιήστε εφαρμογές Emoji για Android

Τόσο οι εφαρμογές emoji όσο και οι εφαρμογές πληκτρολογίου emoji είναι τα ίδια πράγματα στο Android. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να λάβετε τα πιο πρόσφατα emoji στο Android σας χωρίς να ενημερώσετε καμία εφαρμογή ή λογισμικό Android.

Υπάρχουν αρκετές εφαρμογές πληκτρολογίου emoji για Android διαθέσιμες στο Google Play Store που σας παρέχουν περισσότερα emoji από το Gboard. Οι περισσότερες εφαρμογές emoji είναι για Android και δωρεάν για λήψη και χρήση.

Διαβάστε επίσης :10 καλύτερες εφαρμογές αναγνώρισης τραγουδιού για Android

Επομένως, πρέπει να ελέγξετε τον οδηγό μας εφαρμογές emoji για Android και επιλέξτε την εφαρμογή που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Αφού εγκαταστήσετε την εφαρμογή, ορίστε την ως την προεπιλεγμένη εφαρμογή πληκτρολογίου και είστε έτοιμοι.

Αυτές είναι οι καλύτερες μέθοδοι για να ενημερώσετε τα emoji στο Android. Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για την εγκατάσταση νέων emoji στο Android, ενημερώστε μας στα σχόλια. Επίσης, αν το άρθρο σας βοήθησε, μοιραστείτε το με τους φίλους σας.

Share your love

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *