10 καλύτερες εφαρμογές Android για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας

10 καλύτερες εφαρμογές Android για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας

10 καλύτερες εφαρμογές Android για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας

Αν κοιτάξουμε γύρω μας, θα διαπιστώσουμε ότι σχεδόν όλοι ανησυχούν για τα δεδομένα του, συμπεριλαμβανομένων των μέσων, των εγγράφων και άλλων διαπιστευτηρίων.

Έτσι, θα παρουσιάσουμε 10 εφαρμογές Android που πρέπει να έχετε, που σίγουρα θα σας βοηθήσουν να προστατεύσετε τα πολύτιμα δεδομένα σας. Μπορείτε να δημιουργήσετε και να επαναφέρετε δεδομένα με τη βοήθεια αυτών των εφαρμογών.

Πλέον το 60-70% των χρηστών κινητής τηλεφωνίας χρησιμοποιεί την πλατφόρμα Android καθώς το android είναι μια από τις πλατφόρμες που παρουσιάζει μια τεράστια λίστα δυνατοτήτων στους χρήστες του.

Σήμερα συνεχίζω να μιλάω για την καλύτερη εφαρμογή Android για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά των δεδομένων σας. Σχεδόν όλοι ανησυχούν για τα δεδομένα του, συμπεριλαμβανομένων των μέσων, των εγγράφων και άλλων διαπιστευτηρίων.

Σε αυτήν την ανάρτηση λοιπόν 10 καλύτερες εφαρμογές Android για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας , θα σκεφτώ πώς να δημιουργήσω αντίγραφα ασφαλείας και να επαναφέρω δεδομένα για να τα αποκτήσω όποτε χρειαστεί. Από κάτω είναι η καλύτερη εφαρμογή για αυτήν την εργασία. Απλώς κατεβάστε και εγκαταστήστε αυτήν την εφαρμογή από το Google Play Store για να διαχειριστείτε καλύτερα τα δεδομένα Android.

Λίστα με 10 εφαρμογές Android που πρέπει να έχετε για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας ή επαναφορά δεδομένων

Λόγω τόσων πολλών τρωτών σημείων ασφαλείας, είναι ωφέλιμο να προστατεύετε τα δεδομένα σας Android με κατάλληλες επιλογές δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας. Παρακάτω, παραθέτουμε μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά δεδομένων Android.

1. Super Backup: SMS & Επαφές

Αυτή είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές Android για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά δεδομένων Android. Αυτή η δωρεάν εφαρμογή σάς επιτρέπει να δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας όλων των δεδομένων του τηλεφώνου σας, των εφαρμογών, των επαφών, των αρχείων καταγραφής κλήσεων κ.λπ. στη συσκευή σας Android.

Αυτή η εφαρμογή επιτρέπει τον προγραμματισμό όλων των αντιγράφων ασφαλείας των δεδομένων σας. Επίσης, κάθε φορά που εγκαθιστάτε μια νέα εφαρμογή, θα εμφανίζεται ένα μήνυμα για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας της εφαρμογής.

2. Αντίγραφο ασφαλείας Titanium

Αυτή είναι μια από τις αγαπημένες μου εφαρμογές, καθώς μας επιτρέπει να δημιουργήσουμε πλήρη αντίγραφα ασφαλείας της συσκευής Android. Αλλά αυτή η εφαρμογή χρειάζεται δικαιώματα root για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και την επαναφορά όλων των δεδομένων σας Android. Η πληρωμένη έκδοση αυτής της εφαρμογής είναι διαθέσιμη στα 5,91 $.

Επίσης, μπορείτε να προγραμματίσετε τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας εφαρμογών σε μια δωρεάν έκδοση. Αυτή η εφαρμογή σάς επιτρέπει να αποθηκεύσετε το αρχείο αντιγράφου ασφαλείας στην κάρτα SD σας και επίσης μια δυνατότητα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας στο cloud.

3. App Backup & Restore Pro

Αυτή είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας/επαναφοράς δεδομένων για android. Αυτή η εφαρμογή σάς επιτρέπει να δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας των επαφών, των εφαρμογών, των αρχείων καταγραφής κλήσεων, των σελιδοδεικτών κ.λπ., δωρεάν στη συσκευή σας Android. Η πληρωμένη έκδοση αυτής της εφαρμογής είναι διαθέσιμη στα 4$ περίπου. Πρέπει να δοκιμάσετε αυτήν την δροσερή εφαρμογή.

Ορισμένες άλλες δυνατότητες της εφαρμογής περιλαμβάνουν τη μαζική δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά, τη συγχώνευση μεμονωμένων αντιγράφων ασφαλείας, τη μαζική διαγραφή αντιγράφων ασφαλείας και πολλά άλλα.

4. G Cloud Backup

Αυτή είναι μια πολύ δημοφιλής εφαρμογή δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας δεδομένων που αποθηκεύει όλα τα δεδομένα σας σε διαδικτυακή αποθήκευση. Αυτή η εφαρμογή παρέχει 1 GB αποθηκευτικού χώρου στο cloud για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των δεδομένων σας και την εξοικονόμηση χώρου. Παρέχει ασφάλεια δεδομένων κρυπτογράφησης 256 AES για την προστασία των δεδομένων της συσκευής σας Android.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή για να δημιουργήσετε αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας των μηνυμάτων, των επαφών, των αρχείων καταγραφής κλήσεων, των εγγράφων, των ρυθμίσεων, των φωτογραφιών, των βίντεο και άλλων.

5. Όλα τα Backup & Restore

Το All Backup & Restore είναι μια δωρεάν εφαρμογή διαθέσιμη στο Google Play Store. Με αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας και να επαναφέρετε εφαρμογές, επαφές, μηνύματα κειμένου, ιστορικό κλήσεων και δεδομένα ημερολογίου στον εσωτερικό σας χώρο αποθήκευσης.

Το All Backup & Restore είναι πιο εύκολο στη χρήση από κάθε άλλη εφαρμογή που αναφέρεται στο άρθρο. Σας παρέχει έναν εύκολο και απλό τρόπο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς των πιο σημαντικών δεδομένων σας.

6. Microsoft OneDrive

Το OneDrive είναι ο ένας τόμος για όλους στην εργασία και την προσωπική σας ζωή. Σας παρέχει δωρεάν διαδικτυακό χώρο αποθήκευσης για όλα τα προσωπικά σας αρχεία, ώστε να μπορείτε να μεταβείτε σε αυτά από τη συσκευή Android, τον υπολογιστή σας (PC ή Mac) και τυχόν ξεχωριστές συσκευές που χρησιμοποιείτε.

Με το OneDrive για επιχειρήσεις, έχετε επίσης αποθηκευτικό χώρο για τα αρχεία εργασίας σας, ώστε να μπορείτε να τα μοιράζεστε και να συνεργάζεστε με άλλα άτομα στην εργασία ή στο σχολείο σας.

7. Dropbox

Το Dropbox είναι ένα ασφαλές μέρος για να αποθηκεύσετε τις απαραίτητες φωτογραφίες, έγγραφα, βίντεο και πολλά άλλα. Έχει δημιουργηθεί με ασφάλεια αντίγραφο ασφαλείας και μαντέψτε ποια είναι η πιο αξιόπιστη εφαρμογή δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας στο google play store.

Δεδομένου ότι είναι μια επιλογή αποθήκευσης cloud, χρησιμεύει ως ο πιο αξιόπιστος τρόπος για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των πιο σημαντικών αρχείων σας.

8. MCBackup

Το MC Backup είναι μια ασφαλής, απλή και δωρεάν εφαρμογή αποθήκευσης cloud που σας επιτρέπει να δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας των πολύτιμων δεδομένων σας.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας και να επαναφέρετε τις επαφές σας. Για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, μπορείτε να επιλέξετε να αποθηκεύσετε τις επαφές σας ως συνημμένο .vcf. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή για να επαναφέρετε το αρχείο .vcf αργότερα ή σε άλλες συσκευές.

9. App Backup Restore – Μεταφορά

Αυτή είναι μια άλλη απλή εφαρμογή δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας με μερικές εξαιρετικές δυνατότητες, όπως η δυνατότητα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς APK, αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, εμφάνιση μιας σειράς στατιστικών στοιχείων συστήματος και πολλά άλλα. Η εφαρμογή μπορεί επίσης να δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας των επαφών σας εάν τις χρειάζεστε.

Υποστηρίζει επίσης υπηρεσίες cloud, επιτρέποντάς σας να αποθηκεύετε τα αντίγραφα ασφαλείας σας απευθείας στο Google Drive, στο Dropbox κ.λπ.

10. Εύκολη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά

Το Easy Backup & Restore μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας και να επαναφέρετε εφαρμογές, SMS, MMS, αρχείο καταγραφής κλήσεων, ημερολόγιο, σελιδοδείκτες, λεξικό και επαφές που βρίσκονται στο τηλέφωνό σας Android. Δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας στην κάρτα SD ή στον αποθηκευτικό χώρο σας στο Cloud. Δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας με μη αυτόματο τρόπο ή προγραμματίστε αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας.

Χρησιμοποιώντας αυτές τις εφαρμογές, μπορείτε άνετα να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας όλων των δεδομένων σας Android και να τα επαναφέρετε όποτε χρειαστεί. Μην ξεχάσετε να μοιραστείτε αυτήν την ανάρτηση και να αφήσετε ένα σχόλιο παρακάτω σχετικά με την αγαπημένη σας εφαρμογή για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας/επαναφορά όλων των δεδομένων σας Android.

Διαβάστε επίσης:Πώς να επαναφέρετε το αντίγραφο ασφαλείας WhatsApp στο Android

Το WhatsApp Backup έχει κολλήσει ή διαρκεί πολύ; 14 τρόποι για να διορθώσετε

Πώς να επαναφέρετε τους σελιδοδείκτες στο πρόγραμμα περιήγησης Firefox

Πώς να επαναφέρετε το Microsoft Edge

Πώς να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας φωτογραφιών Android & Βίντεο στο OneDrive

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4891

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *