Πώς να ανακτήσετε τα διαγραμμένα αρχεία στο Android

Μερικές φορές, αφαιρούμε κατά λάθος ορισμένα σημαντικά αρχεία ή δεδομένα από το Android μας. Δυστυχώς, σε αντίθεση με τα Windows, το Android δεν διαθέτει επιλογή κάδου ανακύκλωσης για την ανάκτηση των διαγραμμένων αρχείων. Επομένως, εάν έχετε διαγράψει κάποια πολύτιμα δεδομένα, πρέπει να χρησιμοποιήσετε λογισμικό ανάκτησης δεδομένων.

Από τώρα, υπάρχουν πολλά εργαλεία ανάκτησης δεδομένων Android διαθέσιμα για υπολογιστές με Windows 10. Μερικά από τα εργαλεία προορίζονταν για την ανάκτηση αρχείων από το λειτουργικό σύστημα Android.

 

Λίστα με 6 καλύτερες μεθόδους για την ανάκτηση διαγραμμένων αρχείων στο Android

Έτσι, σε αυτό το άρθρο, σας καλύψαμε με τα καλύτερα εργαλεία ανάκτησης δεδομένων Android. Με αυτά τα εργαλεία, μπορείτε να ανακτήσετε διαγραμμένες εικόνες, βίντεο, αρχεία PDF, SMS, αρχεία καταγραφής κλήσεων κ.λπ.

1. Σκουπιδοτενεκέ

 

Λοιπόν, το Dumpster είναι ακριβώς όπως ο Κάδος Ανακύκλωσης στον επιτραπέζιο υπολογιστή σας. Αποθηκεύει όλα τα αρχεία που διαγράφετε από το Android σας. Ωστόσο, δεν θα ανακτήσει αρχεία που έχουν διαγραφεί πριν από την εγκατάσταση του Dumpster.

Για να χρησιμοποιήσετε το Dumpster στο Android, συνιστούμε να ακολουθήσετε το άρθρο μας – Προσθήκη δυνατότητας κάδου ανακύκλωσης στο Android σας . Σε αυτό το άρθρο, έχουμε μοιραστεί ένα βήμα προς βήμα σεμινάριο σχετικά με τον τρόπο λήψης και εγκατάστασης του Dumpster στο Android.

2. Χρήση του DiskDigger Undelete

Είναι μια εφαρμογή ανάκτησης φωτογραφιών που σας βοηθά να ανακτήσετε τις χαμένες φωτογραφίες και τις εικόνες σας από την κάρτα μνήμης ή την εσωτερική μνήμη σας. Εάν η συσκευή σας δεν είναι ριζωμένη, η εφαρμογή θα πραγματοποιήσει μια «περιορισμένη» σάρωση για τις διαγραμμένες φωτογραφίες σας αναζητώντας την προσωρινή μνήμη και τις μικρογραφίες σας.

Εάν η συσκευή σας είναι root, η εφαρμογή θα πραγματοποιήσει αναζήτηση σε όλη τη μνήμη της συσκευής σας για τυχόν ίχνη εικόνων, καθώς και βίντεο.

1. Πρώτα απ ‘όλα, πρέπει να κάνετε root τη συσκευή σας Android . Επομένως, για αυτό, πρέπει να επισκεφτείτε τον πλήρη οδηγό μας σχετικά με το Πώς να κάνετε root τη συσκευή σας Android .

 

2. Τώρα εγκαταστήστε το DiskDigger στο ριζικό Android σας και παραχωρήστε στον υπερχρήστη πρόσβαση σε αυτήν την εφαρμογή.

3. Στο επόμενο βήμα, πρέπει να επιλέξετε το διαμέρισμα όπου θέλετε να ανακτήσετε αρχεία.

 

4. Τώρα πρέπει να περιμένετε για λίγο. Η εφαρμογή θα εμφανίζει τώρα τα διαγραμμένα αρχεία.

 

5. Πρέπει να επισημάνετε τα αρχεία που θέλετε να ανακτήσετε στη συσκευή σας Android. Απλώς σημειώστε το και κάντε κλικ στο κουμπί “Ανάκτηση” ή πατήστε το εικονίδιο “Αποθήκευση” .

 

Αυτό είναι! Τελείωσες; οι διαγραμμένες φωτογραφίες σας θα ανακτηθούν.

3. Χρήση του FonePaw Android Data Recovery

Λοιπόν, το FonePaw Android Data Recovery είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο που έχει σχεδιαστεί για να βοηθά τους χρήστες Android να ανακτούν τα διαγραμμένα αρχεία από smartphone Android.

Το καλύτερο πράγμα για το FonePaw Android Data Recovery είναι ότι υποστηρίζει σχεδόν όλες τις δημοφιλείς συσκευές Android, συμπεριλαμβανομένων των Samsung Galaxy, Google Nexus, LG, Sony και άλλων.

1. Πρώτα απ ‘όλα, κατεβάστε και εγκαταστήστε το εργαλείο FonePaw Android Data Recovery στον υπολογιστή σας και, στη συνέχεια, συνδέστε τη συσκευή σας Android στον υπολογιστή σας.

 

2. Προτού συνδέσετε το Android σας σε υπολογιστή, βεβαιωθείτε ότι έχετε ενεργοποιήσει την επιλογή “Εντοπισμός σφαλμάτων USB” από το Android.

 

3. Μόλις το εργαλείο εντοπίσει το Android smartphone σας, θα δείτε την οθόνη όπως παρακάτω. Εδώ πρέπει να επιλέξετε τον τύπο αρχείου που θέλετε να ανακτήσετε .

 

4. Τώρα, περιμένετε για λίγα λεπτά έως ότου το εργαλείο ολοκληρώσει τη σάρωση.

 

5. Τώρα το λογισμικό θα απαριθμήσει όλα τα διαγραμμένα στοιχεία που μπορούν να ανακτηθούν. Εδώ πρέπει να επισημάνετε τα αρχεία που πρέπει να ανακτήσετε και να κάνετε κλικ στο “Ανάκτηση”.

 

Αυτό είναι; Τελείωσες! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ανάκτηση δεδομένων FonePaw Android για να ανακτήσετε τα διαγραμμένα αρχεία σε smartphone Android.

4. Χρήση του Mobisaver

Το Mobisaver είναι μια άλλη καλύτερη εφαρμογή Android στη λίστα που μπορεί να ανακτήσει τα διαγραμμένα αρχεία. Το μοναδικό με το Mobisaver είναι ότι μπορεί να ανακτήσει εικόνες, βίντεο, μηνύματα, συνομιλίες WhatsApp κ.λπ. Όχι μόνο αυτό, αλλά το Mobisaver εμφανίζει επίσης μια προεπισκόπηση αρχείου πριν την επαναφορά του.

1. Αρχικά, επισκεφτείτε το Google Play Store για λήψη και εγκατάσταση του MobiSaver .

 

2. Τώρα, ανοίξτε την εφαρμογή και θα σας ζητήσει να εκχωρήσετε μερικά δικαιώματα. Φροντίστε να εκχωρήσετε κάθε άδεια που ζητά η εφαρμογή.

3. Τώρα, θα δείτε την κύρια διεπαφή της εφαρμογής. Πατήστε το κουμπί “Έναρξη σάρωσης” για σάρωση για διαγραμμένα αρχεία.

 

4. Τώρα επιλέξτε τον τύπο αρχείου που θέλετε να ανακτήσετε. Για παράδειγμα, ας υποθέσουμε ότι θέλετε να ανακτήσετε αρχεία εικόνων, επιλέξτε την καρτέλα «Φωτογραφία» , σημειώστε τις φωτογραφίες που θέλετε να ανακτήσετε.

 

5. Τέλος, πατήστε το κουμπί «Ανάκτηση» για να επαναφέρετε τα διαγραμμένα αρχεία.

 

6. Το υπέροχο με το MobiSaver είναι ότι επιτρέπει επίσης στους χρήστες να επιλέξουν το φίλτρο αναζήτησης. Μπορείτε να ταξινομήσετε τα αρχεία ανάλογα με το μέγεθος, τις μορφές αρχείων κ.λπ.

 

Έτσι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το MobiSaver για να σαρώσετε και να ανακτήσετε τα διαγραμμένα αρχεία.

5. Χρήση του Yodot Recovery για Android

Το Yodot Recovery For Android είναι ένα από τα καλύτερα και πιο χρησιμοποιημένα εργαλεία ανάκτησης δεδομένων Android για υπολογιστές Windows για όσους δεν το γνωρίζουν. Μάντεψε? Το Yodot Recovery For Android μπορεί να ανακτήσει τα διαγραμμένα αρχεία ακόμα και από κάρτες SD και εσωτερική αποθήκευση.

1. Πρώτα απ ‘όλα, κατεβάστε και εγκαταστήστε το Yodot Recovery για Android στον υπολογιστή σας με Windows 10. Μόλις τελειώσετε, ενεργοποιήστε τη λειτουργία εντοπισμού σφαλμάτων USB στο Android σας και συνδέστε το στον υπολογιστή μέσω καλωδίου USB.

 

2. Το Yodot Recovery For Android θα εντοπίσει αυτόματα τη συνδεδεμένη συσκευή Android. Μόλις εντοπιστεί, θα δείτε δύο επιλογές για την ανάκτηση του αρχείου. Κάντε κλικ στο «Διαγραμμένο αρχείο ανάκτησης» και κάντε κλικ στο «Επόμενο».

 

3. Μόλις τελειώσετε, θα σας ζητηθεί να επιλέξετε τον δίσκο που θέλετε να σαρώσετε. Επιλέξτε το smartphone σας και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο «Επόμενο».

 

4. Τώρα, το Yodot Recovery For Android θα σαρώσει και θα παραθέσει όλα τα διαγραμμένα αρχεία. Επιλέξτε τα αρχεία που θέλετε να ανακτήσετε και, στη συνέχεια, αποθηκεύστε τα στον υπολογιστή σας.

 

Αυτό είναι; Τελείωσες! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Yodot Recovery For Android για να ανακτήσετε τα διαγραμμένα αρχεία από το smartphone Android σας.

6. Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας Android

 

Υπάρχουν πολλές λύσεις δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας τρίτων που είναι διαθέσιμες για Android. Εφαρμογές δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας όπως το Titanium Backup, το Helium κ.λπ., σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε ένα πλήρες αντίγραφο ασφαλείας του smartphone Android σας.

Επομένως, σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε εφαρμογές δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας για να δημιουργήσετε ένα πλήρες αντίγραφο ασφαλείας του smartphone σας. Με τις κατάλληλες επιλογές δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για κανένα είδος απώλειας δεδομένων στο μέλλον.

Μπορείτε να δείτε το άρθρο μας – Εφαρμογές Android για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας/επαναφορά δεδομένων . Έχουμε παραθέσει ορισμένες εφαρμογές που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε ένα σωστό αντίγραφο ασφαλείας Android σε αυτό το άρθρο.

Με αυτό, μπορείτε να ανακτήσετε γρήγορα τα διαγραμμένα αρχεία από το Android Smartphone σας. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε αμφιβολίες σχετικά με αυτό, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

 

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5019

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *