Πώς να επιτρέψετε τις εφαρμογές μέσω ελεγχόμενης πρόσβασης φακέλων στα Windows 11

Πώς να επιτρέψετε τις εφαρμογές μέσω ελεγχόμενης πρόσβασης φακέλων στα Windows 11

Πριν από λίγες ημέρες, μοιραστήκαμε έναν λεπτομερή οδηγό για την προσθήκη φακέλων σε ελεγχόμενη πρόσβαση φακέλων στα Windows 11 . Η δυνατότητα εμποδίζει όλες τις μη φιλικές εφαρμογές να κάνουν αλλαγές στους προστατευμένους φακέλους σας.

 

διαβάστε επίσης:Πώς να ενεργοποιήσετε/απενεργοποιήσετε τον έλεγχο λογαριασμού χρήστη (UAC) στα Windows 11

 

Η Access Folder Control στα Windows 11 προστατεύει τα αρχεία, τους φακέλους και τις περιοχές μνήμης της συσκευής σας από μη εξουσιοδοτημένες αλλαγές από μη φιλικές εφαρμογές. Αυτή είναι μια εξαιρετική δυνατότητα, αλλά μερικές φορές αποκλείει εφαρμογές που είναι ασφαλείς στη χρήση.

Είναι πολύ συνηθισμένο για μια Ελεγχόμενη Πρόσβαση φακέλου να θεωρεί μια ασφαλή εφαρμογή ως επιβλαβή. Όταν συμβεί αυτό, η λειτουργία ασφαλείας αποκλείει αυτόματα την εκκίνηση των εφαρμογών ή την πραγματοποίηση αλλαγών στο σύστημά σας.

Για να αντιμετωπίσετε τέτοια ζητήματα, πρέπει να επιτρέψετε τις εφαρμογές μέσω της πρόσβασης ελεγχόμενου φακέλου στα Windows 11. Επομένως, εάν αναζητάτε τρόπους ρύθμισης της πρόσβασης εφαρμογών στους προστατευμένους φακέλους, διαβάζετε τον σωστό οδηγό.

Βήματα για να επιτρέψετε σε εφαρμογές μέσω ελεγχόμενης πρόσβασης φακέλων στα Windows 11

 

Τηλέφωνο, Απεικόνιση, Εφαρμογές, Οθόνη
Πώς να επιτρέψετε τις εφαρμογές μέσω ελεγχόμενης πρόσβασης φακέλων στα Windows 11

 

Σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε έναν οδηγό βήμα προς βήμα για το πώς να επιτρέπετε τις εφαρμογές μέσω ελεγχόμενης πρόσβασης φακέλων στα Windows 11 . Αυτή θα είναι μια απλή διαδικασία. απλά ακολουθήστε τους σύμφωνα με τις οδηγίες.

1. Πρώτα απ ‘όλα, ανοίξτε την αναζήτηση των Windows 11 και πληκτρολογήστε Windows Security . Ανοίξτε την Ασφάλεια των Windows από τη λίστα.

 

2. Στην Ασφάλεια των Windows, κάντε κλικ στην επιλογή Προστασία από ιούς και απειλές .

 

3. Τώρα κάντε κύλιση προς τα κάτω και κάντε κλικ στη σύνδεση Διαχείριση ρυθμίσεων κάτω από τις Ρυθμίσεις προστασίας από ιούς και απειλές.

 

Αυτό το ποιόν είναι στην καλύτερη τιμή της αγοράς:Apple iPhone 12 Pro 128GB Gold 5G Smartphone

 

4. Στην επόμενη οθόνη, κάντε κλικ στο σύνδεσμο «Διαχείριση πρόσβασης ελεγχόμενου φακέλου» .

 

5. Στην επόμενη οθόνη, κάντε κλικ στο σύνδεσμο Να επιτρέπεται μια εφαρμογή μέσω ελεγχόμενης πρόσβασης φακέλου .

 

6. Τώρα, πρέπει να κάνετε κλικ στο (+ Προσθήκη επιτρεπόμενης εφαρμογής) και να επιλέξετε το πρόγραμμα που θέλετε να επιτρέψετε.

 

Αυτό είναι! Τελείωσες. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να επιτρέψετε μια εφαρμογή μέσω της πρόσβασης ελεγχόμενου φακέλου στα Windows 11.

Η δυνατότητα πρόσβασης στην εφαρμογή μέσω ελεγχόμενου φακέλου είναι αρκετά εύκολη, ειδικά στα Windows 11. Εάν πιστεύετε ότι μια αποκλεισμένη εφαρμογή είναι ασφαλής στη χρήση, μπορείτε να την προσθέσετε στη λίστα εξαιρέσεων. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας.

 

Αυτό το ποιόν είναι στην καλύτερη τιμή της αγοράς:Tanix Tv Box Tx6s, 4k, 8k, H616, 4gb/32gb, Wifi 2.4/5ghz, Android 10

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5021

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *