αποδείξεις ανάγνωσης μηνυμάτων ενεργοποιούνται ακόμα και όταν είναι απενεργοποιημένες

Σφάλμα iOS 15: Οι αποδείξεις ανάγνωσης μηνυμάτων ενεργοποιούνται ακόμα και όταν είναι απενεργοποιημένες

Από τη στιγμή που κυκλοφόρησε το iOS 15, οι περισσότεροι χρήστες διαμαρτύρονται. Οι περισσότεροι από τους χρήστες έχουν παράπονα για τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. πολλές λειτουργίες καθυστέρησαν επειδή το σύστημα δεν ήταν σταθερό για να τις εισαγάγει.

 

διαβάστε επίσης:Πώς να τραβήξετε στιγμιότυπο οθόνης με κύλιση στο iPhone

 

Ανακαλύφθηκε ένα νέο σφάλμα στο iOS 15 όπου οι αποδείξεις ανάγνωσης στο iMessage είναι ενεργοποιημένες ακόμα και όταν είναι απενεργοποιημένες.

Όταν ο χρήστης απενεργοποιεί τις αποδείξεις ανάγνωσης, οι επαφές σας δεν θα γνωρίζουν εάν έχετε διαβάσει τα μηνύματά τους ή όχι. Αρκετοί χρήστες iPhone έχουν αναφέρει σχετικά με το πρόβλημα ότι η συσκευή τους ενεργοποιεί τις αποδείξεις ανάγνωσης ακόμα και αν είναι απενεργοποιημένη.

Το iPhone ενεργοποιεί τις αποδείξεις ανάγνωσης λόγω σφάλματος στο iOS 15

Διαδίκτυο, Whatsapp, Smartphone, Επικοινωνία, Τηλέφωνο
αποδείξεις ανάγνωσης μηνυμάτων ενεργοποιούνται ακόμα και όταν είναι απενεργοποιημένες

 

Οι χρήστες της Apple μπορούν να απενεργοποιήσουν και να ενεργοποιήσουν τις αποδείξεις ανάγνωσης σε iOS, iPadOS και macOS. Αυτό το σφάλμα επιτρέπει στους παραλήπτες να βλέπουν πότε έχετε διαβάσει τα μηνύματα.

Σύμφωνα με τις αναφορές, οι χρήστες iOS και iPadOS έχουν αναφέρει το πρόβλημα καθώς οι επαφές τους μπορούν να δουν τα μηνύματα ακόμα και όταν η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.

Η Apple επιτρέπει στους χρήστες να απενεργοποιούν τη δυνατότητα σε συσκευές iOS. Ακόμα κι αν συνδέεστε σε διαφορετικές συσκευές χρησιμοποιώντας το ίδιο iCloud IS, η δυνατότητα θα απενεργοποιηθεί και θα ενεργοποιηθεί σύμφωνα με τις ρυθμίσεις που έχετε κάνει στην πρώτη συσκευή.

Λέγεται ότι το πρόβλημα εμφανίζεται στις συσκευές που εκτελούν iOS 15. Επίσης, τα iPhone που εκτελούνται σε iOS 15 και άνω έχουν επίσης αναφέρει το ίδιο πρόβλημα. Η αιτία αυτού του προβλήματος δεν είναι ακόμη γνωστή. Επίσης, δεν προσφέρεται μόνιμη λύση στους χρήστες.

Ωστόσο, μπορείτε να προσπαθήσετε να επανεκκινήσετε τη συσκευή σας εάν οι επαφές σας μπορούν να δουν τις αποδείξεις ανάγνωσης ακόμη και αφού απενεργοποιήσετε τη λειτουργία. Αυτό δεν θα λύσει το πρόβλημά σας οριστικά.

Δεν είναι γνωστό πόσοι άνθρωποι επηρεάζονται από αυτό το ζήτημα. Ελπίζουμε ότι η Apple θα το διορθώσει στις επόμενες ενημερώσεις.

 

Αυτό το ποιόν είναι στην καλύτερη τιμή της αγοράς:APPLE iPhone 11 128GB Μαύρο

 

Πώς να ελέγξετε ότι οι αποδείξεις ανάγνωσης σε συσκευές Apple είναι ενεργοποιημένες ή απενεργοποιημένες;

Εάν θέλετε να ελέγξετε τις δικές σας ρυθμίσεις, ακολουθήστε τα βήματα:

Είναι το ίδιο για όλους τους χρήστες iPhone, iPad και Mac :

Ανοίξτε τη συσκευή σας και μεταβείτε στις Ρυθμίσεις >> Μηνύματα >> κάντε κύλιση προς τα κάτω στην επιλογή Αποστολή αποδείξεων ανάγνωσης (Μπορείτε να την ενεργοποιήσετε ή να την απενεργοποιήσετε σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας).

αποδείξεις ανάγνωσης μηνυμάτων ενεργοποιούνται ακόμα και όταν είναι απενεργοποιημένες

 

Αυτό το ποιόν είναι στην καλύτερη τιμή της αγοράς:Φορητός υπολογιστής Asus Chromebook Flip C214 11,6 ″ (N4020 / 4GB / 64GB / Intel UHD Graphics 600) C214MA-BU0475

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5030

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *