Οι 7 καλύτεροι PDF για Windows

Η επιλογή του σωστού PDF για Windows που ταιριάζει σε όλες τις ανάγκες σας δεν είναι πολύ δύσκολη δουλειά. Υπάρχουν πολλές επιλογές σε διάφορους βαθμούς χρησιμότητας. Όσον αφορά τις βασικές απαιτήσεις ανάγνωσης PDF, τα σημερινά προγράμματα περιήγησης ιστού είναι συχνά ό,τι χρειάζεται. Κάνουν ήδη αυτό που μπορούν να κάνουν οι περισσότεροι δωρεάν αναγνώστες PDF.

Ωστόσο, για όσους αναζητούν ένα PDF με προηγμένες δυνατότητες που μπορεί να εκτελέσει ορισμένες εργασίες, όπως σχολιασμό, ψηφιακή υπογραφή, συμπλήρωση φόρμας κ.λπ., η γνώση των διαθέσιμων επιλογών μπορεί να βοηθήσει πολύ.

Για τα Windows 10 συγκεκριμένα, ένα πολύ δημοφιλές λειτουργικό σύστημα, υπάρχουν αρκετά προγράμματα ανάγνωσης PDF από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε. Εξαιτίας αυτού, αποφασίσαμε να συντάξουμε την προσωπική μας λίστα με τα οποία 7 προγράμματα ανάγνωσης PDF των Windows είναι τα καλύτερα δωρεάν προγράμματα ανάγνωσης pdf του 2019, με κατεύθυνση προς το 2020.

Οι 7 καλύτεροι αναγνώστες PDF για Windows

Ανάλογα με τις ανάγκες σας σε PDF, αυτή η λίστα μπορεί να φαίνεται μπερδεμένη, παραθέτοντας τις επιλογές απενεργοποίησης με μια συγκεκριμένη σειρά. Έτσι, αντ ‘αυτού, αποφασίσαμε να παραθέσουμε τους καλύτερους συνολικά δωρεάν αναγνώστες pdf όπου μπορείτε να αποφασίσετε από τους 7 ποιος είναι καλύτερος για εσάς.

Adobe Acrobat Reader DC

Πιθανώς το πιο ισχυρό πρόγραμμα σε αυτήν τη λίστα θα πρέπει να είναι το Adobe Acrobat Reader. Είναι επίσης μια από τις πιο δημοφιλείς επιλογές σε λογισμικό PDF για βασικές και προηγμένες ανάγκες. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα συνιστάται για όλες τις εργασίες PDF καθώς δεν είναι ασυνήθιστο να συναντήσετε ένα αρχείο PDF που απαιτεί προηγμένο πρόγραμμα ανάγνωσης PDF.

Το Adobe Acrobat Reader μπορεί να φαίνεται σαν ένα φουσκωμένο προϊόν, ειδικά σε σύγκριση με τα άλλα σε αυτήν τη λίστα, αλλά αυτό συμβαίνει επειδή είναι το μόνο που έχει λύση για οτιδήποτε σχετίζεται με PDF. Είναι το πιο χρήσιμο λογισμικό στη λίστα, βρίσκοντας λύσεις για τις ανάγκες σας σε PDF όπου ενδέχεται να αποτύχουν άλλα αρχεία PDF.

Υπάρχουν διαφορετικοί τρόποι ανάγνωσης, επισήμανση κειμένου, δυνατότητα προσθήκης σημειώσεων και χειρισμού συμπλήρωσης φορμών, επιτρέπει ψηφιακές υπογραφές, σφραγίδες και πολλά άλλα. Με πολλά αρχεία PDF, η Adobe υποστηρίζει προβολή με καρτέλες, επιτρέποντάς σας να ανοίγετε και να διαβάζετε αυτά τα αρχεία PDF ταυτόχρονα. Το τρελό με όλα αυτά είναι ότι η βασική έκδοση αυτού του προϊόντος είναι εντελώς δωρεάν.

Ενώ χρησιμοποιείτε ένα από τα άλλα δωρεάν προγράμματα ανάγνωσης PDF, μπορεί να παρατηρήσετε ότι μεγαλύτερα αρχεία ενδέχεται να μην επεξεργάζονται πλήρως. Το Adobe Acrobat Reader δεν έχει αυτό το πρόβλημα. Ανεξάρτητα από το μέγεθος του αρχείου, θα γίνει εύκολα μεταγλώττιση και επεξεργασία, παρέχοντας ένα ευανάγνωστο PDF για προβολή κάθε φορά.

τρόποι για να στείλετε μεγάλα αρχεία

PDF-XChange Editor

Εάν τυχαίνει να βρίσκεστε στην αγορά για κάτι πιο lite, το PDF-XChange Lite είναι μια δωρεάν εναλλακτική λύση ανάγνωσης PDF για τα Windows 10. Η επωνυμία PDF-XChange έχει υποστεί πλήρη ανανέωση και απλοποίηση, αντικαθιστώντας το “Viewer” με το “Editor” στο το όνομα, καθώς το πρωτότυπο δεν προσέφερε βασικές λειτουργίες επεξεργασίας δωρεάν.

Με τις αλλαγές, παρέχει πλέον μια ελαφριά εμπειρία με την κατάλληλη ονομασία και δυνατότητες για ανάγνωση, εκτύπωση, σχολιασμό, αποθήκευση εικόνων και κειμένου κ.λπ. όλα σε ένα αρχείο PDF. Αυτό, πέρα ​​από τον ισχυρισμό των προγραμματιστών ότι η δωρεάν έκδοση θα αποστέλλεται με περισσότερο από το 60% αυτού που θα λαμβάνετε από την πληρωμένη έκδοση, κάνει το PDF-XChange Lite μια εξαιρετική είσοδο στην κατηγορία του PDF Reader.

SumatraPDF

Μια άλλη καταχώρηση στο ελαφρύ μπροστινό μέρος, το SumatraPDF είναι ένα λογισμικό ανάγνωσης PDF ανοιχτού κώδικα διαθέσιμο για λειτουργικά συστήματα Windows που κυμαίνονται από τα Windows 10 μέχρι τα XP.

Φυσικά, οτιδήποτε φέρει ετικέτα ανοιχτού κώδικα σημαίνει ένα προϊόν που είναι δωρεάν και ανοιχτό στο κοινό, ενώ παραμένει προσαρμόσιμο για εκκίνηση. Το SumatraPDF διαθέτει άδεια χρήσης με άδεια GPLv3 και όχι μόνο υποστηρίζει τη μορφή PDF αλλά και τις μορφές EPUB, MOBI, FB2, CHM, XPS και DjVu.

Φυσικά, το SumatraPDF, αν και παρέχει μια εξαιρετική εμπειρία ανάγνωσης, υποφέρει από έλλειψη δυνατοτήτων. Είναι lite τελικά. Δεν συνοδεύεται από σχολιασμούς, υπογραφή εγγράφων και συμπλήρωση φόρμας, τα οποία ορισμένοι μπορεί να θεωρήσουν ως παραβίαση της συμφωνίας. Ωστόσο, εάν το φως είναι αυτό που αναζητάτε, το SumatraPDF διατίθεται σε ένα πρόγραμμα εγκατάστασης 64-bit που δεν έχει μέγεθος μεγαλύτερο από 5 MB.

Αναγνώστης PDF Javelin

Όταν ψάχνετε για ένα λογισμικό με όλες τις βασικές δυνατότητες και λειτουργικότητα που θα μπορούσε κανείς να θέλει από ένα πρόγραμμα ανάγνωσης PDF, υπάρχει το Javelin. Τουλάχιστον, το Javelin θα σας επιτρέψει να ολοκληρώνετε εύκολα όλες τις καθημερινές δουλειές με το εξαιρετικά καθαρό περιβάλλον εργασίας του και τις διάφορες λειτουργίες προβολής οθόνης, όπως full, side-by side, συνεχές κ.λπ.

Είναι ένα μάλλον ελαφρύ προϊόν στα 2MB, ειδικά όταν συγκρίνεται με το Adobe Acrobat Reader DC. Εκτός από τα βασικά, το Javelin μπορεί να σας βοηθήσει να προβάλετε αρχεία PDF με ασφάλεια DRM, τα οποία είναι αρχεία που απαιτούν κλειδιά αποκρυπτογράφησης για να ανοίξουν.

Nitro Reader

Εκτός από την Adobe, ένα από τα πιο γνωστά ονόματα στον κόσμο του λογισμικού παραγωγικότητας γραφείου είναι το Nitro Reader. Αν ψάχνετε για ένα δωρεάν πρόγραμμα ανάγνωσης PDF που προσπαθεί να επιτύχει μια τέλεια ισορροπία μεταξύ της χρηστικότητας και της προσφερόμενης λειτουργίας, αυτό είναι.

Δεν θα βρείτε υπερβολική αφθονία περιττών λειτουργιών που δεν είναι πιθανό να χρησιμοποιήσετε. Αντίθετα, το Nitro Reader παρέχει περισσότερο ένα ανόητο στυλ προγράμματος ανάγνωσης PDF με την κομψή διεπαφή του που μιμείται μια εφαρμογή απευθείας από τη σουίτα του Microsoft Office.

Εκτός από τα βασικά, το Nitro Reader διαθέτει τη δική του δυνατότητα ψηφιακής υπογραφής, QuickSign, που κάνει την ψηφιακή υπογραφή εγγράφων παιχνιδάκι. Επιτρέπει επίσης την ασφάλεια μεμονωμένων εγγράφων, διασφαλίζοντας ότι μόνο όσοι έχουν λάβει ψηφιακό πιστοποιητικό από εσάς θα μπορούν να ανοίξουν το αρχείο.

Foxit Reader

Το Foxit Reader είναι ταυτόχρονα ισχυρό και δωρεάν, δημιουργώντας ένα διπλό περιζήτητο δυναμικό για τα περισσότερα άτομα στην αγορά για ένα πρόγραμμα ανάγνωσης PDF. Η Foxit, όπως και η Adobe και η Nitro, είναι μια παγκοσμίως αναγνωρισμένη επωνυμία στον κόσμο του λογισμικού ανάγνωσης εγγράφων και είναι συγκριτικά ελαφρύτερο από αμφότερα.

Ο επίσημος ιστότοπος για το Foxit είναι καλοσχεδιασμένος και εύκολος στην πλοήγηση, προσφέροντας μια σταθερή εμπειρία λήψης χωρίς την ανάγκη προώθησης πρόσθετου bloatware, όπως τείνει να κάνει η Adobe. Έχουν επίσης εισαγάγει ένα διαδικτυακό Σύστημα Διαχείρισης Εγγράφων ConnectedPDF και δεν προσπαθεί να στείλει κάποιο επιπλέον bloatware στον υπολογιστή σας.

Ωστόσο, προσπαθεί να εγκαταστήσει τη δοκιμή 14 ημερών του επεξεργαστή Foxit PhantomPDF κατά τη διαδικασία εγκατάστασης, οπότε ρίξτε μια ματιά σε αυτό.

Με την ενημερωμένη έκδοση 8.0, το Foxit παρουσίασε επίσης το νέο διαδικτυακό Σύστημα Διαχείρισης Εγγράφων ConnectedPDF , παρέχοντας online ασφάλεια και εμπιστευτικότητα στα έγγραφά σας PDF. Αυτό είναι χρήσιμο όταν συνεργάζεστε στο διαδίκτυο και βοηθά να διατηρείτε τα έγγραφά σας οργανωμένα.

Το Foxit είναι ένα προηγμένο, δωρεάν πρόγραμμα ανάγνωσης PDF με όλες τις απαραίτητες δυνατότητες που θα μπορούσε κανείς να ζητήσει. Μπορείτε επίσης να απαλλαγείτε από όλες τις ατέλειες και το φούσκωμα που παρέχει ένα τυπικό πρόγραμμα προβολής PDF χρησιμοποιώντας τη λειτουργία προβολής κειμένου του Foxit. Αυτό θα καταργήσει όλη την περίπλοκη μορφοποίηση και θα σας επιτρέψει να προβάλετε ένα έγγραφο σε μια πιο απλή οθόνη σαν Σημειωματάριο.

Έμπειρος αναγνώστης PDF

Αυτή η καταχώρηση στη λίστα των κορυφαίων προγραμμάτων ανάγνωσης PDF για το 2019 και μετά φέρνει μαζί της μια νέα νέα διεπαφή και όλες τις τυπικές λειτουργίες. Το Expert PDF Reader είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα ανάγνωσης PDF για Windows που μπορείτε να κατεβάσετε και να χρησιμοποιήσετε για να προβάλετε αρχεία PDF.

Μια λίστα με τα χαρακτηριστικά που περιλαμβάνονται είναι η δυνατότητα προσθήκης σημειώσεων, επισήμανσης του κειμένου, δημιουργίας πλαισίου κειμένου και ακόμη και δημιουργίας και διαχείρισης προσαρμοσμένων γραμματοσήμων. Σε αντίθεση με ορισμένα αλλά παρόμοια με άλλα σε αυτήν τη λίστα, το δωρεάν λογισμικό συνοδεύεται από μια δυνατότητα υπογραφής που περιλαμβάνεται.

Υπάρχει μια premium έκδοση, η Expert PDF Reader Professional, η οποία είχε την τελευταία της κυκλοφορία, συνοδεύεται από νέες δυνατότητες για τη διατήρηση και τη διατήρηση αρχείων PDF για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Στην κορυφή αυτής, διαθέτει νέες επιλογές βελτιστοποίησης όταν ασχολείται με το μέγεθος του αρχείου και μια λειτουργία OCR ( O ptical C haracter R eCognition) να επιτρέπει την εύκολη σάρωση των εικόνων που διαφορετικά θα προκαλέσει επιπλοκές.

Slim P D F

Αυτοαποκαλούμενος ως ο «μικρότερος επιτραπέζιος αναγνώστης PDF στον κόσμο», το SlimPDF είναι ακόμη ένα ελαφρύ πρόγραμμα ανάγνωσης για τη λίστα. Με μέγεθος λήψης μόνο 1,43 MB, είναι πολύ δύσκολο να αντιταχθεί κανείς σε αυτόν τον ισχυρισμό. Αυτό το καθιστά ιδανικό για όποιον έχει ένα παλαιότερο μοντέλο υπολογιστή που μπορεί να έχει προβλήματα με τη λειτουργία των πιο περίπλοκων και βαριών προγραμμάτων ανάγνωσης PDF.

Το συγκεκριμένο λογισμικό είναι ένα από τα καλύτερα δωρεάν προγράμματα ανάγνωσης PDF που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είτε εκτελείτε νεότερες εκδόσεις των Windows (10, 8.1, 7) είτε παλαιότερες (XP). Οι χρόνοι φόρτωσης είναι γρήγοροι και η διαδικασία είναι ομαλή. Μπορεί να μην έχει τη λάμψη και το glam κάτι σαν το Adobe Acrobat, αλλά προσφέρει απλότητα και εστιάζει κυρίως στην ανάγνωση, την προβολή και την εκτύπωση των αρχείων σας PDF.

Αυτό το προϊόν δεν υποστηρίζει πολλές από τις πιο δημοφιλείς συντομεύσεις πληκτρολογίου που μπορεί να βρείτε σε άλλους αναγνώστες. Προκειμένου να διατηρήσει το στέμμα του να είναι ο πιο ελαφρύς αναγνώστης PDF, έπρεπε να κάνει θυσίες και μπορεί να θεωρηθεί μάλλον γυμνό. Η επισήμανση κειμένου λέξη προς λέξη είναι ένα από τα χαρακτηριστικά περικοπής που μπορείτε να περιμένετε ως στάνταρ, αλλά ο ίδιος ο αναγνώστης είναι αρκετά φορητός και τελικά, απλώς λειτουργεί.

δωρεάν Discord Nitro

σκοτεινή λειτουργία στο Adobe Acrobat Reader

PDF στο Chrome

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4887

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *