Συμπίεση PDF

Πώς να μειώσετε το μέγεθος αρχείου PDF στο Android το 2024 (Συμπίεση PDF)

Η μορφή αρχείου PDF χάνει τη λάμψη της, αλλά πολλές εταιρείες και ιστότοποι εξακολουθούν να βασίζονται σε αρχεία PDF για να παρέχουν στους χρήστες πληροφορίες. Για παράδειγμα, οι αποδείξεις επιχειρήσεων και αγορών, τα τιμολόγια, οι τραπεζικές αποδείξεις κ.λπ., στάλθηκαν όλα για χρήση σε ένα αρχείο PDF.

Το PDF, ή Portable Document Format, είναι μια πολύ δημοφιλής μορφή αρχείου. Χρησιμοποιείται κυρίως για την παρουσίαση εγγράφων, συμπεριλαμβανομένης της μορφοποίησης κειμένου και εικόνων. Σε σύγκριση με άλλες παρόμοιες μορφές αρχείων, το PDF είναι πιο ασφαλές καθώς μπορεί να επεξεργαστεί μόνο μέσω μιας αποκλειστικής εφαρμογής τρίτου κατασκευαστή.

Εάν διαχειρίζεστε μια διαδικτυακή επιχείρηση και ασχολείστε με αρχεία PDF, θα είχατε νιώσει την ανάγκη για μια εφαρμογή PDF Compressor. Οι εφαρμογές PDF Compressor μπορούν να σας βοηθήσουν να μειώσετε το μέγεθος αρχείου ενός PDF χωρίς να επηρεαστεί η ποιότητά του. Πολλές εφαρμογές PDF Compressor που είναι διαθέσιμες για Android μπορούν να συμπιέσουν τα αρχεία PDF σας σε χρόνο μηδέν.

Πώς να μειώσετε το μέγεθος αρχείου PDF στο Android

Οι εφαρμογές συμπιεστή PDF για Android μπορεί να είναι χρήσιμες όταν πρέπει να συμπιέσετε επειγόντως το αρχείο PDF αλλά δεν έχετε πρόσβαση στον υπολογιστή σας. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί μερικούς απλούς τρόπους συμπίεσης αρχείων PDF στο Android. Ας τσεκάρουμε.

Αν δεν θέλετε ο πάροχος σας να καταγράφει και να παρακολουθεί την δραστηριότητά σας, το VPN είναι μονόδρομος | VPN ATLAS με 1,54€

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVortex.gr⁩ στο Viber

Διαβάστε επίσης : Πώς να μειώσετε το μέγεθος αρχείου φωτογραφιών στο iPhone

12 καλύτεροι διαδικτυακοί συμπιεστές εικόνας χωρίς απώλεια ποιότητας

1. Χρήση Συμπίεσης αρχείου PDF

Το Compress PDF File είναι μια εφαρμογή Android στη λίστα που σας επιτρέπει να μειώσετε το μέγεθος του αρχείου PDF και να εξοικονομήσετε χώρο αποθήκευσης. Σε σύγκριση με άλλους συμπιεστές PDF, το Compress PDF File είναι ελαφρύ και εστιάζει μόνο στη συμπίεση αρχείων PDF. Δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή στο Android για να συμπιέσετε αρχεία PDF.

1. Πρώτα, κατεβάστε και εγκαταστήστε το Συμπίεση αρχείου PDF εφαρμογή στο smartphone Android από το Google Play Store.

Συμπίεση αρχείου PDF

2. Μόλις εγκατασταθεί, ανοίξτε την εφαρμογή και πατήστε στο Ανοίξτε το PDF κουμπί. Στη συνέχεια, εντοπίστε το αρχείο PDF που θέλετε να συμπιέσετε.

Ανοίξτε το PDF

3. Αφού επιλέξετε το αρχείο PDF, πατήστε στο Επίπεδο Συμπίεσης αναπτυσσόμενο.

Επίπεδο Συμπίεσης

4. Στη συνέχεια, επιλέξτε τον τύπο συμπίεσης. Εάν θέλετε να λάβετε το ελάχιστο μέγεθος αρχείου, επιλέξτε το ‘Ακραία Συμπίεσηεπιλογή.

5. Μόλις τελειώσετε, πατήστε το Συμπιέζω και περιμένετε μέχρι η εφαρμογή να συμπιέσει το αρχείο PDF σας.

Συμπιέζω

Αυτό είναι! Το συμπιεσμένο αρχείο PDF θα αποθηκευτεί στον ίδιο κατάλογο με τον αρχικό.

2. Μειώστε το μέγεθος αρχείου PDF χρησιμοποιώντας το SmallPDF

Το SmallPDF διαφέρει από τις άλλες δύο επιλογές στη λίστα. Είναι ένα εργαλείο PDF all-in-one για Android που σας επιτρέπει να διαβάζετε, να επεξεργάζεστε, να συμπιέσετε, να σαρώσετε, να συνδυάσετε και να μετατρέψετε αρχεία PDF. Είναι εύκολο να μειώσετε το μέγεθος του αρχείου PDF στο Android με το Smallpdf. Για αυτό, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

1. Πρώτα, κατεβάστε και εγκαταστήστε το SmallPDF εφαρμογή στο Android smartphone σας.

SmallPDF

2. Μόλις εγκατασταθεί, ανοίξτε την εφαρμογή και μεταβείτε στο Εργαλεία καρτέλα στην κάτω δεξιά γωνία.

Εργαλεία

3. Στη συνέχεια, πατήστε στο Συμπίεση PDF εργαλείο.

Συμπίεση PDF

4. Πατήστε το Πρόσθεσε αρχεία κουμπί και επιλέξτε το αρχείο PDF θέλετε να συμπιεστείτε.

Πρόσθεσε αρχεία

5. Στη συνέχεια, επιλέξτε το αρχείο που ανεβάσατε και πατήστε το Επόμενο κουμπί.

Επόμενο

6. Στην επόμενη οθόνη, θα δείτε δύο επιλογές συμπίεσης. ο Ισχυρή συμπίεση η επιλογή είναι ξεκλειδωμένη στην έκδοση pro. Αλλά μπορείτε να επιλέξετε το βασική συμπίεση που μειώνει έως και 40% του μεγέθους του αρχείου.

βασική συμπίεση

7. Αφού επιλέξετε τον τύπο συμπίεσης, το αρχείο θα ξεκινήσει η συμπίεση.

θα ξεκινήσει η συμπίεση

Αυτό είναι! Θα βρείτε το συμπιεσμένο αρχείο στον ίδιο φάκελο όπου έχετε αποθηκεύσει το αρχικό αρχείο PDF.

3. Μειώστε το μέγεθος αρχείου PDF χρησιμοποιώντας διαδικτυακούς συμπιεστές PDF

Εάν δεν θέλετε να εγκαταστήσετε μια αποκλειστική εφαρμογή PDF για τη συμπίεση των αρχείων σας, μπορείτε να δοκιμάσετε τους διαδικτυακούς συμπιεστές PDF.

Εκατοντάδες διαδικτυακοί συμπιεστές PDF είναι διαθέσιμοι στο διαδίκτυο. απλά πρέπει να βρείτε έναν ιστότοπο που να λειτουργεί σε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού για κινητά.

Μόλις βρείτε τέτοιους ιστότοπους, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης ιστού για κινητά, όπως το Google Chrome, για να ανεβάσετε και να συμπιέσετε αρχεία PDF εν κινήσει. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί τρεις καλύτερους ιστότοπους που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για τη συμπίεση PDF στο διαδίκτυο σε κινητά.

1. iLovePDF

iLovePDF

Το iLovePDF διαθέτει έναν ειδικό συμπιεστή αρχείων PDF που λειτουργεί από πρόγραμμα περιήγησης ιστού. Η διεπαφή χρήστη του ιστότοπου έχει υψηλή απόκριση. αυτός είναι ο λόγος που μοιραστήκαμε τον ιστότοπο.

Στον ιστότοπο, χρειάζεται απλώς να κάνετε κλικ στο κουμπί Επιλογή αρχείων PDF για να ανεβάσετε τα αρχεία PDF που θέλετε να συμπιεστείτε.

Μετά τη μεταφόρτωση, ο ιστότοπος συμπιέζει τα αρχεία PDF σας και παρέχει έναν σύνδεσμο λήψης. Απλώς ακολουθήστε τον σύνδεσμο λήψης για να κατεβάσετε το συμπιεσμένο αρχείο PDF.

2. SmallPDF

SmallPDF

Το SmallPDF και το iLovePDF μοιράζονται πολλές ομοιότητες. Στην πραγματικότητα, η διεπαφή χρήστη είναι πανομοιότυπη. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον ιστότοπο για να μειώσετε το μέγεθος των αρχείων PDF από το πρόγραμμα περιήγησης ιστού για κινητά.

Ο συμπιεστής PDF του SmallPDF επιχειρεί να συμπιέσει τα αρχεία PDF σας χωρίς να μειώσει τη συνολική ποιότητα. Επίσης, η ταχύτητα μετατροπής αρχείων είναι καλύτερη και πιο γρήγορη.

Εκτός από τον συμπιεστή PDF, το SmallPDF παρέχει και άλλα εργαλεία PDF, όπως τη δυνατότητα μετατροπής αρχείων PDF σε διαφορετικές μορφές, συγχώνευσης αρχείων PDF και πολλά άλλα.

3. PDF2GO

PDF2GO

Το PDF2GO είναι ένας συμπιεστής αρχείων PDF που παρέχει δύο διαφορετικές επιλογές συμπίεσης αρχείων. Μπορείτε να επιλέξετε είτε Βασικό συμπιεστή είτε Ισχυρή συμπίεση.

Η βασική λειτουργία συμπίεσης μειώνει το μέγεθος του αρχείου PDF διατηρώντας παράλληλα την ποιότητά του. Από την άλλη πλευρά, η λειτουργία Strong compression σας δίνει μικρό μέγεθος αρχείου, αλλά η απώλεια ποιότητας θα είναι μεγαλύτερη.

Έτσι, εάν θέλετε να έχετε περισσότερο έλεγχο στη συμπίεση PDF, το PDF2GO μπορεί να είναι η κατάλληλη επιλογή για εσάς.

Διαβάστε επίσης: Πώς να επεξεργάζεστε αρχεία PDF δωρεάν

Αυτοί είναι οι τρεις καλύτεροι και δωρεάν τρόποι για να μειώσετε το μέγεθος αρχείου PDF σε smartphone Android. Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για τη μείωση του μεγέθους του αρχείου PDF στο Android, ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια. Επίσης, αν το άρθρο σας βοήθησε, φροντίστε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης :10 καλύτεροι δωρεάν διαδικτυακοί συμπιεστές PDF

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5006

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *