καλύτερες εφαρμογές συμπιεστή PDF

10 καλύτερες εφαρμογές συμπιεστή PDF για Android για μείωση του μεγέθους PDF

 

Οι περισσότερες εφαρμογές ή βοηθητικά προγράμματα κοινής χρήσης αρχείων που είναι διαθέσιμα σήμερα υποστηρίζουν αρχεία PDF. Ωστόσο, μπορεί να έχουν περιορισμούς μεγέθους αρχείου που μας εμποδίζουν να ανεβάσουμε ένα PDF που υπερβαίνει ένα συγκεκριμένο μέγεθος.

Σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι καλύτερο να χρησιμοποιείτε τις εφαρμογές συμπιεστή PDF για Android. Εκατοντάδες βοηθητικά προγράμματα PDF είναι διαθέσιμα στο Google Play Store που σας επιτρέπουν να συμπιέσετε αρχεία PDF στο Android. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε από τις δωρεάν εφαρμογές για να συμπιέσετε τα αρχεία PDF σας.

1. PDF Merge

Συγχώνευση PDF

Το PDF Merge είναι ένα πρόγραμμα επεξεργασίας PDF που σας επιτρέπει να συγχωνεύσετε δύο ή περισσότερα αρχεία PDF, ιστοσελίδες, εικόνες JPEG και PNG σε ένα αρχείο PDF. Η εφαρμογή διαθέτει μια διεπαφή μεταφοράς και απόθεσης, όπου πρέπει να σύρετε αρχεία PDF το ένα στο άλλο για να τα συγχωνεύσετε.

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVortex.gr⁩ στο Viber

PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN Στην Ελλάδα | Απόκτησε 2 έτη + 2 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Διαβάστε επίσης :  καλύτερες εφαρμογές συμπιεστή βίντεο για Android

10 καλύτεροι δωρεάν διαδικτυακοί συμπιεστές PDF

Επιπλέον, το PDF Merge διαθέτει συμπιεστή που μπορεί να συμπιέσει τα αρχεία PDF σας δωρεάν. Άλλες δυνατότητες του PDF Merge περιλαμβάνουν την προστασία αρχείων PDF με κωδικό πρόσβασης, τη μετατροπή ιστοσελίδων σε PDF και πολλά άλλα.

2. PDF Reader Pro

PDF Reader Pro

Το PDF Reader Pro είναι μια πλήρης εφαρμογή ανάγνωσης και επεξεργασίας PDF διαθέσιμη για smartphone Android. Αυτή η εφαρμογή σάς επιτρέπει να επεξεργάζεστε, να μετατρέπετε, να σαρώνετε και να προστατεύετε αρχεία PDF με κωδικό πρόσβασης δωρεάν.

Διαθέτει επίσης μια δυνατότητα συμπίεσης PDF που μπορεί να μειώσει το μέγεθος των αρχείων σας PDF. Έχετε επίσης μια δυνατότητα εξαγωγής κειμένου για εξαγωγή κειμένων από αρχεία PDF ή εικόνας.

3. Compress PDF File

Συμπίεση αρχείου PDF

Είναι μία από τις καλύτερες και κορυφαίες εφαρμογές συμπιεστή PDF για τη μείωση του μεγέθους του αρχείου PDF. Μάντεψε; Το Compress PDF File σάς επιτρέπει να συμπιέσετε αρχεία PDF στη συσκευή σας με ένα μόνο πάτημα.

Αυτό που είναι πιο χρήσιμο είναι ότι η εφαρμογή σάς επιτρέπει ακόμη και να επιλέξετε την ποιότητα PDF εξόδου για να μειώσετε το μέγεθος του αρχείου. Όλα τα συμπιεσμένα PDF αποθηκεύονται στο φάκελο Phone/PDF-Compressor.

4. Compress PDF File – PDF Compressor

Συμπίεση αρχείου PDF - Συμπιεστής PDF

Κατά την αποστολή αρχείων PDF μέσω email ή τη μεταφόρτωσή τους στον Ιστό, συχνά αντιμετωπίζουμε προβλήματα με το μέγεθος του αρχείου. Συμπίεση αρχείου PDF—Το PDF Compressor είναι μια εφαρμογή Android που έχει σχεδιαστεί για την αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος.

Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να συμπιέσετε τα αρχεία PDF σας για δημοσίευση σε ιστοσελίδες, κοινή χρήση σε κοινωνικά δίκτυα ή αποστολή τους μέσω email. Μάντεψε; Συμπίεση αρχείου PDF – Το PDF Compressor χρησιμοποιεί κάποιο προηγμένο αλγόριθμο συμπίεσης για να μειώσει το μέγεθος του αρχείου PDF κάτω από 100 KB.

5. PDF Small

PDF Μικρό

Αν και δεν είναι πολύ δημοφιλές, το PDF Small εξακολουθεί να είναι μια από τις καλύτερες και πιο φιλικές προς το χρήστη εφαρμογές συμπιεστή PDF που είναι διαθέσιμες στο Google Play Store. Για συμπίεση, η εφαρμογή σάς επιτρέπει να επιλέξετε από τρία διαφορετικά επίπεδα συμπίεσης – Προτεινόμενη, Υψηλή ποιότητα και χαμηλή ποιότητα.

Το PDF Small είναι ελαφρύ και εξαιρετικά εύκολο στη χρήση σε σύγκριση με άλλα βοηθητικά προγράμματα PDF. Μπορεί να μειώσει το μέγεθος των αρχείων PDF σας έως και 90%.

6. Smallpdf

Smallpdf

Το Smallpdf είναι μια πλήρης εφαρμογή βοηθητικού προγράμματος PDF που διατίθεται στο Google Play Store για smartphone/tablet Android. Με το Smallpdf, μπορείτε να επεξεργαστείτε PDF, να συμπιέσετε PDF, να σαρώσετε PDF, να συνδυάσετε PDF, να μετατρέψετε PDF και να κάνετε πολλά άλλα πράγματα που σχετίζονται με PDF.

Αν μιλάμε για συμπίεση PDF, το Smallpdf παρέχει δύο διαφορετικές μορφές συμπίεσης PDF: Βασική και Ισχυρή. Η βασική συμπίεση μειώνει το μέγεθος του αρχείου κατά 40%, ενώ η ισχυρή συμπίεση μειώνει το μέγεθος του αρχείου κατά 75%.

6. Smallpdf

iLovePDF

Το iLovePDF είναι παρόμοιο με την εφαρμογή SmallPDF που αναφέρεται παραπάνω. Είναι μια πλήρης εφαρμογή επεξεργασίας PDF με πολλά εργαλεία για εργασία με αρχεία PDF.

Με το iLovePDF, μπορείτε να διαβάσετε, να μετατρέψετε, να σχολιάσετε και να υπογράψετε αρχεία PDF σε δευτερόλεπτα. Διαθέτει επίσης μια δυνατότητα συμπίεσης αρχείων PDF που μειώνει το μέγεθος του αρχείου PDF διατηρώντας παράλληλα την οπτική του ποιότητα.

8. PDF Utils

PDF Utils

Το PDF Utils είναι ένα ελαφρύ βοηθητικό πρόγραμμα PDF για διάφορους σκοπούς. Σας επιτρέπει να συγχωνεύετε, να μετατρέπετε, να περιστρέφετε, να χωρίζετε και να συμπιέζετε αρχεία PDF.

Το PDF Utils είναι φορτωμένο με όλες τις δυνατότητες που μπορεί να χρειάζεστε. Επιπλέον, διαθέτει ενσωματωμένο πρόγραμμα εξαγωγής εικόνων που καταγράφει εικόνες από αρχεία PDF και τις αποθηκεύει σε PNG ή JPG.

9. PDF Compressor

Συμπιεστής PDF

Το PDF Compressor – Reduce size είναι μια δωρεάν εφαρμογή επεξεργασίας PDF που μπορείτε να αποκτήσετε από το Google Play Store. Με αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε να μειώσετε το μέγεθος των εγγράφων PDF και να τα μοιραστείτε.

Η διεπαφή χρήστη της εφαρμογής είναι διαισθητική, καθιστώντας εύκολη τη συμπίεση PDF. Εκτός από τη συμπίεση PDF, το PDF Compressor έχει βελτιστοποιημένες δυνατότητες διαχείρισης εγγράφων.

10. Reduce PDF Size

Μειώστε το μέγεθος PDF

Το Reduce PDF Size δεν είναι μια πολύ δημοφιλής εφαρμογή, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική επιλογή εάν θέλετε έναν χωρίς φασαρία PDF Compressor.

Αυτή είναι μια εξαιρετική και ελαφριά εφαρμογή Android για τη βελτιστοποίηση εγγράφων, ώστε να είναι πιο εύκολη η κοινή χρήση τους.

Αυτή η εφαρμογή απαιτεί από εσάς να ανεβάσετε το αρχείο PDF και θα χειριστεί τα υπόλοιπα. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, η εφαρμογή θα αρχίσει να συμπιέζει το αρχείο PDF που ανεβάσατε και θα σας παρέχει τη λήψη του αρχείου.

Είναι αρκετά εύκολο να συμπιέσετε αρχεία PDF στο Android. πρέπει να χρησιμοποιήσετε τα σωστά εργαλεία. Σχεδόν όλα τα εργαλεία που αναφέρονται στο άρθρο είναι δωρεάν για λήψη και χρήση. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας.

Share your love

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *