συμπίεση αρχείων PDF

10 καλύτεροι δωρεάν διαδικτυακοί συμπιεστές PDF

Τα PDF χρησιμεύουν ως ένας από τους πιο ασφαλείς τρόπους κοινής χρήσης εγγράφων στο διαδίκτυο. Η μορφή αρχείου χρησιμοποιείται πλέον ευρέως από επιχειρήσεις και ιδιώτες σε όλο τον κόσμο. Το υπέροχο με το PDF είναι ότι δεν σας επιτρέπει να τροποποιήσετε τα αποθηκευμένα δεδομένα.

Οι περισσότεροι ιστότοποι κοινής χρήσης αρχείων που χρησιμοποιείτε σήμερα υποστηρίζουν PDF. Ωστόσο, συχνά έχουν περιορισμούς μεγέθους αρχείου PDF που δεν επιτρέπουν στους χρήστες να ανεβάζουν ένα PDF με μέγεθος αρχείου μεγαλύτερο από ένα συγκεκριμένο όριο. Δεδομένου ότι δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε αρχεία PDF χωρίς τα κατάλληλα εργαλεία, μια επιλογή είναι να το κάνετε ντοσυμπιέστε το αρχείο PDF.

Διαβάστε επίσης:καλύτερες εφαρμογές συμπιεστή βίντεο για Android

10 καλύτεροι διαδικτυακοί συμπιεστές βίντεο (Μείωση μεγέθους βίντεο)

Η δραστηριότητά σου στο διαδίκτυο καταγράφεται από την κυβέρνησή σου, τον πάροχο υπηρεσιών Διαδικτύου, τους προγραμματιστές εφαρμογών/πρόσθετων/IPTV και όλους τους ιστότοπους μέσω της αναγνωριστικής σας διεύθυνσης IP | PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN Στην
Ελλάδα | Απόκτησε 2 έτη + 4 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVortex.gr⁩ στο Viber

10 καλύτεροι διαδικτυακοί συμπιεστές PDF

Έτσι, σε αυτόν τον οδηγό, αποφασίσαμε να μοιραστούμε μερικούς από τους καλύτερους ιστότοπους που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για τη συμπίεση αρχείων PDF. Παρακάτω, θα μοιραστούμε μερικούς από τους καλύτερους ιστότοπους για συμπίεση αρχείων PDF στο διαδίκτυο. Οι περισσότεροι από τους ιστότοπους ήταν δωρεάν για χρήση, αλλά υποστηρίζονταν από διαφημίσεις. Λοιπόν, ας τσεκάρουμε.

1. Adobe Online PDF Compressor

Adobe Online PDF Compressor

Η Adobe σάς προσφέρει επίσης ένα εργαλείο web για τη συμπίεση αρχείων PDF. Μάντεψε? Το Adobe Online PDF Compressor είναι εξαιρετικά απλό στη χρήση και υποστηρίζει τη λειτουργία μεταφοράς και απόθεσης.

Το εργαλείο Ιστού ισχυρίζεται ότι συμπιέζει τα αρχεία PDF σας σε χρόνο μηδέν, διατηρώντας παράλληλα την ποιότητα. Το μόνο μειονέκτημα του Adobe Online PDF Compressor είναι ότι απαιτεί να συνδεθείτε με έναν λογαριασμό Adobe.

2. Συμπιεστής PDF Sejda

Συμπιεστής PDF Sejda

Αν ψάχνετε για έναν συμπιεστή PDF χωρίς φασαρία που βασίζεται στον ιστό, μην ψάχνετε άλλο από το Sejda PDF Compressor. Ο Sejda PDF Compressor είναι ένας από τους καλύτερους και ασφαλείς διαδικτυακούς συμπιεστές PDF που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα.

Κάθε αρχείο PDF που ανεβάζετε διαγράφεται αυτόματα μετά από 2 ώρες, επιτρέποντάς σας να ανεβάσετε αρχεία PDF με μέγεθος έως 200 σελίδες ή 100 MB.

Πριν από τη συμπίεση του αρχείου PDF, μπορείτε να επιλέξετε την ποιότητα της εικόνας, την ανάλυση, τη μέθοδο μετατροπής και την ταχύτητα συμπίεσης. Συνολικά, ο Sejda PDF Compressor είναι ένας εξαιρετικός δωρεάν διαδικτυακός συμπιεστής PDF που μπορείτε να εξετάσετε.

3. IlovePDF

IlovePDF

Λοιπόν, είναι ένας ιστότοπος που διαθέτει όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε για να εργαστείτε με αρχεία PDF σε ένα μέρος. Ο ιστότοπος μπορεί να συγχωνεύσει, να χωρίσει, να συμπιέσει και να μετατρέψει αρχεία PDF.

Για να συμπιέσετε ένα αρχείο PDF, πρέπει να ανεβάσετε το αρχείο PDF και να κάνετε κλικ στο κουμπί «Συμπίεση». Η εφαρμογή Ιστού θα μειώσει το μέγεθος του αρχείου χωρίς να επηρεάσει την ποιότητα του PDF.

4. SmallPDF

SmallPDF

Το SmallPDF είναι ένας άλλος καλύτερος ιστότοπος PDF στη λίστα για τη συμπίεση αρχείων PDF. Ο ιστότοπος σάς επιτρέπει να μειώσετε το μέγεθος του PDF χωρίς να χάσετε την ποιότητα.

Εκτός από τη συμπίεση, το SmallPDF μπορεί επίσης να μετατρέψει το αρχείο PDF σας σε διάφορες μορφές όπως PPT, JPG, EXCEL, Word κ.λπ.

5. Συμπιεστής PDF

Συμπιεστής PDF

Ο συμπιεστής PDF μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή εάν ψάχνετε για έναν εύχρηστο διαδικτυακό συμπιεστή PDF. Ο ιστότοπος σάς επιτρέπει να συμπιέσετε αρχεία PDF για δημοσίευση σε ιστοσελίδες, κοινή χρήση σε κοινωνικά δίκτυα ή αποστολή μέσω email.

Πρέπει να ανεβάσετε το αρχείο PDF στον συμπιεστή PDF και να πατήσετε το κουμπί συμπίεσης. Εκτός από τη συμπίεση, το PDF Compressor μπορεί επίσης να μετατρέψει και να συνδυάσει αρχεία PDF.

6. PDF2GO

PDF2GO

Αυτό είναι ένα άλλο καλύτερο διαδικτυακό εργαλείο συμπίεσης PDF που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Με το PDF2GO, μπορείτε να μειώσετε γρήγορα το μέγεθος του αρχείου PDF. Το εργαλείο web σας προσφέρει δύο διαφορετικές μορφές συμπίεσης – Βασική και Ισχυρή.

Το Basic δίνει μεσαίο μέγεθος αρχείου και υψηλή ποιότητα, ενώ το Strong Compression δίνει μικρότερο μέγεθος αρχείου και μεσαία ποιότητα. Το PDF2GO μπορεί να χωρίσει, να συγχωνεύσει και να μετατρέψει αρχεία PDF εκτός από τη συμπίεση.

7. SodaPDF

SodaPDF

Το SodaPDF είναι το καλύτερο διαδικτυακό εργαλείο συμπίεσης PDF που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα. Χρησιμοποιεί προηγμένες τεχνικές για τη μείωση του μεγέθους του αρχείου PDF χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα.

Διαθέτει επίσης προηγμένη επιλογή συμπιεστή για να ρυθμίσετε το επίπεδο συμπίεσης. Το εργαλείο είναι δωρεάν στη χρήση και είναι το καλύτερο διαδικτυακό εργαλείο συμπιεστή PDF που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα.

8. AvePDF

AvePDF

Το AvePDF είναι ένας από τους καλύτερους και εύχρηστους ιστότοπους για τη συμπίεση αρχείων PDF στο διαδίκτυο. Για να συμπιέσετε ένα αρχείο PDF, σύρετε και αποθέστε τα αρχεία PDF από τον υπολογιστή. Σας επιτρέπει να επιλέξετε την ποιότητα συμπίεσης εκ των προτέρων.

Μπορείτε να επιλέξετε το επίπεδο συμπίεσης από χαμηλό έως πολύ υψηλό. Το AvePDF προσφέρει διαχωριστή PDF, συγχώνευση PDF και επιλογές μετατροπής PDF.

9. Συμπίεση

Συμπίεση

Το Wecompress μπορεί να συμπιέσει αρχεία PDF, Powerpoint, Word, Excel, JPEG, PNG και TIFF ηλεκτρονικά.

Το Wecompress είναι πιο γρήγορο και πιο εύκολο στη χρήση από άλλους διαδικτυακούς συμπιεστές αρχείων. Σήμερα, εκατομμύρια χρήστες χρησιμοποιούν υπηρεσίες που βασίζονται στον ιστό για να ολοκληρώσουν τη συμπίεση τους.

10. PDFCandy

PDFCandy

Αν ψάχνετε για μια ασφαλή και εύχρηστη εφαρμογή Ιστού για τη συμπίεση των αρχείων PDF σας, το PDFCandy μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή σας.

Το PDFCandy είναι εντελώς δωρεάν στη χρήση και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να μειώσετε τα μεγέθη των αρχείων PDF. Εκτός από τη συμπίεση, σας επιτρέπει να χωρίσετε αρχεία PDF, να περικόψετε αρχεία PDF, να μετατρέψετε αρχεία PDF κ.λπ.

Συχνές Ερωτήσεις:

Ποιος είναι ο καλύτερος μειωτής μεγέθους PDF στο διαδίκτυο;

Όλοι οι μειωτήρες μεγέθους PDF που παραθέτουμε στο άρθρο είναι δωρεάν για χρήση και οι περισσότεροι δεν απαιτούν δημιουργία λογαριασμού. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτούς τους ιστότοπους για να μειώσετε το μέγεθος των αρχείων PDF.

Πώς να μειώσετε το μέγεθος PDF στα 100 kb;

Ο καλύτερος τρόπος για να μειώσετε το μέγεθος PDF στα 100 KB είναι μέσω ενός διαδικτυακού συμπιεστή PDF. Εφόσον οι διαδικτυακοί συμπιεστές PDF δεν απαιτούν πρόσθετες εγκαταστάσεις εφαρμογών, είναι εύκολοι στη χρήση και μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτό εν κινήσει.

Η μείωση του μεγέθους PDF οδηγεί σε απώλεια ποιότητας;

Η απάντηση σε αυτή την ερώτηση εξαρτάται από το πόση συμπίεση χρησιμοποιείτε. Εάν πρόκειται να περικόψετε σχεδόν το 50% του μεγέθους του αρχείου, μπορείτε να περιμένετε ορατή απώλεια ποιότητας. Από την άλλη πλευρά, εάν θέλετε να μειώσετε μερικά KB, η απώλεια ποιότητας θα είναι λιγότερο αισθητή.

Πώς να μειώσετε το μέγεθος PDF χωρίς να χάσετε την ποιότητα;

Ο δωρεάν διαδικτυακός συμπιεστής PDF σάς επιτρέπει να επιλέξετε την αντοχή συμπίεσης εκ των προτέρων. Ως εκ τούτου, για να αποφύγετε την απώλεια ποιότητας, πρέπει να επιλέξετε έναν συμπιεστή PDF που προσφέρει συμπίεση PDF χωρίς απώλειες.

Έτσι, αυτοί είναι μερικοί από τους καλύτερους διαδικτυακούς συμπιεστές PDF που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα. Μπορείτε να συμπιέσετε τα αρχεία PDF σας χωρίς να εγκαταστήσετε εφαρμογές τρίτων με αυτούς τους δωρεάν συμπιεστές PDF. Εάν γνωρίζετε άλλους συμπιεστές PDF, ενημερώστε μας στο παρακάτω πλαίσιο σχολίων.

Διαβάστε επίσης :καλύτεροι διαδικτυακοί συμπιεστές εικόνας χωρίς απώλεια ποιότητας

Τρόπος δημιουργίας αρχείων PDF Chromecast χρησιμοποιώντας Smartphone και PC

Πώς να μετατρέψετε ή να αποθηκεύσετε μια εικόνα ως αρχείο PDF

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4825

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *