προστασία από ιούς

10 καλύτερες εφαρμογές ασφαλείας Android

Πολλοί χρήστες συγχέουν το Antivirus με το Internet Security. Αν και και τα δύο είναι εργαλεία ασφαλείας, είναι διαφορετικά μεταξύ τους. Τα προγράμματα προστασίας από ιούς προστατεύουν τη συσκευή σας από ιούς και κακόβουλο λογισμικό, ενώ η ασφάλεια του Διαδικτύου προστατεύει τη συσκευή σας από λογισμικό υποκλοπής spyware, απάτες ηλεκτρονικού ψαρέματος, ανεπιθύμητα μηνύματα και κακόβουλα συνημμένα email.

Έτσι, εάν περιηγείστε περισσότερο στο Διαδίκτυο, θα χρειαστείτε περισσότερη ασφάλεια στο διαδίκτυο από το Antivirus. Οι λύσεις ασφαλείας Premium για επιτραπέζιους υπολογιστές έχουν συνήθως και τα δύο χαρακτηριστικά, αλλά τα πράγματα αλλάζουν σημαντικά στο Android.

Δεν έχει κάθε εφαρμογή προστασίας από ιούς που χρησιμοποιείτε στο Android μια δυνατότητα προστασίας ιστού. Οι εφαρμογές προστασίας από ιούς με δυνατότητες προστασίας ιστού μπορούν να προστατεύσουν τη συσκευή σας από λογισμικό υποκλοπής spyware, spam, κακόβουλες λήψεις, κακόβουλα συνημμένα email κ.λπ.

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVortex.gr⁩ στο Viber

PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN Στην Ελλάδα | Απόκτησε 2 έτη + 2 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Διαβάστε επίσης : καλύτερα Antivirus για Android

10 καλύτερες εφαρμογές ασφαλείας με δυνατότητες προστασίας ιστού

Έτσι, σε αυτό το άρθρο, αποφασίσαμε να μοιραστούμε μερικές καλύτερες εφαρμογές προστασίας από ιούς Android με λειτουργίες προστασίας ιστού. Αυτές οι εφαρμογές ασφάλειας Διαδικτύου θα προστατεύσουν τη συσκευή σας από απάτες ηλεκτρονικού ψαρέματος, λογισμικό υποκλοπής spyware, κακόβουλες λήψεις κ.λπ.

1. F-Secure SAFE Mobile Antivirus

F-Secure SAFE Mobile Antivirus

Λοιπόν, το F-Secure SAFE Mobile Antivirus είναι μια εφαρμογή προστασίας από ιούς υψηλής ποιότητας για Android, αλλά είναι διαθέσιμη δωρεάν. Η δωρεάν έκδοση του F-Secure παρείχε περιορισμένες δυνατότητες, αλλά περιλαμβάνει την επιλογή ασφάλειας στο διαδίκτυο.

Το F-Secure SAFE Mobile Antivirus μπορεί να προστατεύσει τις συσκευές σας από ιούς, spyware, επιθέσεις hacking, κλοπές ταυτότητας και πολλά άλλα. Η δυνατότητα προστασίας περιήγησης αποκλείει επιβλαβείς ιστότοπους και ιστότοπους ηλεκτρονικού ψαρέματος.

2. Avira Security Antivirus & VPN

Avira Security Antivirus & VPN

Το Avira Security Antivirus & VPN είναι μια πολύ ασφαλής και γρήγορη εφαρμογή ασφαλείας που μπορείτε να αποκτήσετε από το Google Play Store. Με το Avira Security Antivirus & VPN, μπορείτε εύκολα να περιηγηθείτε στο διαδίκτυο, να αποθηκεύσετε φωτογραφίες με ασφάλεια κ.λπ.

Η δυνατότητα προστασίας ιστού του Avira Mobile Security αποκλείει αυτόματα επικίνδυνους ιστότοπους και κακόβουλες λήψεις. Η εφαρμογή προσφέρει επίσης άλλες λειτουργίες ασφαλείας, όπως προστασία μικροφώνου, VPN για κινητά, προστασία Ransomware, σαρωτής ιών κ.λπ.

3. Mobile Security – Lookout

Κινητό Ασφάλεια - Επιφυλακή

Το Lookout Mobile Security είναι μια άλλη καλύτερη επιλογή που μπορείτε να εξετάσετε για την ασφάλεια κινητής τηλεφωνίας. Παρά το γεγονός ότι είναι δωρεάν, το Mobile Security – Lookout παρέχει κορυφαίες δυνατότητες ασφάλειας για κινητά και προστασίας ιστού.

Η λειτουργία ασφαλούς περιήγησης του Mobile Security – Lookout σαρώνει κάθε σύνδεσμο URL που επισκέπτεστε για να σας βοηθήσει να εντοπίσετε και να αποκλείσετε διαδικτυακές απειλές.

4. Kaspersky Mobile AntivirusKaspersky Mobile Antivirus

Είναι μια από τις κορυφαίες εφαρμογές ασφαλείας για Android που διατίθενται στο Google Play Store. Μάντεψε? Το Kaspersky Mobile Antivirus σαρώνει ενεργά τη συσκευή σας για ιούς, spyware, ransomware και trojans. Διαθέτει επίσης ένα φίλτρο ιστού που φιλτράρει επικίνδυνους συνδέσμους και ιστότοπους όταν συνδέεστε στο διαδίκτυο.

5. AVG AntiVirus

AVG AntiVirus

Λοιπόν, το AVG AntiVirus είναι μακράν η καλύτερη εφαρμογή προστασίας από ιούς που είναι διαθέσιμη για smartphone Android. Εκατομμύρια χρήστες χρησιμοποιούν αυτήν τη στιγμή την εφαρμογή.

Αν μιλάμε για προστασία ιστού, το AVG AntiVirus σαρώνει ιστότοπους για επιβλαβείς απειλές προτού κάνετε κλικ στον σύνδεσμο. Διαθέτει επίσης χαρακτηριστικά όπως VPN Protection, Anti-theft κ.λπ.

6. ESET Mobile Security & Antivirus

ESET Mobile Security & Antivirus

Προσφέρει anthing και δυνατότητες ασφάλειας στο Διαδίκτυο για την προστασία των συνεδριών περιήγησής σας στο web. Με εγκατεστημένο το ESET Mobile Security & Antivirus, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για ransomware, adware, phishing και άλλο κακόβουλο λογισμικό κατά τον έλεγχο των email σας ή τη λήψη αρχείων.

7. Bitdefender Mobile Security & Antivirus

Bitdefender Mobile Security & Antivirus

Το Bitdefender Mobile Security & Antivirus είναι μία από τις κορυφαίες εφαρμογές προστασίας από ιούς στη λίστα με τη δυνατότητα προστασίας ιστού. Η προστασία ιστού του BitDefender εντοπίζει κακόβουλο περιεχόμενο και διατηρεί την περιήγησή σας ασφαλή για το πιο δημοφιλές πρόγραμμα περιήγησης.

Μερικές από τις άλλες δυνατότητες του Bitdefender Mobile Security & Antivirus περιλαμβάνουν Anti-theft, Snap photo, Smart Unlock κ.λπ.

8. Norton Mobile Security

Norton Mobile Security

Σε σύγκριση με κάθε άλλη εφαρμογή ασφάλειας για κινητά, το Norton Mobile Security προσφέρει περισσότερες δυνατότητες. Το εργαλείο προστασίας από ιούς προσφέρει ολοκληρωμένη ασφάλεια τηλεφώνου ενώ σερφάρετε στο διαδίκτυο για να σας προστατεύσει από την επίσκεψη κακόβουλων τοποθεσιών και τοποθεσιών ηλεκτρονικού ψαρέματος (phishing).

9. Malwarebytes SecurityMalwarebytes Security

Λοιπόν, το Malwarebytes είναι ένα από τα κορυφαία ονόματα στον κόσμο της ασφάλειας. Το εργαλείο ασφαλείας είναι γνωστό για την προηγμένη και αποτελεσματική τεχνολογία σάρωσης που σαρώνει κάθε αρχείο για να εντοπίσει κρυφό κακόβουλο λογισμικό.

Η εφαρμογή για κινητά του Malwarebytes Security προσφέρει ορισμένες χρήσιμες λειτουργίες απορρήτου και ασφάλειας, όπως προστασία από ransomware, προστασία από ηλεκτρονικό ψάρεμα κ.λπ.

10. Anti-virus Dr.Web Light

Anti-virus Dr.Web Light

Σύμφωνα με μερικές έρευνες, το 25% του κακόβουλου λογισμικού εισέρχεται στο τηλέφωνό σας ενώ περιηγείστε στον Ιστό. Το Anti-virus Dr.Web Light σας λύνει αυτό το πρόβλημα.

Σαρώνει αποτελεσματικά και αποκλείει κάθε ιστοσελίδα που ενεργοποιεί μια κόκκινη σημαία. Επίσης, παρακολουθεί και σαρώνει το σύστημα αρχείων σε πραγματικό χρόνο για να σας παρέχει απαράμιλλη ασφάλεια.

Έτσι, αυτές είναι οι καλύτερες εφαρμογές προστασίας από ιούς για Android που διαθέτουν λειτουργίες προστασίας ιστού. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλες τις εφαρμογές που αναφέρονται στο άρθρο για να λάβετε πλήρη προστασία καθώς περιηγείστε στον ιστό. Εάν γνωρίζετε άλλες τέτοιες εφαρμογές, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

Διαβάστε επίσης :καλύτερες δωρεάν εφαρμογές ανίχνευσης spyware για Android

Windows  Antivirus τα καλύτερα

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4824

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *