Οι καλύτερες Live Streaming εφαρμογές για πλατφόρμες iPhone ή Android

Η ζωή σας είναι συναρπαστική, σωστά; Γιατί λοιπόν να μην μοιραστείτε τις σκέψεις και τις εμπειρίες σας με αγνώστους που λατρεύουν στο διαδίκτυο; Αν θέλετε να δουν όλοι τι συμβαίνει στη ζωή σας, μία από τις παρακάτω εφαρμογές ζωντανής ροής είναι πιθανώς η κατάλληλη για εσάς.

1. Twitter ( Android & iOS )

Δεν γνωρίζουν πολλοί ότι το Twitter έχει μια λειτουργία ζωντανής ροής ενσωματωμένη στην εφαρμογή. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ανοίξετε ένα νέο tweet, να αγγίξετε το εικονίδιο της κάμερας και, στη συνέχεια, να επιλέξετε «go live». Είναι ιδανικό για χρήστες που έχουν ήδη μεγάλους ακόλουθους στο Twitter και δεν ενδιαφέρονται για τη ροή σε κοινό εκτός της Twittersphere.

Η ροή σας θα είναι διαθέσιμη ως ηχογράφηση εκ των υστέρων, αλλά μπορείτε να λαμβάνετε απευθείας σχόλια από το κοινό ενώ κάνετε ροή. Μπορείτε να απαντήσετε σε ερωτήσεις και να κατανοήσετε αν αρέσει η ροή στους άλλους. Η μετάδοση live στο Twitter δεν κοστίζει τίποτα και μπορείτε να αποθηκεύσετε το βίντεό σας απευθείας στο ρολό της κάμερας της συσκευής σας, αν θέλετε να το δημοσιεύσετε σε διαφορετική πλατφόρμα.

PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN ΣτηνΕλλάδα | Απόκτησε 2 έτη + 4 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVortex στο Viber  

Διαβάστε επίσης : Πως να δειτε live streaming νέων ταινιών στο σπίτι

LIVE ΑΓΩΝΕΣ

2. YouTube Live ( Android και iOS )

Το YouTube είναι περισσότερο γνωστό για το προηχογραφημένο περιεχόμενο κατά παραγγελία, αλλά είναι επίσης μια εξαιρετική πλατφόρμα ζωντανής ροής. Ενώ οι περισσότεροι άνθρωποι σκέφτονται το YouTube ως μια πλατφόρμα για επιτραπέζιους streamers, μπορείτε να κάνετε ροή απευθείας από την κινητή συσκευή σας.

Εάν πληροίτε τις προϋποθέσεις για χρήση ζωντανής ροής, επιλέξτε το μεγάλο κουμπί “+” (γνωστό ως κουμπί δημιουργίας) και, στη συνέχεια, επιλέξτε “Ζωντανά”. Το YouTube έχει θέσει αρκετούς περιορισμούς για να περιορίσει την κατάχρηση της υπηρεσίας του:

Χρειάζεστε τουλάχιστον 50 συνδρομητές. Το κοινό σας θα είναι το πολύ 25 + ο αριθμός των συνδρομητών σας. Αυτοί οι περιορισμοί αίρονται μόλις φτάσετε τους 1000 συνδρομητές. Πρέπει επίσης να ενεργοποιήσετε τη ζωντανή ροή στον λογαριασμό σας για να πραγματοποιήσετε την πρώτη σας ζωντανή ροή. Μπορεί να χρειαστούν 24 ώρες μέχρι να γίνει διαθέσιμη αυτή η λειτουργία, γι’ αυτό κάντε το πολύ πριν προγραμματίσετε να κάνετε ροή.

Εάν πληροίτε τις προϋποθέσεις για δημιουργία εσόδων, η ζωντανή ροή YouTube προσφέρει μερικές καλές επιλογές για να κερδίσετε χρήματα. Στις λεγόμενες «σούπερ συνομιλίες», οι θεατές μπορούν να δωρίσουν χρήματα σε εσάς απευθείας.

3. Facebook Live ( Android και iOS )

Το Facebook εξακολουθεί να είναι η μεγαλύτερη πλατφόρμα μέσων κοινωνικής δικτύωσης, επομένως η πλατφόρμα ζωντανής ροής θα πρέπει να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας σας εάν θέλετε να προσεγγίσετε τον περισσότερο κόσμο.

Το να κερδίσετε χρήματα από το Facebook ζωντανά χρησιμοποιώντας διαφημίσεις που εμφανίζονται στη ροή είναι δυνατό, αλλά ο πήχης για πρόσβαση σε αυτήν τη δυνατότητα είναι σχετικά υψηλός.

Πρέπει να ζείτε σε μια κατάλληλη χώρα . Πρέπει να είστε 18 ετών και άνω. Πρέπει να έχετε περισσότερους από 10 000 ακόλουθους. Πρέπει να υπάρχουν πέντε ενεργά βίντεο στη σελίδα σας στο Facebook. Χρειάζεστε 600 000 λεπτά προβολών βίντεο στη σελίδα σας. Επιπλέον, το 10% αυτών των λεπτών πρέπει να προέρχεται από ζωντανό βίντεο.

Το Facebook προσπαθεί να κρατήσει τις υπηρεσίες ροής του σε ένα μικρό ποσοστό χρηστών. Ωστόσο, εάν ο λογαριασμός σας στο Facebook είναι ήδη στα υψηλότερα επίπεδα, θα αδικούσατε τον εαυτό σας, μη σκέφτεστε το Facebook live.

4. Instagram Live ( Android και iOS )

Παρόλο που η γενική αντίληψη είναι ότι το Instagram είναι το μέρος όπου οι άνθρωποι που προσέχουν τον τρόπο ζωής δημοσιεύουν φωτογραφίες από τα επιμελημένα γεύματά τους και τις διακοπές τους, το περιεχόμενο βίντεο κερδίζει γρήγορα δημοτικότητα.

Αφού περάσετε πάνω από μια ανάρτηση, μια ιστορία και τα κουμπιά κυλίνδρων, χρειάζεται μόνο ένα πάτημα ενός κουμπιού για να μεταδοθεί ζωντανά. Είναι μια δωρεάν υπηρεσία ροής και μπορείτε να προσκαλέσετε άλλους χρήστες στη ζωντανή ροή σας. Υπάρχει μια επιλογή από φίλτρα και επικαλύψεις που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βελτιώσετε τα γραφικά και μια λειτουργία σήματος που μοιάζει με Twitch, όπου οι ακόλουθοί σας μπορούν να αγοράσουν “σήματα” για χρήση στα σχόλια.

5. LinkedIn Live (Desktop)

Το LinkedIn ξεκίνησε ως ένα δίκτυο κοινωνικών μέσων για άτομα που αναζητούν εργασία, εταιρείες και επαγγελματίες που ήθελαν να δικτυωθούν . Με τον καιρό, ο ιστότοπος άρχισε να μοιάζει με κοινωνικά δίκτυα με άλλες εστίες, συμπεριλαμβανομένης μιας δυνατότητας ζωντανής ροής.

Ωστόσο, αυτό δεν είναι το μέρος για να κάνετε ζωντανή μετάδοση των σεμιναρίων μακιγιάζ σας (εκτός αν είναι για επαγγελματικούς σκοπούς), αλλά είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να μοιραστείτε τις σκέψεις σας σχετικά με τη δουλειά, τις επιχειρήσεις και το πώς οι άνθρωποι μπορούν να τα πάνε καλύτερα επαγγελματικά. Υπάρχει πάντα χώρος για έναν ακόμη γκουρού παραγωγικότητας ή μέντορα διαχείρισης.

Το LinkedIn Live έχει κάποιες προϋποθέσεις για να μπορέσετε να βγείτε ζωντανά, αλλά σε αντίθεση με το Facebook, δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο να τις συναντήσετε.

Εφόσον έχετε τουλάχιστον 150 ακόλουθους/συνδέσεις και έχετε κοινές αναρτήσεις ή άλλο πρωτότυπο περιεχόμενο, θα πρέπει να έχετε πρόσβαση στην υπηρεσία. Το LinkedIn Live έχει μερικές δροσερές λειτουργίες που μοιάζουν με διαδικτυακά σεμινάρια, όπως η δυνατότητα λήψης ερωτήσεων από τους συμμετέχοντες πριν από τη ζωντανή ροή.

Το κύριο μειονέκτημα του LinkedIn Live είναι ότι η ροή είναι προς το παρόν δυνατή μόνο μέσω λογισμικού ροής τρίτου μέρους , αλλά η λύση μπορεί επίσης να διασυνδεθεί απευθείας με δημοφιλή επιχειρηματικά εργαλεία ροής όπως το Zoom.

6. TikTok Live

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το TikTok είναι μια εξαιρετικά δημοφιλής πλατφόρμα για ζωντανή ροή. Αφού το Vine, με το περίεργο όριο βίντεο των 7 δευτερολέπτων, άνθισε και πέθανε φαινομενικά εν μία νυκτί, ήταν το TikTok που άρπαξε τη φαντασία εκατομμυρίων.

Ξεκινώντας με κλιπ διάρκειας 15 δευτερολέπτων που οδήγησαν σε ένα νέο είδος δημιουργικού βίντεο, το TikTok προσπαθεί να βαδίσει στο μονοπάτι του Twitter για την αργή αύξηση του ορίου περιεχομένου για τους χρήστες. Τώρα μπορείτε να δημοσιεύσετε ένα κλιπ που διαρκεί τρία ολόκληρα λεπτά. Σίγουρα, δεν είναι το Justice League του Zack Snyder, αλλά για τους περισσότερους ανθρώπους, είναι πολύς χρόνος για να το γεμίσουν.

Εάν δεν μπορείτε να περιορίσετε το περιεχόμενό σας, το TikTok Live σάς επιτρέπει να ενεργοποιήσετε την κάμερα και να μην την απενεργοποιήσετε ποτέ ξανά, ώστε να μπορείτε να πεθάνετε από εξάντληση που προκαλείται από τον χορό, αν το επιλέξετε. Είναι όλα ενσωματωμένα στην εφαρμογή TikTok, αρκεί να πληροίτε τις απαιτήσεις.

Οι απαιτήσεις για πρόσβαση στο TikTok Live δεν είναι πολύ υψηλές, πρέπει να είστε 16 ετών και άνω και να έχετε τουλάχιστον 1000 ακόλουθους.

7. Ζουμ

Το ζουμ έχει γίνει απίστευτα δημοφιλές, ειδικά όταν όλοι αρχίσουν να εργάζονται από το σπίτι. Ενώ οι εταιρικές οντότητες έχουν κολλήσει με το Microsoft Teams, το Skype και άλλες λύσεις εταιρικού επιπέδου, το Zoom έχει γίνει η πλατφόρμα τηλεδιάσκεψης της επιλογής για ιδιώτες, ελεύθερους επαγγελματίες και μικρές ομάδες.

Αυτό που ίσως δεν γνωρίζετε είναι ότι το Zoom μπορεί να κάνει πολλά περισσότερα από το να φιλοξενήσει μια μικρή συνάντηση. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία για ροή σε μεγάλο αριθμό θεατών.

Η δωρεάν έκδοση της υπηρεσίας σάς επιτρέπει να φιλοξενήσετε έως και 100 άτομα, αλλά αν θέλετε να μιλήσετε με μια μεγάλη ομάδα ατόμων, θα χρειαστεί να πληρώσετε για ένα από τα premium επίπεδα της υπηρεσίας.

Αυτές είναι μερικές από τις καλύτερες υπηρεσίες ροής που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να μεταφέρετε το μήνυμά σας εκεί έξω. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να μείνετε μόνο σε ένα. Οι διάφορες υπηρεσίες ζωντανής ροής μπορεί να απευθύνονται σε συγκεκριμένες κοινότητες και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάθε υπηρεσία για τα δυνατά της σημεία.

Οι 10 καλύτερες δωρεάν εφαρμογές ζωντανής τηλεόρασης για Android

τα καλυτερα site για live streaming αγωνες

εναλλακτικές λύσεις FirstRowSports (live streaming αγωνες)

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5006

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *