15 καλύτεροι ιστότοποι για την εκμάθηση νέων δεξιοτήτων

Κάθε στιγμή είναι μια καλή στιγμή για να αρχίσετε να μαθαίνετε αυτή τη νέα δεξιότητα που πάντα θέλατε. Σήμερα, με το Διαδίκτυο, η απόκτηση νέων δεξιοτήτων είναι πιο εύκολη από ποτέ και δεν χρειάζεται καν να πάτε σε κολέγιο ή σε σχολή κατάρτισης. Με λίγα μόνο κλικ, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε απεριόριστες ποσότητες πληροφοριών, τόσο για αρχάριους όσο και για ειδικούς.

Μερικές φορές, ο τεράστιος αριθμός των διαδικτυακών μαθημάτων μπορεί να σας ρίξει στο μάτι. Μπορεί να φαίνεται ότι όλοι προσπαθούν να σας πουλήσουν τα μαθήματά τους σε συγκεκριμένες δεξιότητες, οπότε πώς μπορείτε να μάθετε εάν μαθαίνετε από μια πραγματικά αξιόπιστη πηγή;

Αν θέλετε να μάθετε κάτι νέο, εδώ είναι οι καλύτεροι ιστότοποι για την εκμάθηση νέων δεξιοτήτων στο διαδίκτυο.

6 τρόποι για να στείλετε μεγάλα αρχεία ως συνημμένα email

Εκμάθηση γλώσσας

Μία από τις πιο δημοφιλείς δεξιότητες που πολλοί άνθρωποι θα ήθελαν να μάθουν είναι να μιλάνε μια νέα γλώσσα . Ξεκινήστε να μαθαίνετε μια νέα γλώσσα σε οποιονδήποτε από τους παρακάτω ιστότοπους.

1. Memrise

Αυτός ο ιστότοπος διαφέρει από πολλά προγράμματα εκμάθησης γλωσσών, καθώς χρησιμοποιεί βίντεο για τη διδασκαλία της γλώσσας-στόχου σας. Οι ντόπιοι που μιλούν τη γλώσσα σάς βοηθούν να κατανοήσετε πώς χρησιμοποιούνται λέξεις και φράσεις και πώς προφέρονται.

Με κάθε μάθημα, θα μαθαίνετε νέες λέξεις και θα βλέπετε πώς χρησιμοποιούνται. Ο ιστότοπος παρακολουθεί την πρόοδό σας σε κάθε μάθημα και μπορείτε να θέσετε στόχους σχετικά με το πόσο και πόσο συχνά θέλετε να εξασκηθείτε.

2. Duolingo

Αυτό είναι ένα από τα κορυφαία προγράμματα εκμάθησης μιας νέας γλώσσας, καθώς κάνουν τη διαδικασία εύκολη και διασκεδαστική. Για κάθε μάθημα, θα μαθαίνετε νέες λέξεις και φράσεις, ώστε να μπορείτε να αρχίσετε να μιλάτε αμέσως τη γλώσσα-στόχο σας. Με πολλά διαθέσιμα μαθήματα, θα έχετε πολλά να εξασκηθείτε.

3. FluentU

Εάν είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε κάποια διαδραστική εκμάθηση γλωσσών, το FluentU παρέχει πραγματικά βίντεο στη γλώσσα-στόχο σας που μπορείτε να παρακολουθήσετε και να μάθετε να κατανοείτε. Θα έχετε επίσης πρόσβαση σε τόνους άλλου εκπαιδευτικού υλικού, όπως κάρτες flash, κουίζ και λεξικά.

Κωδικοποίηση

Το να μάθετε πώς να προγραμματίζετε και να κωδικοποιείτε σε αυτόν τον κόσμο που κυριαρχεί στην τεχνολογία είναι μια εξαιρετική ικανότητα και μπορεί να είναι ενδιαφέρουσα και διασκεδαστική με αυτούς τους ιστότοπους.

1. Codecademy

Υπάρχουν πολλά εύκολα κατανοητά μαθήματα διαθέσιμα στο Codecademy για διάφορες γλώσσες κωδικοποίησης, όπως Python, HTML, CSS και Java. Για κάθε γλώσσα, καθοδηγείστε μέσα από διαδραστικά μαθήματα, ώστε να μπορείτε να κατανοήσετε τις βασικές δεξιότητες.

2. Code.org

Για έναν εξαιρετικό δωρεάν ιστότοπο, το code.org παρέχει πολλούς πόρους και μαθήματα για εκκολαπτόμενους κωδικοποιητές. Παρόλο που ο ιστότοπος έχει σχεδιαστεί κυρίως για διδασκαλία μαθητών δημοτικού, οποιοσδήποτε μπορεί να χρησιμοποιήσει τον ιστότοπο για να μάθει να κωδικοποιεί.

3. Code School (Pluralsight)

Το Code School από τότε μετακόμισε στον ιστότοπο Pluralsight, αλλά εξακολουθούν να υπάρχουν πολλά διαθέσιμα μαθήματα σε διαφορετικές γλώσσες προγραμματισμού. Επίσης, μπορείτε εύκολα να δείτε την πρόοδό σας καθώς προχωράτε σε κάθε μάθημα.

Μαγείρεμα

Θέλετε να μάθετε πώς να μαγειρεύετε ένα υπέροχο γεύμα; Το μαγείρεμα είναι μια σημαντική δεξιότητα που πρέπει να μάθετε ανεξάρτητα από το ποιος είστε, και αυτοί οι ιστότοποι μπορούν να σας βοηθήσουν.

1. America’s Test Kitchen Cooking School

Με περισσότερα από 320 μαθήματα μαγειρικής, συμπεριλαμβανομένων των βασικών μεθόδων, του τρόπου χρήσης των συστατικών και των πιο προηγμένων δεξιοτήτων, αυτός είναι ένας εξαιρετικός προορισμός για όποιον ενδιαφέρεται να μάθει τα βασικά της μαγειρικής. Μπορείτε να φιλτράρετε τα μαθήματα ανά επίπεδο δεξιοτήτων, τύπο συστατικού ή κατηγορία για να μάθετε τι σας ενδιαφέρει.

2. The Kitchn Cooking School

Αυτός ο ιστότοπος θα σας παρέχει ένα μάθημα 20 ημερών που περιλαμβάνει όλα τα βασικά που πρέπει να γνωρίζετε για να ξεκινήσετε το μαγείρεμα. Μπορείτε να ολοκληρώνετε ένα μάθημα κάθε μέρα και στο τέλος του, θα έχετε πολύ περισσότερες γνώσεις σχετικά με τα εργαλεία και τα συστατικά για την παρασκευή γευμάτων.

3. Serious Eats

Ο ιστότοπος Serious Eats διαθέτει μια άκρως κατατοπιστική ενότητα με το πώς να κάνετε, που σας δίνει οδηγίες για οτιδήποτε θέλετε να μάθετε ως μάγειρας. Θα θέλετε ιδιαίτερα να επισκεφτείτε την ενότητα Εργαστήριο Τροφίμων του ιστότοπου, η οποία σας δείχνει την επιστήμη πίσω από τη μαγειρική και θα σας βοηθήσει να εμβαθύνετε τις γνώσεις σας.

Παίζοντας ένα όργανο

Το να μάθετε να παίζετε ένα μουσικό όργανο είναι μια άλλη μεγάλη δεξιότητα που πρέπει να αποκτήσετε. Αυτό ενισχύει τη δημιουργικότητά σας και διατηρεί το μυαλό σας αιχμηρό.

1. Yousician

Υπάρχουν μαθήματα για πολλά διαφορετικά όργανα σε αυτόν τον ιστότοπο, όπως κιθάρα, πιάνο και γιουκαλίλι. Με περισσότερα από 9000 διαθέσιμα μαθήματα, μπορείτε εύκολα να παραλάβετε ένα νέο όργανο της επιλογής σας και να ξεκινήσετε το ταξίδι για να το κατακτήσετε.

2. Τζάστιν Κιθάρα

Ανεξάρτητα από το επίπεδο δεξιοτήτων σας, θα βρείτε σχετικά μαθήματα στον ιστότοπο Justin Guitar. Διαφημίζεται ως ένα από τα καλύτερα μέρη για να μάθετε κιθάρα, καθώς τα μαθήματα είναι αποτελεσματικά και περιεκτικά.

3. Νταντά πιάνου

Προσπαθείτε να μάθετε πιάνο; Το Piano Nanny σας δίνει μαθήματα όλα δωρεάν. Μπορείτε επίσης να κάνετε κουίζ στο τέλος κάθε μαθήματος για να ενισχύσετε τη μάθησή σας και να διατηρήσετε τον εαυτό σας οξύ.

Γενική Μάθηση

Είναι πάντα καλή ιδέα να μαθαίνετε νέα πράγματα και ακόμα κι αν δεν είστε σίγουροι τι ακριβώς θέλετε να μάθετε, αυτοί οι ιστότοποι παρέχουν πολλά μαθήματα για οποιοδήποτε θέμα μπορείτε να φανταστείτε.

1. Masterclass

Εάν θέλετε πραγματικά να μάθετε από τους ειδικούς, το Masterclass είναι ένας εκπληκτικός πόρος. Με μαθήματα από άτομα όπως ο Gordon Ramsay, ο Neil Gaiman και ο Chris Voss, είναι βέβαιο ότι θα λάβετε κορυφαίες πληροφορίες για έναν ευρύ κατάλογο θεμάτων.

2. Linkedin Learning

Ο ιστότοπος εκμάθησης δεξιοτήτων Lynda είναι πλέον γνωστός ως Linkedin Learning. Εάν διαθέτετε λογαριασμό στο Linkedin premium, μπορείτε να ακολουθήσετε τα προτεινόμενα μαθήματα που θα σας βοηθήσουν να ενισχύσετε τις δεξιότητες για να αναβαθμίσετε την καριέρα σας.

3. Skillshare

Για πιο δημιουργικές προσπάθειες, το Skillshare είναι ένας καταπληκτικός ιστότοπος με μαθήματα που διδάσκουν θέματα όπως κινούμενα σχέδια, σχέδιο, φωτογραφία και ταινία, γραφή και πολλά άλλα. Θα βρείτε μαθήματα που διδάσκονται από ειδικούς σε αυτούς τους τομείς και θα μπορείτε να συνδεθείτε με άλλους που μαθαίνουν τα ίδια πράγματα που είστε.

κανάλια YouTube για να μάθετε Γλώσσες προγραμματισμου

 εφαρμογές iPhone για δωρεάν μαθήματα

εφαρμογές εκμάθησης γλωσσών για Android

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4887

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *