12 καλύτερες εφαρμογές ανάγνωσης PDF για Android το 2023

Τα προγράμματα ανάγνωσης PDF ήταν πάντα μια εξαιρετικά περίπλοκη θέση. Είτε χρησιμοποιούνται σε περιβάλλοντα εργασίας για τη δημιουργία και τη συμπλήρωση φορμών είτε τα χρησιμοποιούμε για την ανάγνωση ηλεκτρονικών βιβλίων στο tablet. Σε οποιαδήποτε από τις 2 περιπτώσεις, αυτός ο τύπος εφαρμογής συχνά δημιουργεί περισσότερα προβλήματα από οτιδήποτε άλλο.

Σήμερα, εξετάζουμε τα καλύτερα προγράμματα ανάγνωσης PDF για Android που είναι διαθέσιμα στο Google Play και μερικά προγράμματα ανάγνωσης ηλεκτρονικών βιβλίων σε μορφή EPUB.

Διαβάστε επίσης: Οι καλύτεροι ιστότοποι για επεξεργασία αρχείων PDF

12 καλύτερες εφαρμογές ανάγνωσης PDF για Android

Ως εκ τούτου, συμπεριλάβαμε τα καλύτερα προγράμματα προβολής PDF στην ακόλουθη λίστα: light readers, χωρίς διαφήμιση, γρήγορα και δωρεάν. Δεν πληρούν όλες αυτές τις προϋποθέσεις -ξέρετε, η ποιότητα, όπως σχεδόν σε όλα, πληρώνεται σε λογική τιμή, αλλά χωρίς καμία αμφιβολία, είναι ό,τι καλύτερο μπορούμε να βρούμε για ανάγνωση εγγράφων σε κινητές συσκευές και tablet.

1. Βιβλιοθήκη αναγνώστη

Βιβλιοθήκη αναγνώστη

Αν ψάχνετε για μια ελαφριά και δωρεάν εφαρμογή ανάγνωσης βιβλίων για τη συσκευή σας Android, δώστε το Librera Reader. Η εφαρμογή υποστηρίζει πολλές μορφές βιβλίων, όπως PDF, EPUB, EPUB3, MOBI, FB2, DJVU, FB2.ZIP, TXT, RTF κ.λπ.

Η εφαρμογή Android είναι αρκετά ελαφριά και χρειάζεται 15 MB αποθηκευτικού χώρου για εγκατάσταση. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να διαβάσετε εύκολα έγγραφα PDF. Επίσης, μπορείτε να αλλάξετε το θέμα, να τονίσετε το χρώμα, να αυξήσετε/μειώσετε το μέγεθος του κειμένου και πολλά άλλα.

2. Αναγνώστης PDF

Αναγνώστης PDF από το TOH Media

Το πρόγραμμα ανάγνωσης PDF από το TOH Media μπορεί να μην είναι πολύ δημοφιλές, αλλά εξακολουθεί να είναι μια από τις καλύτερες και ελαφριές εφαρμογές ανάγνωσης PDF που μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει στο Android. Με ένα πρόγραμμα ανάγνωσης PDF, μπορείτε να διαβάσετε αρχεία PDF, να δημιουργήσετε ένα νέο PDF, να επεξεργαστείτε αρχεία PDF και πολλά άλλα.

Η εφαρμογή περιηγείται αυτόματα και εμφανίζει τα αρχεία PDF που είναι αποθηκευμένα στη συσκευή σας. Εκτός από αυτό, υποστηρίζει επίσης zoom in/out για εύκολη ανάγνωση PDF.

3. Adobe Acrobat Reader

Οι καλύτερες εφαρμογές ανάγνωσης PDF για Android

Το Acrobat Reader της Adobe είναι το πιο γνωστό πρόγραμμα ανάγνωσης αρχείων PDF, τόσο σε Android (έχει περισσότερες από 100 εκατομμύρια λήψεις) όσο και σε επιτραπέζιους υπολογιστές. Αν μιλάμε για τις δυνατότητες του Acrobat Reader, σας επιτρέπει να κρατάτε σημειώσεις σε PDF, να συμπληρώνετε φόρμες και να προσθέτετε μια υπογραφή.

Υποστηρίζει επίσης Dropbox και Adobe Document Cloud. Η συνδρομή επί πληρωμή προσφέρει πρόσθετες λειτουργίες, όπως εξαγωγή εγγράφων σε άλλες μορφές.

4. Foxit Mobile PDF

Καλύτερες εφαρμογές ανάγνωσης PDF

Το Foxit Mobile PDF είναι ένα εξαιρετικό πρόγραμμα ανάγνωσης PDF που μας επιτρέπει να εκτελούμε πολλές ενέργειες. Με το Foxit Mobile PDF, μπορεί κανείς να ανοίξει κανονικά έγγραφα ή έγγραφα που προστατεύονται με κωδικό πρόσβασης, να σχολιάσει κείμενα κ.λπ.

Αν και είναι εξαιρετικός αναγνώστης για tablet, προσαρμόζεται αρκετά καλά και στις μικρές οθόνες των smartphone, χάρη στην προσαρμοσμένη αναπροσαρμογή και αναδιανομή του κειμένου. Διαθέτει επίσης μια premium έκδοση που προσφέρει πρόσθετες λειτουργίες, όπως επεξεργασία κειμένου και εικόνων σε οποιοδήποτε έγγραφο PDF.

5. Xodo PDF Reader & Editor

Xodo PDF Reader & Editor

Το Xodo PDF Reader & Editor είναι μια εφαρμογή ανάγνωσης PDF όλα σε ένα στο Google Play Store. Μπορείτε να διαβάσετε, να σχολιάσετε, να υπογράψετε και να μοιραστείτε αρχεία PDF με αυτήν την εφαρμογή.

Το καλό με το Xodo PDF Reader & Editor είναι ότι συγχρονίζεται με το Google Drive, το Dropbox και το OneDrive. Αν μιλάμε για τις δυνατότητες, το πρόγραμμα επεξεργασίας PDF σάς επιτρέπει να επισημάνετε και να υπογραμμίσετε κείμενα στο πρόγραμμα επεξεργασίας PDF.

6. Σουίτα γραφείου WPS

Σουίτα γραφείου WPS

Το WPS Office Suite είναι μια σουίτα γραφείου στο στυλ του γνωστού Microsoft Office του τεχνολογικού γίγαντα Microsoft αλλά για τηλέφωνα και tablet Android. Μπορούμε να δημιουργήσουμε έγγραφα Word (.doc, .docx), υπολογιστικά φύλλα Excel και παρουσιάσεις PowerPoint.

Αυτό το πρόγραμμα ανάγνωσης PDF είναι πολύ παρόμοιο με το Google Viewer: απλό, γρήγορο και εύκολο στη χρήση. Έχει περισσότερες από 100 εκατομμύρια λήψεις στο Google Play.

7. Βιβλία Google Play

Ο καλύτερος επεξεργαστής pdf για το android

Τα Βιβλία Google Play είναι η απάντηση της Google στο Kindle του Amazon. Μπορούμε να αγοράσουμε ένα βιβλίο στο Play Store και μετά να το διαβάσουμε όπου θέλουμε.

Το συναρπαστικό μέρος είναι ότι είναι δωρεάν και μπορούμε να προσθέσουμε τα δικά μας βιβλία EPUB και PDF στη βιβλιοθήκη εφαρμογών και να τα διαβάσουμε όποτε θέλουμε, όπως κάθε άλλο βιβλίο που θα είχαμε αγοράσει από το κατάστημα. Συμβατό με ηχητικά βιβλία, μπορεί επίσης να διαβάζει δυνατά κείμενο σε πολλές γλώσσες.

8. DocuSign

DocuSign

Το DocuSign μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή αν ψάχνετε για μια εφαρμογή ανάγνωσης PDF για επαγγελματική χρήση. Μάντεψε? Το DocuSign μπορεί να αντιμετωπίσει ένα ευρύ φάσμα εγγράφων που σχετίζονται με τη συμπλήρωση αρχείων PDF, την υπογραφή τους κ.λπ.

Η εφαρμογή είναι κυρίως δωρεάν, αλλά για να επωφεληθείτε από μερικές πρόσθετες δυνατότητες, πρέπει να εγγραφείτε σε ένα μηνιαίο πακέτο που ξεκινά από 25 $.

9. EBookDroid

EBookDroid

Το EBookDroid είναι μια άλλη καλύτερη δωρεάν εφαρμογή ανάγνωσης PDF για το smartphone Android σας. Το υπέροχο με το EBookDroid είναι ότι υποστηρίζει XPS, PDF, DjVu, FictonBook, AWZ3 και πολλές άλλες μορφές αρχείων.

Η εφαρμογή ανάγνωσης PDF για Android παρέχει επίσης μερικές επιπλέον δυνατότητες, όπως προσαρμογή διάταξης, σχολιασμούς, επισήμανση κ.λπ.

10. Γρήγορος σαρωτής

Γρήγορος σαρωτής

Το Fast Scanner είναι βασικά μια εφαρμογή σαρωτή PDF με ορισμένες δυνατότητες ανάγνωσης PDF. Το υπέροχο είναι ότι μετά τη σάρωση εγγράφων χρησιμοποιώντας την κάμερα του τηλεφώνου, η εφαρμογή μετατρέπει το σαρωμένο αρχείο σε JPEG ή PDF.

Όχι μόνο αυτό, αλλά η εφαρμογή μπορεί επίσης να ανοίξει αρχεία PDF και JPEG σε άλλες εφαρμογές όπως το Dropbox, το SkyDrive κ.λπ.

11. Ένα Διαβάστε

Ένα Διαβάστε

Το One Read, γνωστό και ως All Document Reader, είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές Android για να ανοίξετε όλες τις μορφές αρχείων στο τηλέφωνό σας. Με το One Read, μπορείτε εύκολα να προβάλετε αρχεία PDF, DOC, DOCX, XLS, PPT, TXT κ.λπ.

Διαθέτει ειδικό πρόγραμμα ανάγνωσης PDF που όχι μόνο ανοίγει και προβάλλει τα αρχεία PDF, αλλά σας επιτρέπει να κάνετε μεγέθυνση/σμίκρυνση σελίδων, να μεταβείτε απευθείας σε μια συγκεκριμένη σελίδα και να παρέχετε εύκολες λειτουργίες κοινής χρήσης PDF.

Η εφαρμογή ανάγνωσης PDF είναι εξαιρετικά εύκολη στη χρήση και δεν χρειάζεται ενεργή σύνδεση στο διαδίκτυο για να λειτουργήσει.

12. ReadEra

ReadEra

Αν θέλετε μια εφαρμογή Android να διαβάζει βιβλία δωρεάν και εκτός σύνδεσης, μην κοιτάτε άλλο από το ReadEra. Το ReadEra είναι λιγότερο δημοφιλές, αλλά υποστηρίζει μεγάλη ποικιλία αρχείων εγγράφων.

Με το ReadEra, μπορείτε εύκολα να διαβάσετε μορφές PDF, EPUB, Microsoft Word και Kindle. Αυτό που μας αρέσει περισσότερο στην εφαρμογή είναι ότι δεν εμφανίζει διαφημίσεις παρόλο που είναι δωρεάν.

Επίσης, η εφαρμογή ανάγνωσης PDF για Android δεν απαιτεί εγγραφή και λειτουργεί σε λειτουργία εκτός σύνδεσης.

Έτσι, αυτές είναι οι καλύτερες εφαρμογές ανάγνωσης PDF για Android. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Εάν γνωρίζετε άλλες τέτοιες εφαρμογές, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

Διαβάστε επίσης :Πώς να εγκαταστήσετε το Adobe Reader στο Chromebook

καλύτερες εφαρμογές ανάγνωσης PDF για iPhone

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5434

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *