εφαρμογές διαχείρισης ομάδας για Android 2022

10 καλύτερες εφαρμογές διαχείρισης ομάδας για Android

Ο καθένας έχει διαφορετική νοοτροπία όταν πρόκειται να εργαστεί. Κάποιοι προτιμούν να εργάζονται μόνοι, ενώ άλλοι προτιμούν να εργάζονται σε ομάδα. Κατά τη γνώμη μας, το να δουλεύεις ως ομάδα είναι πολύ καλύτερο από το να δουλεύεις μόνος. Επομένως, η διαχείριση ομάδας είναι κάτι που πρέπει να μάθει κάθε ιδιοκτήτης επιχείρησης.

Σήμερα, τα smartphone είναι πιο ικανά από τους επιτραπέζιους υπολογιστές και αφού τα μεταφέρουμε παντού, είναι λογικό να γνωρίζουμε τις καλύτερες εφαρμογές διαχείρισης ομάδας για Android. Πολλές εφαρμογές διαχείρισης ομάδας Android που είναι διαθέσιμες στο Google Play Store μπορούν να βοηθήσουν εσάς και την ομάδα σας να εκτελέσετε οποιαδήποτε εργασία αποτελεσματικά.

Λίστα με τις 10 καλύτερες εφαρμογές διαχείρισης ομάδας για Android

Σε αυτό το άρθρο, αποφασίσαμε να μοιραστούμε μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές διαχείρισης ομάδας για Android. Με αυτές τις εφαρμογές, μπορείτε να βοηθήσετε τον εαυτό σας και την ομάδα σας να διαχειρίζεται διαφορετικά έργα πιο αποτελεσματικά και παραγωγικά.

1. monday.com

 

Λοιπόν, η monday.com είναι μία από τις εφαρμογές παραγωγικότητας με την υψηλότερη βαθμολογία που είναι διαθέσιμες στο Google Play Store. Μάντεψε? Είναι μια εφαρμογή διαχείρισης εργασίας και ομάδας που έχει σχεδιαστεί για να βοηθά την ομάδα σας.

Σας φέρνει ένα ευρύ φάσμα λειτουργιών διαχείρισης έργου και συνεργασίας που χρειάζεστε για να διαχειριστείτε την ομάδα σας. Μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά του monday.com περιλαμβάνουν αναφορές, ημερολόγιο, παρακολούθηση χρόνου, προγραμματισμό και άλλα.

2. Κουτί θερμότητας

 

Το Hitask είναι μια σχετικά νέα εφαρμογή διαχείρισης ομάδας διαθέσιμη για Android στο Google Play Store. Με το Hitask, μπορείτε να αναθέσετε, να ιεραρχήσετε και να υπενθυμίσετε εργασίες στα μέλη της ομάδας σας.

Αν και δεν είναι μια εφαρμογή με κορυφαία βαθμολογία, έχει όλα τα χαρακτηριστικά που χρειάζονται οι χρήστες για τη σωστή διαχείριση της ομάδας. Το Hitask σάς επιτρέπει να αναθέσετε και να προγραμματίσετε έργα, εργασίες και συμβάντα. Μπορείτε ακόμη και να ομαδοποιήσετε εργασίες κατά έργα, προτεραιότητα και χρώμα. Οι χρήστες μπορούν ακόμη και να ορίσουν υπενθυμίσεις και προθεσμίες με στόχους.

3. Ομαδικό Snap

 

Λοιπόν, το TeamSnap είναι ελαφρώς διαφορετικό από όλες τις άλλες εφαρμογές που αναφέρονται στο άρθρο. Είναι μια εφαρμογή διαχείρισης αθλητικών ομάδων για Android ειδικά σχεδιασμένη για προπονητές.

Εάν είστε προπονητής, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το TeamSnap για να μοιραστείτε με την ομάδα σας αριθμούς γηπέδων, χρώματα, ώρες έναρξης, σημαντικές λεπτομέρειες προπόνησης κ.λπ. Επιπλέον, σας επιτρέπει να στέλνετε μηνύματα σε ολόκληρη την ομάδα σας ή σε επιλεγμένες ομάδες.

4. Microsoft Teams

 

Το Microsoft Teams είναι μια εφαρμογή διαχείρισης ομάδας που συγκεντρώνει όλα όσα χρειάζεται μια ομάδα. Με το Microsoft Teams, μπορείτε εύκολα να συνομιλήσετε με την ομάδα σας, να οργανώσετε συσκέψεις και τηλεδιάσκεψη, να πραγματοποιήσετε κλήσεις κ.λπ.

Για επικοινωνία, υποστηρίζει κλήσεις ήχου και βίντεο HD. Τα μέλη της ομάδας μπορούν ακόμη και να δημιουργήσουν, να επεξεργαστούν και να μοιραστούν διαφάνειες Microsoft Powerpoint, έγγραφα Word, υπολογιστικά φύλλα excel σε πραγματικό χρόνο με άλλους.

5. Ασάνα

 

Επί του παρόντος, το Asana είναι η πιο αποτελεσματική και αξιόπιστη εφαρμογή διαχείρισης έργων που είναι διαθέσιμη για χρήστες Android. Αυτή είναι μια εφαρμογή διαχείρισης έργου πολλαπλών πλατφορμών που μπορεί να σας βοηθήσει με πολλούς τρόπους. Το πιο αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό του Asana είναι ότι επιτρέπει στους χρήστες ή στα μέλη της ομάδας να δημιουργήσουν έναν πίνακα εργαλείων και να αναθέσουν διαφορετικές εργασίες.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για συσκευές Android και iOS και προσφέρει δύο εκδόσεις – Premium και Δωρεάν. Η δωρεάν έχει κάποιους περιορισμούς, αλλά η premium έκδοση καταργεί όλους τους περιορισμούς και μπορεί να δημιουργήσει απεριόριστους πίνακες εργαλείων.

6. Trello

 

Λοιπόν, είναι μια άλλη καλύτερη εφαρμογή Team Management που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα. Το υπέροχο με το Trello είναι ότι επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν απεριόριστους πίνακες, κάρτες, λίστες ελέγχου κ.λπ.

Όχι μόνο αυτό, η εφαρμογή σάς επιτρέπει επίσης να αναθέτετε εργασίες σε διαφορετικά μέλη της ομάδας μέσω των καρτών. Εκτός από όλα αυτά, το Trello φέρνει επίσης ένα ευρύ φάσμα εργαλείων όπως αναλυτικά στοιχεία, επικοινωνία, εργαλεία μάρκετινγκ, εργαλεία αυτοματισμού κ.λπ.

7. Master Task

 

Αν ψάχνετε για μια εφαρμογή διαχείρισης έργου με δυνατότητες παρακολούθησης, πρέπει να επιλέξετε το MeisterTask. Το MeisterTask είναι γνωστό για τις δυνατότητες διαχείρισης έργων του και βοηθά επίσης στην παρακολούθηση της απόδοσης διαφορετικών μελών της ομάδας σε πραγματικό χρόνο.

Όχι μόνο αυτό, αλλά το MeisterTask επιτρέπει επίσης στους χρήστες να ορίζουν χρονόμετρα και να προσθέτουν λίστες ελέγχου σε οποιαδήποτε εργασία που τους έχει ανατεθεί.

8. Χαλαρός

 

Το Slack είναι διαθέσιμο τόσο για Android όσο και για iOS. Είναι ένα από τα καλύτερα και πιο δημοφιλή εργαλεία διαχείρισης έργων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στα smartphone σας. Το εργαλείο επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν ιδιωτικά και δημόσια κανάλια για να επικοινωνούν με άλλα μέλη της ομάδας.

Η δωρεάν έκδοση του Slack μπορεί να αποθηκεύσει 10.000 μηνύματα και μπορείτε να ενσωματώσετε 10 κανάλια στη δωρεάν έκδοση.

9. Έξυπνο Φύλλο

 

Το SmartSheet θα μπορούσε να είναι η καλύτερη επιλογή για όσους αναζητούν μια εύχρηστη εφαρμογή διαχείρισης ομάδας για Android. Το πιο αξιοσημείωτο πράγμα σχετικά με την εφαρμογή είναι η διεπαφή που μοιάζει με υπολογιστικό φύλλο, η οποία κάνει την εφαρμογή εύκολη στη χρήση.

Εκτός από αυτά, το εργαλείο επιτρέπει στους χρήστες να διαχειρίζονται πολλά έργα σε πραγματικό χρόνο. Όχι μόνο αυτό, μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε την απόδοση άλλων μελών χρησιμοποιώντας το SmartSheet.

10. Zoho Projects

 

Το Zoho Projects είναι μια νέα εφαρμογή Android και iOS που αναπτύχθηκε από την Zoho Corporation. Λοιπόν, αυτή είναι η ίδια εταιρεία πίσω από την αλληλογραφία Zoho. Με το Zoho Projects, μπορείτε να διαχειριστείτε πολλά έργα και να παρακολουθείτε την πρόοδο εν κινήσει.

Η εφαρμογή μπορεί επίσης να ενσωματωθεί με άλλες εφαρμογές Zoho όπως τα Zoho Docs, Zoho Mail, Zoho CRM κ.λπ. Όχι μόνο αυτό, αλλά μπορεί επίσης να ενσωματωθεί με το Google, το Zapier και μερικές άλλες δημοφιλείς υπηρεσίες.

Αυτές είναι οι καλύτερες εφαρμογές διαχείρισης ομάδας για Android που μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα σας να διαχειριστεί διαφορετικά έργα. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Εάν γνωρίζετε άλλες εφαρμογές Team Management, ενημερώστε μας στο παρακάτω πλαίσιο σχολίων.

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4824

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *