Πώς να διορθώσετε την κάμερα WhatsApp που δεν λειτουργεί στο Android (6 καλύτεροι τρόποι)

Διαθέτουμε πολλές εφαρμογές ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων σήμερα, αλλά μόνο μερικές ξεχωρίζουν από το πλήθος. Αν έπρεπε να διαλέξουμε την καλύτερη εφαρμογή ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων για Android σήμερα, θα επιλέγαμε απλώς το WhatsApp χωρίς κανένα δισταγμό.

Τα τελευταία χρόνια, το WhatsApp έχει εξελιχθεί από μια απλή εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων σε μια από τις κορυφαίες εφαρμογές ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων για Android. Η εφαρμογή άμεσων μηνυμάτων επιτρέπει πλέον στους χρήστες να πραγματοποιούν κλήσεις φωνής/βίντεο, να στέλνουν και να λαμβάνουν εικόνες, να ξεκινούν ομάδες, να κοινοποιούν την κατάσταση κ.λπ.

Αν και το WhatsApp είναι ως επί το πλείστον απαλλαγμένο από σφάλματα, οι χρήστες εξακολουθούν να αναφέρουν ορισμένα προβλήματα κατά τη χρήση της εφαρμογής στο Android τους. Πρόσφατα, πολλοί χρήστες μας ρώτησαν σχετικά με το πώς να διορθώσετε την κάμερα του WhatsApp που δεν λειτουργεί. Ως εκ τούτου, αποφασίσαμε να βρούμε μερικές από τις καλύτερες μεθόδους που θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα.

6 καλύτερες μέθοδοι για τη διόρθωση της κάμερας WhatsApp που δεν λειτουργεί στο Android

Ως εκ τούτου, εάν αντιμετωπίζετε ζητήματα όπως η κάμερα WhatsApp που δεν λειτουργεί σε βιντεοκλήση, μπορεί να βρείτε αυτό το άρθρο πολύ χρήσιμο. Αυτός ο οδηγός θα μοιραστεί μερικές καλύτερες μεθόδους για να διορθώσετε την κάμερα WhatsApp που δεν λειτουργεί σε smartphone Android. Ας τσεκάρουμε.

1) Επανεκκινήστε τη συσκευή σας Android

 

Εάν δεν έχετε επανεκκινήσει το Android smartphone σας εδώ και καιρό, θα πρέπει να το κάνετε αμέσως. Αυτή είναι μια ουσιαστική συμβουλή αντιμετώπισης προβλημάτων που μερικές φορές κάνει θαύματα.

Η επανεκκίνηση του Android θα αποφορτώσει την εφαρμογή WhatsApp και τις σχετικές διαδικασίες από τη μνήμη RAM. Αυτό θα αναγκάσει τη συσκευή σας Android να εκχωρήσει νέα μνήμη στην εφαρμογή WhatsApp. Επομένως, πριν δοκιμάσετε οποιαδήποτε άλλη μέθοδο, φροντίστε να επανεκκινήσετε τη συσκευή σας Android.

2) Ελέγξτε την κάμερα του τηλεφώνου σας

Εάν η κάμερα του WhatsApp δεν λειτουργεί μετά την επανεκκίνηση, πρέπει να ελέγξετε την κάμερα του τηλεφώνου σας. Πρέπει να ελέγξετε εάν η κάμερα του τηλεφώνου σας λειτουργεί ή όχι. Για να το ελέγξετε, απλά πρέπει να ανοίξετε την προεπιλεγμένη εφαρμογή κάμερας του Android smartphone σας.

Εάν φορτώνεται η διεπαφή της κάμερας, δοκιμάστε να τραβήξετε μερικές εικόνες ή να εγγράψετε ένα σύντομο βίντεο. Εάν η κάμερα του τηλεφώνου σας δεν λειτουργεί, πρέπει πρώτα να τη διορθώσετε. Σε περίπτωση προβλήματος υλικού, συνιστάται να μεταφέρετε το τηλέφωνο στο τοπικό κέντρο σέρβις.

3) Ενημερώστε την εφαρμογή WhatsApp για Android

 

Το WhatsApp προωθεί συχνά ενημερώσεις που περιλαμβάνουν σημαντικές διορθώσεις σφαλμάτων και ενημερώσεις κώδικα ασφαλείας. Δεν πρέπει να χάσετε αυτές τις ενημερώσεις με οποιοδήποτε κόστος, ειδικά εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα όπως η μη λειτουργία της κάμερας του WhatsApp.

Επομένως, εάν η κάμερα του WhatsApp δεν λειτουργεί λόγω σφαλμάτων, πρέπει να ενημερώσετε την εφαρμογή από το Google Play Store . Η ενημέρωση της εφαρμογής WhatsApp θα απελευθερώσει επίσης το σφάλμα που εμποδίζει το άνοιγμα της κάμερας.

4) Αναγκαστική διακοπή της εφαρμογής WhatsApp

Εάν η κάμερα του τηλεφώνου σας λειτουργεί καλά, αλλά το WhatsApp εξακολουθεί να μην φορτώνει την κάμερα, πρέπει να διακόψετε αναγκαστικά την εφαρμογή WhatsApp. Για να διακόψετε αναγκαστικά το WhatsApp, πρέπει να ακολουθήσετε μερικά από τα απλά βήματα που έχουμε μοιραστεί παρακάτω.

1. Πρώτα απ ‘όλα, ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις στο smartphone Android.

 

2. Στην εφαρμογή Ρυθμίσεις, κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε στις Εφαρμογές .

3. Τώρα, θα μπορείτε να δείτε όλες τις εφαρμογές που είναι εγκατεστημένες στη συσκευή σας. Βρείτε και πατήστε την εφαρμογή WhatsApp από τη λίστα.

 

4. Στην επόμενη σελίδα, πατήστε στην επιλογή Force Stop όπως φαίνεται παρακάτω.

 

5. Αυτό θα σταματήσει την εφαρμογή WhatsApp. Μόλις τελειώσετε, εκτελέστε ξανά την εφαρμογή WhatsApp.

Αυτό είναι! Τελείωσες. Αυτό θα διορθώσει την κάμερα WhatsApp που δεν λειτουργεί σε smartphone Android.

5) Εκκαθαρίστε την προσωρινή μνήμη και το αρχείο δεδομένων του WhatsApp

Μερικές φορές το WhatsApp αποτυγχάνει να φορτώσει την κάμερα λόγω κατεστραμμένης προσωρινής μνήμης και αρχείου δεδομένων. Ως εκ τούτου, πρέπει να διαγράψετε την προσωρινή μνήμη και το αρχείο δεδομένων του WhatsApp για να διορθώσετε αυτό το πρόβλημα. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Πρώτα απ ‘όλα, ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις στο smartphone Android.

 

2. Στην εφαρμογή Ρυθμίσεις, κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε στις Εφαρμογές.

3. Τώρα, θα μπορείτε να δείτε όλες τις εφαρμογές που είναι εγκατεστημένες στη συσκευή σας. Βρείτε και πατήστε την εφαρμογή WhatsApp από τη λίστα.

 

4. Στην επόμενη σελίδα, πατήστε στην επιλογή Χρήση αποθηκευτικού χώρου όπως φαίνεται παρακάτω.

 

5. Στη σελίδα Χρήση αποθηκευτικού χώρου, πατήστε στην επιλογή Εκκαθάριση δεδομένων και, στη συνέχεια, στην επιλογή Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης .

 

Αυτό είναι! Τελείωσες. Αφού εκτελέσετε τα παραπάνω βήματα, ανοίξτε ξανά την εφαρμογή WhatsApp. Πρέπει να περάσετε ξανά από τη διαδικασία επαλήθευσης.

6) Επανεγκαταστήστε το WhatsApp στο Android

Εάν κάθε μέθοδος αποτύχει για εσάς, η τελευταία επιλογή που απομένει είναι να εγκαταστήσετε ξανά την εφαρμογή WhatsApp στο Android. Η επανεγκατάσταση του WhatsApp θα εγκαταστήσει νέα αρχεία WhatsApp στη συσκευή σας Android. Δείτε πώς μπορείτε να εγκαταστήσετε ξανά το WhatsApp στο Android.

1. Πρώτα απ ‘όλα, πατήστε παρατεταμένα το εικονίδιο WhatsApp και επιλέξτε την επιλογή Κατάργηση εγκατάστασης .

 

2. Αφού απεγκατασταθεί, ανοίξτε το Google Play Store και αναζητήστε το WhatsApp. Στη συνέχεια, ανοίξτε την εφαρμογή WhatsApp από τα αποτελέσματα αναζήτησης του Google Play Store και πατήστε το κουμπί Εγκατάσταση.

Αυτό είναι! Τελείωσες. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να επανεγκαταστήσετε την εφαρμογή WhatsApp στο smartphone Android.

Είμαστε σίγουροι ότι οι παραπάνω μέθοδοι θα σας βοηθήσουν να διορθώσετε την κάμερα του WhatsApp που δεν λειτουργεί σε Android. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε αμφιβολίες σχετικά με αυτό, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5021

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *