Πώς να προσθέσετε το κουμπί λήψης στη γραμμή εργαλείων του Chrome

Εάν διαβάζετε τακτικά ειδήσεις τεχνολογίας, ίσως γνωρίζετε ότι η Google κυκλοφόρησε πρόσφατα μια νέα ενημέρωση στο πρόγραμμα περιήγησής της στο Google Canary. Η τελευταία ενημέρωση φέρνει ένα ευρύ φάσμα νέων και χρήσιμων λειτουργιών στους χρήστες του Google Chrome. Αν και οι δυνατότητες που κυκλοφορούν στις εκδόσεις Canary του Chrome προορίζονται για δοκιμή, συχνά προσγειώνονται στη σταθερή έκδοση του Chrome.

Πριν από λίγες ημέρες, μοιραστήκαμε έναν λεπτομερή οδηγό για την προσθήκη σημειώσεων στους αποθηκευμένους κωδικούς πρόσβασης στο πρόγραμμα περιήγησης Chrome. Τώρα φαίνεται ότι το πρόγραμμα περιήγησης ιστού Chrome έχει μια άλλη καλύτερη δυνατότητα που βελτιώνει τον τρόπο διαχείρισης των λήψεων.

Η τελευταία έκδοση του Chrome Canary έχει επανασχεδιάσει τη διεπαφή λήψεων που προσθέτει ένα νέο εικονίδιο λήψης στη γραμμή εργαλείων. Οι νέοι ιστότοποι με εικονίδια λήψης στη γραμμή εργαλείων και στη διεπαφή χρήστη μοιάζουν με τα νέα προγράμματα περιήγησης ιστού Microsoft Edge και Firefox.

Αφού ενεργοποιήσετε μια συγκεκριμένη σημαία στο Chrome Canary, θα βρείτε ένα νέο εικονίδιο με την επεξήγηση εργαλείου “Λήψεις” στη γραμμή εργαλείων. Το εικονίδιο βρίσκεται στη γραμμή εργαλείων και εμφανίζει τις πρόσφατες λήψεις. Έχετε επίσης την επιλογή να προβάλετε όλες τις λήψεις στη σελίδα Chrome://downloads.

Βήματα για την προσθήκη του κουμπιού λήψης στη γραμμή εργαλείων του Chrome

Επομένως, εάν ενδιαφέρεστε να ενεργοποιήσετε το νέο εικονίδιο Λήψεις στη γραμμή εργαλείων του Chrome, διαβάστε τον σωστό οδηγό. Σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε έναν οδηγό βήμα προς βήμα για την προσθήκη ενός κουμπιού λήψης στη γραμμή εργαλείων του Chrome με απλά βήματα. Ας αρχίσουμε.

Σημαντικό: Η λειτουργία είναι αυτή τη στιγμή υπό δοκιμή και είναι διαθέσιμη μόνο στο πιο πρόσφατο πρόγραμμα περιήγησης ιστού Chrome Canary. Επομένως, πρέπει να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα περιήγησης Chrome Canary για να ενεργοποιήσετε το νέο εικονίδιο λήψης.

1. Αρχικά, επισκεφτείτε αυτήν την ιστοσελίδα και κατεβάστε και εγκαταστήστε το πιο πρόσφατο πρόγραμμα περιήγησης Chrome Canary στο σύστημά σας.

2. Μόλις τελειώσετε, ανοίξτε το Chrome Canary στη συσκευή σας. Στη γραμμή διευθύνσεων, πληκτρολογήστε chrome://flags και πατήστε το κουμπί Enter.

3. Τώρα, στη σελίδα Πειράματα Chrome, αναζητήστε την Ενεργοποίηση συννεφάκι λήψης

4. Βρείτε τη σημαία Enable Download Bubble και επιλέξτε Enabled από το αναπτυσσόμενο μενού.

5. Μόλις τελειώσετε, κάντε κύλιση προς τα κάτω στο κάτω μέρος και κάντε κλικ στο κουμπί Επανεκκίνηση .

6. Μετά την επανεκκίνηση, θα βρείτε ένα νέο εικονίδιο λήψης στη γραμμή εργαλείων .

7. Κάντε κλικ στο εικονίδιο Λήψη για να δείτε όλες τις πρόσφατες λήψεις σας.

8. Εάν θέλετε να μεταβείτε στη σελίδα Λήψεις, κάντε κλικ στην επιλογή Εμφάνιση όλων των λήψεων όπως φαίνεται παρακάτω.

Αυτό είναι! Τελείωσες. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να προσθέσετε ένα κουμπί λήψης στη γραμμή εργαλείων του Chrome με απλά βήματα.

Έτσι, αυτός ο οδηγός έχει να κάνει με το πώς να προσθέσετε ένα κουμπί λήψης στη γραμμή εργαλείων του Chrome με απλά βήματα. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε αμφιβολίες σχετικά με αυτό, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

Διαβάστε επίσης:Πώς να προσθέσετε σημειώσεις σε αποθηκευμένους κωδικούς πρόσβασης στο Google Chrome

5+ τρόποι προσαρμογής του Firefox

Πώς να δοκιμάσετε τη δωρεάν υπηρεσία VPN του Edge

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4825

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *