σημειώσεις αποθηκευμένους κωδικούς Google

Πώς να προσθέσετε σημειώσεις σε αποθηκευμένους κωδικούς πρόσβασης στο Google Chrome

Πολλοί λόγοι κάνουν το Google Chrome το πιο δημοφιλές πρόγραμμα περιήγησης ιστού για επιτραπέζιους υπολογιστές αυτή τη στιγμή. Αυτό περιλαμβάνει τη φήμη της Google, την ταχύτητα περιήγησης στον ιστό, τη διεπαφή χρήστη, την υποστήριξη επεκτάσεων, τον συγχρονισμό με Android και iOS, συνεχείς ενημερώσεις και πολλά άλλα.

Εάν χρησιμοποιείτε το Google Chrome ως το προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησης ιστού, ίσως γνωρίζετε ότι το πρόγραμμα περιήγησης ιστού διαθέτει ενσωματωμένο πρόγραμμα διαχείρισης κωδικών πρόσβασης. Ο διαχειριστής κωδικών πρόσβασης του Google Chrome είναι πολύ χρήσιμος καθώς δημιουργεί εξαιρετικά ισχυρούς κωδικούς πρόσβασης και τους θυμάται για εσάς.

Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε, να επεξεργαστείτε και να αποθηκεύσετε με μη αυτόματο τρόπο κωδικούς πρόσβασης για συγκεκριμένους ιστότοπους στο πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome. Πρόσφατα, η Google βρέθηκε να δοκιμάζει μια νέα λειτουργία στον διαχειριστή κωδικών πρόσβασης που επιτρέπει στους χρήστες να προσθέτουν σημειώσεις στους αποθηκευμένους κωδικούς πρόσβασης.

Τρόπος προβολής, επεξεργασίας και διαγραφής αποθηκευμένων κωδικών πρόσβασης στον Firefox(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Ναι, ο Διαχειριστής κωδικών πρόσβασης του Chrome σάς επιτρέπει πλέον να προσθέτετε σημειώσεις στον κωδικό πρόσβασης. Η δυνατότητα προσθήκης σημειώσεων σε κωδικούς πρόσβασης στο Chrome μπορεί να αποδειχθεί χρήσιμη σε πολλές περιπτώσεις. Για παράδειγμα, μπορείτε να παρακολουθείτε την τελευταία φορά που αλλάξατε τον κωδικό πρόσβασης, μπορείτε να προσθέσετε συμβουλές για τον κωδικό πρόσβασης και μπορείτε να προσθέσετε άλλες λεπτομέρειες που θα σας βοηθήσουν στην ανάκτηση ή την επαναφορά του κωδικού πρόσβασής σας.

Βήματα για την προσθήκη σημειώσεων σε αποθηκευμένους κωδικούς πρόσβασης στο Google Chrome

Έτσι, εάν ενδιαφέρεστε να δοκιμάσετε τη νέα δυνατότητα στο πρόγραμμα περιήγησής σας στο Google Chrome, έχετε φτάσει στη σωστή σελίδα. Σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε έναν βήμα προς βήμα οδηγό σχετικά με τον τρόπο προσθήκης σημειώσεων σε κωδικούς πρόσβασης στο Google Chrome. Ας τσεκάρουμε.

Σημαντικό: Η λειτουργία είναι τώρα διαθέσιμη στην πιο πρόσφατη έκδοση του Chrome Canary. Επομένως, πρέπει να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome Canary για να δοκιμάσετε αυτήν τη νέα δυνατότητα.

1. Πρώτα απ ‘όλα, εκκινήστε την πιο πρόσφατη έκδοση του Google Chrome Canary στον υπολογιστή σας.

2. Στη γραμμή διευθύνσεων, πληκτρολογήστε chrome://flags και πατήστε το κουμπί Enter .

 

3. Στη σελίδα πειράματα Chrome, πληκτρολογήστε Σημειώσεις κωδικού πρόσβασης στις Ρυθμίσεις .

Πώς να προσθέσετε το κουμπί λήψης στη γραμμή εργαλείων του Chrome(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

4. Βρείτε τη σημαία και κάντε κλικ στο αναπτυσσόμενο μενού πίσω από το όνομά της. Στο αναπτυσσόμενο μενού, επιλέξτε την επιλογή Ενεργοποιημένο .

 

5. Μόλις τελειώσετε, κάντε κλικ στο κουμπί Επανεκκίνηση για επανεκκίνηση του προγράμματος περιήγησης Ιστού.

 

Πώς να προσθέσετε σημειώσεις στους κωδικούς πρόσβασης;

Αφού ενεργοποιήσετε τη λειτουργία, πρέπει να ακολουθήσετε αυτόν τον οδηγό για να προσθέσετε σημειώσεις στους αποθηκευμένους κωδικούς πρόσβασης. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Πρώτα απ ‘όλα, ανοίξτε το Chrome canary και στη γραμμή διευθύνσεων, πληκτρολογήστε chrome://settings/passwords και πατήστε το κουμπί Enter .

 

2. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στις τρεις τελείες πίσω από τον κωδικό αποθήκευσης.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Google Cursive στο Chromebook σας(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

3. Στη συνέχεια, επιλέξτε την επιλογή Επεξεργασία κωδικού πρόσβασης .

 

4. Στο αναδυόμενο παράθυρο Επεξεργασία κωδικού πρόσβασης, εισαγάγετε τη σημείωση που θέλετε να προσθέσετε . Μόλις τελειώσετε, κάντε κλικ στο κουμπί Αποθήκευση .

 

Αυτό είναι! Τελείωσες. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να προσθέσετε σημειώσεις σε αποθηκευμένους κωδικούς πρόσβασης στο Google Chrome.

Έτσι, αυτός ο οδηγός έχει να κάνει με τον τρόπο προσθήκης σημειώσεων στους αποθηκευμένους κωδικούς πρόσβασης στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού Google Chrome. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4825

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *