Πώς να αλλάξετε την εκκίνηση και την αρχική σελίδα στο Chrome

Παρόλο που διαθέτουμε εκατοντάδες προγράμματα περιήγησης ιστού για υπολογιστές και κινητά, εξακολουθούμε να χρησιμοποιούμε το Google Chrome. Το Google Chrome μπορεί να είναι το πρόγραμμα περιήγησης ιστού που απαιτεί περισσότερους πόρους, αλλά εξακολουθεί να παρέχει καλύτερες δυνατότητες. Με το Chrome, λαμβάνετε υποστήριξη επεκτάσεων, επιλογές προσαρμογής και ό,τι όχι.

Εάν το Google Chrome είναι το προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησής σας στον ιστό για επιτραπέζιους υπολογιστές και κινητά, ίσως γνωρίζετε τη σελίδα εκκίνησης. Το Google Chrome θα εμφανίσει πιθανώς το λογότυπο Google και τη γραμμή αναζήτησης, εάν δεν έχετε ορίσει μια προσαρμοσμένη σελίδα εκκίνησης.

Όχι μόνο η σελίδα εκκίνησης, αλλά το Chrome σάς επιτρέπει ακόμη και να αλλάξετε την αρχική σελίδα. Επομένως, εάν ψάχνετε τρόπους για να εξατομικεύσετε το πρόγραμμα περιήγησης ιστού Chrome για επιτραπέζιους υπολογιστές και κινητά, η αλλαγή της εκκίνησης και της αρχικής σελίδας θα μπορούσε να είναι το πρώτο καλύτερο που πρέπει να κάνετε.

Η δραστηριότητά σου στο διαδίκτυο καταγράφεται από την κυβέρνησή σου, τον πάροχο υπηρεσιών Διαδικτύου, τους προγραμματιστές εφαρμογών/πρόσθετων/IPTV και όλους τους ιστότοπους μέσω της αναγνωριστικής σας διεύθυνσης IP | PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN ΣτηνΕλλάδα |
Απόκτησε 2 έτη + 4 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVorteX⁩ στο Viber

Διαβάστε επίσης : Πώς να δημιουργήσετε την αρχική σελίδα Google στο Mozilla Firefox

12 καλύτερες εφαρμογές για να προσαρμόσετε οποιοδήποτε τηλέφωνο Android

Βήματα για την αλλαγή της εκκίνησης και της αρχικής σελίδας στο Chrome

Ως εκ τούτου, σε αυτό το άρθρο, έχουμε μοιραστεί έναν οδηγό βήμα προς βήμα για την αλλαγή της Εκκίνησης και της αρχικής σελίδας στο Google Chrome για επιτραπέζιους υπολογιστές και κινητά. Ας αρχίσουμε.

1) Αλλάξτε τη σελίδα εκκίνησης στο Chrome for Desktop

Είναι πολύ εύκολο να αλλάξετε τη σελίδα εκκίνησης στο Chrome για επιτραπέζιους υπολογιστές. Πρέπει να ακολουθήσετε μερικά από τα απλά βήματα που έχουμε μοιραστεί παρακάτω.

1. Κάντε κλικ στην Αναζήτηση των Windows 11 και πληκτρολογήστε Google Chrome. Στη συνέχεια, ανοίξτε το Google Chrome από τη λίστα των αποτελεσμάτων που ταιριάζουν.

2. Όταν ανοίξει το Google Chrome, κάντε κλικ στις τρεις τελείες στην επάνω δεξιά γωνία.

3. Από το μενού που εμφανίζεται, επιλέξτε Ρυθμίσεις .

4. Στη σελίδα Ρυθμίσεις, κάντε κλικ στην καρτέλα Κατά την εκκίνηση στο αριστερό παράθυρο.

5. Στη δεξιά πλευρά, θα βρείτε τρεις επιλογές. Εάν θέλετε να ανοίξετε μια συγκεκριμένη σελίδα, επιλέξτε “Άνοιγμα συγκεκριμένης σελίδας ή συνόλου σελίδων” . Τώρα κάντε κλικ στην επιλογή Προσθήκη νέας σελίδας .

6. Τώρα, στην προτροπή Προσθήκη νέας σελίδας, εισαγάγετε τη διεύθυνση URL τοποθεσίας και κάντε κλικ στο κουμπί Προσθήκη .

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να αλλάξετε τη σελίδα εκκίνησης στο Google Chrome για επιτραπέζιους υπολογιστές.

2) Αλλάξτε την αρχική σελίδα στο Google Chrome για επιτραπέζιους υπολογιστές

Όπως και η σελίδα εκκίνησης, μπορείτε εύκολα να αλλάξετε την αρχική σελίδα στο Google Chrome. Πρέπει να ακολουθήσετε μερικά από τα απλά βήματα που έχουμε μοιραστεί παρακάτω.

1. Πρώτα, κάντε κλικ στην αναζήτηση των Windows 11 και πληκτρολογήστε Chrome. Στη συνέχεια, ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome από τη λίστα των αποτελεσμάτων που ταιριάζουν.

2. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στις τρεις τελείες στην επάνω δεξιά γωνία.

3. Από το μενού που εμφανίζεται, επιλέξτε Ρυθμίσεις .

4. Στη σελίδα Ρυθμίσεις, κάντε κλικ στο Εμφάνιση στην αριστερή πλαϊνή γραμμή.

5. Στην εμφάνιση, ενεργοποιήστε την εναλλαγή για το “Εμφάνιση κουμπιού αρχικής σελίδας”

6. Ακριβώς κάτω από το κουμπί Εμφάνιση αρχικής οθόνης, επιλέξτε “Εισαγωγή προσαρμοσμένης διεύθυνσης ιστού”

7. Τώρα, εισαγάγετε τη διεύθυνση web που θέλετε να ορίσετε ως αρχική σελίδα.

Αυτό είναι! Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να αλλάξετε την αρχική σελίδα στο πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome.

3) Αλλάξτε την αρχική σελίδα του Chrome στο Android

Λοιπόν, η έκδοση Android του Google Chrome υποστηρίζει επίσης μια προσαρμοσμένη αρχική σελίδα. Δείτε πώς μπορείτε να αλλάξετε την αρχική σελίδα στο Google Chrome για Android.

1. Αρχικά, ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome στο Android σας και πατήστε τις τρεις τελείες στην επάνω δεξιά γωνία.

2. Θα εμφανιστεί ένα μενού, κάντε κύλιση προς τα κάτω και επιλέξτε Ρυθμίσεις .

3. Στη σελίδα Ρυθμίσεις, κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε το κουμπί Αρχική σελίδα .

4. Ενεργοποιήστε την εναλλαγή αρχικής σελίδας στο επάνω μέρος. Στο κάτω μέρος, προσθέστε τη διεύθυνση URL που θέλετε να χρησιμοποιήσετε ως αρχική σελίδα.

Αυτό είναι! Έτσι μπορείτε να αλλάξετε την αρχική σελίδα στο Google Chrome για Android.

Εάν χρησιμοποιείτε iPhone ή iPad, δεν μπορείτε να αλλάξετε την αρχική σελίδα στο Google Chrome. Λοιπόν, αυτό έχει να κάνει με τον τρόπο αλλαγής της εκκίνησης και της αρχικής σελίδας στο Google Chrome για υπολογιστές και κινητά. Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια, ενημερώστε μας στα σχόλια παρακάτω.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4826

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *