Πώς να προσθέσετε μια γραμμή μενού στο Google Chrome

Η Google προσφέρει όλα όσα χρειάζεται κάποιος για να εκπληρώσει τις ανάγκες περιήγησής του. Μπορείτε να προσθέσετε σελιδοδείκτες σε σελίδες, να καρφιτσώσετε σελίδες στην επιφάνεια εργασίας, να χρησιμοποιήσετε την κατάσταση ανώνυμης περιήγησης κ.λπ. Ωστόσο, χρειάζεται να κάνετε μερικά επιπλέον κλικ για να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλα τα στοιχεία που χρησιμοποιούνται συχνά.

Τι γίνεται με την προσθήκη μιας μικρής γραμμής μενού στο πρόγραμμα περιήγησης Chrome; Μπορείτε να προσθέσετε μια γραμμή μενού κοντά στους σελιδοδείκτες και τη γραμμή διευθύνσεων στο πρόγραμμα περιήγησης Chrome. Για αυτό, θα πρέπει να εγκαταστήσετε μια επέκταση γνωστή ως “Proper Menubar”

Το Proper Menubar είναι μια επέκταση προγράμματος περιήγησης που προσθέτει μια γραμμή μενού στο πρόγραμμα περιήγησής σας Chrome . Η γραμμή μενού σάς επιτρέπει να έχετε γρήγορη πρόσβαση σε χρήσιμες επιλογές του προγράμματος περιήγησης, όπως Ιστορικό, Σελιδοδείκτες, Αρχείο κ.λπ. Η επέκταση chrome είναι εξαιρετικά ελαφριά και δεν αυξάνει τη χρήση της μνήμης RAM ή της CPU.

Βήματα για να προσθέσετε μια γραμμή μενού στο πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome

Επομένως, εάν θέλετε να προσθέσετε μια ξεχωριστή γραμμή μενού στο πρόγραμμα περιήγησης Chrome, πρέπει να ακολουθήσετε μερικά από τα απλά βήματα που έχουμε μοιραστεί. Ας τσεκάρουμε.

1. Πρώτα απ ‘όλα, ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome στα Windows 10.

2. Τώρα κάντε κλικ σε αυτόν τον σύνδεσμο για να ανοίξετε τη σελίδα επέκτασης Proper MenuBar .

3. Μόλις τελειώσετε, κάντε κλικ στο κουμπί «Προσθήκη στο Chrome» .

4. Στο επόμενο αναδυόμενο παράθυρο, κάντε κλικ στο κουμπί «Προσθήκη επέκτασης» .

5. Μόλις τελειώσετε, ανοίξτε τώρα οποιαδήποτε ιστοσελίδα. Θα δείτε τώρα μια μικρή γραμμή μενού κοντά στη γραμμή διευθύνσεών σας .

Αυτό είναι! Τελείωσες. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να προσθέσετε μια γραμμή μενού στο πρόγραμμα περιήγησης Chrome.

Έτσι, μπορείτε να προσθέσετε μια γραμμή μενού στο πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις χρήσιμες ρυθμίσεις σε ένα μέρος, ενισχύοντας την παραγωγικότητά σας. Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια σχετικά με την επέκταση ή τη γραμμή μενού στο Chrome, ενημερώστε μας στα σχόλια.

Πώς να επαναφέρετε τους σελιδοδείκτες στο Firefox

Πώς να διαγράψετε σελιδοδείκτες στο Firefox 

Πώς να διαγράψετε σελιδοδείκτες στο Chrome

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5006

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *