Πώς να δημιουργήσετε ένα bootable USB για να παρακάμψετε τους περιορισμούς των Windows 11 22H2

Η Microsoft πρόκειται να κυκλοφορήσει τα Windows 11 22H2 μέσα σε λίγους μήνες. Η έκδοση 22H2 θα αντιπροσωπεύει την πρώτη σημαντική ενημέρωση για τα Windows 11 και θα εισάγει ορισμένες νέες δυνατότητες και αλλαγές σχεδιασμού.

Ενώ τα Windows 11 22H2 έχουν προγραμματιστεί να κυκλοφορήσουν αυτό το φθινόπωρο, μπορείτε να πάρετε το αρχείο ISO και να το εγκαταστήσετε με μη αυτόματο τρόπο, αν δεν μπορείτε να περιμένετε. Είστε ελεύθεροι να κατεβάσετε και να χρησιμοποιήσετε τα Windows 11 22H2, αλλά θα αντιμετωπίσετε αρκετά προβλήματα κατά την εγκατάσταση.

Εάν δεν γνωρίζετε, η Microsoft έχει θέσει τις απαιτήσεις για την εγκατάσταση των Windows 11 σε έναν υποστηριζόμενο υπολογιστή. Οι απαιτήσεις περιλαμβάνουν Ασφαλή εκκίνηση και TPM 2.0 , έναν διαδικτυακό λογαριασμό Microsoft και τουλάχιστον 4 GB RAM και 64 GB χώρο στο δίσκο .

Εάν ο υπολογιστής σας πληροί τις απαιτήσεις, μπορείτε να εγκαταστήσετε τα Windows 11 22H2 στη συσκευή σας μέσω USB εκκίνησης. αλλά αν δεν το κάνει, πρέπει να παρακάμψετε τους περιορισμούς. Παρόλο που υπάρχουν πολλοί τρόποι για να παρακάμψετε τις απαιτήσεις των Windows 11 22H2 , ο ευκολότερος τρόπος παράκαμψης είναι χρησιμοποιώντας το Rufus.

Λήψη αρχείων ISO των Windows 10 22H2 (32/64 Bit)

Windows 7 ISO Δωρεάν λήψη πλήρους έκδοσης (32 or 64 Bit)

10 καλύτερα Bootable USB Tools για Windows, Linux και MacOS

Τι είναι ο Rufus;

Το Rufus είναι ένα φορητό εργαλείο USB με δυνατότητα εκκίνησης για λειτουργικά συστήματα Windows. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε πολλά διαφορετικά είδη συσκευών εκκίνησης.

Η τελευταία έκδοση του Rufus σάς επιτρέπει να παρακάμψετε όλες τις απαιτήσεις των Windows 11 22H2. Ακόμα κι αν ο υπολογιστής σας δεν είναι συμβατός με τα Windows 11 22H2, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Rufus για να δημιουργήσετε μέσα εκκίνησης για την εγκατάσταση των Windows 11 22H2.

Το εκκινήσιμο USB που δημιουργείτε μέσω του Rufus θα παρακάμψει την απαίτηση για ασφαλή εκκίνηση και TPM 2.0 , έναν ηλεκτρονικό λογαριασμό Microsoft και τις ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος.

Βήματα για τη δημιουργία ενός εκκινήσιμου USB για παράκαμψη περιορισμών στα Windows 11 22H2

Πρέπει να χρησιμοποιήσετε το Rufus για να δημιουργήσετε ένα USB με δυνατότητα εκκίνησης που μπορεί να παρακάμψει όλους τους περιορισμούς. Αλλά πριν από το Rufus, πρέπει πρώτα να λάβετε τα Windows 11 22H2 ISO Files.

Λήψη αρχείων ISO των Windows 11 22H2

Η Microsoft είχε ήδη κάνει διαθέσιμα τα αρχεία ISO των Windows 11 22H2 στον επίσημο ιστότοπο της. Για να κάνετε λήψη του αρχείου ISO, πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας στο Windows Insider.

Για να κατεβάσετε αρχεία ISO των Windows 11 22H2 , ακολουθήστε μερικά από τα απλά βήματα που έχουμε μοιραστεί παρακάτω.

1. Ανοίξτε το αγαπημένο σας πρόγραμμα περιήγησης και, στη συνέχεια, επισκεφθείτε αυτήν την ιστοσελίδα . Στο αναπτυσσόμενο μενού Select Edition, επιλέξτε Windows 11 Insider Preview (Κανάλι προεπισκόπησης έκδοσης) – Build 22621 .

2. Στη συνέχεια, επιλέξτε τη γλώσσα σας και κάντε κλικ στο κουμπί Επιβεβαίωση .

3. Στην ενότητα λήψης, κάντε κλικ στο κουμπί Λήψη 64-bit .

Αυτό είναι! Αυτό θα κάνει λήψη του αρχείου ISO των Windows 11 22H2 στη συσκευή σας.

Παρακάμψτε τις απαιτήσεις και δημιουργήστε τα Windows 11 22H2 με δυνατότητα εκκίνησης USB

Μετά τη λήψη των αρχείων ISO, πρέπει να χρησιμοποιήσετε το Rufus Bootable USB creator για να φορτώσετε το αρχείο ISO σε μια συσκευή USB. Για αυτό, πρέπει να ακολουθήσετε μερικά από τα απλά βήματα που κοινοποιούνται παρακάτω.

1. Πρώτα απ ‘όλα, κατεβάστε την πιο πρόσφατη έκδοση του Rufus στη συσκευή σας

2. Μετά τη λήψη, κάντε διπλό κλικ στο εκτελέσιμο αρχείο Rufus.

3. Στο αναπτυσσόμενο μενού Συσκευή, επιλέξτε Συσκευή USB ή Pendrive.

4. Στη συνέχεια, επιλέξτε «Δίσκος ή εικόνα ISO» στην επιλογή Εκκίνηση και κάντε κλικ στο κουμπί Επιλογή .

5. Τώρα, επιλέξτε το αρχείο ISO των Windows 11 22H2 που κατεβάσατε.

6. Αφού το επιλέξετε, ορίστε την Τυπική εγκατάσταση των Windows στην επιλογή Εικόνα, το GPT στο Σχήμα κατατμήσεων και το UEFI (μη CSM) στο σύστημα προορισμού. Όταν είστε έτοιμοι, κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη .

7. Τώρα, θα δείτε μια προτροπή για την εμπειρία χρήστη των Windows. Εδώ πρέπει να ελέγξετε την “Απαίτηση κατάργησης για ασφαλή εκκίνηση και TPM 2.0” , “Διαδικτυακό λογαριασμό Microsoft” και “Απαίτηση κατάργησης για 4 GB RAM και 64 GB+ δίσκο” .

8. Μόλις τελειώσετε, κάντε κλικ στο κουμπί Ok .

Αυτό είναι! Τώρα το Rufus θα αναβοσβήνει τα Windows 11 22H2 στη μονάδα USB σας. Το USB με δυνατότητα εκκίνησης δεν θα σας ζητήσει να ενεργοποιήσετε την Ασφαλή εκκίνηση ή το TPM 2.0.

Έτσι, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα bootable USB για να παρακάμψετε τους περιορισμούς στα Windows 11 22H2. Τώρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη μονάδα USB για να εγκαταστήσετε τα Windows 11 έκδοση 22H2 σε μη συμβατές συσκευές. .

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4825

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *