Λήψη αρχείων ISO των Windows 10 22H2 (32/64 Bit)

Λήψη αρχείων ISO των Windows 10 22H2 (32/64 Bit)

Παρόλο που τα Windows 11 είναι το πιο πρόσφατο λειτουργικό σύστημα για επιτραπέζιους υπολογιστές της Microsoft, εξακολουθούν να είναι τα Windows 10 που ήταν τα πιο δημοφιλή. Τα Windows 10 εξακολουθούν να τροφοδοτούν τους περισσότερους υπολογιστές/φορητούς υπολογιστές λόγω της ευκολίας χρήσης τους και έχουν καλή συμβατότητα με τις εφαρμογές.

Όπως τα Windows 11, η Microsoft ενημερώνει επίσης το λειτουργικό της σύστημα Windows 10. Οι χρήστες λαμβάνουν συχνά μηνιαίες ενημερώσεις κώδικα ασφαλείας, νέες δυνατότητες κ.λπ. Εάν χρησιμοποιείτε τα Windows 10, ίσως γνωρίζετε ότι η Microsoft κυκλοφόρησε τη μοναδική ενημέρωση λειτουργιών για το λειτουργικό σύστημα τον Νοέμβριο του 2022.

Καλείται επίσης η ενημέρωση δυνατοτήτων για τα Windows 10 το 2022 Windows 10 2022 ενημέρωση ή Windows 10 έκδοση 22H2. Έτσι, η τελική έκδοση των Windows 10 είναι η έκδοση 22H2, η οποία θα φτάσει στο τέλος της συντήρησης στις 14 Οκτωβρίου 2025.

Επομένως, εάν είστε χρήστης υπολογιστή/φορητού υπολογιστή και θέλετε να χρησιμοποιήσετε τα Windows 10, θα πρέπει να εγκαταστήσετε την πιο πρόσφατη έκδοση των Windows 10 που είναι η έκδοση 22H2. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι λήψης των Windows 10 έκδοση 22H2. μπορείτε να δημιουργήσετε ένα USB με δυνατότητα εκκίνησης ή απλώς να κάνετε λήψη των αρχείων ISO. Επίσης, μπορείτε επίσης να ενημερώσετε τα Windows 10 στην πιο πρόσφατη έκδοση για να απολαύσετε όλες τις δυνατότητες της Έκδοσης 22H2

Λήψη αρχείων ISO των Windows 10 22H2

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, υπάρχουν πολλοί τρόποι λήψη αρχείων Windows 10 22H2. Μπορείτε να το κατεβάσετε νόμιμα από τον επίσημο ιστότοπο της Microsoft, αλλά πρέπει να αλλάξετε πράκτορες χρήστη για αυτό. Απλώς ακολουθήστε μερικά απλά βήματα που έχουμε μοιραστεί παρακάτω.

1. Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome. Τώρα επισκεφθείτε τη Microsoft κέντρο λήψης.

Κέντρο λήψης της Microsoft

2. Κάντε κλικ στις τρεις τελείες στην επάνω δεξιά γωνία του Chrome. Στο μενού που εμφανίζεται, επιλέξτε Περισσότερα Εργαλεία > Εργαλεία προγραμματιστών.

Περισσότερα εργαλεία > Εργαλεία προγραμματιστή

4. Στο μενού που εμφανίζεται, επιλέξτε Περισσότερα Εργαλεία > Συνθήκες δικτύου.

Περισσότερα Εργαλεία > Συνθήκες δικτύου

6. Στην επιλογή συσκευής, επιλέξτε Chrome – iPad. Αφού επιλέξετε, πατήστε CTRL + F5 κουμπί.

Chrome - iPad

7. Τώρα, επιστρέψτε στην αρχική σελίδα. Θα δείτε μια επιλογή λήψης για Windows 10 2023 Ενημέρωση | Έκδοση 22Η2.

Windows 10 2023 Ενημέρωση | Έκδοση 22Η2

8. Κάντε κλικ στο αναπτυσσόμενο μενού Επιλογή έκδοσης και επιλέξτε Windows 10 (πολλών εκδόσεων ISO). Αφού επιλέξετε, κάντε κλικ στο Επιβεβαιώνω κουμπί.

Windows 10 (πολλών εκδόσεων ISO)

9. Τώρα επιλέξτε το Γλώσσα προϊόντος και κάντε κλικ Επιβεβαιώνω.

Γλώσσα προϊόντος

10. Τώρα, απλώς κάντε κλικ στο Κατεβάστε κουμπί (32 ή 64-bit).

Κατεβάστε

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν και νόμιμα τα αρχεία ISO της Ενημερωμένης έκδοσης 22H2 των Windows 10 2023.

Κάντε λήψη των Windows 10 2022 χρησιμοποιώντας το εργαλείο δημιουργίας πολυμέσων

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο Media Creation για να κατεβάσετε δωρεάν το αρχείο ISO των Windows 10 2022. Για να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο δημιουργίας πολυμέσων, ακολουθήστε μερικά απλά βήματα που έχουμε μοιραστεί παρακάτω.

1. Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome στον υπολογιστή σας. Όταν ανοίξει το πρόγραμμα περιήγησης, επισκεφτείτε αυτό ιστοσελίδα.

2. Τώρα μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ενότητα Δημιουργία μέσων εγκατάστασης Windows 10. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Λήψη εργαλείου τώρα.

Λήψη εργαλείου τώρα

3. Μόλις γίνει λήψη, εκτελέστε το Εργαλείο δημιουργίας πολυμέσων. Περιμένετε μέχρι να φορτώσει το πρόγραμμα Εγκατάστασης των Windows 10.

Εργαλείο δημιουργίας πολυμέσων

4. Τώρα, στην οθόνη Τι θέλετε να κάνετε, επιλέξτε Δημιουργία μέσων εγκατάστασης.

Δημιουργία μέσων εγκατάστασης

5. Τώρα, απλώς ελέγξτε το Χρησιμοποιήστε τις προτεινόμενες επιλογές για αυτόν τον υπολογιστή και κάντε κλικ Επόμενο.

Χρησιμοποιήστε τις προτεινόμενες επιλογές για αυτόν τον υπολογιστή

6. Στην οθόνη Επιλογή των μέσων που θα χρησιμοποιηθούν, επιλέξτε Αρχείο ISO και κάντε κλικ Επόμενο.

Αρχείο ISO

7. Τώρα περιμένετε μέχρι το Εργαλείο δημιουργίας πολυμέσων κατεβάζει τα Windows 10.

Εργαλείο δημιουργίας πολυμέσων

Αυτό είναι! Μετά τη λήψη, θα έχετε τα αρχεία ISO των Windows 10 έκδοση 22H2. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το αρχείο ISO για να εγκαταστήσετε τα Windows 10 σε έναν νέο υπολογιστή ή να δημιουργήσετε μια μονάδα flash USB με δυνατότητα εκκίνησης.

Πώς να δημιουργήσετε Windows 10 22H2 Bootable USB Drive;

Εάν δεν προτιμάτε να έχετε ένα αρχείο ISO, μπορείτε να δημιουργήσετε μια μονάδα USB με δυνατότητα εκκίνησης για την εγκατάσταση της τελευταίας έκδοσης των Windows 10 ISO 22H2. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ίδιο εργαλείο δημιουργίας πολυμέσων για να δημιουργήσετε μια μονάδα δίσκου USB με δυνατότητα εκκίνησης των Windows 10 22H2. τα βήματα είναι ελαφρώς διαφορετικά. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome. Όταν ανοίξει το πρόγραμμα περιήγησης, επισκεφτείτε αυτό ιστοσελίδα.

2. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στην ενότητα Δημιουργία μέσων εγκατάστασης των Windows 10. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Λήψη εργαλείου τώρα.

Λήψη εργαλείου τώρα

3. Μετά τη λήψη, εκτελέστε το εργαλείο δημιουργίας πολυμέσων. Περιμένετε μέχρι το Το πρόγραμμα εγκατάστασης των Windows 10 φορτώνει.

Εργαλείο δημιουργίας πολυμέσων

4. Τώρα, στην οθόνη Τι θέλετε να κάνετε, επιλέξτε Δημιουργία μέσων εγκατάστασης.

Δημιουργία μέσων εγκατάστασης

5. Τώρα, απλώς ελέγξτε το Χρησιμοποιήστε τις προτεινόμενες επιλογές για αυτόν τον υπολογιστή και κάντε κλικ Επόμενο.

Χρησιμοποιήστε τις προτεινόμενες επιλογές για αυτόν τον υπολογιστή

6. Στην οθόνη Επιλογή των μέσων που θα χρησιμοποιηθούν, επιλέξτε Μονάδα USB Flash και κάντε κλικ Επόμενο.

Μονάδα USB Flash

7. Τώρα, το εργαλείο Media Creation θα εντοπίσει τη συνδεδεμένη μονάδα USB. Επιλέξτε τη μονάδα USB και κάντε κλικ στο Επόμενο.

Αυτό είναι! Αυτό θα δημιουργήσει μια μονάδα USB με δυνατότητα εκκίνησης των Windows 10 22H2. Αφού δημιουργήσετε τη μονάδα εκκίνησης USB, μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για να εγκαταστήσετε τα Windows 10 Έκδοση 22H2 σε οποιονδήποτε επιτραπέζιο υπολογιστή ή φορητό υπολογιστή.

Εκτός από το εργαλείο Windows Media Creation, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άλλους δημιουργούς USB με δυνατότητα εκκίνησης για να δημιουργήσετε μια μονάδα flash με δυνατότητα εκκίνησης των Windows 10 όπως το Rufus. Μ

Πώς να καθαρίσετε την εγκατάσταση των Windows 10 σε υπολογιστή/φορητό υπολογιστή;

Αφού έχετε ένα Windows 10 Version 22H2 ISO Files, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε ένα DVD ή μια μονάδα USB. Εάν έχετε ήδη δημιουργήσει μια μονάδα flash USB με δυνατότητα εκκίνησης, μπορείτε να καθαρίσετε την εγκατάσταση των Windows 10 σε οποιονδήποτε υπολογιστή/φορητό υπολογιστή.

Τα βήματα για την καθαρή εγκατάσταση των Windows 10 είναι περίπλοκα καθώς υπάρχουν διάφορες επιλογές. Επίσης, πρέπει να γνωρίζετε το πλήκτρο του πληκτρολογίου για να αποκτήσετε πρόσβαση στην οθόνη εκκίνησης.

Για έναν λεπτομερή οδηγό σχετικά με τον τρόπο καθαρισμού εγκατάστασης των Windows 10, ανατρέξτε στο άρθρο μας – Λήψη αρχείων ISO των Windows 10. Σε αυτό το άρθρο, παραθέσαμε μερικές μεθόδους λήψης και εγκατάστασης των Windows 10 σε οποιονδήποτε υπολογιστή/φορητό υπολογιστή.

Έτσι, αυτός ο οδηγός έχει να κάνει με τον τρόπο λήψης εικόνων των Windows 10 ISO 22H2. Όλες οι μέθοδοι που έχουμε μοιραστεί στο άρθρο είναι αυθεντικές και σας παρέχουν εικόνες ISO των Windows 10 22H2 από νόμιμες πηγές. Ενημερώστε μας εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για τη λήψη αρχείων εικόνας Windows 10 ISO 22H2.

Διαβάστε επίσης :Πώς να δημιουργήσετε ένα bootable USB για να παρακάμψετε τους περιορισμούς των Windows 11

Λήψη αρχείου ISO των Windows 10

Windows 11 ISO Δωρεάν λήψη Πλήρης έκδοση

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4892

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *