Στιγμιότυπο οθόνης Edge

Πώς να ενεργοποιήσετε το νέο Εργαλείο Screenshot του Edge

Εάν είστε χρήστης του Edge, ίσως γνωρίζετε ότι η Microsoft καταβάλλει συνεχείς προσπάθειες για να βελτιώσει το πρόγραμμα περιήγησής της. Η Microsoft εστιάζει ιδιαίτερα στη βελτίωση των δυνατοτήτων λήψης στιγμιότυπων οθόνης του προγράμματος περιήγησής της.

Τώρα, η Microsoft βρέθηκε να δοκιμάζει μια νέα δυνατότητα στιγμιότυπου οθόνης στο πρόγραμμα περιήγησής της Edge, η οποία υποτίθεται ότι θα αντικαταστήσει το τρέχον Web Capture. Αν και το αν η νέα δυνατότητα θα αντικαταστήσει το Web Capture δεν έχει ακόμη φανεί, ένα πράγμα είναι σίγουρο: το πρόγραμμα περιήγησης Edge θα λάβει μια ενημέρωση που θα επικεντρώνεται στη βελτίωση του λειτουργία λήψης στιγμιότυπου οθόνης.

Το τρέχον Web Capture του Microsoft Edge ήταν εκεί για λίγο και η Microsoft αφαίρεσε πρόσφατα το Web Select από το πρόγραμμα περιήγησής της, το οποίο επέτρεπε στους χρήστες να αντιγράφουν κείμενο, εικόνες ή πίνακες από μια ιστοσελίδα.

Στιγμιότυπο οθόνης Microsoft Edge Rich

Η Microsoft πρόκειται να αποκτήσει ένα νέο “Πλούσια στιγμιότυπα οθόνης” χαρακτηριστικό που συνδυάζει τις δυνατότητες του Web Capture και του ενσωματωμένου προγράμματος επεξεργασίας εικόνας του Edge.

Μαζί, αυτό που λαμβάνετε είναι ένα πλήρες βοηθητικό πρόγραμμα στιγμιότυπων οθόνης με λειτουργίες σχολιασμού εικόνας. Όπως κάθε άλλο βοηθητικό πρόγραμμα στιγμιότυπων οθόνης, το Rich Screenshots του Microsoft Edge θα επιτρέπει στους χρήστες να καταγράφουν ολόκληρη τη σελίδα ή την επιλεγμένη περιοχή και να τα επεξεργάζονται απευθείας στο πρόγραμμα περιήγησης.

Το νέο εργαλείο στιγμιότυπων οθόνης του προγράμματος περιήγησης Edge θα σας επιτρέψει να προσθέσετε σχήματα όπως τετράγωνα, κύκλους και βέλη στο στιγμιότυπο οθόνης, να θολώσετε ή να κάνετε pixel σε συγκεκριμένα τμήματα, να προσθέσετε κείμενα ή να τονίσετε/υπογραμμίσετε ορισμένα μέρη.

Υποστήριξη στιγμιότυπου οθόνης παρασκηνίου Microsoft Edge

Η δυνατότητα Rich Screenshots του προγράμματος περιήγησης Edge παρέχει επίσης υποστήριξη στιγμιότυπων οθόνης φόντου. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να τραβήξετε στιγμιότυπα οθόνης ακόμα και όταν δεν χρησιμοποιείτε ενεργά το πρόγραμμα περιήγησης ιστού.

Το προεπιλεγμένο πλήκτρο συντόμευσης πληκτρολογίου για τη λήψη στιγμιότυπων οθόνης στο πρόγραμμα περιήγησης Edge όταν βρίσκεται στο παρασκήνιο CTRL+SHIFT+S. Ωστόσο, μπορείτε να προσαρμόσετε το πλήκτρο πρόσβασης από τις επιλογές προσαρμογής των εμπλουτισμένων στιγμιότυπων οθόνης.

Λήψη του Microsoft Edge για υπολογιστή

Πώς να ενεργοποιήσετε το νέο εργαλείο Screenshot του Edge;

Η ενεργοποίηση του νέου εργαλείου στιγμιότυπων οθόνης στο πρόγραμμα περιήγησης Microsoft Edge είναι εύκολη. ακολουθήστε μερικά από τα απλά βήματα που έχουμε μοιραστεί παρακάτω. Δείτε πώς να ενεργοποιήστε το νέο εργαλείο στιγμιότυπων οθόνης του Edge.

1. Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Microsoft Edge στον υπολογιστή σας. Βεβαιωθείτε ότι το το πρόγραμμα περιήγησης είναι ενημερωμένο.

το πρόγραμμα περιήγησης είναι ενημερωμένο

2. Μετά την ενημέρωση του προγράμματος περιήγησης Ιστού, κατευθυνθείτε στο edge://flags.

Edge://flags

3. Στη σελίδα Πειράματα, βρείτε το Στιγμιότυπο οθόνης του Microsoft Edge.

Στιγμιότυπο οθόνης του Microsoft Edge

4. Κάντε κλικ στο αναπτυσσόμενο μενού δίπλα στο Microsoft Edge Screenshot και επιλέξτε Ενεργοποιημένο.

Ενεργοποιημένο

Αυτό είναι! Αφού κάνετε τις αλλαγές, κάντε κλικ στο Επανεκκίνηση κουμπί στο κάτω μέρος της οθόνης για επανεκκίνηση του προγράμματος περιήγησης Microsoft Edge.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το νέο εργαλείο Screenshot του Edge Browser;

Μόλις ενεργοποιήσετε το εργαλείο κρυφών στιγμιότυπων οθόνης του προγράμματος περιήγησης Edge, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να τραβήξετε και να επεξεργαστείτε τα στιγμιότυπα οθόνης.

Στιγμιότυπο οθόνης

Για να χρησιμοποιήσετε το νέο βοηθητικό πρόγραμμα στιγμιότυπων οθόνης, κάντε κλικ στις τρεις τελείες στην επάνω δεξιά γωνία και επιλέξτε Στιγμιότυπο οθόνης. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη συντόμευση πληκτρολογίου CTRL + Shift + S κουμπί για λήψη της οθόνης.

επιλογές επεξεργασίας

Αφού επιλέξετε το τμήμα στιγμιότυπου οθόνης, θα βρείτε πολλά επιλογές επεξεργασίας όπως η προσθήκη τετραγώνου, κύκλου, βέλους κ.λπ. Επίσης, μπορείτε να σχεδιάσετε πάνω από το στιγμιότυπο οθόνης ή να προσθέσετε εφέ Μωσαϊκού.

μωσαϊκό αποτέλεσμα

Υπάρχει επίσης μια επιλογή για προσθέστε ένα πλαίσιο κειμένου στο στιγμιότυπο οθόνης που τραβήχτηκε. Το πλαίσιο κειμένου που παρέχει το βοηθητικό πρόγραμμα στιγμιότυπων οθόνης του Edge είναι εξαιρετικά προσαρμόσιμο. Επίσης, μπορείτε να προσθέσετε το μωσαϊκό αποτέλεσμα για εικονοστοιχεία συγκεκριμένων τμημάτων.

Έτσι, αυτός ο οδηγός έχει να κάνει με την ενεργοποίηση και τη χρήση του νέου εργαλείου Στιγμιότυπου οθόνης του προγράμματος περιήγησης Microsoft Edge. Το νέο εργαλείο στιγμιότυπου οθόνης του Edge ή του Rich Screenshot είναι αρκετά ικανό να αντικαταστήσει εργαλεία στιγμιότυπων οθόνης τρίτων στον υπολογιστή σας. Ενημερώστε μας εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για την ενεργοποίηση του ενεργοποιημένου εργαλείου στιγμιότυπων οθόνης του προγράμματος περιήγησης Microsoft Edge.

Διαβάστε επίσης :Τρόπος ενεργοποίησης και χρήσης βίντεο Super Resolution στον Microsoft Edge

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5006

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *