Λήψη του Microsoft Edge για υπολογιστή (όλες οι εκδόσεις)

Η Microsoft απέτυχε να εντυπωσιάσει τους χρήστες όταν παρουσίασε το νέο πρόγραμμα περιήγησης Edge. Στην πραγματικότητα, προκάλεσε πολλές επικρίσεις λόγω του ότι σκότωσε τον κλασικό Internet Explorer.

Οι χρήστες υπολογιστών σε όλο τον κόσμο δεν ήταν απλώς έτοιμοι να στραφούν σε αυτή τη μετάβαση. Ωστόσο, τώρα το Microsoft Edge έχει γίνει πιο σταθερό και υπολογίζεται ως το κορυφαίο πρόγραμμα περιήγησης ιστού για υπολογιστές.

Από τις λειτουργίες AI έως τα εργαλεία παραγωγικότητας, το πρόγραμμα περιήγησης ιστού σήμερα έχει όλα όσα μπορεί να χρειαστείτε για μια καλύτερη εμπειρία περιήγησης. Επομένως, εάν σκοπεύετε να αλλάξετε το πρόγραμμα περιήγησής σας, είναι η κατάλληλη στιγμή κατεβάστε το Microsoft Edge για υπολογιστή.

Διαβάστε επίσης:Πώς να εισαγάγετε δεδομένα Chrome στον Microsoft Edge

Πρόγραμμα περιήγησης Microsoft Edge

Πρόγραμμα περιήγησης Microsoft Edge

Η Microsoft παρουσίασε το νέο της πρόγραμμα περιήγησης ιστού – Edge, στα Windows 10, αντικαθιστώντας τον κλασικό Internet Explorer. Έτσι, και τα Windows 10 και 11 διατίθενται με το πρόγραμμα περιήγησης Microsoft Edge και έχει οριστεί ως προεπιλογή.

Το πρόγραμμα περιήγησης ιστού υποστηρίζεται από τη Microsoft και είναι διαθέσιμο για διαφορετικά λειτουργικά συστήματα όπως iOS, Android, Windows και MacOS. Ο κύριος λόγος για τη χρήση του Edge είναι ότι είναι χτισμένο στην ίδια τεχνολογία με το Chrome.

Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε κορυφαία απόδοση και συμβατότητα με τους αγαπημένους σας ιστότοπους και επεκτάσεις.

Εκτός από το ότι είναι χτισμένο στην ίδια τεχνολογία με το Chrome, το πρόγραμμα περιήγησης Edge διαθέτει ορισμένες επιπλέον δυνατότητες, όπως καρτέλες Sleeping και εκκίνησης που βελτιώνουν την εμπειρία περιήγησής σας χωρίς να επιβαρύνουν τους πόρους του επεξεργαστή ή της μνήμης RAM.

Κατεβάστε την τελευταία έκδοση του Microsoft Edge

Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα περιήγησης ιστού, σας συνιστούμε να δοκιμάσετε τον Microsoft Edge. Το πρόγραμμα περιήγησης ιστού μπορεί ενδεχομένως να γίνει το προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησής σας για Windows ή οποιοδήποτε άλλο λειτουργικό σύστημα.

Εάν ο υπολογιστής σας εκτελεί Windows 10/11, θα έχετε ευκολότερη πρόσβαση στο Edge από το μενού Έναρξη ή την Αναζήτηση. Ωστόσο, μπορείτε να κατεβάσετε το πιο πρόσφατο πρόγραμμα εγκατάστασης Edge αν δεν μπορείτε να το βρείτε ή να το ανοίξετε.

Λήψη προγράμματος περιήγησης Microsoft Edge (Insider Channels)

Η Microsoft διαθέτει τρία κανάλια προεπισκόπησης για το πρόγραμμα περιήγησής της: Canary, Dev και Beta. Οι εκδόσεις του προγράμματος περιήγησης Edge που είναι διαθέσιμες σε αυτά τα κανάλια είναι διαθέσιμες σε όλες τις υποστηριζόμενες εκδόσεις Windows, Windows Server, macOS και Linux.

Μπορείτε να κάνετε λήψη εκδόσεων από κανάλια Microsoft Edge Insider, αλλά προορίζονται για δοκιμή. Δείτε τι σημαίνει κάθε κανάλι προεπισκόπησης.

Microsoft Edge Beta: Μπορείτε να εγκαταστήσετε εκδόσεις Microsoft Edge Beta για να δοκιμάσετε νέες και επερχόμενες λειτουργίες πριν από οποιονδήποτε άλλο. Αυτό είναι πιο σταθερό από τα άλλα δύο και έχει λιγότερα σφάλματα και δυσλειτουργίες.

Microsoft Edge Dev: Το κανάλι Dev λαμβάνει νέες εκδόσεις ή ενημερώσεις σχεδόν εβδομαδιαία με λεπτομερή αρχεία καταγραφής αλλαγών. Δεν είναι τόσο σταθερό όσο το Edge Beta και προορίζεται για σκοπούς ανάπτυξης. Επομένως, εάν δεν είστε προγραμματιστής, είναι καλύτερο να αποφύγετε τις κατασκευές από αυτό το κανάλι.

Microsoft Edge Canary: Οι διαθέσιμες εκδόσεις στο κανάλι Edge Canary είναι οι πιο ασταθείς. Μπορείτε να περιμένετε σφάλματα, αστάθειες, σφάλματα και πολλά προβλήματα κατά τη χρήση του Microsoft Edge Canary. Αυτό το κανάλι λαμβάνει ενημερώσεις καθημερινά, συχνά με νέες κρυφές λειτουργίες που απαιτούν μη αυτόματη ενεργοποίηση.

Σπουδαίος: Λάβετε υπόψη ότι όλες οι λήψεις που παρέχουμε είναι ηλεκτρονικά προγράμματα εγκατάστασης. Ως εκ τούτου, χρειάζονται μια ενεργή σύνδεση στο διαδίκτυο για τη λήψη των αρχείων προγράμματος περιήγησης Microsoft Edge από το Διαδίκτυο.

Πώς να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα περιήγησης Microsoft Edge στα Windows;

Τώρα που τα έχεις όλα Λήψεις MS Edge, θα πρέπει να το εγκαταστήσετε. Η εγκατάσταση του προγράμματος περιήγησης ιστού είναι εύκολη. ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

1. Κάντε λήψη της πιο πρόσφατης έκδοσης του προγράμματος περιήγησης Microsoft Edge στον υπολογιστή σας.

2. Αφού εγκατασταθεί, ανοίξτε το φάκελο όπου είναι αποθηκευμένο το αρχείο εγκατάστασης του Microsoft Edge. Στη συνέχεια, κάντε διπλό κλικ στο MicrosoftEdgeSetup.exe.

MicrosoftEdgeSetup.exe

3. Τώρα περιμένετε μέχρι να εγκατασταθεί στο σύστημά σας το πρόγραμμα περιήγησης Microsoft Edge.

περιμένετε μέχρι να εγκατασταθεί το πρόγραμμα περιήγησης

4. Μόλις εγκατασταθεί, το πρόγραμμα περιήγησης ιστού θα ξεκινήσει αυτόματα.

Edge Browser

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να κάνετε λήψη και εγκατάσταση του προγράμματος περιήγησης Microsoft Edge σε έναν υπολογιστή με Windows.

Πώς να ορίσετε το Microsoft Edge ως προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησης στα Windows;

Το πρόγραμμα περιήγησης Microsoft Edge είναι πιο βελτιστοποιημένο από το Google Chrome και παρέχει καλύτερες επιδόσεις και δυνατότητες. Επομένως, είναι συνετό να ορίσετε το Microsoft Edge ως το προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησης ιστού στα Windows. Δείτε πώς να το κάνετε.

1. Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Microsoft Edge στον υπολογιστή ή τον φορητό υπολογιστή σας.

2. Όταν ανοίξει το πρόγραμμα περιήγησης, κάντε κλικ στο τρεις τελείες στην επάνω δεξιά γωνία.

τρεις τελείες

3. Από τη λίστα επιλογών που εμφανίζεται, επιλέξτε Ρυθμίσεις.

Ρυθμίσεις

4. Στις Ρυθμίσεις, μεταβείτε στο Προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησης καρτέλα στην αριστερή πλευρά.

Προεπιλεγμένα φρύδια

5. Στη δεξιά πλευρά, κάντε κλικ στο Ορισμός προεπιλογής κουμπί δίπλα από το να γίνει το Microsoft Edge το προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησής σας.

Ορισμός προεπιλογής

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να ορίσετε τον Microsoft Edge ως το προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησης ιστού στα Windows 10/11.

Δυνατότητες προγράμματος περιήγησης Microsoft Edge

Δυνατότητες προγράμματος περιήγησης Microsoft Edge

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που οι χρήστες αναζητούν τρόπους λήψης του Microsoft Edge. Από την απόδοση μέχρι το απόρρητο και τις λειτουργίες AI, ο Microsoft Edge δεν έχει ξαναδεί πολλά χαρακτηριστικά. Παρακάτω, παραθέτουμε μερικές από τις καλύτερες δυνατότητες του Microsoft Edge.

Ενίσχυση απόδοσης: Εκτός από το ότι βασίζεται στην ίδια τεχνολογία με το Chrome, ο Microsoft Edge διαθέτει πολλές δυνατότητες ενίσχυσης της απόδοσης, όπως οι καρτέλες Startup boost και Sleeping. Υπάρχει επίσης μια λειτουργία αποδοτικότητας στο πρόγραμμα περιήγησης που διατηρεί τα παιχνίδια σας γρήγορα και ομαλά.

Χαρακτηριστικά Edge At Work: Το πρόγραμμα περιήγησης ιστού διαθέτει λειτουργίες που σας βοηθούν να παραμένετε συγκεντρωμένοι, παραγωγικοί και να έχετε τον έλεγχο για να μεγιστοποιήσετε την εργάσιμη ημέρα σας. Λαμβάνετε παραγωγικές λειτουργίες όπως Sidebar, καταγραφή ιστού, καθηλωτικό πρόγραμμα ανάγνωσης, χώροι εργασίας Edge κ.λπ.

Χαρακτηριστικά ασφαλείας: Η τελευταία έκδοση του Microsoft Edge έχει περισσότερες δυνατότητες ασφαλείας. Παίρνετε μια οθόνη κωδικού πρόσβασης, Microsoft Defender SmartScreen, Password Generator, Password Health Checker κ.λπ.

Συλλογές Microsoft Edge: Οι Συλλογές Microsoft Edge είναι μια λειτουργία σελιδοδείκτη που σας επιτρέπει να καταγράψετε τις ιδέες σας στον Ιστό, είτε κάνετε αγορές, είτε σχεδιάζετε ένα ταξίδι είτε συλλέγετε σημειώσεις από ιστοσελίδες. Μπορείτε να τα προσθέσετε όλα στη συλλογή και να συνεχίσετε ακριβώς από εκεί που είχατε σταματήσει στο παρελθόν.

Χαρακτηριστικά Microsoft Edge AI: Τα εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης είναι στην τάση τους τελευταίους μήνες. Οι πρόσφατες εκδόσεις του Microsoft Edge είναι πιο ισχυρές επειδή διαθέτετε λειτουργίες AI που μπορούν να ενισχύσουν την παραγωγικότητά σας και να ανεβάσουν την εμπειρία περιήγησής σας στο επόμενο επίπεδο. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στη συνομιλία Bing AI, στο Bing Image Creator, στη Σύνθεση και πολλά άλλα.

Πρόγραμμα περιήγησης για παίκτες: Η λειτουργία αποδοτικότητας του Microsoft Edge μειώνει τους πόρους του προγράμματος περιήγησης κάθε φορά που ξεκινά ένα παιχνίδι. Οι παίκτες μπορούν επίσης να έχουν μια αρχική σελίδα παιχνιδιών, μεταφορά αρχείων μεταξύ συσκευών και εφαρμογές πλευρικής γραμμής όπως Discord, Twitch κ.λπ. Υπάρχουν επίσης επιλογές για να οργανώσετε τις καρτέλες του παιχνιδιού δημιουργώντας ομάδες καρτελών.

Αυτές δεν είναι οι μόνες διαθέσιμες δυνατότητες στο νέο πρόγραμμα περιήγησης Microsoft Edge. έχουμε μοιραστεί μόνο τα πιο δημοφιλή. Για μια πλήρη λίστα με τα χαρακτηριστικά του Edge, ελέγξτε αυτό ιστοσελίδα.

Microsoft Edge εναντίον Google Chrome – Ποιο είναι καλύτερο;

Παρόλο που η Microsoft βελτιώνει συνεχώς το πρόγραμμα περιήγησής της Edge, δεν έχει ακόμη κυριαρχήσει έναντι του Google Chrome. Για έναν τακτικό χρήστη, η συνήθης προτίμηση για το πρόγραμμα περιήγησης ιστού εξακολουθεί να είναι το Google Chrome λόγω της απλότητάς του.

Ο μεγαλύτερος ανταγωνιστής του Google Chrome είναι ο Edge, ο οποίος παρουσιάστηκε με τα Windows 10. Και είναι δύσκολο να επιλέξετε το καλύτερο, επειδή και τα δύο προσφέρουν διαφορετικές δυνατότητες.

Ωστόσο, εάν δίνετε προτεραιότητα στην απόδοση σε σχέση με οτιδήποτε άλλο, το πρόγραμμα περιήγησης Edge μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή. Το Microsoft Edge είναι ελαφρύ για τους πόρους του συστήματος και δεν θα επιβραδύνει τη συσκευή σας, ανεξάρτητα από το πόσες ανοιχτές καρτέλες. Από την άλλη πλευρά, το Google Chrome είναι γνωστό για τις επεκτάσεις και τις εύχρηστες λειτουργίες του.

Πρόσφατα, ο Microsoft Edge απέκτησε μια σειρά από νέες δυνατότητες, όπως χαρακτηριστικά AI, πλαϊνή γραμμή, κάθετες καρτέλες κ.λπ., όλα προσβάσιμα μέσω της αρχικής σελίδας. Η προσθήκη τέτοιων πραγμάτων καθιστά το πρόγραμμα περιήγησης ιστού περίπλοκο στη χρήση, αλλά εξακολουθεί να είναι διαχειρίσιμο, ειδικά λαμβάνοντας υπόψη τις δυνατότητες που προσφέρει.

Επομένως, εάν δίνετε προτεραιότητα στην απόδοση και τις δυνατότητες, ο Microsoft Edge μπορεί να είναι η κατάλληλη επιλογή. Ωστόσο, εάν η απλότητα και η υποστήριξη επεκτάσεων είναι η κύρια ανάγκη σας, το Google Chrome θα είναι το πρόγραμμα περιήγησής σας.

Για μια πιο λεπτομερή σύγκριση του Google Chrome έναντι του Microsoft Edge, ανατρέξτε στο άρθρο – Google Chrome εναντίον Microsoft Edge.

Συχνές Ερωτήσεις

Πώς μπορώ να κατεβάσω τον Microsoft Edge στον υπολογιστή μου;

Εάν χρησιμοποιείτε Windows 10/11, δεν χρειάζεται πραγματικά να κάνετε λήψη και εγκατάσταση του Microsoft Edge. Ο Microsoft Edge κυκλοφορεί ήδη με τα Windows 10/11 και ενημερώνεται από μόνος του.

Είναι το Edge καλύτερο από το Chrome;

Και τα δύο προγράμματα περιήγησης ιστού έχουν καλή βαθμολογία όσον αφορά την απόδοση, την ασφάλεια, το απόρρητο και τις δυνατότητες. Ωστόσο, το πρόγραμμα περιήγησης Edge πρόσφατα απέκτησε τις λειτουργίες AI που δεν ήταν διαθέσιμες στο Google Chrome.

Ο Edge χρησιμοποιεί λιγότερη RAM;

Έχουν πραγματοποιηθεί αρκετές συγκριτικές δοκιμές για να ελεγχθεί ποιο πρόγραμμα περιήγησης χρησιμοποιεί λιγότερη RAM. Σχεδόν όλες οι αναφορές δείχνουν ότι ο Microsoft Edge είναι πιο αποτελεσματικός στη διαχείριση μνήμης. Ωστόσο, η κατανάλωση RAM εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το περιεχόμενο που βλέπετε στο πρόγραμμα περιήγησης Ιστού.

Ποιο είναι το πιο ασφαλές πρόγραμμα περιήγησης για χρήση;

Όσον αφορά την ασφάλεια, συνήθως την παράσταση κλέβουν οι Google Chrome και Microsoft Edge. Ωστόσο, άλλα προγράμματα περιήγησης ιστού όπως το Firefox και το Tor προσφέρουν επίσης ορισμένες ισχυρές δυνατότητες ασφάλειας και απορρήτου.

Ο Edge επιβραδύνει τον υπολογιστή μου;

Εάν ο υπολογιστής σας έχει χειριστεί καλά το Google Chrome, θα μπορεί να εκτελεί το Microsoft Edge χωρίς προβλήματα απόδοσης. Συνήθως, το πρόγραμμα περιήγησης Microsoft Edge δεν επηρεάζει ιδιαίτερα την απόδοση του υπολογιστή. Ωστόσο, εάν αντιμετωπίζετε συχνά καθυστερήσεις στο πρόγραμμα περιήγησης, το κλείσιμο όλων των ανενεργών καρτελών είναι καλύτερο.

Έτσι, αυτός ο οδηγός αφορά τη λήψη του Microsoft Edge για την πιο πρόσφατη έκδοση για υπολογιστή. Έχουμε μοιραστεί όλους τους ενεργούς συνδέσμους λήψης του πιο πρόσφατου προγράμματος περιήγησης Edge για υπολογιστή. Φροντίστε να κατεβάσετε και να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα περιήγησης Edge της Microsoft στον υπολογιστή σας για να απολαύσετε τη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης.

Διαβάστε επίσης:Πώς να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα περιήγησης Microsoft Edge [All Devices](Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πώς να επαναφέρετε το Microsoft Edge(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πώς να εγκαταστήσετε και να χρησιμοποιήσετε τον Microsoft Edge στην Κονσόλα Xbox(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4824

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *