Πώς να εισαγάγετε δεδομένα Chrome στον Microsoft Edge

Το Google Chrome μπορεί να είναι το καλύτερο και πιο δημοφιλές πρόγραμμα περιήγησης ιστού για υπολογιστές, αλλά εξακολουθεί να έχει πολλά ελαττώματα. Το πρόγραμμα περιήγησης Chrome καταναλώνει περισσότερους πόρους RAM και CPU από άλλα προγράμματα περιήγησης ιστού για Windows.

Λόγω της φύσης του που περιέχει πόρους, οι χρήστες αναζητούν εναλλακτικές λύσεις Chrome. Σήμερα, έχετε πολλές εναλλακτικές λύσεις προγράμματος περιήγησης Chrome που παρέχουν παρόμοιες ή καλύτερες δυνατότητες χωρίς να αγχώνουν τη CPU/RAM σας.

Ένα τέτοιο πρόγραμμα περιήγησης ιστού είναι το Microsoft Edge, το οποίο σας προσφέρει καλύτερες δυνατότητες και φως στους πόρους. Το νέο πρόγραμμα περιήγησης Edge βασίζεται στο Chromium. Ως εκ τούτου, μπορείτε επίσης να εγκαταστήσετε επεκτάσεις Chrome.

Τα τελευταία χρόνια, η Microsoft έχει συνεχή αποτελέσματα για τη βελτίωση της λειτουργικότητας του προγράμματος περιήγησης Edge. Σήμερα, το Edge έχει γίνει το δεύτερο πιο δημοφιλές πρόγραμμα περιήγησης ιστού για υπολογιστή μετά το Chrome. Επομένως, εάν σκοπεύετε να μεταβείτε στον Microsoft Edge από το πρόγραμμα περιήγησης Chrome, μπορεί να σας φανεί πολύ χρήσιμος αυτός ο οδηγός.

Πώς να ενεργοποιήσετε τη γραμμή Edge στο πρόγραμμα περιήγησης Microsoft Edge(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Εισαγάγετε δεδομένα Chrome στον Microsoft Edge

Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε τη μέθοδο μετεγκατάστασης δεδομένων. Το πρόγραμμα περιήγησης Microsoft Edge διαθέτει ένα εργαλείο που σας επιτρέπει να εισάγετε σχεδόν όλα τα δεδομένα σας από το πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome. Δείτε πώς μπορείτε να εισάγετε δεδομένα Chrome στο πρόγραμμα περιήγησης Edge με απλά βήματα.

1. Αρχικά, βεβαιωθείτε ότι το πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome είναι εγκατεστημένο στη συσκευή σας. Επίσης, μην ξεχάσετε να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας Google.

2. Τώρα ανοίξτε την αναζήτηση των Windows 11 και πληκτρολογήστε στο πρόγραμμα περιήγησης Edge. Στη συνέχεια, ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Microsoft Edge από τη λίστα των αποτελεσμάτων που ταιριάζουν.

 

3. Στο πρόγραμμα περιήγησης Edge, κάντε κλικ στις τρεις κουκκίδες στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.

 

4. Από τη λίστα επιλογών που εμφανίζεται, επιλέξτε Ρυθμίσεις .

Πώς να εκκαθαρίσετε την προσωρινή μνήμη στο πρόγραμμα περιήγησης Microsoft Edge(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

5. Στη σελίδα Ρυθμίσεις, επιλέξτε τα Προφίλ στην αριστερή πλαϊνή γραμμή.

 

6. Τώρα, στην οθόνη Το προφίλ σας στα δεξιά, κάντε κλικ στο Εισαγωγή δεδομένων προγράμματος περιήγησης .

 

7. Τώρα, κάντε κλικ στο κουμπί Επιλογή τι να εισαγάγετε στην ενότητα Εισαγωγή από άλλα προγράμματα περιήγησης.

 

8. Στο πεδίο Εισαγωγή από, επιλέξτε Google Chrome . Στη συνέχεια, επιλέξτε το προφίλ και επιλέξτε τι θέλετε να εισαγάγετε.

 

9. Μόλις τελειώσετε, κάντε κλικ στο κουμπί Εισαγωγή .

Πώς να εισαγάγετε σελιδοδείκτες από το Chrome στον Firefox(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Αυτό είναι! Αυτό θα εισαγάγει τα δεδομένα περιήγησής σας στο Chrome στο νέο πρόγραμμα περιήγησης Microsoft Edge.

 

Επομένως, αυτά είναι μερικά από τα απλά βήματα για την εισαγωγή δεδομένων Chrome στο πρόγραμμα περιήγησης Microsoft Edge . Μπορείτε επίσης να εισαγάγετε δεδομένα περιήγησης οποιουδήποτε άλλου προγράμματος περιήγησης στο Microsoft Edge ακολουθώντας τα ίδια βήματα.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Καλάθι αγορών
German German Greek Greek Italian Italian