Πώς να εισαγάγετε δεδομένα Chrome στον Microsoft Edge

Το Google Chrome μπορεί να είναι το καλύτερο και πιο δημοφιλές πρόγραμμα περιήγησης ιστού για υπολογιστές, αλλά εξακολουθεί να έχει πολλά ελαττώματα. Το πρόγραμμα περιήγησης Chrome καταναλώνει περισσότερους πόρους RAM και CPU από άλλα προγράμματα περιήγησης ιστού για Windows.

Λόγω της φύσης του που περιέχει πόρους, οι χρήστες αναζητούν εναλλακτικές λύσεις Chrome. Σήμερα, έχετε πολλές εναλλακτικές λύσεις προγράμματος περιήγησης Chrome που παρέχουν παρόμοιες ή καλύτερες δυνατότητες χωρίς να αγχώνουν τη CPU/RAM σας.

Ένα τέτοιο πρόγραμμα περιήγησης ιστού είναι το Microsoft Edge, το οποίο σας προσφέρει καλύτερες δυνατότητες και φως στους πόρους. Το νέο πρόγραμμα περιήγησης Edge βασίζεται στο Chromium. Ως εκ τούτου, μπορείτε επίσης να εγκαταστήσετε επεκτάσεις Chrome.

Τα τελευταία χρόνια, η Microsoft έχει συνεχή αποτελέσματα για τη βελτίωση της λειτουργικότητας του προγράμματος περιήγησης Edge. Σήμερα, το Edge έχει γίνει το δεύτερο πιο δημοφιλές πρόγραμμα περιήγησης ιστού για υπολογιστή μετά το Chrome. Επομένως, εάν σκοπεύετε να μεταβείτε στον Microsoft Edge από το πρόγραμμα περιήγησης Chrome, μπορεί να σας φανεί πολύ χρήσιμος αυτός ο οδηγός.

Πώς να ενεργοποιήσετε τη Javascript στον Microsoft Edge

Εισαγάγετε δεδομένα Chrome στον Microsoft Edge

Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε τη μέθοδο μετεγκατάστασης δεδομένων. Το πρόγραμμα περιήγησης Microsoft Edge διαθέτει ένα εργαλείο που σας επιτρέπει να εισάγετε σχεδόν όλα τα δεδομένα σας από το πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome. Δείτε πώς μπορείτε να εισάγετε δεδομένα Chrome στο πρόγραμμα περιήγησης Edge με απλά βήματα.

1. Αρχικά, βεβαιωθείτε ότι το πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome είναι εγκατεστημένο στη συσκευή σας. Επίσης, μην ξεχάσετε να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας Google.

2. Τώρα ανοίξτε την αναζήτηση των Windows 11 και πληκτρολογήστε στο πρόγραμμα περιήγησης Edge. Στη συνέχεια, ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Microsoft Edge από τη λίστα των αποτελεσμάτων που ταιριάζουν.

3. Στο πρόγραμμα περιήγησης Edge, κάντε κλικ στις τρεις κουκκίδες στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.

4. Από τη λίστα επιλογών που εμφανίζεται, επιλέξτε Ρυθμίσεις .

5. Στη σελίδα Ρυθμίσεις, επιλέξτε τα Προφίλ στην αριστερή πλαϊνή γραμμή.

6. Τώρα, στην οθόνη Το προφίλ σας στα δεξιά, κάντε κλικ στο Εισαγωγή δεδομένων προγράμματος περιήγησης .

7. Τώρα, κάντε κλικ στο κουμπί Επιλογή τι να εισαγάγετε στην ενότητα Εισαγωγή από άλλα προγράμματα περιήγησης.

8. Στο πεδίο Εισαγωγή από, επιλέξτε Google Chrome . Στη συνέχεια, επιλέξτε το προφίλ και επιλέξτε τι θέλετε να εισαγάγετε.

9. Μόλις τελειώσετε, κάντε κλικ στο κουμπί Εισαγωγή .

Αυτό είναι! Αυτό θα εισαγάγει τα δεδομένα περιήγησής σας στο Chrome στο νέο πρόγραμμα περιήγησης Microsoft Edge.

Επομένως, αυτά είναι μερικά από τα απλά βήματα για την εισαγωγή δεδομένων Chrome στο πρόγραμμα περιήγησης Microsoft Edge . Μπορείτε επίσης να εισαγάγετε δεδομένα περιήγησης οποιουδήποτε άλλου προγράμματος περιήγησης στο Microsoft Edge ακολουθώντας τα ίδια βήματα.

Πώς να εξάγετε κωδικούς πρόσβασης από Chrome, Edge, Firefox και Safari

Πώς να ενεργοποιήσετε και να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία IE στο πρόγραμμα περιήγησης Edge

Πώς να ορίσετε το Microsoft Edge ως προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησης

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5006

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *