Πώς να ενεργοποιήσετε τη γραμμή Edge στο Microsoft Edge

Τα τελευταία χρόνια, η Microsoft βελτιώνει συνεχώς το πρόγραμμα περιήγησής της στο Edge. Σήμερα, το πρόγραμμα περιήγησης Edge έχει γίνει το δεύτερο καλύτερο πρόγραμμα περιήγησης ιστού μετά το Google Chrome και χρησιμοποιείται από εκατομμύρια χρήστες.

Πρόσφατα, το πρόγραμμα περιήγησης Microsoft Edge για επιτραπέζιους υπολογιστές απέκτησε μια νέα δυνατότητα που ονομάζεται “Edge Bar” που σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε το Microsoft Edge από οπουδήποτε . Η δυνατότητα της γραμμής Edge είναι διαθέσιμη στο πρόγραμμα περιήγησης Microsoft Edge για Windows 10 & 11 και πρέπει να ενεργοποιηθεί με μη αυτόματο τρόπο.

Τι είναι το Edge Bar στο Microsoft Edge;

Το Edge Bar είναι μια πλαϊνή γραμμή που εμφανίζεται ως μίνι έκδοση του Microsoft Edge . Η πλαϊνή γραμμή κολλάει στην οθόνη σας ανεξάρτητα από την εφαρμογή που χρησιμοποιείτε και σας επιτρέπει να εκτελείτε λειτουργίες όπως αναζήτηση, περιήγηση, έλεγχος email, καιρός και πολλά άλλα.

Η δυνατότητα είναι ήδη διαθέσιμη στη σταθερή έκδοση του Microsoft Edge, αλλά δεν είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή. Εάν χρησιμοποιείτε το πρόγραμμα περιήγησης Edge ως προεπιλογή στον υπολογιστή σας με Windows 10/11, ίσως θέλετε να ενεργοποιήσετε αυτήν τη δυνατότητα.

Βήματα για την ενεργοποίηση της γραμμής Edge στο πρόγραμμα περιήγησης Microsoft Edge

Εάν θέλετε να ενεργοποιήσετε και να χρησιμοποιήσετε τη γραμμή Edge, πρέπει να έχετε εγκατεστημένη στον υπολογιστή σας την έκδοση Microsoft Edge 98 ή νεότερη . Συνιστάται να ενημερώσετε το πρόγραμμα περιήγησης Microsoft Edge πριν ενεργοποιήσετε τη γραμμή Edge.

Μετά την ενημέρωση του προγράμματος περιήγησης Microsoft Edge, πρέπει να ακολουθήσετε μερικά από τα απλά βήματα που έχουμε μοιραστεί παρακάτω για να ενεργοποιήσετε τη δυνατότητα της γραμμής Edge .

1. Πρώτα, κάντε κλικ στην αναζήτηση των Windows 10/11 και πληκτρολογήστε Microsoft Edge . Στη συνέχεια, ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Microsoft Edge από τη λίστα των αποτελεσμάτων που ταιριάζουν.

2. Όταν ανοίξει το πρόγραμμα περιήγησης Microsoft Edge, κάντε κλικ στις τρεις κουκκίδες στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.

3. Από τη λίστα επιλογών που εμφανίζεται, επιλέξτε Ρυθμίσεις .

4. Στη σελίδα Ρυθμίσεις, κάντε κλικ στην επιλογή Edge Bar στο αριστερό παράθυρο.

5. Στα δεξιά, κάντε κλικ στην επιλογή Open Edge Bar .

6. Αυτό θα ανοίξει τη γραμμή άκρων στη δεξιά πλευρά της οθόνης.

7. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη γραμμή αναζήτησης στη γραμμή Edge για να επισκεφτείτε τους αγαπημένους σας ιστότοπους. Η γραμμή Edge εμφανίζει επίσης τις κορυφαίες ιστορίες και πληροφορίες για τον καιρό.

8. Μπορείτε να προσαρμόσετε το παράθυρο της γραμμής Edge για να προσαρμόσετε τη θέση του. Η γραμμή Edge θα κολλήσει στην τοποθεσία που έχετε ορίσει.

9. Για να κλείσετε τη γραμμή Edge, κάντε κλικ στο κουμπί (X) στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης.

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να ενεργοποιήσετε και να χρησιμοποιήσετε τη γραμμή Edge στο πρόγραμμα περιήγησης Microsoft Edge.

Λοιπόν, αυτό έχει να κάνει με τον τρόπο ενεργοποίησης και χρήσης της γραμμής Edge στο πρόγραμμα περιήγησης Microsoft Edge. Αυτή είναι μια εξαιρετική δυνατότητα, καθώς σας επιτρέπει να περιηγείστε στους αγαπημένους σας ιστότοπους χωρίς καν να ανοίξετε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού. Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια με το Edge Bar, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

Διαβάστε επίσης:

Πώς να εισαγάγετε δεδομένα Chrome στον Edge

Πώς να επαναφέρετε το Edge

Πώς να απενεργοποιήσετε το Edge

Πώς να εγκαταστήσετε και να χρησιμοποιήσετε τον Edge στην Κονσόλα Xbox

Πώς να εκκαθαρίσετε την προσωρινή μνήμη στο Edge

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4825

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *