Πώς να επισημαίνετε αυτόματα νέα μηνύματα στο Gmail

Παρόλο που έχουμε εκατοντάδες υπηρεσίες email αυτές τις μέρες, τίποτα δεν είναι τόσο πλούσιο σε χαρακτηριστικά όσο το Gmail. Το Gmail είναι η πιο δημοφιλής υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου παγκοσμίως και σχεδόν όλοι τη χρησιμοποιούν.

Το Gmail είναι μια δωρεάν υπηρεσία email που σας επιτρέπει να στέλνετε/διαχειρίζεστε επαγγελματικά και προσωπικά email. Εάν χρησιμοποιείτε το Gmail για να εκπληρώσετε όλες τις ανάγκες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, ίσως γνωρίζετε ότι η υπηρεσία email σας προσφέρει πολλές χρήσιμες λειτουργίες διαχείρισης email, όπως δημιουργία ετικετών, έγχρωμη κωδικοποίηση μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και πολλά άλλα.

Μία από τις λιγότερο πολυσυζητημένες λειτουργίες διαχείρισης email του Gmail είναι η αυτόματη επισήμανση των εισερχόμενων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Ναι, το Gmail μπορεί αυτόματα να επισημαίνει και να ταξινομεί τα email σας σε διαφορετικό φάκελο , αλλά πρέπει πρώτα να δημιουργήσετε μια ετικέτα (φάκελο) στο Gmail.

Η δραστηριότητά σου στο διαδίκτυο καταγράφεται από την κυβέρνησή σου, τον πάροχο υπηρεσιών Διαδικτύου, τους προγραμματιστές εφαρμογών/πρόσθετων/IPTV και όλους τους ιστότοπους μέσω της αναγνωριστικής σας διεύθυνσης IP | PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN ΣτηνΕλλάδα |
Απόκτησε 2 έτη + 4 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVorteX⁩ στο Viber

Διαβάστε επίσης : Λήψη και εγκατάσταση της εφαρμογής Gmail Desktop στα Windows

Κατεβάστε την εφαρμογή Gmail για υπολογιστή

Βήματα για την αυτόματη επισήμανση νέων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Gmail

Επομένως, αν ψάχνετε τρόπους για να διαχειριστείτε τα εισερχόμενα email σας στο Gmail, ίσως βρείτε αυτόν τον χρήσιμο οδηγό. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί έναν βήμα προς βήμα οδηγό για την αυτόματη επισήμανση των εισερχόμενων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Gmail.

Ρύθμιση ετικετών στο email

Εάν θέλετε το Gmail να επισημαίνει αυτόματα τα εισερχόμενα email σας, πρέπει πρώτα να δημιουργήσετε ετικέτες στο Gmail.

Έχουμε ήδη μοιραστεί έναν λεπτομερή οδηγό για τη δημιουργία ετικετών στο Gmail  για την οργάνωση των email σας. Όχι μόνο αυτό, αλλά μπορείτε ακόμη και να χρωματίσετε ετικέτες κωδικών στο Gmail για να κάνετε το email σας να ξεχωρίζει.

Δημιουργήστε ένα φίλτρο email

Αφού ρυθμίσετε τις ετικέτες στο Gmail, πρέπει να δημιουργήσετε ένα φίλτρο email που θα φιλτράρει όλα τα αντίστοιχα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε μια ετικέτα. Δείτε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε ένα φίλτρο email και να επισημάνετε τα εισερχόμενα email.

1. Αρχικά, ανοίξτε το αγαπημένο σας πρόγραμμα περιήγησης ιστού και το Gmail.com .

2. Κάντε κλικ στο εικονίδιο Εμφάνιση περισσότερων επιλογών στο επάνω μέρος της γραμμής αλληλογραφίας Αναζήτηση.

3. Τώρα, θα δείτε ένα αναπτυσσόμενο μενού όπως αυτό. Εδώ πρέπει να δημιουργήσετε ένα φίλτρο email.

4. Εάν θέλετε να προωθήσετε όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από έναν συγκεκριμένο αποστολέα σε μια ετικέτα, εισαγάγετε τη διεύθυνση email στο πεδίο “Από” . Μόλις τελειώσετε, κάντε κλικ στο κουμπί Δημιουργία φίλτρου .

5. Εάν θέλετε να μετακινήσετε email με συγκεκριμένη λέξη ή θέμα, συμπληρώστε τα πεδία «Έχει τη λέξη» και «Θέμα» (το πεδίο Από: δεν είναι απαραίτητο). Με αυτόν τον τρόπο, το Gmail θα προωθήσει αυτόματα όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που περιέχουν μια συγκεκριμένη λέξη ή θέμα σε μια ετικέτα.

6. Στο αναδυόμενο παράθυρο Δημιουργία φίλτρου, επιλέξτε «Εφαρμογή της ετικέτας» και επιλέξτε μια ετικέτα από το αναπτυσσόμενο μενού δίπλα της.

7. Μόλις τελειώσετε, κάντε κλικ στο κουμπί Δημιουργία φίλτρου .

Αυτό είναι! Τώρα, κάθε φορά που λαμβάνετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τη διεύθυνση ή έχετε την καθορισμένη λέξη, το Gmail θα το επισημαίνει αυτόματα για εσάς.

Οπότε, αυτό έχει να κάνει με το πώς να επισημαίνετε αυτόματα τα email στο Gmail. Εκτός από την επισήμανση email, το Gmail σάς προσφέρει πολλές άλλες χρήσιμες λειτουργίες, όπως αρχειοθέτηση μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αποστολή φωνητικών μηνυμάτων στο Gmail και πολλά άλλα. Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια, ενημερώστε μας στα σχόλια παρακάτω.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5019

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *