Πώς να λάβετε επαληθευμένο μπλε σημάδι ελέγχου στο Gmail

Το μπλε σημάδι ελέγχου είναι ένα σήμα που εμφανίζεται συνήθως κοντά στο όνομα ενός προφίλ μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Αυτό το μπλε τικ υποδηλώνει ότι ο λογαριασμός είναι αυθεντικός και νόμιμος. Όπως και άλλες εφαρμογές μέσων κοινωνικής δικτύωσης, το Gmail κυκλοφόρησε επίσης αυτή τη λειτουργία μπλε σημάδι επιλογής στις 3 Μαΐου 2023. Το επαληθευμένο μπλε σήμα σήμανσης θα εμφανιστεί για όλους τους αποστολείς email που διαθέτουν VMC και BIMI.

12 καλύτερες εφαρμογές φίλτρου μπλε φωτός για Android το 2023(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Εάν είστε ιδιοκτήτης μιας επιχείρησης και στέλνετε συχνά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχετικά με το προϊόν ή την υπηρεσία σας στους πελάτες, τότε είναι απαραίτητο να λάβετε ένα μπλε σημάδι επιλογής, καθώς βοηθά στην οικοδόμηση εμπιστοσύνης. Αντί να θεωρείται το email ως ανεπιθύμητο, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο παραλήπτης να ανοίξει το email εάν εμφανίζεται ένα μπλε σήμα ελέγχου κοντά στο όνομα του αποστολέα. Η λήψη επαλήθευσης με μπλε σημάδι επιλογής στο Gmail είναι απλή και δεν περιλαμβάνει καμία περίπλοκη διαδικασία.

Λάβετε επαλήθευση στο Gmail

Σημείωση: Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την ενσωματωμένη λειτουργία Google Bard στο Gmail για να συνθέσετε αυτόματα το email.

Πώς να αποκτήσετε ένα επαληθευμένο μπλε τικ στο Gmail

Για να εμφανίσετε ένα επαληθευμένο μπλε σημάδι στα email που αποστέλλονται μέσω Gmail, πρέπει να πληροίτε τις τρεις βασικές απαιτήσεις που αναφέρονται παρακάτω.

Πώς να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Signal: Συμβουλές ,Κόλπα(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

1. Εφαρμόστε την πολιτική DMARC

Το DMARC είναι ένας τυπικός έλεγχος ταυτότητας αλληλογραφίας που βοηθά στην αποφυγή πλαστογράφησης τομέα ή phishing. Πριν ρυθμίσετε το DMARC, πρέπει να ρυθμίσετε το SPF (Sender Policy Framework) και το DKIM (DomainKeys Identified Mail) για τον τομέα σας. Στη συνέχεια, δημιουργήστε ένα γραμματοκιβώτιο για αναφορές DMARC. Τέλος, ρυθμίστε το DMARC του τομέα σας σύμφωνα με την επιβαλλόμενη πολιτική p=καραντίνα/απόρριψη.

2. Ρυθμίστε το BIMI για τον τομέα σας

Μετά την επιτυχή εφαρμογή της πολιτικής DMARC, το επόμενο που πρέπει να κάνετε είναι να εφαρμόσετε το BIMI. Δείκτες επωνυμίας για αναγνώριση μηνυμάτων, που ονομάζεται σύντομα BIMI, είναι ένα πρότυπο email που εμφανίζει το λογότυπο της επωνυμίας στα μηνύματα που αποστέλλονται από τον τομέα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Για να εμφανίζεται το λογότυπο της επωνυμίας στα μηνύματα, θα πρέπει να έχει περάσει ο τομέας email Έλεγχοι ελέγχου ταυτότητας DMARC. Μπορείτε να ρυθμίσετε μη αυτόματα το BIMI για τον τομέα σας χρησιμοποιώντας διάφορα εργαλεία που είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο. Κατά τη ρύθμιση, φροντίστε να ανεβάσετε το λογότυπο της επωνυμίας ως Αρχείο SVG.

3. Αγοράστε VMC από αξιόπιστη αρχή

Το τελευταίο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να καταχωρίσετε το λογότυπο της επωνυμίας σας ως εμπορικό σήμα. Αφού το λογότυπο αποκτήσει εμπορικό σήμα, πρέπει να αποκτήσετε ένα VMC για τον τομέα email σας. Το VMC είναι μία από τις πιο σημαντικές απαιτήσεις για την εμφάνιση του λογότυπου BIMI και του σημάδι επιλογής στα email. Μπορείτε εύκολα να κάνετε αίτηση και να πάρετε ένα Επαληθευμένο πιστοποιητικό σήμανσης (VMC) επικοινωνώντας με αξιόπιστες αρχές έκδοσης πιστοποιητικών όπως DigiCert.

Αυτό είναι. Εάν πληροίτε τα παραπάνω κριτήρια, θα μπορείτε να δείτε το μπλε σημάδι επιλογής κοντά στο όνομά σας στα email που έχετε στείλει μέσω του Gmail.

Γρήγορη συμβουλή: Εάν είστε ιδιοκτήτης μιας επιχείρησης, συνιστάται να αλλάζετε συχνά τον κωδικό πρόσβασης Gmail του αναγνωριστικού email της εταιρείας σας για να προστατεύσετε τον λογαριασμό σας.

Οφέλη από τη λήψη του μπλε επαληθευμένου σημείου ελέγχου του Gmail

  • Η λήψη επαληθευμένου σήματος στο Gmail αυξάνει την αξιοπιστία της επωνυμίας σας.
  • Το μπλε τικ υποδεικνύει ότι το email σας προέρχεται από αξιόπιστη πηγή και επίσης ενεργοποιεί τον παραλήπτη να ανοίξει το μήνυμα, παρόλο που δεν έχει ακούσει για την επωνυμία σας.
  • Σε αντίθεση με άλλες εφαρμογές κοινωνικών μέσων, το Gmail δεν σας χρεώνει για την εμφάνιση του επαληθευμένου μπλε σημάδι επιλογής και του λογότυπου της επωνυμίας.
  • Το μπλε σημάδι επιλογής όχι μόνο επαληθεύει την ταυτότητα του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αλλά σας επιτρέπει επίσης να επαληθεύσετε τις πληροφορίες του αποστολέα.
  • Βοηθά στη μείωση της πιθανότητας να πέσετε θύματα phishing ή άλλες απάτες μέσω email.
  • Τέλος, βοηθά στην αύξηση της αναγνωρισιμότητας και της αναγνωρισιμότητας της επωνυμίας.

Συχνές Ερωτήσεις

1. Τι σημαίνει το μπλε τικ στο Gmail;

Το μπλε τικ στο Gmail υποδεικνύει ότι ο τομέας email του αποστολέα είναι νόμιμος και αυθεντικός.

2. Χρειάζεται να πληρώσω για να πάρω ένα μπλε τικ στο Gmail;

Όχι. Το μπλε τικ του Gmail είναι μια δωρεάν δυνατότητα διαθέσιμη μόνο για τους τομείς που πληρούν τα κριτήρια καταλληλότητας.

Αποκάλυψη: Εάν μας αρέσει ένα προϊόν ή μια υπηρεσία, μπορεί να τα παραπέμψουμε στους αναγνώστες μας μέσω συνδέσμου συνεργάτη, πράγμα που σημαίνει ότι ενδέχεται να λάβουμε προμήθεια παραπομπής από την πώληση εάν αγοράσετε το προϊόν που προτείναμε. Διαβάστε περισσότερα για αυτό στην αποκάλυψη συνεργατών μας.

Πώς να προωθήσετε αυτόματα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Gmail

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Google Bard στο Gmail

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4892

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *