Πώς να χρησιμοποιήσετε το ChatGPT για να δημιουργήσετε εικόνες AI

Όταν παρουσιάστηκε το ChatGPT, συγκλόνισε τον κόσμο δείχνοντας τις τεράστιες δυνατότητές του. Το ChatGPT ήταν το πρώτο chatbot AI που έγινε viral και μπορεί να κάνει πολλά πράγματα για εσάς.

Αλλά το πραγματικό ερώτημα είναι, «Μπορεί το ChatGPT να δημιουργήσει εικόνες»; Η απάντηση σε αυτό εξαρτάται από το αν είστε διατεθειμένοι να χρησιμοποιήσετε άλλα εργαλεία AI μαζί με το ChatGPT. Οπότε, χωρίς να χάνουμε χρόνο, ας μπούμε κατευθείαν και ας απαντήσουμε σε αυτήν την ερώτηση.

Μπορεί το ChatGPT να δημιουργήσει εικόνες AI;

Πριν φτάσετε στην απάντηση, είναι σημαντικό να γνωρίζετε πώς λειτουργεί το ChatGPT. Το ChatGPT ή άλλα παρόμοια εργαλεία είναι μοντέλα επεξεργασίας γλώσσας που εκπαιδεύονται σε ένα σύνολο δεδομένων ανθρώπινης γλώσσας.

Ο κύριος στόχος του ChatGPT είναι να παρέχει στους χρήστες περιεχόμενο που βασίζεται σε κείμενο. Για παράδειγμα, μπορείτε να του ζητήσετε να δημιουργήσει έναν κώδικα για το νέο σας έργο, να διορθώσει λάθη στους κωδικούς, να γράψει μια περιγραφή προϊόντος για τον ιστότοπό σας, να δημιουργήσει ένα περίγραμμα για τα άρθρα του ιστολογίου σας κ.λπ.

Τώρα ας έρθουμε στο ερώτημα – Μπορεί το ChatGPT να δημιουργήσει εικόνες; Λοιπόν, η σύντομη απάντηση σε αυτήν την ερώτηση είναι ΟΧΙ! Το ChatGPT δεν μπορεί να δημιουργήσει εικόνες επειδή είναι ένα σύστημα δημιουργίας κειμένου και δεν μπορεί να χειριστεί εικόνες.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το ChatGPT σε Android και iPhone;(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πώς να χρησιμοποιήσετε το ChatGPT για να δημιουργήσετε εικόνες AI

Παρόλο που το ChatGPT δεν μπορεί να δημιουργήσει απευθείας εικόνες τεχνητής νοημοσύνης για εσάς, μπορείτε ακόμα να το χρησιμοποιήσετε ως γεννήτρια προτροπής.

Ο στόχος είναι να χρησιμοποιήσετε το ChatGPT ως γεννήτρια προτροπής για την εικόνα που θέλετε να δημιουργήσετε. Μπορεί να δημιουργήσει περιγραφές που βασίζονται σε κείμενο για την εικόνα που θέλετε ως έξοδο.

Μόλις το ChatGPT δημιουργήσει ένα κείμενο που περιγράφει την εικόνα που θέλετε να δημιουργήσετε, μπορείτε να τροφοδοτήσετε αυτό το μήνυμα κειμένου σε μια γεννήτρια εικόνων AI. Η γεννήτρια εικόνας AI θα αναλύσει το μήνυμα κειμένου και θα δημιουργήσει μια εικόνα.

1) Χρησιμοποιήστε το ChatGPT για να δημιουργήσετε περιγραφές εικόνων που βασίζονται σε κείμενο

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ChatGPT ως γεννήτρια προτροπών για τις εικόνες σας. Πρέπει να ζητήσετε από το ChatGPT να δημιουργήσει μια σύντομη περιγραφή της εικόνας που θέλετε να δημιουργήσετε χρησιμοποιώντας άλλα εργαλεία AI.

Μπορείτε επίσης να ζητήσετε από το ChatGPT να λειτουργήσει ως γεννήτρια προτροπής και να δημιουργήσει μια προτροπή για τη δημιουργία των εικόνων. Δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ChatGPT για να δημιουργήσετε περιγραφές με βάση το κείμενο για τις εικόνες σας

1. Αρχικά, ανοίξτε το αγαπημένο σας πρόγραμμα περιήγησης και επισκεφτείτε το chat.openai.com. Στη συνέχεια, συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας στο ChatGPT.

chat.openai.com

2. Μόλις συνδεθείτε, κάντε κλικ στο Νέα συνομιλία κουμπί στην επάνω αριστερή γωνία για να ξεκινήσετε μια νέα συνομιλία.

Νέα συνομιλίαΝέα συνομιλία

3. Τώρα, ζητήστε από το ChatGPT να λειτουργήσει ως γεννήτρια προτροπών. Για αυτό, μπορείτε να εισαγάγετε την προτροπή Λειτουργήστε ως γεννήτρια προτροπών.

Λειτουργήστε ως γεννήτρια προτροπών

4. Τώρα, δώστε μια πολύ σύντομη περιγραφή της εικόνας που θέλετε να δημιουργήσετε. Τύπος Περιγράψτε μια εικόνα ακολουθούμενη από μια σύντομη περιγραφή.

Για παράδειγμα: Περιγράψτε μια εικόνα: Ένας άντρας κοιτάζει τον ουρανό και σκέφτεται να πετάξει.

Περιγράψτε μια εικόνα

5. Τώρα το ChatGPT θα έρθει με α προτροπή για τη γεννήτρια εικόνας. Πρέπει να αντιγράψετε και να χρησιμοποιήσετε την προτροπή σε ιστότοπους δημιουργίας εικόνων AI.

2) Δημιουργήστε εικόνες AI με το Prompt

Τώρα που έχετε ήδη την προτροπή να δημιουργήσετε μια εικόνα από τα εργαλεία AI, πρέπει να βρείτε και να χρησιμοποιήσετε μια γεννήτρια εικόνας AI.

Ενώ πολλές γεννήτριες τεχνητής νοημοσύνης είναι διαθέσιμες στον Ιστό, οι περισσότερες δεν είναι δωρεάν. Η μόνη δωρεάν επιλογή είναι το DALL-E του OpenAI που μετατρέπει κείμενο σε εικόνες. Επίσης, υπάρχουν πολλοί τρόποι να χρησιμοποιήσετε το μοντέλο DALL-E από το OpenAI για να μετατρέψετε κείμενο σε εικόνες.

1. Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης web Microsoft Edge και επισκεφτείτε το Ιστοσελίδα συνομιλίας Bing AI.

2. Μεταβείτε στο Πιο δημιουργικός στυλ συνομιλίας όταν φορτώνεται η συνομιλία AI.

Πιο δημιουργικός

3. Τώρα, πρέπει να δώσετε το μήνυμα κειμένου στην ιστοσελίδα συνομιλίας του Bing AI. Η προτροπή πρέπει να ξεκινά από: Δημιουργία εικόνας για (το προτροπή που δημιουργείται από το ChatGPT).

Δημιουργία εικόνας για (το προτροπή που δημιουργείται από το ChatGPT)

4. Τώρα, περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα. Το Bing AI Chat θα δημιουργήστε τις εικόνες με βάση την προτροπή σας.

δημιουργήστε τις εικόνες

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να δημιουργήσετε εικόνες AI με την προτροπή που δημιουργείται από το ChatGPT.

Άλλοι τρόποι δημιουργίας εικόνων AI με προτροπές ChatGPT;

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι χρήσης του Bing Chat για τη δημιουργία εικόνων AI. Δείτε το άρθρο Πώς να δημιουργήσετε εικόνες με AI στο Bing Chat για όλες τις επιλογές. Σε αυτό το άρθρο, μοιραστήκαμε τους καλύτερους τρόπους χρήσης του Bing AI Image Creator.

Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άλλα AI Image Generators συμβατά με ChatGPT. Από τώρα, υπάρχουν αρκετές συσκευές δημιουργίας εικόνων AI που είναι διαθέσιμες στον ιστό που μπορούν να δεχτούν προτροπές ChatGPT.

Ορισμένοι παραγωγοί τεχνητής νοημοσύνης μπορεί να σας ζητήσουν να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό ή να αγοράσετε μια συνδρομή. Μπορείτε να τα αναζητήσετε εάν έχετε την οικονομική δυνατότητα ή να μείνετε με το δωρεάν Bing AI Image Creator.

Η δημιουργία εικόνων AI με το ChatGPT είναι ένα από τα πιο εκπληκτικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε με το Chatbot. Ωστόσο, το ChatGPT δεν μπορεί να δημιουργήσει απευθείας εικόνες, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως γεννήτρια προτροπής που μπορεί να περιγράψει την εικόνα σας στο κείμενο. Αργότερα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το κείμενο σε άλλους δημιουργούς εικόνων AI για να δημιουργήσετε εικόνες με βάση τις ιδέες σας.

Διαβάστε επίσης :

Πώς να χρησιμοποιήσετε το ChatGPT στο Chrome (Όλες οι μέθοδοι + επεκτάσεις)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πώς να διορθώσετε το σφάλμα δικτύου ChatGPT (8 μέθοδοι)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πώς να χρησιμοποιήσετε το ChatGPT σε Microsoft Edge & Bing(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πώς να δημιουργήσετε εικόνες με AI στο Bing Chat (3 Μέθοδοι)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4825

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *