Πώς να δημιουργήσετε εικόνες με AI στο Bing Chat

Πώς να δημιουργήσετε εικόνες με AI στο Bing Chat (3 Μέθοδοι)

Η τάση των chatbot που βασίζονται σε AI είναι αρκετά υψηλή στον κόσμο. Πριν από λίγους μήνες, η Microsoft παρουσίασε τη νέα συνομιλία Bing με GPT.

Το AI-Powered Bing chat χρησιμοποιεί τώρα το GPT-4, το πιο πρόσφατο από την προσφορά του OpenAI. Ενώ το Bing Chat AI της Microsoft είναι δωρεάν στη χρήση, έχει ορισμένα σημαντικά ελαττώματα.

Πρώτον, είναι πιο αργό από το ChatGPT ή ακόμα και το Google Bard AI. Δεύτερον, μερικές φορές αποτυγχάνει να δημιουργήσει απάντηση και κλείνει τη συνομιλία. Όμως, το καλύτερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε με τη συνομιλία Bing AI είναι να δημιουργήσετε εικόνες.

Ναι, το διάβασες σωστά! Η συνομιλία Bing AI δεν είναι μόνο ικανή να απαντήσει στις ερωτήσεις σας, αλλά μπορεί επίσης να δημιουργήσει εικόνες για εσάς. Η συνομιλία Bing AI ενσωματώνεται τώρα με το μοντέλο DALL-E από το OpenAI έως μετατροπή κειμένου σε εικόνες.

3 τρόποι για να δημιουργήσετε εικόνες με AI στο Bing Chat

Επομένως, εάν θέλετε να δημιουργήσετε εικόνες AI στο Bing Chat, συνεχίστε να διαβάζετε το άρθρο. Δεν υπάρχει ένας αλλά τρεις διαφορετικοί τρόποι πρόσβασης στο Δημιουργός εικόνων Bing AI; παρακάτω, τα περιγράψαμε όλα.

1) Δημιουργήστε εικόνες AI με το Bing AI Chat

Αυτή η μέθοδος θα χρησιμοποιήσει τη συνομιλία Bing AI για να δημιουργία εικόνων AI. Τα βήματα θα είναι πολύ εύκολα. απλά ακολουθήστε τους όπως αναφέρθηκε.

1. Αρχικά, ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης ιστού Microsoft Edge και επισκεφτείτε το Ιστοσελίδα Bing AI Chat.

2. Στην οθόνη Συνομιλία, μεταβείτε στο Δημιουργική συνομιλία στυλ.

3. Πρέπει να ζητήσετε από το Bing AI chat να δημιουργήσει μια εικόνα. Μπορείς κανε ερωτησεις όπως “Δημιουργήστε μια εικόνα σκύλου που κρατά στυλό” ή οτιδήποτε χρειάζεστε.

4. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, η συνομιλία Bing AI θα δημιουργήσει τις εικόνες.

Αυτό είναι! Έτσι είναι εύκολο να δημιουργήσετε εικόνες AI χρησιμοποιώντας τη συνομιλία Bing AI.

2) Δημιουργήστε εικόνες AI με το Bing Image Creator

Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε απευθείας πρόσβαση στο Bing Image Creator δημιουργία εικόνων AI. Ο δημιουργός εικόνων Bing δημιουργεί εικόνες με βάση το κείμενο που εισάγετε. Δείτε πώς να το χρησιμοποιήσετε.

1. Αρχικά, ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Microsoft Edge και ανοίξτε αυτό ιστοσελίδα.

2. Αυτό θα ανοίξει το Microsoft Bing Image Creator.

3. Τώρα ζητήστε από τον δημιουργό εικόνας να δημιουργήσει μια εικόνα. Για παράδειγμα, ζήτησα από τον δημιουργό της εικόνας να δημιουργήσει εικόνες «σκυλιού που γελάει με τον άνθρωπο». Αφού εισαγάγετε την προτροπή, κάντε κλικ στο ‘Δημιουργώ κουμπί ‘.

4. Τώρα, περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα για να το κάνει ο δημιουργός εικόνας Bing δημιουργήστε τις εικόνες. Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα, μπορείτε να δοκιμάσετε μια διαφορετική προτροπή.

Αυτό είναι! Έτσι είναι εύκολο να δημιουργήσετε εικόνες AI με το Microsoft Bing Image Creator.

3) Δημιουργήστε εικόνες AI από το πρόγραμμα περιήγησης Microsoft Edge

Το AI Image Creator του Bing είναι επίσης ενσωματωμένο στην πλαϊνή γραμμή Discover του προγράμματος περιήγησης Edge. Ως εκ τούτου, εάν χρησιμοποιείτε το πρόγραμμα περιήγησης Microsoft Edge, μπορείτε να δημιουργήσετε εικόνες AI χωρίς να ανοίξετε κανένα ιστότοπο. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Microsoft Edge και κάντε κλικ στο Εικονίδιο Bing στην επάνω δεξιά γωνία.

2. Στην πλαϊνή γραμμή, επιλέξτε το «Δημιουργός εικόνας

3. Τώρα, πρέπει να εισαγάγετε μια προτροπή για να δημιουργήσετε μια εικόνα και να κάνετε κλικ στο ‘Δημιουργώκουμπί ‘.

4. Τώρα, περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα για να το κάνει το Image Creator δημιουργία εικόνων AI για σενα.

Αυτό είναι! Αυτό είναι το πόσο εύκολο είναι να δημιουργήσετε εικόνες AI χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα περιήγησης Microsoft Edge.

Σπουδαίος: Και οι τρεις μέθοδοι χρησιμοποιούν την ίδια συσκευή δημιουργίας εικόνων για τη δημιουργία εικόνων AI. Έτσι, όλοι θα φέρουν τις ίδιες φωτογραφίες με την ίδια προτροπή.

Για την καλύτερη απόδοση, μπορείτε να δοκιμάσετε να τροποποιήσετε την προτροπή σας. Για παράδειγμα, η προτροπή που χρησιμοποιήσαμε, «σκύλος που γελάει με τον άνθρωπο», μπορεί να γραφτεί ως «Ο σκύλος είναι αστείος με τον άνθρωπο» κ.λπ.

Έτσι, αυτοί είναι οι τρεις καλύτεροι τρόποι δημιουργίας εικόνων με AI στο Bing Chat. Η γεννήτρια εικόνων AI του Bing θα μπορούσε να είναι πιο γρήγορη, αλλά δημιουργεί εκπληκτικές εικόνες. Εάν βρίσκετε χρήσιμο αυτόν τον οδηγό, θυμηθείτε να τον μοιραστείτε με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης:Πώς να χρησιμοποιήσετε το Microsoft Bing AI Chat σε οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης Ιστού

12 καλύτερες επεκτάσεις λήψης εικόνων για το Google Chrome

Πώς να χρησιμοποιήσετε το ChatGPT σε Microsoft Edge & Bing

10 καλύτερες εφαρμογές Cartoon Avatar Maker για Android 

Πώς να αφαιρέσετε το Bing από το Chrome

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4825

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *