Πώς να απενεργοποιήσετε τις απαντήσεις AI Copilot στην Αναζήτηση Bing

Πώς να απενεργοποιήσετε τις απαντήσεις AI Copilot στην Αναζήτηση Bing

Όπως και η Google, η Microsoft έχει τώρα αρχίσει να εμφανίζει τα αποτελέσματα Copilot AI στη μηχανή αναζήτησης Bing. Τώρα, εάν ανοίξετε τη μηχανή αναζήτησης Bing από οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης ιστού και αναζητήσετε έναν όρο, πιθανότατα θα δείτε πρώτα την απάντηση AI.

Τα αποτελέσματα ιστού εξακολουθούν να υπάρχουν, αλλά οι απαντήσεις AI εμφανίζονται στην κορυφή, πιέζοντας προς τα κάτω τα αποτελέσματα. Αυτό θα μπορούσε να ενοχλήσει πολλούς χρήστες, επειδή οι απαντήσεις που παρέχονται από τα chatbots AI είναι συνήθως πολύ αργές και αποδίδουν ανακριβή αποτελέσματα.

Μπορείτε να απενεργοποιήσετε τις απαντήσεις AI Copilot στο Bing;

Η Microsoft γνωρίζει καλά ότι οι απαντήσεις AI μπορεί να είναι ανακριβείς και να αναγκάσουν τους χρήστες να μετακινηθούν σε διαφορετική μηχανή αναζήτησης.

Αυτός είναι ο λόγος που παρείχε στους χρήστες την επιλογή να απενεργοποιήσουν τις απαντήσεις AI Copilot από τη μηχανή αναζήτησής του Bing.

Έτσι, εάν δεν είστε λάτρης των απαντήσεων AI Copilot που εμφανίζονται στη μηχανή αναζήτησης Bing, μπορείτε να τις απενεργοποιήσετε με απλά βήματα.

Πώς απενεργοποιείτε τις απαντήσεις AI Copilot στο Bing;

Μπορείτε να απενεργοποιήσετε όλες τις απαντήσεις AI Copilot στη μηχανή αναζήτησης Bing για επιτραπέζιους υπολογιστές. Ωστόσο, εάν χρησιμοποιείτε τη μηχανή αναζήτησης Bing στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού για κινητά, δεν θα μπορείτε να καταργήσετε όλες τις απαντήσεις AI. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVortex.gr⁩ στο Viber

PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN Στην Ελλάδα | Απόκτησε 2 έτη + 2 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Διαβάστε επίσης : Copilot vs ChatGPT vs Google Gemini:Ποιο είναι καλύτερο;

Γιατί το Copilot δεν σας βοηθά να διορθώσετε προβλήματα στα Windows;

1. Εκκινήστε το πρόγραμμα περιήγησης ιστού που χρησιμοποιείτε για πρόσβαση στη μηχανή αναζήτησης Bing.

2. Στη συνέχεια, ανοίξτε το μηχανή αναζήτησης Bing.

3. Τώρα, αναζητήστε μια λέξη-κλειδί και περιμένετε να φορτωθούν οι απαντήσεις AI.

4. Κάντε κλικ στο κουμπί μενού στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.

κουμπί μενού

5. Στο μενού αναζήτησης Bing, αναπτύξτε το Ρυθμίσεις Copilot .

Ρυθμίσεις Copilot

6. Σβήνω την εναλλαγή για “Απόκριση Copilot στη σελίδα αποτελεσμάτων”.

Σβήνω

7. Εάν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε ποτέ το Copilot στην αναζήτηση του Bing, απενεργοποιήστε επίσης το διακόπτη για «Κύλιση για άνοιγμα του Copilot».

Σβήνω

Πώς να απενεργοποιήσετε τις απαντήσεις AI του Copilot στα αποτελέσματα αναζήτησης του Bing (κινητό)

Τα βήματα για την απενεργοποίηση των απαντήσεων AI του Copilot στα αποτελέσματα αναζήτησης Bing είναι ελαφρώς διαφορετικά στα κινητά. Σε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού για κινητά, πρέπει να αποκτήσετε πρόσβαση στη σελίδα αναζήτησης του Bing και να απενεργοποιήσετε τις απαντήσεις συνομιλίας από το Edge Labs. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Εκκινήστε το πρόγραμμα περιήγησης ιστού για κινητά που χρησιμοποιείτε για πρόσβαση στην Αναζήτηση Bing. Στη συνέχεια, ανοίξτε τη μηχανή αναζήτησης.

2. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο μενού στο επάνω αριστερό μέρος της οθόνης.

μενού χάμπουργκερ i

3. Στο μενού Αναζήτηση Bing, αναπτύξτε το Εργαστήρια .

Εργαστήρια

4. Επιλέξτε off για την επιλογή Απάντηση συνομιλίας στη σελίδα αποτελεσμάτων.

Μακριά από

Παρόλο που αυτές οι δύο μέθοδοι θα σας βοηθήσουν να απενεργοποιήσετε τις απαντήσεις AI Copilot στα αποτελέσματα αναζήτησης Bing, εξακολουθεί να υπάρχει τρόπος πρόσβασης στο chatbot AI από την κορυφή της σελίδας αναζήτησης.

Η Αναζήτηση Bing εμφανίζει καταχωρήσεις για πρόσβαση στο Copilot AI στο επάνω μέρος της σελίδας αναζήτησής του, στην πλαϊνή γραμμή και στο κάτω μέρος.

Αυτός ο οδηγός εξηγεί πώς μπορείτε να απενεργοποιήσετε τις απαντήσεις AI Copilot στην Αναζήτηση Bing. Εάν δεν είστε λάτρης των απαντήσεων AI στη σελίδα αναζήτησης, θα πρέπει να απενεργοποιήσετε εντελώς τη λειτουργία. Ενημερώστε μας εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια σχετικά με αυτό το θέμα στα σχόλια. Επίσης, αν βρίσκετε χρήσιμο αυτόν τον οδηγό, μην ξεχάσετε να τον μοιραστείτε με τους φίλους σας.

Share your love

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *