Πώς να λάβετε ειδοποίηση όταν κάποιος είναι συνδεδεμένος στο WhatsApp

Πώς να λάβετε ειδοποίηση όταν κάποιος είναι συνδεδεμένος στο WhatsApp

Το WhatsApp στέλνει ειδοποιήσεις στο τηλέφωνό σας για κάθε νέο μήνυμα και κλήση που λαμβάνετε. Τι γίνεται όμως αν θέλετε να ειδοποιηθείτε όταν το αγαπημένο σας πρόσωπο είναι συνδεδεμένο στο WhatsApp;

Ας υποθέσουμε ότι θέλετε να συνομιλήσετε με κάποιον στο WhatsApp που σπάνια έρχεται στο διαδίκτυο. Ο χειροκίνητος έλεγχος του προφίλ τους κάθε φορά μπορεί να είναι απογοητευτικός. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε να ρυθμίσετε τις ειδοποιήσεις WhatsApp Online για να σας ενημερώνουν πότε το άτομο μπορεί να συνομιλήσει.

Αν και το WhatsApp δεν προσφέρει επιλογή ειδοποίησης όταν κάποιος είναι συνδεδεμένος, ορισμένες εφαρμογές τρίτων ξεκλειδώνουν αυτήν τη δυνατότητα. Ακολουθούν οι καλύτεροι τρόποι για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις όταν κάποιος είναι συνδεδεμένος στο WhatsApp.

Το WhatsApp ειδοποιεί όταν κάποιος είναι συνδεδεμένος;

Οχι! Το WhatsApp δεν ειδοποιεί όταν κάποιος είναι συνδεδεμένος. Ωστόσο, μπορείτε να ελέγξετε με μη αυτόματο τρόπο την κατάσταση του προφίλ τους για να προσδιορίσετε εάν είναι εκτός σύνδεσης.

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVortex.gr⁩ στο Viber

PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN Στην Ελλάδα | Απόκτησε 2 έτη + 2 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Διαβάστε επίσης :  ποιος είναι συνδεδεμένος στο WiFi μου;

Το WhatsApp επιτρέπει επίσης στους χρήστες να αποκρύψουν την κατάστασή τους στο διαδίκτυο. Έτσι, εάν το άτομο-στόχος έχει επιλέξει να αποκρύψει την κατάστασή του στο διαδίκτυο, θα εμφανίζεται πάντα εκτός σύνδεσης. Σε μια τέτοια περίπτωση, δεν υπάρχει τρόπος να γνωρίζουμε εάν κάποιος είναι συνδεδεμένος στο WhatsApp.

Ακόμη και οι εφαρμογές ιστού τρίτων δεν θα σας ειδοποιήσουν εάν το άτομο-στόχος έχει κάνει ιδιωτική την απόδειξη ανάγνωσης.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις όταν κάποιος είναι συνδεδεμένος στο WhatsApp. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί όλους τους πιθανούς τρόπους για την παρακολούθηση κατάστασης WhatsApp στο διαδίκτυο.

1. Χρησιμοποιήστε μια εφαρμογή Spy

Χρησιμοποιήστε μια εφαρμογή Spy

Σήμερα οι περισσότεροι εφαρμογές γονικού ελέγχου για Android σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε εφαρμογές ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων. Μια τέτοια εφαρμογή είναι το mSpy, το οποίο σας βοηθά να παρακολουθείτε τις δραστηριότητες κάποιου όταν έρχεται στο διαδίκτυο στο WhatsApp.

Ωστόσο, το πρόβλημα με τις εφαρμογές κατασκοπείας Android είναι ότι απαιτούν εγκατάσταση στο τηλέφωνο-στόχο. Πρέπει να εγκαταστήσετε τις εφαρμογές κατασκοπείας στο τηλέφωνο-στόχο και να αποκτήσετε πρόσβαση στον πίνακα εργαλείων από το τέλος σας.

Τέτοιες εφαρμογές ειδοποιούν τους χρήστες όταν είναι συνδεδεμένοι, ακόμη και όταν έχουν απενεργοποιήσει τις αποδείξεις ανάγνωσης. Σας επιτρέπουν επίσης να κατασκοπεύετε συνομιλίες και άλλες λεπτομέρειες.

Διαβάστε επίσης :Πώς να υπογραμμίσετε ένα μήνυμα στο WhatsApp Messenger

Ορισμένες εφαρμογές κατασκοπείας λειτουργούν, αλλά έχουν σχεδιαστεί κυρίως για να παρακολουθούν οι γονείς τις συσκευές των παιδιών τους για λόγους ασφαλείας. Δεν συνιστούμε τη χρήση τέτοιων εφαρμογών με κακές προθέσεις, καθώς απειλούν το απόρρητο άλλων ατόμων.

2. Χρησιμοποιήστε το WhatsApp Notifier

Χρησιμοποιήστε το WhatsApp Notifier

Οι εφαρμογές WhatsApp Notifier είναι διαθέσιμες τόσο για Android όσο και για iPhone, αλλά δεν είναι διαθέσιμες στα επίσημα καταστήματα εφαρμογών τους.

Με τις εφαρμογές WhatsApp Notifier, πρέπει να ορίσετε την επαφή-στόχο για την οποία θέλετε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις στο διαδίκτυο. Στη συνέχεια, η εφαρμογή θα συνδεθεί με τον λογαριασμό σας WhatsApp και θα παρακολουθήσει την επαφή.

Μόλις η επαφή-στόχος συνδεθεί στο διαδίκτυο, η εφαρμογή θα σας ειδοποιήσει. Ωστόσο, το WhatsApp Notifiers δεν θα λειτουργήσει εάν το άτομο έχει απενεργοποιήσει τις αποδείξεις ανάγνωσης.

Ένα άλλο σημαντικό πράγμα που πρέπει να προσέξετε είναι η ασφάλεια και το απόρρητο. Πολλοί Ειδοποιητές WhatsApp είναι πλαστές και προσπαθούν να κλέψουν το ιστορικό συνομιλιών και τα διαπιστευτήρια του λογαριασμού σας στο WhatsApp. Ως εκ τούτου, είναι καλύτερο να αποφύγετε τους Ειδοποιητές WhatsApp εκτός εάν είστε απελπισμένοι.

3. Χρησιμοποιήστε το WhatsApp Mods

Χρησιμοποιήστε το WhatsApp Mods

Τα WhatsApp Mods έχουν μειωθεί σημαντικά λόγω προβλημάτων αποκλεισμού λογαριασμών, αλλά ορισμένα mods είναι ακόμα υπό ανάπτυξη και είναι διαθέσιμα στον Ιστό.

Πολλοί κίνδυνοι συνδέονται με τη χρήση των WhatsApp Mods, όπως απαγορεύσεις λογαριασμών, ζητήματα ασφαλείας κ.λπ. Ωστόσο, το θετικό είναι ότι το WhatsApp Mods παρέχει περισσότερες δυνατότητες από την επίσημη εφαρμογή WhatsApp.

Ορισμένες λειτουργίες WhatsApp, όπως το GBWhatsApp, το WhatsApp Plus, κ.λπ., σας εμφανίζουν ειδοποιήσεις εντός εφαρμογής όταν κάποιος είναι συνδεδεμένος στο WhatsApp. Ωστόσο, το WhatsApp Mods θα σας εμφανίζει τις ειδοποιήσεις μόνο εάν το άτομο είναι συνδεδεμένο ή έχει την «Κατάστασή» του ορατή στο κοινό.

4. Χρησιμοποιήστε το WhatsApp Online Status Tracker

Το WhatsApp Online Status Tracker είναι ένα σύνολο εργαλείων που παρέχουν ολοκληρωμένες λειτουργίες για την παρακολούθηση της κατάστασής σας στο διαδίκτυο στο WhatsApp.

Πρέπει να αγοράσετε αυτές τις υπηρεσίες και να προσθέσετε τους αριθμούς WhatsApp που θέλετε να παρακολουθείτε. Αν και η ρύθμιση της παρακολούθησης κατάστασης WhatsApp δεν είναι νομική πρακτική, οι άνθρωποι εξακολουθούν να τη χρησιμοποιούν.

Έτσι, εάν θέλετε απεγνωσμένα να ειδοποιηθείτε όταν κάποιος είναι συνδεδεμένος στο WhatsApp, μπορείτε να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτές τις υπηρεσίες.

Διαβάστε επίσης: Πώς να χρησιμοποιήσετε το ChatGPT στο WhatsApp

Είναι δύσκολο να λάβετε ειδοποίηση όταν κάποιος είναι συνδεδεμένος στο WhatsApp. Ωστόσο, οι κοινές μας μέθοδοι θα σας βοηθήσουν να λαμβάνετε τις ειδοποιήσεις υπό ορισμένες προϋποθέσεις. Ενημερώστε μας στα σχόλια εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια. Εάν βρίσκετε χρήσιμο αυτόν τον οδηγό, μοιραστείτε τον με τους φίλους σας.

Share your love

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *