αυτοκαταστροφή για όλα τα μηνύματα WhatsApp από προεπιλογή

Πώς να ενεργοποιήσετε την αυτοκαταστροφή για όλα τα μηνύματα WhatsApp από προεπιλογή

αυτοκαταστροφή για όλα τα μηνύματα WhatsApp από προεπιλογή

Η λειτουργία WhatsApp εξαφανιζόμενα μηνύματα κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, επιτρέποντας στους χρήστες να στέλνουν μηνύματα που θα εξαφανιστούν αυτόματα μετά από επτά ημέρες.

Ωστόσο, πρόσφατα το WhatsApp έλαβε μια νέα ενημέρωση που προσθέτει μεγαλύτερη διάρκεια στο χρονόμετρο αυτοκαταστροφής. Τώρα έχετε την επιλογή να διαγράψετε τις συνομιλίες αυτόματα μετά από 24 ώρες, 7 ημέρες ή 90 ημέρες.

Αυτή είναι μια μικρή αλλαγή, αλλά είναι καλή. Επίσης, τώρα το WhatsApp έχει μια επιλογή που σας επιτρέπει να ρυθμίσετε το προεπιλεγμένο χρονόμετρο εξαφάνισης μηνυμάτων για νέες συνομιλίες WhatsApp.

Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε πλέον να κάνετε τα μηνύματά σας στο WhatsApp να αυτοκαταστρέφονται από προεπιλογή.

10 καλύτερες εφαρμογές μουσικής εκτός σύνδεσης για Android

 

Βήματα για την ενεργοποίηση της αυτοκαταστροφής για όλα τα μηνύματα WhatsApp από προεπιλογή

Έτσι, εάν σας ενδιαφέρει να κάνετε όλα τα μηνύματά σας στο WhatsApp να αυτοκαταστρέφονται από προεπιλογή, διαβάζετε τον σωστό οδηγό.

Σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε έναν οδηγό βήμα προς βήμα σχετικά με την αυτοκαταστροφή όλων των μηνυμάτων WhatsApp από προεπιλογή.

1. Πρώτα απ ‘όλα, ανοίξτε το Google Play Store και αναζητήστε WhatsApp . Εάν υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση, εγκαταστήστε την ενημέρωση .

 

2. Τώρα, ανοίξτε το WhatsApp στο Android σας και πατήστε στις τρεις κάθετες κουκκίδες όπως φαίνεται παρακάτω.

 

3. Από τη λίστα επιλογών, πατήστε στο « Ρυθμίσεις ».

 

4. Στη σελίδα Ρυθμίσεις WhatsApp, πατήστε στην επιλογή « Λογαριασμός ».

 

5. Στη σελίδα Λογαριασμός, πατήστε την επιλογή « Απόρρητο » όπως φαίνεται παρακάτω.

 

6. Στη σελίδα Απόρρητο, κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε στην επιλογή «Προεπιλεγμένο χρονόμετρο μηνυμάτων» .

 

7. Στην οθόνη Προεπιλεγμένο χρονόμετρο μηνυμάτων, θα βρείτε 4 επιλογές – 24 ώρες, 7 ημέρες, 90 ημέρες, Απενεργοποίηση. Μπορείτε να ρυθμίσετε το χρονόμετρο σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

 

8. Τώρα, κάθε συνομιλία που θα ξεκινήσετε θα έχει ένα χρονόμετρο μηνυμάτων που εξαφανίζεται στο banner.

Αυτό είναι! Τελείωσες. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο κάνετε όλα τα μηνύματά σας στο WhatsApp να αυτοκαταστρέφονται από προεπιλογή.

Έτσι, με τη νέα ενημέρωση, μπορείτε πλέον να εξαφανίσετε σχεδόν όλα τα μηνύματά σας στο WhatsApp μετά από 1, 7 ή 90 ημέρες.

Τι πιστεύετε για αυτό το νέο χαρακτηριστικό; Μοιραστείτε τη γνώμη σας μαζί μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω. Επίσης, αν το άρθρο σας βοήθησε, μοιραστείτε το και με τους φίλους σας.

 

SAMSUNG Galaxy A21s 32 GB Dual SIM Λευκό

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Καλάθι αγορών
Scroll to Top
Αρέσει σε %d bloggers: