Χρονόμετρο ύπνου για το YouTube music,Πώς να δημιουργήσετε

Σε πολλούς ανθρώπους αρέσει να αποκοιμούνται ακούγοντας μουσική. Σε τελική ανάλυση, με τον αριθμό των χαλαρωτικών playlist εκεί έξω, ποιος δεν θα ήθελε να αποκοιμηθεί στις απαλές πινελιές ενός ιαπωνικού φλάουτου; Το πρόβλημα είναι ότι μπορεί να μην θέλετε να λειτουργεί όλη τη νύχτα – και το YouTube Music δεν διαθέτει ενσωματωμένο χρονοδιακόπτη ύπνου που σας επιτρέπει να το απενεργοποιείτε μετά από ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Τα καλά νέα είναι ότι, ακόμα κι αν δεν διαθέτει αυτή τη λειτουργικότητα , υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να σταματήσετε την αναπαραγωγή μουσικής μετά από ένα καθορισμένο χρονικό διάστημα μόνο από τη συσκευή σας iOS ή Android.

καλύτερες εφαρμογές παρακολούθησης ύπνου για Android

Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Ρολόι στο iOS

Οι χρήστες iPhone μπορούν εύκολα να ορίσουν ένα χρονόμετρο ύπνου μέσω της εφαρμογής Ρολόι στο iPhone. Δεν είναι απαραίτητα ειδικά για το YouTube Music, αλλά λειτουργεί ακριβώς το ίδιο. Να πώς.

Ξεκινήστε την αναπαραγωγή του τραγουδιού ή της λίστας αναπαραγωγής της επιλογής σας από τη μουσική YouTube.
Ανοίξτε την εφαρμογή Ρολόι.
Επιλέξτε Χρονόμετρο.

Επιλέξτε Όταν τελειώνει ο χρονοδιακόπτης.
Κάντε κύλιση προς τα κάτω και επιλέξτε Διακοπή αναπαραγωγής.

Αφού τελειώσει ο χρονοδιακόπτης, ό,τι παίζει στο τηλέφωνό σας – είτε είναι Spotify, ένα podcast ή κάτι άλλο – θα σταματήσει και δεν θα συνεχιστεί μέχρι να το ξεκινήσετε ξανά.

Πώς να δημιουργήσετε ένα χρονόμετρο ύπνου στο Android

Οι χρήστες Android δεν έχουν την ίδια ευκολία χρήσης με τους χρήστες iOS. Αντίθετα, θα πρέπει να βασιστείτε σε μια εφαρμογή τρίτου μέρους για να κάνει τη δουλειά για εσάς. Υπάρχουν πολλά για να διαλέξετε, όπως το Music Sleep Timer ή άλλα παρόμοια.

Ανεξάρτητα από την εφαρμογή χρονοδιακόπτη ύπνου που θα επιλέξετε, όλες λειτουργούν με παρόμοιους τρόπους. Επιλέξτε τη μουσική που θέλετε να παίξετε και, στη συνέχεια, ανοίξτε την εφαρμογή και ορίστε ένα χρονικό όριο. Μόλις ξεκινήσετε αυτήν την αντίστροφη μέτρηση, η μουσική θα σταματήσει αυτόματα μετά από ένα καθορισμένο χρονικό διάστημα.

Αυτοί οι δύο είναι οι κύριοι τρόποι για να σταματήσετε την αναπαραγωγή μουσικής στο YouTube Music από κινητές συσκευές, αλλά μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για τη διακοπή υπηρεσιών ροής όπως το Netflix ή το Hulu, επίσης.

Πώς να δημιουργήσετε ένα χρονοδιακόπτη ύπνου στα Windows

Δεν ακούνε όλοι μουσική στο τηλέφωνό τους. Εάν χρησιμοποιείτε ένα μηχάνημα Windows για την τροφοδοσία ενός χρονοδιακόπτη ύπνου, τότε θα χρειαστείτε μια εφαρμογή τρίτου κατασκευαστή για να το φροντίσει. Υπάρχουν πολλά για να διαλέξετε, αλλά πολλά είναι ξεπερασμένα – η καλύτερη επιλογή είναι το Media Sleeper .

Αφού εγκαταστήσετε την εφαρμογή, εκκινήστε την και κάντε κλικ στο Έναρξη στην επάνω δεξιά γωνία.
Αυτό ρυθμίζει ένα χρονόμετρο για μισή ώρα. Αφού τελειώσει αυτό το χρονόμετρο, η μουσική σας θα σταματήσει να παίζει.

Το μειονέκτημα του Media Sleeper είναι ότι δεν μπορείτε να ρυθμίσετε το χρονόμετρο. Η προεπιλογή θα είναι 30 λεπτά κάθε φορά, αλλά είναι καλύτερο από το τίποτα. Μια άλλη επιλογή είναι να χρησιμοποιήσετε το ενσωματωμένο χρονόμετρο τερματισμού λειτουργίας των Windows, το οποίο θα τερματίσει τη λειτουργία του υπολογιστή σας στο τέλος του χρονικού ορίου.

Πώς να δημιουργήσετε ένα χρονόμετρο ύπνου σε Mac

Εφόσον το Mac δεν έχει τη δική του εφαρμογή Ρολόι, πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια διαφορετική λειτουργία για να ρυθμίσετε ένα χρονόμετρο ύπνου για το YouTube Music: τις ρυθμίσεις της μπαταρίας σας.

Ανοίξτε τις Προτιμήσεις συστήματος > Μπαταρία.
Επιλέξτε Μετασχηματιστής ρεύματος.
Βεβαιωθείτε ότι η Αποτροπή αυτόματης αναστολής λειτουργίας του Mac σας όταν η οθόνη είναι απενεργοποιημένη δεν είναι επιλεγμένη και, στη συνέχεια, σύρετε το ρυθμιστικό στην κατάλληλη στιγμή.

Αφού περάσει ο χρόνος, το Mac σας θα μπει σε κατάσταση αναστολής λειτουργίας – και η μουσική σας θα απενεργοποιηθεί.

Αυτή είναι μια γρήγορη, εύκολη λύση για το πρόβλημα του χρονοδιακόπτη ύπνου YouTube. Απλώς απενεργοποιήστε το Mac σας αφού περάσει ο κατάλληλος χρόνος. Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε αυτήν τη ρύθμιση ανά πάσα στιγμή, ώστε να συντομεύσετε τη διάρκεια αυτού του χρονοδιακόπτη κατά τη διάρκεια της εργάσιμης ημέρας, εάν χρειάζεται.

Δημιουργήστε ένα χρονοδιακόπτη ύπνου με ένα πρόσθετο

Ίσως ο ευκολότερος τρόπος για να ρυθμίσετε ένα χρονόμετρο ύπνου για το YouTube Music είναι μέσω της χρήσης μιας προσθήκης, όπως το YouTube Sleep Timer . Αυτό λειτουργεί για οποιοδήποτε λειτουργικό σύστημα, αρκεί να χρησιμοποιείτε το πρόγραμμα περιήγησης Chrome.

Μερικά πράγματα που πρέπει να σημειώσετε: αυτή η προσθήκη λειτουργεί μόνο όταν περιηγείστε στο YouTube ή στο YouTube Music. Πρέπει να προστεθεί στο Chrome και να ενεργοποιηθεί για να λειτουργήσει σωστά.

Μόλις εγκατασταθεί η προσθήκη, κάντε κλικ στο εικονίδιο στη γραμμή εργαλείων του Chrome. Και πάλι, λειτουργεί μόνο αν βρίσκεστε στο YouTube ή στο YouTube Music.
Εισαγάγετε το χρονικό διάστημα για το οποίο θέλετε να λειτουργεί το χρονόμετρο και, στη συνέχεια, επιλέξτε Έναρξη.

Αυτό είναι το μόνο που υπάρχει σε αυτό. Είναι ένας απλός, εύκολος τρόπος για τους χρήστες επιτραπέζιων υπολογιστών και φορητών υπολογιστών να παρακάμψουν την έλλειψη χρονοδιακόπτη.

Η ομάδα ανάπτυξης του YouTube Music έχει αναγνωρίσει την έλλειψη χρονοδιακόπτη και λέει ότι εργάζεται για μια λύση. Μέχρι να φτάσει στην πραγματικότητα αυτή η ώρα, θα πρέπει να βασιστείτε σε μία από αυτές τις μεθόδους για να βεβαιωθείτε ότι η μουσική σας απενεργοποιείται όποτε θέλετε και δεν θα τρέχει μόνο όλη τη νύχτα.

Διαβάστε επίσης:καλύτερες εφαρμογές Sleep Tracker

Πώς να ενεργοποιήσετε την αυτοκαταστροφή για όλα τα μηνύματα WhatsApp

 YTMP3 μετατροπή βίντεο YouTube σε MP3

Το YouTube κολλάει

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5006

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *