δωρεάν υπηρεσία VPN του προγράμματος περιήγησης Microsoft Edge

Πώς να δοκιμάσετε τη δωρεάν υπηρεσία VPN του Microsoft Edge

Αν και το Google Chrome είναι αυτή τη στιγμή το πιο δημοφιλές πρόγραμμα περιήγησης ιστού, δεν είναι και το καλύτερο. Άλλα προγράμματα περιήγησης ιστού όπως τα Microsoft Edge, Brave, Firefox κ.λπ., τα πάνε πολύ καλύτερα και παρέχουν πιο πολύτιμες λειτουργίες στους χρήστες τους.

Το πρόγραμμα περιήγησης ιστού συνοδεύεται από λειτουργικά συστήματα Windows 10 και Windows 11, αν μιλάμε για το Microsoft Edge. Το Edge είναι το προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησης ιστού των Windows, που προσπαθεί σκληρά να ανταγωνιστεί το Google Chrome όσον αφορά τις δυνατότητες και την αξιοπιστία.

Μιλάμε για το πρόγραμμα περιήγησης Edge γιατί τώρα η Microsoft δοκιμάζει μια νέα δυνατότητα ασφαλείας γνωστή ως Microsoft Edge Secure Network. Σε αυτό το άρθρο, θα μιλήσουμε για το Microsoft Edge Secure Network και πώς μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε.

 

Πώς να αλλάξετε τη θέση του φακέλου στιγμιότυπου οθόνης στα Windows 11

 

Τι είναι το Microsoft Edge Secure Network;

Το Microsoft Edge Secure Network είναι μια υπηρεσία VPN που βρίσκεται ακόμα σε δοκιμαστική φάση. Η Microsoft έχει συνεργαστεί με το Cloudflare για την παροχή της υπηρεσίας VPN στους χρήστες του Edge.

Το Microsoft Edge Secure Network είναι ακριβώς όπως κάθε άλλη υπηρεσία VPN που χρησιμοποιείτε. Μπορεί να κρυπτογραφήσει την επισκεψιμότητά σας και να κρύψει τη διεύθυνση IP σας. Λόγω της κρυπτογράφησης, τρίτες εταιρείες που συλλέγουν τα δεδομένα περιήγησής σας θα εξαλειφθούν.

Το Microsoft Edge Secure Network παρέχεται δωρεάν, αλλά έχει περιορισμούς. Το VPN θα προσφέρει μόνο 1 GB εύρους ζώνης ανά μήνα κατά τη φάση της δοκιμής. Επίσης, οι χρήστες πρέπει να συνδεθούν σε λογαριασμό Microsoft για να χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία.

Το Ασφαλές Δίκτυο Microsoft Edge βρίσκεται ακόμα σε δοκιμαστική φάση και η δυνατότητα αυτή τη στιγμή διατίθεται σε επιλεγμένη ομάδα χρηστών , αλλά θα κυκλοφορήσει για δημόσια χρήση τους επόμενους μήνες.

 

Fire TV Stick 4K Max :Η αγαπημένη σας συσκευή

 

Βήματα για τη χρήση του Microsoft Edge Secure Network

Αν θέλετε να δοκιμάσετε τη δωρεάν υπηρεσία VPN του προγράμματος περιήγησης Edge αυτή τη στιγμή, πρέπει να εγγραφείτε στο Edge Insider Channel και να κατεβάσετε το πρόγραμμα περιήγησης Edge Canary . Εάν δεν βρείτε τη δυνατότητα Ασφαλούς Δικτύου στο Edge Canary, η δυνατότητα δεν είναι διαθέσιμη στην περιοχή σας.

Παρακάτω έχουμε μοιραστεί μερικά από τα απλά βήματα που θα σας βοηθήσουν να ενεργοποιήσετε και να χρησιμοποιήσετε το Ασφαλές δίκτυο Microsoft Edge σε μια συσκευή Windows. Ας τσεκάρουμε.

1. Πρώτα απ ‘όλα, ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Edge και κάντε κλικ στις τρεις τελείες. Στο αναπτυσσόμενο μενού, επιλέξτε Ασφαλές δίκτυο .

 

2. Τώρα, θα δείτε ένα μήνυμα που σας ζητά να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Microsoft. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Microsoft.

3. Μόλις τελειώσετε, θα δείτε ένα εικονίδιο ασπίδας δίπλα στη γραμμή διευθύνσεων. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του Microsoft Edge Secure Network και ενεργοποιήστε το Secure Network Protection .

 

4. Αυτό θα ενεργοποιήσει την Ασφαλή προστασία δικτύου. Κάντε κλικ στο εικονίδιο της γραμμής διευθύνσεων (εικονίδιο ασπίδας) για να δείτε τα στατιστικά χρήσης σας. Θα δείτε πόσο εύρος ζώνης έχετε χρησιμοποιήσει .

 

5. Εάν έχετε χρησιμοποιήσει το 1 GB δωρεάν δεδομένων, θα δείτε ένα μήνυμα 

 

Αυτό είναι! Τελείωσες. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δωρεάν υπηρεσία VPN του Microsoft Edge Secure Network στα Windows.

Το Secure Network είναι μια πολλά υποσχόμενη δυνατότητα που εισήχθη από τον Microsoft Edge. Η δυνατότητα έχει γίνει διαθέσιμη έτσι ώστε οι χρήστες να έχουν έγκαιρη πρόσβαση και να στέλνουν σχόλια. Ωστόσο, σημειώστε ότι αυτή είναι μια δυνατότητα προεπισκόπησης και έχει πολλά προβλήματα. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε αυτήν τη δυνατότητα, πρέπει να περιμένετε μερικούς μήνες ακόμη για να δοκιμάσετε τη δωρεάν υπηρεσία.

Τα 10 καλύτερα παιχνίδια χωρίς διαφημίσεις στο Android

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4825

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *