Δωρεάν VPN για Windows

Δωρεάν VPN για Windows 10/11

Εκτός από την παροχή ανωνυμίας, τα VPN μπορούν να παρέχουν κάποια ασφάλεια. Φυσικά, μπορείτε να αποκρύψετε τη διεύθυνση IP σας με VPN, αλλά τα VPN χρησιμοποιούνται κυρίως για την κρυπτογράφηση της κυκλοφορίας. Ωστόσο, πολλές από αυτές τις υπηρεσίες VPN χρεώνουν ένα τέλος.

Πολλοί χρήστες του Διαδικτύου δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά τις υπηρεσίες VPN υψηλής ποιότητας. Ως εκ τούτου, αναζητούν δωρεάν εναλλακτικές λύσεις. Εάν βρίσκεστε στο ίδιο σκάφος, εδώ είναι οι καλύτερες εφαρμογές VPN που προσφέρουν δωρεάν πρόγραμμα.

1. PrivadoVPN

PrivadoVPN

Το PrivadoVPN είναι μια δωρεάν εφαρμογή VPN για Windows που μπορεί να προστατεύσει όλα τα διαδικτυακά σας δεδομένα. Όπως κάθε άλλη εφαρμογή VPN για Windows, το PrivadoVPN σάς επιτρέπει να μεταβείτε σε διαφορετικό διακομιστή και να αλλάξετε τη διεύθυνση IP.

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVortex.gr⁩ στο Viber

PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN Στην Ελλάδα | Απόκτησε 2 έτη + 2 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Διαβάστε επίσης : Καλύτερα VPN για ροή ταινιών & Τηλεοπτικές εκπομπές

Κρυπτογραφεί επίσης την επισκεψιμότητά σας για να αποκλείσει τους ιχνηλάτες και τους χάκερ που υποτίθεται ότι παρακολουθούν τις δραστηριότητές σας. Αν μιλάμε για την τιμολόγηση, το PrivadoVPN σας παρέχει 10 GB δεδομένων VPN δωρεάν κάθε μήνα. Ο δωρεάν λογαριασμός σάς επιτρέπει να συνδεθείτε μόνο με 12 πόλεις, αλλά διαθέτει διακόπτη kill.

Εκτός από αυτό, η δωρεάν έκδοση προσφέρει μεγαλύτερη ταχύτητα, έχει υποστήριξη βίντεο/ήχου και έχει αυστηρή πολιτική μηδενικής καταγραφής.

2. Atlas VPN

Atlas VPN

Το Atlas VPN είναι μια άλλη εξαιρετική υπηρεσία VPN στη λίστα που μπορείτε να εξετάσετε. Όπως κάθε άλλη εφαρμογή VPN, το Atlas VPN έχει δωρεάν και premium προγράμματα. Το δωρεάν πρόγραμμα σάς προσφέρει 10 GB μηνιαίων δεδομένων και μπορεί να ξεκλειδώσει σχεδόν όλους τους δημοφιλείς ιστότοπους ροής βίντεο/ήχου.

Οι διακομιστές του Atlas VPN είναι καλά βελτιστοποιημένοι και παρέχουν εξαιρετική ταχύτητα λήψης/φόρτωσης. Το μόνο μειονέκτημα του δωρεάν λογαριασμού είναι ότι σας επιτρέπει να συνδεθείτε σε 3 διακομιστές.

Το Atlas VPN είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν τόνους δεδομένων και καλύτερη ταχύτητα λήψης/streaming.

3. Surfshark

εικόνα surfshark vpn

Αν ψάχνετε για VPN, πρέπει να δοκιμάσετε το Surfshark VPN. Παρέχει εξαιρετική ταχύτητα και ξεμπλοκάρει αποτελεσματικά σχεδόν όλες τις μεγάλες εφαρμογές, όπως το Netflix, το Amazon Prime, το Disney+ και άλλα.

Παρέχει τέλεια σύνδεση, έτσι δεν θα αντιμετωπίσετε προβλήματα χρησιμοποιώντας το Surfshark VPN. Η δωρεάν δοκιμή του SurfShark ξεκλειδώνει την πρόσβαση σε ένα δίκτυο 3200+ διακομιστών σε περισσότερες από 100 χώρες.

Επίσης, εάν σκέφτεστε ένα premium πρόγραμμα, επιτρέψτε μου να σας πω ότι κάθε πρόγραμμα του SurfShark έχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

4. Hotspot Shield

Hotspot Shield

Το Hotspot Shield διαθέτει μια δωρεάν έκδοση που προσφέρει 500 Mb δεδομένων καθημερινά. Το premium λειτουργεί καλά για ορισμένους σκοπούς, αλλά έχει περιορισμούς όσον αφορά την επιλογή χώρας. Επιπλέον, η δωρεάν έκδοση εμφανίζει διαφημίσεις.

Διαβάστε επίσης : Καλύτερα VPN για παιχνίδια

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους δωρεάν διακομιστές του Hotspot Shield για ροή, περιήγηση και λήψη αρχείων από το Διαδίκτυο. Η premium έκδοση του VPN έχει μια αυστηρή πολιτική μη καταγραφής.

5. Windscribe

Windscrib

Αυτός είναι ένας νέος χρήστης στην ενότητα VPN και προσφέρει 10 GB δωρεάν δεδομένων κάθε μήνα. Το καλύτερο πράγμα για το Windscrib είναι ότι ισχυρίζεται ότι δεν αποθηκεύει αρχεία καταγραφής σύνδεσης, σφραγίδες IP ή ιστότοπους που έχετε επισκεφτεί.

Ωστόσο, η προσβάσιμη έκδοση του Windscrib περιορίζει τη σύνδεση μόνο σε διακομιστές σε 10 επιλεγμένες χώρες. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δωρεάν έκδοση χωρίς να δημιουργήσετε λογαριασμό ή να συνδέσετε πιστωτικές/χρεωστικές κάρτες.

6. ProtonVPN

ProtonVPN

Το υπέροχο με το ProtonVPN είναι ότι δεν περιορίζει το εύρος ζώνης. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε απεριόριστα δεδομένα δωρεάν.

Ωστόσο, η δωρεάν έκδοση περιορίζει την τοποθεσία και τις συνδεδεμένες συσκευές. Μπορείτε να συνδεθείτε μόνο σε τρεις περιοχές και να το χρησιμοποιήσετε σε μία συσκευή.

Επίσης, στην τελευταία έκδοση, το ProtonVPN δεν επιτρέπει στους χρήστες να επιλέξουν τον δωρεάν διακομιστή VPN. Απλώς συνδέεται τυχαία στον πλησιέστερο διακομιστή.

7. Hide. me

Κρύψε με

Αυτή είναι μια άλλη εξαιρετική εφαρμογή VPN στη λίστα που προσφέρει στους χρήστες 2 GB δωρεάν μηνιαίων δεδομένων. Το όριο δεδομένων δεν είναι ο μόνος περιορισμός εδώ, καθώς υπάρχουν όρια σε συνδεδεμένες συσκευές και τοποθεσίες. Με τη δωρεάν έκδοση, μπορείτε να συνδεθείτε μόνο σε τρεις τοποθεσίες διακομιστή.

Η δωρεάν έκδοση προσφέρει πολλές δυνατότητες απορρήτου όπως Split Tunneling, Stealth Guard, IP Leak προστασία κ.λπ.

8. TunnelBear

TunnelBear

Το υπέροχο με το TunnelBear είναι η διεπαφή του, η οποία φαίνεται φανταστική. Μάντεψε; Με την προσβάσιμη έκδοση του TunnelBear, μπορείτε να συνδεθείτε σε διακομιστές σε 22+ χώρες. Όχι μόνο αυτό, αλλά η ταχύτητα περιήγησης και η ασφάλεια είναι επίσης υψηλή.

Διαβάστε επίσης : PIA VPN Κριτική

Αν μιλάμε για εύρος ζώνης διαδικτύου, η προσβάσιμη έκδοση του TunnelBear προσφέρει 500 MB δωρεάν δεδομένων κάθε μήνα. Τα 500 MB μπορεί να μην είναι αρκετά για ροή, αλλά είναι αρκετά για περιήγηση.

9. Betternet

Betternet

Το Betternet είναι μια άλλη από τις καλύτερες δωρεάν υπηρεσίες VPN στη λίστα. Παρέχει στους χρήστες απεριόριστο εύρος ζώνης και έχει μια καθαρή και καλά οργανωμένη διεπαφή χρήστη.

Δεν υπάρχει επιλογή χειροκίνητης επιλογής διακομιστή VPN στη δωρεάν έκδοση. Η εφαρμογή VPN συνδέει τυχαία τους χρήστες σε διαφορετικούς διακομιστές.

10. Avira Phantom VPN

Avira Phantom VPN

Το Avira Phantom VPN είναι μια υπηρεσία VPN που παρέχει ασφαλή, ιδιωτική και απεριόριστη πρόσβαση στο Διαδίκτυο. Πρέπει να το δοκιμάσεις.

Το Avira Phantom VPN είναι διαθέσιμο για Mac, Android και iOS και έχει αυστηρή πολιτική μη καταγραφής. Επί του παρόντος, υπάρχουν μόνο 82 διακομιστές VPN κατανεμημένοι σε 25 χώρες.

Αν και δεν ήταν όλα τα VPN που αναφέρονται στο άρθρο δωρεάν, προσφέρουν έναν δωρεάν λογαριασμό με περιορισμένο εύρος ζώνης. Έτσι, αυτά είναι μερικά από τα καλύτερα δωρεάν VPN για Windows. Ενημερώστε μας στα σχόλια εάν γνωρίζετε άλλες δωρεάν υπηρεσίες VPN.

Share your love

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *