Πώς να ελέγξετε το επίπεδο μπαταρίας του PS5 DualSense

Πώς να ελέγξετε το επίπεδο μπαταρίας του ελεγκτή PS5 DualSense

Φανταστείτε το χειρότερο σενάριο: Βρίσκεστε στη μέση μιας μάχης πλήρους δράσης, εξαλείφοντας τους εχθρούς αριστερά, δεξιά και στο κέντρο με τους συμπαίκτες σας και μετά… η μπαταρία του ελεγκτή PS5 DualSense πέφτει. Εάν έχετε μόνο ένα χειριστήριο, θα πρέπει να παίξετε σε ενσύρματη λειτουργία ή να περιμένετε να επαναφορτιστεί το χειριστήριό σας. Το καλύτερο σενάριο, μπορείτε να συνδέσετε το χειριστήριό σας και να χρησιμοποιήσετε το εφεδρικό σας, εάν έχετε δύο.

Είτε έτσι είτε αλλιώς, η εξάντληση της μπαταρίας του ελεγκτή σας απέχει πολύ από το ιδανικό, γι’ αυτό είναι καλύτερο να ελέγχετε τακτικά τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του ελεγκτή PS5. Θα σας δείξουμε πώς να παρακολουθείτε τη στάθμη της μπαταρίας του ελεγκτή PS5, ώστε να μην σας πιάσει ποτέ ξανά στη μέση μιας συνεδρίας παιχνιδιού.

Πώς να ελέγξετε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του ελεγκτή PS5 DualSense στην κονσόλα

Εάν βρίσκεστε ήδη στα μέσα του παιχνιδιού ή πρόκειται να ξεκινήσετε, ο ευκολότερος τρόπος για να ελέγξετε πόση μπαταρία έχει απομείνει στο χειριστήριο PS5 DualSense είναι να το κάνετε στην κονσόλα σας. Κατά μέσο όρο, η διάρκεια ζωής της μπαταρίας του ελεγκτή στο PS5 κυμαίνεται από περίπου 12-15 ώρες, ανάλογα με τη χρήση σας. οπότε δεν χρειάζεται να φορτίζετε συνεχώς το χειριστήριό σας. Δείτε πώς μπορείτε να ελέγξετε τα επίπεδα μπαταρίας του ελεγκτή PS5.

 1. Εκκινήστε την κονσόλα PS5 και κάντε κλικ στον λογαριασμό χρήστη σας για να συνδεθείτε ως συνήθως.
 2. Πάτα το Κουμπί PS στο κέντρο του χειριστηρίου σας για να τραβήξετε το Κέντρο ελέγχου.
 3. Στο κάτω μέρος της οθόνης σας, χρησιμοποιήστε το δεξί μοχλό ή το δεξί κουμπί για να επιλέξετε αξεσουάρ από τα εικονίδια του Κέντρου Ελέγχου (μοιάζει με ελεγκτή).
 4. Ενα αξεσουάρ Θα εμφανιστεί ένα αναδυόμενο παράθυρο που θα σας δείχνει το επίπεδο μπαταρίας του ασύρματου ελεγκτή DualSense — τρεις μπάρες για πλήρη, μία για χαμηλή μπαταρία.

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με τη σύνδεση του χειριστηρίου σας, είναι καλή ιδέα να ενημερώσετε το χειριστήριο PS5 για να βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε το πιο πρόσφατο λογισμικό. Είναι επίσης καλή πρακτική να συνδέετε το χειριστήριό σας για φόρτιση μετά από κάθε περίοδο παιχνιδιού, ώστε να μην σας πιάνει ποτέ η χαμηλή μπαταρία όταν βρίσκεστε στη μέση ενός παιχνιδιού. Φυσικά, υπάρχει πάντα η επιλογή να παίξετε σε ενσύρματη λειτουργία, αν χρειαστεί.

Πώς να ελέγξετε το επίπεδο μπαταρίας του ελεγκτή PS5 DualSense στον υπολογιστή σας

Εάν η κονσόλα σας δεν είναι ενεργοποιημένη ή βρίσκεστε ήδη στον υπολογιστή σας, είναι συχνά πιο βολικό να ελέγχετε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του ελεγκτή PS5 DualSense από τον υπολογιστή σας. Μπορεί επίσης να θέλετε να το κάνετε αυτό εάν χρησιμοποιείτε το χειριστήριό σας για να παίζετε παιχνίδια στο Steam είτε ενσύρματα είτε ασύρματα μέσω Bluetooth.

Ευτυχώς, υπάρχουν μερικοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να το κάνετε αυτό γρήγορα και εύκολα.

Έλεγχος της διάρκειας ζωής της μπαταρίας του ελεγκτή PS5 DualSense στο Steam

Η σύνδεση του ελεγκτή PS5 DualSense στον υπολογιστή σας θα σημαίνει ότι τα Windows το εντοπίζουν αυτόματα. Εάν παίζετε παιχνίδια στο Steam, δείτε πώς μπορείτε να ελέγξετε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του ελεγκτή PS5 DualSense:

 1. Συνδεθείτε στο Steam ως συνήθως με τα διαπιστευτήρια του λογαριασμού σας.
 2. Συνδέστε το χειριστήριο PS5 στον υπολογιστή σας μέσω USB ή Bluetooth.
 3. Παω σε Λειτουργία μεγάλης εικόνας πάνω δεξιά.
 4. Επίλεξε το εικονίδιο μπαταρίας επάνω δεξιά στην αρχική οθόνη.
 5. Εάν δεν μπορείτε να δείτε το εικονίδιο της μπαταρίας, επιλέξτε Μενού κάτω αριστερά.
 6. Επιλέγω Ρυθμίσεις.
 7. Κάτω από Γενικόςεξασφαλίστε την εμφάνιση ποσοστού μπαταρίας στην κεφαλίδα η εναλλαγή είναι ενεργοποιημένη.
 8. Ίσως χρειαστεί να επανεκκινήσετε το Steam για να τεθούν σε ισχύ αυτές οι ρυθμίσεις.
 9. Εάν ο υπολογιστής σας δεν εντοπίζει το χειριστήριό σας, ίσως θέλετε να δοκιμάσετε να επαναφέρετε το χειριστήριο PS5 DualSense.

Έλεγχος επιπέδου μπαταρίας του ελεγκτή PS5 DualSense χρησιμοποιώντας την εφαρμογή DS4 για Windows

Εάν χρησιμοποιείτε υπολογιστή με Windows, μπορείτε να ελέγξετε την μπαταρία του ελεγκτή PS5 DualSense χρησιμοποιώντας την εφαρμογή DS4 Windows, η οποία βοηθά επίσης το χειριστήριό σας να λειτουργεί αποτελεσματικά με τα Windows.

 1. Πρώτα, θα χρειαστεί να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το Εφαρμογή DS4 για Windows στον υπολογιστή σας.
 2. Για να εγκαταστήσετε την εφαρμογή, αποσυμπιέστε το φάκελο εγκατάστασης και κάντε διπλό κλικ στο αρχείο εφαρμογής DS4 Windows.
 3. Κατά την εγκατάσταση, θα εμφανιστεί ένα αναδυόμενο παράθυρο, το οποίο σας ζητά να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα οδήγησης ViGEm Bus, το οποίο απαιτείται για τη χρήση της εφαρμογής. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να εγκαταστήσετε μια σειρά προαιρετικών προγραμμάτων οδήγησης.
 4. Μόλις εγκατασταθούν τα προγράμματα οδήγησης, συνδέστε το χειριστήριο στον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο USB.
 5. Εκκινήστε την εφαρμογή και μετά από λίγα δευτερόλεπτα, θα δείτε το χειριστήριο PS5 DualSense που εμφανίζεται στη λίστα Ελεγκτές αυτί.
 6. Κάτω από Μπαταρίαθα πρέπει να εμφανίζεται η ποσοστιαία διάρκεια ζωής της μπαταρίας του ελεγκτή σας.

Όπως μπορείτε να δείτε, ο έλεγχος της διάρκειας ζωής της μπαταρίας του ελεγκτή PS5 DualSense είναι γρήγορος και εύκολος, επομένως δεν υπάρχουν δικαιολογίες για να αφήσετε το χειριστήριό σας να πεθάνει στη μέση μιας γεμάτη δράση συνεδρίας. Είναι καλή ιδέα να ελέγχετε την μπαταρία του ελεγκτή σας κάθε τόσο, ειδικά εάν παίζετε παιχνίδια για μεγάλα χρονικά διαστήματα, καθώς μπορείτε πάντα να το συνδέσετε για να φορτίσετε ή να το αντικαταστήσετε με ένα εφεδρικό χειριστήριο για να αποφύγετε να πεθάνει σε μια κρίσιμη στιγμή στο παιχνίδι σου.

Πώς να επαναφέρετε τον ελεγκτή PS5 DualSense

Πώς να ενημερώσετε το χειριστήριο PS5

Πώς να συνδέσετε το χειριστήριο PS5 στον υπολογιστή

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5030

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *