4 καλύτερες εφαρμογές Trading Card Tracker για την οργάνωση της συλλογής σας

Όταν ξεκινάτε να συλλέγετε κάρτες συναλλαγών, είναι μόνο θέμα χρόνου να αρχίσει να ξεφεύγει η συλλογή των καρτών συναλλαγών σας. Μόλις έχετε πολλές κάρτες, η οργάνωση τους γίνεται δύσκολη και χρονοβόρα. Ακόμη πιο χρονοβόρο μπορεί να είναι η προσπάθεια εκτίμησης της αξίας της συλλογής σας, απαιτώντας ώρες για να αναζητήσετε την αξία των μοναδικών καρτών ξανά και ξανά.

Για να διορθώσετε αυτά τα ζητήματα, μια λύση είναι να κάνετε λήψη μιας εφαρμογής συλλογής καρτών συναλλαγών. Αυτές οι εφαρμογές σάς επιτρέπουν να σαρώνετε τις κάρτες σας, να τις κρατάτε όλες οργανωμένες σε ένα σημείο και πολλές από αυτές θα εκτιμήσουν ακόμη και τις κάρτες και τη συλλογή σας συνολικά. Αυτή είναι μια πολύ πιο αποτελεσματική επιλογή από το να προσπαθείς να οργανώσεις και να εκτιμήσεις μόνος σου τις κάρτες. Σε αυτό το άρθρο παραθέτουμε τις καλύτερες από αυτές τις εφαρμογές παρακολούθησης καρτών συναλλαγών για να σας βοηθήσουμε να τις διατηρήσετε όλες σε ένα μέρος.

1.Συλλέκτης

Το Collectr είναι μια από τις κορυφαίες εφαρμογές για την οργάνωση της συλλογής των καρτών συναλλαγών σας. Για να προσθέσετε μια κάρτα, επιλέγετε πρώτα από τα πολλά διαφορετικά παιχνίδια με κάρτες συναλλαγών που είναι διαθέσιμα στη βάση δεδομένων του Collectr, η οποία περιλαμβάνει Pokemon, Yu-Gi-Oh, Magic the Gathering και άλλα. Από εκεί μπορείτε να αναζητήσετε την ακριβή κάρτα που έχετε και να την προσθέσετε στο χαρτοφυλάκιό σας.

Στην ενότητα χαρτοφυλακίου της εφαρμογής, μπορείτε να δείτε όλες τις κάρτες που έχετε στην κατοχή σας και να τις ταξινομήσετε μέσω πολλών φίλτρων, όπως τιμή, γραμμή TCG, όνομα και άλλα. Μπορείτε να πατήσετε σε μια μεμονωμένη κάρτα για να δείτε την αξία της. Το Collectr διαθέτει επίσης μια καρτέλα marketplace όπου μπορείτε να αναζητήσετε και να αγοράσετε κάρτες συναλλαγών μέσω του eBay και άλλων τοποθεσιών.

Κατεβάστε το Collectr για iOS

Κατεβάστε το Collectr για Android

2.CollX

Εάν είστε συλλέκτης αθλητικών καρτών, το CollX είναι μια εξαιρετική εφαρμογή για να δοκιμάσετε. Μπορείτε να σαρώσετε τις κάρτες σας, να τις προσθέσετε στη συλλογή σας στην εφαρμογή, καθώς και να δείτε τις συλλογές άλλων. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε και να πουλήσετε κάρτες μέσω της εφαρμογής, καθιστώντας τον έναν εύκολο τρόπο για να ξεφορτώσετε ορισμένες κάρτες στη συλλογή σας.

Είναι επίσης μια εξαιρετική εφαρμογή για σύνδεση με συλλέκτες καρτών με ομοϊδεάτες, επιτρέποντάς σας να παρακολουθείτε τη δραστηριότητα των άλλων και ακόμη και να στέλνετε μηνύματα σε άλλους χρήστες. Για τους συλλέκτες αθλητικών καρτών, το CollX θα πρέπει να είναι ένα από τα πρώτα που θα κάνετε check out.

Κατεβάστε το CollX για iOS

Κατεβάστε το CollX για Android

eSIM – Η επόμενη εξέλιξη των καρτών SIM(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

3.Cardbase

Μια άλλη χρήσιμη εφαρμογή για συλλέκτες αθλητικών καρτών είναι το Cardbase. Μπορείτε να προσθέσετε κάρτες στη συλλογή εντός εφαρμογής είτε αναζητώντας την, σαρώνοντάς την είτε προσθέτοντας ένα πλήρες σύνολο καρτών που μπορεί να έχετε στην κατοχή σας. Το Cardbase σάς επιτρέπει επίσης να περιηγηθείτε σε κάρτες για να τις προσθέσετε στα Αγαπημένα σας, επιτρέποντάς σας να βρείτε κάρτες που μπορεί να θέλετε να αγοράσετε στη συνέχεια. Εάν υπάρχει μια κάρτα που σας ενδιαφέρει πραγματικά, μπορείτε να την προσθέσετε στη λίστα παρακολούθησης, η οποία σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τη διαθεσιμότητα και την αξία της κάρτας.

Μπορείτε επίσης να βρείτε κάρτες Pokemon στην εφαρμογή, ωστόσο η κύρια εστίαση στο Cardbase είναι οι αθλητικές κάρτες. Μπορείτε να αγοράσετε κάρτες από άλλους χρήστες καθώς και να πουλήσετε κάρτες μόνοι σας. Μπορείτε ακόμη να δείτε την τρέχουσα αξία της συλλογής σας συνολικά. Συνολικά, το Cardbase είναι η τέλεια εφαρμογή για συλλέκτες καρτών που θέλουν να οργανώσουν και να εκτιμήσουν τη συλλογή τους.

Κατεβάστε το Cardbase για iOS

Κατεβάστε το Cardbase για Android

5 καλύτεροι ιστότοποι για δωρεάν πρότυπα OneNote(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

4.Poke TCG

Αυτή η εφαρμογή από το Dragon Shield σάς επιτρέπει να σαρώνετε τις κάρτες σας Pokemon και να οργανώνετε τη συλλογή σας εύκολα. Μπορείτε να ταξινομήσετε τις κάρτες σε τράπουλες, να δημιουργήσετε μια λίστα επιθυμιών και μια λίστα συναλλαγών και να δείτε όλες τις κάρτες σας στο απόθεμά σας, οι οποίες μπορούν να ταξινομηθούν σε φακέλους. Στο απόθεμά σας, μπορείτε επίσης να δείτε την αξία των καρτών σας.

Μπορείτε επίσης να πληρώσετε για μια premium έκδοση της εφαρμογής που επιτρέπει μια εμπειρία χωρίς διαφημίσεις, γραφήματα τιμών καρτών και πολλά άλλα. Μπορείτε να λάβετε μια ετήσια συνδρομή για 29,99 $ το χρόνο ή μια μηνιαία συνδρομή με 2,99 $ το μήνα. Επίσης, εκτός από μια εφαρμογή για κάρτες Pokemon, το Dragon Shield έχει επίσης εφαρμογές για κάρτες Magic: The Gathering, Yu-Gi-Oh και Flesh and Blood.

Κατεβάστε το Poke TCG Scanner για iOS

Κατεβάστε το Poke TCG Scanner για Android

Οργανώστε τις συλλογές καρτών σας με αυτές τις εφαρμογές

Όλες αυτές οι εφαρμογές που παρατίθενται είναι εξαιρετικές επιλογές εάν πρέπει να οργανώσετε μια συλλογή καρτών, ανεξάρτητα από τα είδη που ασχολείστε. Αυτό για το οποίο είναι ιδιαίτερα καλές αυτές οι εφαρμογές είναι επίσης η εύρεση άλλων συλλεκτών καρτών για σύνδεση και αγορά και πώληση καρτών. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να παραμείνετε εύκολα σε επαφή με μια κοινότητα συλλογής καρτών ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε.

Τι είδους κάρτες συλλέγετε; Ενημερώστε μας στα σχόλια.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4902

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *