eSIM – Η επόμενη εξέλιξη των καρτών SIM

eSIM – Η επόμενη εξέλιξη των καρτών SIM

Το Mobile Internet eSIM είναι μια λύση που σας βοηθά να διατηρείτε το τηλέφωνό σας συνδεδεμένο όπου κι αν πάτε. Επιτρέπει στους χρήστες να ενεργοποιούν τα hotspot χωρίς να βρίσκονται κοντά σε φυσική κάρτα SIM – είναι σαν να χρησιμοποιείτε ηλεκτρονικό πορτοφόλι αντί για μετρητά! Σε αυτόν τον οδηγό, θα εξετάσουμε τι είναι η eSIM και πώς λειτουργεί και θα απαντήσουμε σε ορισμένες συνήθεις ερωτήσεις σχετικά με τις eSIM για κινητό Διαδίκτυο και τι σημαίνουν για τους καταναλωτές σήμερα και στο μέλλον.

Παρουσιάζουμε την eSIM – την επόμενη εξέλιξη των καρτών SIM

Η eSIM είναι ένας νέος τύπος κάρτας SIM που είναι ενσωματωμένος στη συσκευή και επιτρέπει την ενεργοποίηση υπηρεσιών στα δίκτυα των παρόχων χωρίς την ανάγκη αλλαγής φυσικών καρτών SIM. Επιτρέπει επίσης στους χρήστες να αλλάζουν παρόχους και προγράμματα δεδομένων στις συσκευές τους εν κινήσει – όχι πια να βγάλουν το παλιό τους τηλέφωνο στη Walmart, να κολλήσουν ένα μικρό τσιπ σε αυτό και να ξεκινήσουν από την αρχή με ένα νέο πρόγραμμα δεδομένων.

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVortex.gr⁩ στο Viber  

 PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN Στην Ελλάδα | Απόκτησε 2 έτη + 4 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Διαβάστε επίσης : Κάρτα SIM έναντι κάρτας SD: Ποια είναι η διαφορά

Πώς να επαναφέρετε μια κάρτα SIM

Για να χρησιμοποιήσετε την eSIM, η συσκευή σας πρέπει να έχει ξεκλείδωτο λειτουργικό σύστημα (όπως Android ή iOS) και να είναι συμβατή με το δίκτυο της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας σας. Εάν η συσκευή σας δεν διαθέτει ήδη κανένα από τα δύο, αλλά υποστηρίζει τη λειτουργία, μπορείτε να ρυθμίσετε έναν εικονικό αριθμό μέσω του οποίου κάθε πάροχος μπορεί να στέλνει μηνύματα κειμένου, κλήσεις ή δεδομένα χωρίς να ανοίξει καμία εφαρμογή ή να επανεκκινήσει τη συσκευή σας!

Η eSIM είναι ένας νέος τρόπος σύνδεσης στο διαδίκτυο χωρίς πλαστικές κάρτες SIM

Το Mobile Internet eSIM είναι ένας νέος τρόπος σύνδεσης στο Διαδίκτυο στις συσκευές σας χωρίς πλαστικές κάρτες SIM. Είναι μια αντικατάσταση για τις φυσικές κάρτες SIM που τοποθετούνται στη συσκευή σας όταν την αγοράζετε. Αυτή η τεχνολογία σάς επιτρέπει να συνδέσετε τη συσκευή σας απευθείας στο δίκτυο της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας και να απολαμβάνετε αδιάλειπτη πρόσβαση στο Διαδίκτυο .

Πώς λειτουργεί;

Η eSIM είναι ένα μικρό τσιπ που είναι εγκατεστημένο στη συσκευή σας και συνδέεται στο Διαδίκτυο. Όταν θέλετε να προσθέσετε σχέδια δεδομένων, φωνής ή κειμένου, απλώς σαρώνετε τον κωδικό QR στην οθόνη του τηλεφώνου σας. Μπορείτε να αλλάξετε την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας σας ανά πάσα στιγμή σαρώνοντας έναν διαφορετικό κωδικό QR και συνδεθείτε στο δίκτυο της νέας εταιρείας κινητής τηλεφωνίας με τον αριθμό τηλεφώνου σας.

Ποια είναι τα οφέλη της eSIM;

Εάν έχετε ήδη προσπαθήσει να συνδεθείτε στο Διαδίκτυο για κινητά, ξέρετε πόσος χρόνος μπορεί να διαρκέσει: πρώτα, πρέπει να βρείτε ένα κατάλληλο πρόγραμμα χρέωσης στον ιστότοπο του παρόχου (ή να περάσετε από δεκάδες διαφορετικούς ιστότοπους). Στη συνέχεια, πρέπει να διαβάσετε τους όρους και τις προϋποθέσεις προτού κάνετε κλικ στο “Συμφωνώ”. Και μετά από όλο αυτό τον χρόνο που αφιερώσατε συμπληρώνοντας ηλεκτρονικές φόρμες και περιμένετε email επιβεβαίωσης, τελικά λαμβάνετε ένα email που λέει: «Συγχαρητήρια! Ενεργοποιήσαμε τον λογαριασμό σας!» Ακούγεται αρκετά βαρετό και μόνο που το σκέφτομαι, έτσι δεν είναι; Και με την ενεργοποίηση στον κύριο ιστότοπο eSIM+ , είναι τόσο εύκολο όσο η σάρωση ενός κωδικού QR με την εφαρμογή μας.

συμπέρασμα

Όπως μπορείτε να δείτε, η eSIM είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αποκτήσετε το διαδίκτυο ενώ ταξιδεύετε. Όχι μόνο είναι ένας πιο γρήγορος και πιο βολικός τρόπος για να αποκτήσετε το Διαδίκτυο στο τηλέφωνό σας, αλλά σας επιτρέπει επίσης να παραμείνετε ασφαλείς. Εάν αναζητάτε έναν ευκολότερο τρόπο σύνδεσης στο διαδίκτυο στο εξωτερικό, σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε μια κάρτα eSIM αντί για μια παραδοσιακή κάρτα SIM. Δεν θα το μετανιώσεις!

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4904

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *