Πώς να διορθώσετε τα Windows 11 που δεν λειτουργούν με μεταφορά και απόθεση (8 μέθοδοι)

Οι χρήστες των Windows μπορεί να είναι εξοικειωμένοι με τη λειτουργία μεταφοράς και απόθεσης. Είναι μια πολύ διαισθητική μέθοδος για τη μετακίνηση στοιχείων σε όλο το λειτουργικό σύστημα.

Η λειτουργία μεταφοράς και απόθεσης των Windows σάς επιτρέπει να αλληλεπιδράτε με αρχεία και φακέλους. με αυτό, μπορείτε να μετακινήσετε αντικείμενα πιο γρήγορα.

Αν και η δυνατότητα μεταφοράς και απόθεσης δεν είναι νέα, πολλοί χρήστες των Windows 11 αντιμετωπίζουν προβλήματα με αυτήν. Λίγοι χρήστες των Windows έχουν αναφέρει ότι η μεταφορά και απόθεση των Windows 11 δεν λειτουργεί.

Στα Windows 11, μπορείτε εύκολα να μετακινήσετε αρχεία χρησιμοποιώντας συντομεύσεις πληκτρολογίου – CTRL+X και CTRL+V. Τι γίνεται όμως αν δεν αισθάνεστε άνετα με τις συντομεύσεις;

Πώς να ρυθμίσετε το ποντίκι για αριστερόχειρες χρήστες στα Windows 11(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

8 μέθοδοι για τη διόρθωση των Windows 11 που δεν λειτουργούν με μεταφορά και απόθεση

Η λειτουργία μεταφοράς και απόθεσης των Windows 11 μπορεί να σταματήσει να λειτουργεί για διάφορους λόγους, αλλά μπορείτε να τη διορθώσετε εύκολα. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί μερικούς από τους καλύτερους τρόπους επιδιορθώστε το drag and drop των Windows 11 που δεν λειτουργεί θέμα.

1. Επανεκκινήστε την προβληματική εφαρμογή

Εάν η λειτουργία μεταφοράς και απόθεσης δεν λειτουργεί μόνο σε μια επιλεγμένη εφαρμογή, πρέπει να επανεκκινήσετε αυτήν την εφαρμογή στον υπολογιστή σας με Windows 11 και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Task Manager για αυτόν τον σκοπό. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Κάντε κλικ στην Αναζήτηση των Windows και πληκτρολογήστε Task Manager. Στη συνέχεια, ανοίξτε το Διαχειριστής εργασιών εφαρμογή από τη λίστα.

Διαχειριστής εργασιών

2. Όταν ανοίξει η Διαχείριση εργασιών, κάντε δεξί κλικ στο προβληματικό πρόβλημα και επιλέξτε ‘Τέλος εργασίας

Τέλος εργασίαςΤέλος εργασίας

3. Αυτό θα κλείσει αμέσως όλες τις διαδικασίες που σχετίζονται με την εφαρμογή. Μόλις κλείσει, ανοίξτε ξανά την εφαρμογή στα Windows 11.

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να επανεκκινήσετε μια εφαρμογή για να διορθώσετε το πρόβλημα με το drag and drop των Windows 11 που δεν λειτουργεί.

2. Επανεκκινήστε την Εξερεύνηση αρχείων των Windows

Αρκετοί χρήστες των Windows 11 ισχυρίστηκαν ότι επιλύουν το πρόβλημα μεταφορά και απόθεση δεν λειτουργεί πρόβλημα απλώς επανεκκινώντας την εξερεύνηση αρχείων των Windows. Ως εκ τούτου, μπορείτε να το κάνετε επίσης. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Κάντε κλικ στην Αναζήτηση των Windows και πληκτρολογήστε Διαχειριστής εργασιών. Στη συνέχεια, ανοίξτε την εφαρμογή Task Manager από τη λίστα με τα διαθέσιμα αποτελέσματα.

Διαχειριστής εργασιώνΔιαχειριστής εργασιών

2. Όταν ανοίξει η Διαχείριση εργασιών, κάντε δεξί κλικ στην Εξερεύνηση των Windows και επιλέξτε ‘Επανεκκίνηση‘.

ΕπανεκκίνησηΕπανεκκίνηση

Αυτό είναι! Αυτό θα επανεκκινήσει αμέσως την Εξερεύνηση των Windows και θα διορθώσει τη μεταφορά και απόθεση των Windows 11 που δεν λειτουργεί.

3. Ελέγξτε το ποντίκι σας για πρόβλημα

Η λειτουργία μεταφοράς και απόθεσης των Windows βασίζεται αποκλειστικά στο ποντίκι σας. Μπορεί να υπάρχουν πιθανότητες το ποντίκι σας να έχει κάποια προβλήματα, επομένως η μεταφορά και απόθεση δεν λειτουργεί.

Εάν χρησιμοποιείτε ποντίκι με καλώδιο, αφαιρέστε το και μετά συνδέστε το ξανά στη θύρα. Αυτό θα μπορούσε να διορθώσει το πρόβλημα. Επομένως, πριν δοκιμάσετε τις επόμενες μεθόδους, ελέγξτε αν έχετε ένα πλήρως λειτουργικό ποντίκι.

4. Ενημερώστε τα προγράμματα οδήγησης του ποντικιού

Εάν η λειτουργία μεταφοράς και απόθεσης των Windows 11 εξακολουθεί να μην λειτουργεί, μπορείτε να επαληθεύσετε τα προγράμματα οδήγησης του ποντικιού σας. Εάν τα Windows 11 δεν αναγνωρίσουν το ποντίκι σας, δεν θα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε. Δείτε πώς μπορείτε να επαληθεύσετε τα προγράμματα οδήγησης του ποντικιού.

1. Κάντε κλικ στην αναζήτηση των Windows 11 και πληκτρολογήστε Διαχειριστή της συσκευής. Στη συνέχεια, ανοίξτε την εφαρμογή Διαχείριση Συσκευών από τη λίστα.

Διαχειριστή της συσκευήςΔιαχειριστή της συσκευής

2. Αναπτύξτε το Ποντίκια και άλλες συσκευές κατάδειξης όταν ανοίγει η Διαχείριση Συσκευών.

Ποντίκια και άλλα κατάδειξη συσκευήΠοντίκια και άλλα κατάδειξη συσκευή

3. Κάντε δεξί κλικ στο συνδεδεμένο ποντίκι σας και επιλέξτε ‘Ενημέρωση προγράμματος οδήγησης‘.

Ενημέρωση προγράμματος οδήγησηςΕνημέρωση προγράμματος οδήγησης

Αυτό είναι! Τώρα ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία ενημέρωσης για τα προγράμματα οδήγησης του ποντικιού σας.

Πώς να σύρετε φωτογραφίες στο iPhone σας(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

5. Ξεχάστε την τελευταία μεταφορά και απόθεση

Τα Windows 11 έχουν ένα σφάλμα που μερικές φορές κολλάει στην τελευταία ενέργεια μεταφοράς και απόθεσης. Εάν αυτό ήταν το πρόβλημα, πρέπει να ξεχάσετε την τελευταία ενέργεια μεταφοράς και απόθεσης που εκτελέσατε.

Ανοίξτε την Εξερεύνηση αρχείων (Αυτός ο υπολογιστής) στα Windows 11, κάντε κλικ σε οποιοδήποτε αρχείο/φάκελο και κρατήστε πατημένο το αριστερό κουμπί του ποντικιούκαι πατήστε το ESC κλειδί.

6. Εκτελέστε την εντολή SFC και DISM

Η καταστροφή του αρχείου συστήματος μπορεί να είναι ένας άλλος λόγος για το πρόβλημα μεταφοράς και απόθεσης των Windows 11 που δεν λειτουργεί. Επομένως, εάν όλα τα άλλα έχουν αποτύχει, μπορείτε να δοκιμάσετε να εκτελέσετε τις εντολές SFC και DISM στα Windows 11.

Αυτές οι δύο εντολές θα σαρώσουν και θα επιδιορθώσουν όλα τα κατεστραμμένα αρχεία συστήματος των Windows 11. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Κάντε κλικ στην Αναζήτηση των Windows και πληκτρολογήστε CMD. Κάντε δεξί κλικ στο CMD και επιλέξτε ‘Εκτέλεση ως Administrator’

Εκτελέστε ως διαχειριστής

2. Όταν ανοίξει η γραμμή εντολών, εκτελέστε την εντολή SFC:

SFC /scannow

sfc/ scannow

3. Εάν η εντολή SFC /scannow εμφανίσει σφάλμα, δοκιμάστε να εκτελέσετε αυτήν την εντολή:

DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth

Εκτελέστε τη σάρωση SFC και DISM 3

Αυτό είναι! Αυτές οι δύο εντολές πιθανότατα θα διορθώσουν όλα τα κατεστραμμένα αρχεία συστήματος και θα επιλύσουν το πρόβλημα μεταφοράς και απόθεσης των Windows 11.

7. Ενημερώστε τα Windows 11

Η ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος είναι ένας αειθαλής τρόπος αντιμετώπισης διαφόρων σφαλμάτων, δυσλειτουργιών και σφαλμάτων. Συνιστάται να ενημερώνετε πάντα το λειτουργικό σύστημα, επειδή ένα ενημερωμένο σύστημα διασφαλίζει νέες δυνατότητες και καλύτερες επιλογές ασφάλειας.

1. Κάντε κλικ στην αναζήτηση των Windows 11 και επιλέξτε ‘Ρυθμίσεις‘.

Ρυθμίσεις

2. Στις Ρυθμίσεις, μεταβείτε στο Ενημερώσεις των Windows καρτέλα στα αριστερά.

Ενημερώσεις των Windows

3. Τώρα, στη δεξιά πλευρά, κάντε κλικ στο ‘Ελεγχος για ενημερώσεις

Ελεγχος για ενημερώσεις

Αυτό είναι! Τώρα τα Windows 11 θα αναζητούν αυτόματα όλες τις διαθέσιμες ενημερώσεις. Εάν βρει κάποια ενημέρωση, θα πραγματοποιήσει λήψη και εγκατάσταση αυτόματα.

8. Επαναφέρετε τον υπολογιστή σας με Windows 11

Επαναφορά υπολογιστή

Εάν τίποτα δεν λειτούργησε για να διορθώσετε το πρόβλημα με τη μεταφορά και απόθεση των Windows 11 που δεν λειτουργεί, η τελευταία επιλογή που απομένει είναι η επαναφορά του υπολογιστή Windows 11.

Πώς να διορθώσετε την εξαφάνιση του δρομέα του ποντικιού στο πρόγραμμα περιήγησης Chrome(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Η επαναφορά θα καταργήσει όλες τις ρυθμίσεις του χρήστη και τις εφαρμογές τρίτων. Επομένως, είναι απαραίτητο να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας όλων των πιο σημαντικών αρχείων και φακέλων πριν πραγματοποιήσετε επαναφορά συστήματος.

Μόλις ολοκληρωθεί το εφεδρικό τμήμα, ακολουθήστε τον οδηγό μας – Πώς να επαναφέρετε τα Windows 11 για να επαναφέρετε τη συσκευή σας στην προεπιλεγμένη εργοστασιακή της κατάσταση.

Η λειτουργία μεταφοράς και απόθεσης είναι μια βολική δυνατότητα που εξοικονομεί πολύ χρόνο στη μετακίνηση αρχείων μεταξύ φακέλων. Και αν η λειτουργία μεταφοράς και απόθεσης δεν λειτουργεί στα Windows, πρέπει να ακολουθήσετε όλες τις μεθόδους που έχουμε μοιραστεί. Είμαστε βέβαιοι ότι αυτές οι μέθοδοι θα επιλύσουν το πρόβλημα. Εάν βρίσκετε χρήσιμο αυτόν τον οδηγό, μοιραστείτε τον με τους φίλους σας που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5006

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *