Πώς να αφαιρέσετε το κουμπί Copilot στο Microsoft Edge

Πώς να αφαιρέσετε το κουμπί Copilot στο Microsoft Edge

Ο Microsoft Edge μπορεί να μην είναι τόσο δημοφιλής όσο το Google Chrome, αλλά τώρα προσφέρει περισσότερες δυνατότητες. Η τελευταία έκδοση του Microsoft Edge διαθέτει επίσης χαρακτηριστικά AI και ενσωμάτωση της τεχνολογίας Bing Chat απευθείας στη διεπαφή του προγράμματος περιήγησης.

Το κουμπί Copilot στο πρόγραμμα περιήγησης Microsoft Edge εμφανίζεται στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης και κάνοντας κλικ σε αυτό ανοίγει ένα πέταγμα που σας επιτρέπει να αλληλεπιδράτε με το chatbot χωρίς να μεταβείτε σε νέα καρτέλα.

Το Copilot στον Microsoft Edge περιλαμβάνει τρεις διαφορετικές καρτέλες: Chat, Compose και Insights. Η «Συζήτηση» σάς παρέχει άμεση πρόσβαση στο Bing AI Chat και η καρτέλα «Σύνταξη» σάς επιτρέπει να δημιουργείτε διαφορετικές μορφές περιεχομένου.

Η επιλογή που απομένει είναι “Insights”, η οποία σας δείχνει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το θέμα που βλέπετε. Ενώ Copilot στον Microsoft Edge είναι μια χρήσιμη προσθήκη, αν δεν είστε λάτρης αυτής της δυνατότητας, μπορεί να βρείτε το νέο κουμπί ενοχλητικό.

Διαβάστε επίσης :Πώς να απενεργοποιήσετε το Copilot στα Windows 11

Πώς να αφαιρέσετε το κουμπί Copilot στο Microsoft Edge

Μερικές φορές, μπορεί να θέλετε ακόμη και να αφαιρέσετε το Copilot από τον Microsoft Edge. Λοιπόν, είναι δυνατόν να αφαιρέσετε το κουμπί Copilot από το πρόγραμμα περιήγησης Microsoft Edge; Ναι είναι! Παρακάτω, έχουμε κοινά βήματα προς καταργήστε το copilot από τον Microsoft Edge. Ας αρχίσουμε.

1. Για να ξεκινήσετε, ανοίξτε το Πρόγραμμα περιήγησης Microsoft Edge στον υπολογιστή σας με Windows.

Πρόγραμμα περιήγησης Microsoft Edge

2. Όταν ανοίξει το πρόγραμμα περιήγησης ιστού, κάντε κλικ στο κουμπί Μενού (Τρεις τελείες) στην επάνω δεξιά γωνία.

Τρεις τελείες

3. Στο μενού Edge, επιλέξτε Ρυθμίσεις.

Ρυθμίσεις

4. Στην οθόνη Ρυθμίσεις, μεταβείτε στο Πλαϊνή γραμμή αυτί.

Πλαϊνή γραμμή

5. Στη δεξιά πλευρά, κάντε κύλιση προς τα κάτω στις ρυθμίσεις της εφαρμογής και κάντε κλικ στο Δεύτερος πιλότος.

Δεύτερος πιλότος

6. Στην επόμενη οθόνη, απενεργοποιήστε την εναλλαγή για Εμφάνιση Copilot.

Εμφάνιση Copilot

7. Αφού κάνετε τις αλλαγές, κάντε κλικ στο Επανεκκίνηση κουμπί.

Επανεκκίνηση

8. Εάν θέλετε να ενεργοποιήσετε το κουμπί Copilot στο πρόγραμμα περιήγησης Microsoft Edge, ενεργοποιήστε την εναλλαγή Show Copilot στο Βήμα 6.

Αυτό είναι! Βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει επανεκκίνηση του προγράμματος περιήγησης Microsoft Edge αφού κάνετε τις αλλαγές. Μετά την επανεκκίνηση, το κουμπί Copilot δεν θα εμφανίζεται πλέον στο πρόγραμμα περιήγησης Microsoft Edge.

Πώς να ενεργοποιήσετε το Windows Copilot στα Windows 11;

Εάν χρησιμοποιείτε την πιο πρόσφατη έκδοση των Windows 11, μπορείτε να ενεργοποιήσετε και να χρησιμοποιήσετε το νέο Windows Copilot. Το Windows Copilot είναι βασικά ένας βοηθός AI που έχει σχεδιαστεί για τα Windows 11.

Το Windows Copilot μοιάζει πολύ με την Cortana, αλλά μπορεί να χρειαστεί η βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης για να κάνει ακόμα πιο περίπλοκα πράγματα. Μπορείτε να ζητήσετε από το Windows Copilot να αλλάξει τον υπολογιστή σας, να δημιουργήσει μια εικόνα AI και πολλά άλλα χωρίς να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα περιήγησης Edge.

Έχουμε μοιραστεί έναν λεπτομερή οδηγό για πώς να ενεργοποιήσετε το Windows Copilot στα Windows 11. Βεβαιωθείτε ότι έχετε περάσει από αυτόν τον οδηγό για να ανακαλύψετε τα βήματα για να ενεργοποιήσετε τις δυνατότητες AI των Windows 11.

Έτσι, αυτός ο οδηγός αφορά την κατάργηση του κουμπιού Copilot στο πρόγραμμα περιήγησης Microsoft Edge. Ενημερώστε μας εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για την απενεργοποίηση της δυνατότητας από το πρόγραμμα περιήγησης Microsoft Edge.

Διαβάστε επίσης :Πώς να ενεργοποιήσετε το Windows Copilot στα Windows 11

Πώς να ενεργοποιήσετε το Copilot στην ενημέρωση των Windows 11


Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4904

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *