καλύτεροι ιστότοποι για λήψη δωρεάν πινέλων Photoshop

10 καλύτεροι ιστότοποι για λήψη δωρεάν πινέλων Photoshop

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το Photoshop είναι αυτή τη στιγμή το πιο χρησιμοποιούμενο λογισμικό επεξεργασίας φωτογραφιών. Το σπουδαίο με το Photoshop είναι ότι προσφέρει στους χρήστες ένα ευρύ φάσμα εργαλείων επεξεργασίας για την κάλυψη των αναγκών επεξεργασίας φωτογραφιών. Ένα από αυτά τα χαρακτηριστικά είναι γνωστό ως «Βούρτσες».

Για όσους δεν γνωρίζουν, ένα πινέλο Photoshop είναι ένα απαραίτητο εργαλείο ζωγραφικής που έχει σχεδιαστεί για να αναπαράγει την αίσθηση του μελανιού σε καμβά. Μπορείτε να βρείτε πινέλα Photoshop για σχεδόν τα πάντα, όπως εικόνες ζωγραφισμένες στο χέρι, εφέ, περιλήψεις κ.λπ.

Ωστόσο, τα πινέλα του Photoshop είναι υπερβολικά γεμάτα στο διαδίκτυο και οι χρήστες δεν είναι ποτέ ικανοποιημένοι με αυτό που ήδη έχουν.

Photoshop Πώς να αλλάξετε το φόντο σε μια εικόνα

10 καλύτεροι ιστότοποι για λήψη δωρεάν πινέλων Photoshop

Έτσι, εάν τα πινέλα Photoshop που δεν τα έχετε πλέον καλά, ρίξτε μια ματιά στη λίστα Οι καλύτεροι ιστότοποι για λήψη πινέλων Photoshop. Λοιπόν, ας εξερευνήσουμε τη λίστα.

1. Brush King

Brush King

Αν ψάχνετε για έναν ιστότοπο με χιλιάδες πινέλα Photoshop δωρεάν για λήψη, το Brush King μπορεί να είναι ο καλύτερος ιστότοπος.

Το υπέροχο με το Brush King είναι ότι επιτρέπει στους χρήστες να αναζητούν πινέλα Photoshop μέσω λέξεων-κλειδιών. Όχι μόνο αυτό, αλλά το Brush King τακτοποιεί επίσης τα πινέλα σύμφωνα με τις κατηγορίες τους.

2. Brusheezy

Brusheezy

Το Brusheezy είναι ένας από τους κορυφαίους ιστότοπους με μια τεράστια συλλογή από πινέλα Photoshop. Το υπέροχο με το Brusheezy είναι η καθαρή και καλά οργανωμένη διεπαφή του.

Όχι μόνο αυτό, αλλά το Brusheezy οργανώνει επίσης κάθε πινέλο σύμφωνα με τις κατηγορίες του. Αυτό που κάνει τον ιστότοπο πιο ενδιαφέρον είναι ότι προσφέρει επίσης Διαβαθμίσεις και μοτίβα.

3. Fbrushes

Fbrushes

Το FBrushes είναι ένας άλλος ιστότοπος με κορυφαία βαθμολογία Photoshop brush στη λίστα, με πάνω από 5.000 υψηλής ποιότητας πινέλα Photoshop.

Το «F» στο FBrushes είναι δωρεάν και σχεδόν κάθε πινέλο που θα βρείτε στον ιστότοπο είναι δωρεάν για λήψη και χρήση. Επιπλέον, ο ιστότοπος επιτρέπει στους χρήστες να ταξινομούν τα πινέλα κατά λέξεις-κλειδιά και κατηγορίες.

4. 123 Ελεύθερες βούρτσες

123 Ελεύθερες βούρτσες

Όπως λέει και το όνομα του ιστότοπου, το 123Freebrushes είναι ένας δωρεάν ιστότοπος λήψης πινέλων Photoshop στη λίστα όπου μπορείτε να κατεβάσετε υψηλής ποιότητας πινέλα Photoshop.

Δεν θα το πιστέψετε, αλλά ο ιστότοπος αυτή τη στιγμή έχει χιλιάδες επιλεγμένα πινέλα Photoshop. Όχι μόνο αυτό, αλλά ο ιστότοπος επιτρέπει επίσης στους χρήστες να ταξινομούν τα πινέλα του Photoshop ανά κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.

5. Οδικός χάρτης Photoshop

Οδικός χάρτης Photoshop

Το Photoshop Roadmap είναι βασικά ένας ιστότοπος που σας παρέχει μαθήματα και σεμινάρια για να μάθετε Photoshop. Σε μια από τις αναρτήσεις της, έχει μοιραστεί περισσότερα από 100 διαφορετικά πινέλα Photoshop υψηλής ανάλυσης που μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν.

Εκτός από τα πινέλα Photoshop, το Photoshop Roadmap παρέχει επίσης υφές και φόντο, πρότυπα, πρόσθετα, ενέργειες Photoshop και πολλά άλλα. Συνολικά, το Photoshop Roadmap είναι ένας εξαιρετικός ιστότοπος για λήψη δωρεάν πινέλων Photoshop.

6. QBrushes

QBrushes

Το QBrushes είναι ένας άλλος εξαιρετικός ιστότοπος στη λίστα όπου μπορείτε κατεβάστε πάνω από 3.000 πινέλα Photoshop δωρεάν. Μάντεψε? Εάν δεν μπορείτε να αποφασίσετε ποιο πινέλο θα χρησιμοποιήσετε στο τρέχον έργο σας, το QBrushes μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε ένα.

Ο ιστότοπος διαθέτει πολλά πινέλα Photoshop υψηλής ποιότητας, τα οποία συνήθως δεν βρίσκονται σε άλλους ιστότοπους.

7. BigBrushes

BigBrushes

Λοιπόν, αν ψάχνετε για έναν ιστότοπο με πολλά μοναδικά πινέλα Photoshop και εξαιρετική διεπαφή χρήστη, το GrutBrushes μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς.

Ωστόσο, οι χρήστες πρέπει να δημιουργήσουν έναν λογαριασμό πριν κάνουν λήψη των πινέλων. Το GrutBrushes είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα για πινέλα Photoshop, αλλά μπορείτε να βρείτε πολλά δωρεάν πράγματα εδώ.

8. Πινέλα WOW

Πινέλα WOW

Το WOW Brushes είναι ένας άλλος εξαιρετικός ιστότοπος στη λίστα, γνωστός για τη μοναδική του συλλογή από πινέλα Photoshop. Ο ιστότοπος δεν ενημερώνεται συχνά, αλλά τα πινέλα του είναι υψηλής ποιότητας και μοναδικά.

Ο ιστότοπος επιτρέπει επίσης στους χρήστες να ταξινομούν τα πινέλα με βάση τις κατηγορίες, τις λήψεις και τις λέξεις-κλειδιά τους.

9. Creative Bloq

Creative Bloq

Λοιπόν, το Creative Bloq είναι ένας ιστότοπος που είναι αφιερωμένος σε σχεδιαστές. Ο ιστότοπος έχει πολλές κριτικές που δημοσιεύονται στο λογισμικό επεξεργασίας φωτογραφιών.

Όχι μόνο αυτό, αλλά ο ιστότοπος έχει επίσης πολλούς οδηγούς για το Photoshop. Το Creative Bloq διαθέτει πολλά δωρεάν πινέλα Photoshop κορυφαίας ποιότητας στην ενότητα Ψηφιακή τέχνη.

10. MyPhotoshopBrushes

MyPhotoshopBrushes

Το MyPhotoshopBrushes είναι ένας άλλος καλύτερος ιστότοπος από όπου μπορείτε κατεβάστε δωρεάν πινέλα Photoshop υψηλής ποιότητας. Εκτός από τα πινέλα, το MyPhotoshopBrushes έχει επίσης μοτίβα Photoshop, προσαρμοσμένα σχήματα, στυλ και διαβαθμίσεις.

Εκτός από αυτό, το MyPhotoshopBrushes μοιράζεται επίσης μαθήματα σχετικά με τη χρήση διαφορετικών λειτουργιών του Photoshop.

Αυτά λοιπόν είναι τα Οι καλύτεροι ιστότοποι για να κατεβάσετε τα πινέλα Photoshop δωρεάν. Εάν γνωρίζετε άλλους δωρεάν ιστότοπους για πινέλα Photoshop, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης :καλύτερες εφαρμογές σχεδίασης στο Android

καλύτερες δωρεάν εφαρμογές σχεδίασης για Android

Καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Photoshop για Android


Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4902

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *