εναλλακτικές λύσεις Photoshop

13 Καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Photoshop για Android

Όσον αφορά την επεξεργασία φωτογραφιών, το Photoshop είναι συνήθως η πρώτη επιλογή των editors. Αν και το Photoshop είναι λίγο περίπλοκο στη χρήση, έχει όλα τα χαρακτηριστικά. Ωστόσο, το λυπηρό είναι ότι το Adobe Photoshop δεν είναι διαθέσιμο για το λειτουργικό σύστημα Android για κινητά.

Το Android έχει πολλές εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφιών, αλλά μόνο λίγες διαθέτουν λειτουργίες επεξεργασίας φωτογραφιών τύπου Photoshop. Αυτό το άρθρο θα μοιραστεί μια λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφιών του Android με πολλές λειτουργίες τύπου Photoshop.

Η δραστηριότητά σου στο διαδίκτυο καταγράφεται από την κυβέρνησή σου, τον πάροχο υπηρεσιών Διαδικτύου, τους προγραμματιστές εφαρμογών/πρόσθετων/IPTV και όλους τους ιστότοπους μέσω της αναγνωριστικής σας διεύθυνσης IP | PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN Στην
Ελλάδα | Απόκτησε 2 έτη + 4 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Διαβάστε επίσης :15 καλύτερες εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφιών για Android

Photoshop Πώς να αλλάξετε το φόντο σε μια εικόνα

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVortex.gr⁩ στο Viber 

13 Καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Photoshop για Android

Με αυτές τις εφαρμογές, μπορείτε εύκολα να επεξεργαστείτε τις εικόνες σας από το smartphone σας. Λοιπόν, ας δούμε τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις του Adobe Photoshop για Android .

1. LightX Photo Editor

LightX Photo Editor & Photo Effects

Το LightX Photo Editor είναι η καλύτερη και πιο δημοφιλής εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο Android σας. Αν και η εφαρμογή δεν είναι τόσο προηγμένη όσο το Photoshop για επιτραπέζιους υπολογιστές, εξακολουθεί να προσφέρει πολλά χρήσιμα εργαλεία επεξεργασίας φωτογραφιών.

Η εφαρμογή παρέχει εργαλεία επεξεργασίας εικόνας επαγγελματικής ποιότητας για προσαρμογή των επιπέδων φωτός, των καμπυλών, της ισορροπίας χρωμάτων κ.λπ. Μπορείτε ακόμη και να θολώσετε ένα φόντο φωτογραφίας και να δημιουργήσετε κολάζ και αυτοκόλλητα με το LightX Photo Editor.

2. EPIC – Photo Editor

EPIC - Photo Editor

Το ΕΠΙΚ είναι επικό με το όνομά του. Είναι ένα προηγμένο εργαλείο επεξεργασίας φωτογραφιών που φέρνει πολλές χρήσιμες και βασικές λειτουργίες. Για ισορροπία χρωμάτων, μπορείτε να προσαρμόσετε τα HSL, Curves, Lux, Grain και άλλα.

Μπορείτε επίσης να ρετουσάρετε τις λήψεις πορτρέτων σας για να αφαιρέσετε τις ατέλειες του δέρματος, να εφαρμόσετε φίλτρα και πολλά άλλα. Συνολικά, το EPIK – Photo Editor είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση Photoshop σε μια συσκευή Android.

3. Photoshop Express

Photoshop Express

Αν ψάχνετε για μια εφαρμογή Android που θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε τη δημιουργικότητά σας εν κινήσει, μην ψάχνετε άλλο από το Photoshop Express. Το Photoshop Express από την Adobe είναι μια από τις καλύτερες, δωρεάν, εύχρηστες εφαρμογές επεξεργασίας εικόνων που είναι διαθέσιμες στο Google Play Store.

Όπως η επιτραπέζια έκδοση του Photoshop, το Photoshop Express φέρνει επίσης πολλά προηγμένα εργαλεία για επιλεκτική επεξεργασία, επούλωση, διόρθωση προοπτικής, αφαίρεση θορύβου και πολλά άλλα. Φέρνει επίσης ένα εργαλείο θεραπείας κηλίδων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να μειώσετε τις κηλίδες και τις κηλίδες από τις λήψεις πορτρέτου σας.

4. Snapseed

SnapseedΤο Snapseed είναι μία από τις κορυφαίες εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφιών στο Google Play Store. Η εφαρμογή είναι παρόμοια με το Adobe Photoshop για υπολογιστές και έχει μια ευχάριστη διεπαφή.

Μιλώντας για τις δυνατότητες, η εφαρμογή προσφέρει σχεδόν κάθε εργαλείο επεξεργασίας φωτογραφιών για να δώσει στις εικόνες σας μια νέα πινελιά. Η εφαρμογή είναι εντελώς δωρεάν για λήψη και φέρνει τόνους φίλτρων.

5. Pixlr

PixlrΓενικά, το Pixlr είναι ένα πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών Android που προσφέρει πολλές ευέλικτες δυνατότητες. Σε σύγκριση με άλλα προγράμματα επεξεργασίας φωτογραφιών Android, το Pixlr είναι ελαφρύ και πιο εύκολο στη χρήση.

Δεν χρειάζεται να δημιουργήσετε λογαριασμό ή να εγγραφείτε για να επεξεργαστείτε εικόνες με το Pixlr. Με το Pixlr, μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε κολάζ φωτογραφιών, να εφαρμόσετε φίλτρα φωτογραφιών, να προσθέσετε εφέ χρωμάτων σε εικόνες κ.λπ.

6. Φωτογραφίες ToolWiz

Φωτογραφίες ToolWizΤο ToolWiz είναι μια άλλη καλύτερη εναλλακτική λύση Photoshop για Android που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα. Το υπέροχο με το Toolwiz Photos είναι ότι περιλαμβάνει σχεδόν κάθε δυνατότητα επεξεργασίας φωτογραφιών που χρειάζεται ένας φωτογράφος.

Δεν θα πιστεύετε ότι το ToolWiz Photos φέρνει πάνω από 200 εργαλεία επεξεργασίας φωτογραφιών για να δώσει στις εικόνες σας μια νέα πινελιά.

7. Multi-Layer – Photo Editor

Multi-Layer - Photo EditorΑν και δεν είναι διάσημο, το πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών πολλαπλών επιπέδων προσφέρει στους χρήστες πολλά χρήσιμα εργαλεία επεξεργασίας φωτογραφιών. Είναι μια από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για το Adobe Photoshop για Android που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη στιγμή.

Η εφαρμογή παρέχει στους χρήστες ένα πλήρες πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών που κάνει την επεξεργασία φωτογραφιών απλή και διασκεδαστική. Όπως και το Photoshop, αυτή η εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες να συνθέτουν εικόνες σε πολλαπλά επίπεδα.

8. PicsArt Photo Studio

PicsArt Photo StudioΛοιπόν, αν ψάχνετε για ένα δημοφιλές εργαλείο επεξεργασίας φωτογραφιών που προσφέρει πολλές μοναδικές δυνατότητες επεξεργασίας φωτογραφιών, τότε το PicsArt Photo Studio μπορεί να είναι μια εξαιρετική επιλογή για εσάς.

Το PicsArt Photo Studio επιτρέπει στους χρήστες να προσαρμόζουν την ισορροπία χρωμάτων, να εφαρμόζουν φίλτρα, να εφαρμόζουν εφέ πινέλου και να ρετουσάρουν φωτογραφίες. Εκτός από αυτό, το PicsArt Photo Studio χρησιμοποιείται επίσης για τη δημιουργία κολάζ φωτογραφιών, clipart κ.λπ.

9. Fotor Photo Editor

Fotor Photo EditorΑν και δεν αντικαθιστά το Photoshop για Android, το Fotor Photo Editor προσφέρει μερικές εξαιρετικές δυνατότητες επεξεργασίας φωτογραφιών. Η εφαρμογή έχει πολλά εφέ, περιγράμματα και αυτοκόλλητα που βοηθούν στην επέκταση της δημιουργικότητάς σας.

Η premium έκδοση του Fotor Photo Editor ξεκλειδώνει όλες τις δυνατότητες και το περιεχόμενο επί πληρωμή, συμπεριλαμβανομένων των πακέτων εφέ, των πακέτων κολάζ, των πακέτων αυτοκόλλητων κ.λπ.

10. Adobe Photoshop Mix

Adobe Photoshop MixΛοιπόν, το Adobe Photoshop Mix είναι μια από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Photoshop για Android, την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη στιγμή. Μπορείτε να περιμένετε πολλές δυνατότητες τύπου Photoshop στο Adobe Photoshop Mix.

Το υπέροχο με το Adobe Photoshop Mix είναι ότι προσφέρει στους χρήστες δυνατότητες επεξεργασίας φωτογραφιών βάσει στρώματος, όπως το Adobe Photoshop.

11. Canva

Canva

Το Canva είναι μια ολοκληρωμένη εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών Android με όλες τις δυνατότητες που μπορεί να χρειαστείτε για καλύτερη επεξεργασία φωτογραφιών στο κινητό.

Από τη δημιουργία λογότυπου μέχρι το κολάζ, η Canva διαπρέπει σε πολλές λειτουργίες επεξεργασίας φωτογραφιών. Αυτή η εφαρμογή μπορεί να περικόψει, να αναστρέψει ή να περιστρέψει εικόνες, να προσαρμόσει τους χρωματικούς τόνους, να εστιάσει αυτόματα σε θέματα, να εφαρμόσει φίλτρα κ.λπ.

Επίσης, η Canva σάς προσφέρει ένα πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε μοναδικά βίντεο και να τα μοιραστείτε σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης.

12. PhotoLayers

PhotoLayers

Το PhotoLayer μπορεί να ακούγεται σαν Photoshop λόγω της λέξης “Layers”, αλλά είναι διαφορετικό. Αυτή η εφαρμογή βασικά σας επιτρέπει να συνδυάσετε πολλές εικόνες μαζί.

Είναι μια εξαιρετική εφαρμογή για τη δημιουργία φωτομοντάζ, καθώς σας επιτρέπει να συνδυάσετε έως και 11 εικόνες μαζί. Έχετε επίσης μερικές βασικές λειτουργίες επεξεργασίας φωτογραφιών με το PhotoLayers, όπως τη δυνατότητα αλλαγής του χρωματικού τόνου της εικόνας.

13. Pixelcut AI Photo Editor

Pixelcut AI Photo Editor

Αν θέλετε μια εναλλακτική λύση Photoshop που βασίζεται σε AI για Android , μην κοιτάτε άλλο από το Pixelcut AI Photo Editor. Είναι μια εξαιρετική εφαρμογή για γραφίστες που θέλουν να δημιουργήσουν εκπληκτικές εικόνες μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Με το Pixelcut AI Photo Editor, λαμβάνετε ένα εργαλείο αφαίρεσης φόντου, μαγική γόμα, AI Photoshoot, είδωλα τεχνητής νοημοσύνης, τεχνητής τεχνητής νοημοσύνης, κατασκευαστή τροχών και πολλά άλλα.

Βασικά, το Pixelcut AI Photo Editor έχει όλα τα χαρακτηριστικά που θα χρειαστείτε για να αυξήσετε την παρουσία σας οπτικά στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης.

Αν και το Photoshop δεν έχει σύγκριση στην επεξεργασία φωτογραφιών, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις εφαρμογές Android τύπου Photoshop για να επεξεργαστείτε φωτογραφίες εν κινήσει. Αυτές οι εφαρμογές προσφέρουν μοναδικές δυνατότητες για τη βελτίωση της εμπειρίας επεξεργασίας φωτογραφιών σας. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ κοινοποιήστε το όσο περισσότερο μπορείτε.

Διαβάστε επίσης :εναλλακτικές λύσεις Canva 

Πώς να καταλάβετε εάν μια εικόνα έχει υποστεί Photoshop

φθηνότερες εναλλακτικές λύσεις για το Photoshop

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5006

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *