12 καλύτερες εφαρμογές MP3 Cutter για Android το 2023

Ας το παραδεχτούμε. Μερικές φορές, θέλουμε να ορίσουμε ένα συγκεκριμένο τραγούδι ως ήχο κλήσης. Ωστόσο, δεν είναι δυνατή η διατήρηση ενός τραγουδιού πλήρους μήκους ως ήχου κλήσης. Έτσι, σε μια τέτοια κατάσταση, έχουμε μόνο δύο επιλογές: Να κατεβάσουμε τη συντομότερη έκδοση του τραγουδιού ή να κόψουμε ένα μέρος της μουσικής για να εφαρμοστεί ως ήχος κλήσης.

Μπορείτε πάντα να κάνετε λήψη εφαρμογών ήχου κλήσης για να λάβετε την περικομμένη έκδοση του τραγουδιού. Ωστόσο, για αυτό, πρέπει να έχετε μια καλή εφαρμογή ήχου κλήσης. Επομένως, είναι πάντα καλύτερο να χρησιμοποιείτε μια εφαρμογή κοπής MP3 για να περικόψετε το τραγούδι. Αυτό το άρθρο θα απαριθμήσει τις καλύτερες εφαρμογές κοπής MP3 που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο Android σας.

Διαβάστε επίσης:Οι καλύτεροι μετατροπείς YouTube σε MP3

12 καλύτερες εφαρμογές MP3 Cutter για Android

Αυτά τα Εφαρμογές κοπής MP3 θα σας επέτρεπε να κόψετε μερικά μέρη μουσικής για να τα εφαρμόσετε ως ήχο κλήσης. Μπορείτε επίσης να κόψετε μέρη για να δημιουργήσετε μελωδίες ειδοποιήσεων. Λοιπόν, ας τσεκάρουμε.

1. Επεξεργαστής ήχου & Μουσική

Επεξεργαστής ήχου & Μουσική

Το Audio Editor & Music Editor είναι μια ολοκληρωμένη εφαρμογή επεξεργασίας μουσικής για Android. Αυτό είναι πιο εύκολο στη χρήση και σας επιτρέπει να κόβετε μουσική και να την ορίζετε ως ήχο κλήσης.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Audio Editor & Music Editor ως εφαρμογή δημιουργίας τραγουδιών. Αυτό συμβαίνει επειδή σας παρέχει όλες τις δυνατότητες που πιθανότατα θα χρειαστείτε για τη δημιουργία τραγουδιών ή τη δημιουργία μουσικής.

2. Ringtone Maker, MP3 Cutter

Ringtone Maker, MP3 Cutter

Το Ringtone Maker, MP3 Cutter είναι μια εφαρμογή Android που έχει σχεδιαστεί για τη δημιουργία ήχων κλήσης. Δεδομένου ότι είναι μια εφαρμογή δημιουργίας ήχων κλήσης, μπορεί να κόψει αρχεία MP3.

Η διεπαφή χρήστη της εφαρμογής είναι καθαρή και είναι πολύ εύκολη στη χρήση. Διαθέτει επίσης δυνατότητες εξαγωγής μουσικής από βίντεο, επιτρέποντάς σας να μετατρέψετε το βίντεο σε ήχο κλήσης.

Φυσικά, η εφαρμογή σάς επιτρέπει να κόψετε τα αρχεία mp3 σε ένα smartphone Android. Συνολικά, το Ringtone Maker MP3 Cutter είναι μια εξαιρετική εφαρμογή κοπής MP3 για Android.

3. Μετατροπέας ήχου MP3 Cutter Mix

Μετατροπέας ήχου MP3 Cutter Mix

Το Audio MP3 Cutter Mix Converter είναι πιο προηγμένο από κάθε άλλη εφαρμογή κοπής MP3 που αναφέρεται στο άρθρο. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να επιλέξετε το καλύτερο μέρος από το τραγούδι και να το κόψετε ανάλογα.

Μετά την αποκοπή των αρχείων MP3, το Audio MP3 Cutter Mix Converter σάς επιτρέπει επίσης να ορίσετε τον ήχο ως ήχο κλήσης, ήχο ειδοποίησης ή ήχο ειδοποίησης.

Η πιο πρόσφατη έκδοση της εφαρμογής διαθέτει επίσης ένα εργαλείο μίξης ήχου που σας επιτρέπει να συνδυάσετε δύο τραγούδια για να δημιουργήσετε μοναδικά remix. Συνολικά, το Audio MP3 Cutter Mix Converter είναι ένας εξαιρετικός κόφτης MP3 για Android που πρέπει να εκμεταλλευτείτε.

4. AudioLab

AudioLab

Αν ψάχνετε για ένα δωρεάν και εύκολο στη χρήση εφαρμογή επεξεργασίας ήχου για Android συσκευές, τότε μην κοιτάτε άλλο από το AudioLab. Το AudioLab είναι μια ελαφριά αλλά μια από τις πιο προηγμένες εφαρμογές επεξεργασίας ήχου που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο Android.

Με το AudioLab, μπορείτε εύκολα να κόψετε αρχεία ήχου, να αναμίξετε κλιπ ήχου, να ηχογραφήσετε τη φωνή σας και πολλά άλλα. Σας επιτρέπει επίσης να εφαρμόζετε ηχητικά εφέ στα ηχογραφημένα σας κλιπ.

5. Music Editor από το HappyBees

Music Editor από το HappyBees

Το Music Editor από το HappyBees είναι μια πλήρης εφαρμογή επεξεργασίας ήχου για Android που διατίθεται στο Google Play Store. Με το Music Editor από το HappyBees, μπορείτε να επεξεργαστείτε ήχο, να κόψετε και να περικόψετε αρχεία ήχου, να μετατρέψετε βίντεο σε ήχο και πολλά άλλα.

Το καλό με το Music Editor από το HappyBees είναι ότι προσφέρει πλούσιες δυνατότητες επεξεργασίας ήχου, όπως εφαρμογή fade-in και fade-out εφέ, αλλαγή επιπέδου έντασης, εφαρμογή εφέ ήχου και πολλά άλλα.

6. Music Editor από το Pony Mobile

Music Editor από το Pony Mobile

Το πρόγραμμα επεξεργασίας μουσικής από το Pony Mobile δεν είναι τόσο δημοφιλές όσο οι άλλες εφαρμογές της λίστας. εξακολουθεί να σας προσφέρει κάθε δυνατότητα δημιουργίας ήχου κλήσης MP3. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για να κόψετε αρχεία MP3 και να δημιουργήσετε έναν ήχο κλήσης.

Ορισμένα βασικά χαρακτηριστικά του Music Editor από το Pony Mobile περιλαμβάνουν την περικοπή, τη συγχώνευση, τη μίξη και τη συμπίεση αρχείων ήχου. Εκτός από αυτό, έχετε επίσης ένα πρόγραμμα επεξεργασίας ετικετών ήχου, τη δυνατότητα αντιστροφής του αρχείου ήχου, σίγασης εξαρτημάτων κ.λπ.

7. Δημιουργός ήχων κλήσης

Δημιουργός ήχων κλήσης

Όπως ίσως μαντέψατε από το όνομα, το Ringtone Maker είναι μια εφαρμογή που σας επιτρέπει κόψτε αρχεία μουσικής για να δημιουργήσετε έναν ήχο κλήσης. Η εφαρμογή είναι εξαιρετικά ελαφριά και εύκολη στη χρήση.

Με το Ringtone Maker, μπορείτε να δημιουργήσετε ήχους κλήσης, ξυπνητήρια και ήχους ειδοποιήσεων μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Εάν δεν θέλετε να δημιουργήσετε έναν ήχο κλήσης, μπορείτε να κόψετε τα αρχεία MP3.

8. Lexis Audio Editor

Lexis Audio Editor

Αν ψάχνετε για μια ολοκληρωμένη εφαρμογή επεξεργασίας ήχου για Android, μην ψάχνετε άλλο από το Lexis Audio Editor. Με τη βοήθεια του Lexis Audio Editor, μπορείτε να δημιουργήσετε νέες ηχογραφήσεις ή να επεξεργαστείτε αρχεία ήχου.

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για εγγραφή ήχου, αποκοπή/αντιγραφή/επικόλληση αρχείων ήχου, μείωση του θορύβου στον ήχο και πολλά άλλα. Συνολικά, το Lexis Audio Editor είναι μια εξαιρετική εφαρμογή επεξεργασίας ήχου για Android.

9. WaveEditorWaveEditor

Το WaveEditor είναι η απόλυτη εφαρμογή Android για εγγραφή και επεξεργασία αρχείων ήχου. Η εφαρμογή είναι αρκετά ισχυρή, ειδικά σε σύγκριση με άλλες εφαρμογές επεξεργασίας ήχου στη λίστα.

Με αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε να επεξεργαστείτε, να ηχογραφήσετε και να κυριαρχήσετε τα αρχεία ήχου σας. Η εφαρμογή υποστηρίζει επίσης όλες τις δημοφιλείς μορφές αρχείων ήχου και προσφέρει επιλογές μίξης και επεξεργασίας πολλών κομματιών. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να κόψετε εύκολα αρχεία MP3.

10. MP3 Cutter και Ringtone Maker

MP3 Cutter και Ringtone Maker

Το MP3 Cutter and Ringtone Maker είναι μια άλλη καλύτερη εφαρμογή από το Inshot που μπορεί να περικόψει, να συγχωνεύσει και να αναμίξει μουσική.

Η εφαρμογή σάς επιτρέπει επίσης να προσθέτετε ηχητικά εφέ στη μουσική, όπως εφέ fade-in και fade-out. Εκτός από αυτό, έχει επίσης ενσωματωμένο πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής για αναπαραγωγή μουσικών κλιπ.

11. Επεξεργαστής μουσικής

Επεξεργαστής μουσικής

Το Music Editor έχει όλα όσα αναζητούν οι χρήστες σε μια εφαρμογή επεξεργασίας ήχου. Το Music Editor μπορεί να σας βοηθήσει με πολλούς τρόπους, από την κοπή κλιπ ήχου έως τη συγχώνευση.

Αφού κόψετε τα αρχεία ήχου, μπορείτε ακόμη και να μετατρέψετε τα αρχεία μουσικής σε διαφορετικές μορφές. Εκτός από αυτό, το Music Editor διαθέτει επίσης μια συσκευή αναπαραγωγής μουσικής και μια συσκευή εγγραφής MP3.

12. Κόφτης ήχου MP3

Κόφτης ήχου MP3

Το Audio MP3 Cutter είναι για όσους αναζητούν ένα ισχυρό και πλήρες πρόγραμμα επεξεργασίας ήχου. Διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά που χρειάζεστε για να τροφοδοτήσετε τις ανάγκες σας για επεξεργασία μουσικής.

Από την περικοπή αρχείων μουσικής μέχρι τη μίξη κομματιών, το Audio MP3 Cutter μπορεί να το κάνει. Το πιο σημαντικό, η εφαρμογή είναι εντελώς δωρεάν και δεν έχει περιορισμούς.

Αυτά λοιπόν είναι μερικά από τα καλύτερες εφαρμογές κοπής MP3 για Android. Αυτές οι δωρεάν εφαρμογές μπορούν να κόψουν αρχεία MP3 σε ένα smartphone Android. Εάν γνωρίζετε άλλες τέτοιες εφαρμογές, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

Διαβάστε επίσης :καλύτερες εφαρμογές κοπής βίντεο για Android

12 καλύτερες εφαρμογές δημιουργίας ήχων κλήσης για Android


Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4824

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *