Οι 10 καλύτεροι μετατροπείς YouTube σε MP3 (λογισμικό και ιστότοποι)

Ας απαντήσουμε σε μια απλή ερώτηση. σε ποιον δεν αρέσει το YouTube; Φυσικά, όλοι το κάνουν. Το YouTube είναι αυτή τη στιγμή ο πιο δημοφιλής ιστότοπος κοινής χρήσης βίντεο στον Ιστό, και είναι σχεδόν από όλους.

Η πλατφόρμα είναι γεμάτη μοναδικούς δημιουργούς περιεχομένου που δεν παραλείπουν ποτέ να εντυπωσιάσουν τους θεατές τους παρέχοντας ποιοτικό περιεχόμενο. Ο ιστότοπος χρησιμοποιείται επίσης για την παρακολούθηση τρέιλερ ταινιών/τηλεοπτικών εκπομπών.

Το YouTube είναι επίσης μία από τις καλύτερες πλατφόρμες για την εύρεση κλασικών μελωδιών και πολλοί χρήστες το χρησιμοποιούν για να βρουν κλασικές μελωδίες για τα smartphone τους. Επίσης, υπάρχουν ορισμένοι τύποι μουσικών βίντεο που θέλουμε πάντα να εξάγουμε τη μουσική και να τα αποθηκεύουμε στα smartphone μας.

Ωστόσο, το πρόβλημα με το YouTube είναι ότι δεν σας επιτρέπει να εξαγάγετε τη μουσική από ένα βίντεο. Αντίθετα, πρέπει να βασίζεστε στο λογισμικό μετατροπής YouTube σε MP3 ή σε διαδικτυακούς ιστότοπους μετατροπής YouTube σε MP3.

Διαβάστε επίσης: εφαρμογές Android για λήψη μουσικής

Το προγραμμα μετατροπης youtube σε mp3

Επομένως, εάν θέλετε το καλυτερο προγραμμα μετατροπης youtube σε mp3 , συνεχίστε να διαβάζετε τον οδηγό. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί μερικά από τα καλύτερα λογισμικά και ιστότοπους για τη μετατροπή του YouTube σε MP3. Ας αρχίσουμε.

1. Πρόγραμμα λήψης βίντεο 4K

Το 4K Video Downloader είναι ένα πρόγραμμα λήψης βίντεο που παρέχει πολλές εκπληκτικές δυνατότητες. Ωστόσο, ενώ το εργαλείο έχει ορισμένες δυνατότητες επεξεργασίας βίντεο, η επεξεργασία δεν ήταν ποτέ βασικό στοιχείο.

Το 4K Video Downloader χρησιμοποιείται κυρίως για τη λήψη βίντεο YouTube σε υπολογιστή ή smartphone. Μετά τη λήψη, το εργαλείο σάς επιτρέπει να αποθηκεύσετε το βίντεο σε μορφή MP3.

Για να μετατρέψετε βίντεο YouTube σε mp3, πρέπει να αντιγράψετε και να επικολλήσετε τη διεύθυνση URL του βίντεο YouTube στο πρόγραμμα λήψης βίντεο 4K και, στη συνέχεια, να ακολουθήσετε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη. Μετά από αυτό, το εργαλείο θα ανακτήσει το βίντεο και θα παρέχει μόνο το αρχείο ήχου.

~Το καλύτερο Android tv αυτή τη στιγμή μπορείς να δεις τα πάντα (είναι μια αγορά που δεν θα μετανιώσεις ποτέ)  MECOOL KM2 Plus Android 11 TV Box S905X4 2+16GB Dual-5G-WIFI Google Play Assistant Authentication Netdlix 4K Movie ~

2. Wondershare UniConverter

Το Wondershare UniConverter είναι ένα πλήρες εργαλείο επεξεργασίας βίντεο για υπολογιστή που παρέχει ένα ευρύ φάσμα δυνατοτήτων επεξεργασίας βίντεο.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το εργαλείο για λήψη, συμπίεση, επεξεργασία, συγχώνευση και εγγραφή βίντεο. Η εργαλειοθήκη βίντεο all-in-one του Wondershare UniConverter έχει όλες τις δυνατότητες που θα χρειαστείτε.

Ο μετατροπέας YouTube σε MP3 δεν αποτελεί μέρος του Wondershare UniConverter. Ωστόσο, καθώς υποστηρίζει τη λήψη βίντεο, μπορείτε να κάνετε λήψη του βίντεο YouTube και να το μετατρέψετε σε μορφή MP3 από το ίδιο εργαλείο.

3. Οποιοσδήποτε μετατροπέας βίντεο

Το Any Video Converter είναι ένα πρόγραμμα μετατροπής βίντεο για υπολογιστή που παρέχει πολλές δυνατότητες επεξεργασίας βίντεο.

Πρώτον, το πρόγραμμα μετατροπής βίντεο για υπολογιστή υποστηρίζει διάφορες μορφές βίντεο. Υποστηρίζει επίσης λήψη βίντεο από διευθύνσεις URL.

Για να μετατρέψετε βίντεο YouTube σε MP3, πρέπει πρώτα να κάνετε λήψη του βίντεο χρησιμοποιώντας AVC και στη συνέχεια να το μετατρέψετε σε MP3 ως έξοδο.

Οι ομαδικές επιλογές μετατροπής είναι επίσης διαθέσιμες στο Any Video Converter. Διαθέτει επίσης μια πληρωμένη έκδοση που σας παρέχει ακόμα περισσότερες δυνατότητες και δωρεάν ενημερώσεις εφ’ όρου ζωής.

4. Μετατροπέας VideoProc

Το VideoProc Converter είναι για όσους αναζητούν έναν χωρίς προβλήματα μετατροπέα βίντεο Youtube σε MP3 για υπολογιστή. Το εργαλείο υποστηρίζει τη λήψη βίντεο μέσω URL και τα κατεβάζει και τα μετατρέπει αυτόματα χωρίς ορατή απώλεια ποιότητας.

Το καλό με το VideoProc Converter είναι ότι υποστηρίζει τη λήψη ολόκληρων λιστών αναπαραγωγής/καναλιών από 1000+ διαδικτυακούς ιστότοπους. Επί του παρόντος, ο ιστότοπος υποστηρίζει 370 διαφορετικούς κωδικοποιητές εισόδου και περισσότερες από 420 μορφές εξόδου.

Ωστόσο, το VideoProc Converter δεν είναι δωρεάν. πρέπει να αγοράσετε μια πλήρη άδεια από 25,95 $. Ναι, υπάρχει μια δωρεάν δοκιμή διαθέσιμη, αλλά έχει περιορισμένες δυνατότητες.

5. Online Video Converter

Το Online Video Converter είναι ένα εργαλείο web που σας επιτρέπει να κατεβάζετε βίντεο από το YouTube σε μορφή MP3. Δεδομένου ότι είναι ένα εργαλείο Ιστού, μπορεί να προσπελαστεί από ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού σε οποιαδήποτε συσκευή.

Για να χρησιμοποιήσετε αυτό το εργαλείο, πρέπει να εισαγάγετε τη διεύθυνση URL του βίντεο στο πεδίο URL του Online Video Converter, να επιλέξετε MP3 ως μορφή μετατροπής και, στη συνέχεια, να κάνετε κλικ στο κουμπί Μετατροπή.

Ο Online Video Converter θα ανακτήσει και θα μετατρέψει αυτόματα το βίντεο YouTube από τη διεύθυνση URL. Μετά τη μετατροπή, μπορείτε να κάνετε λήψη του αρχείου ήχου στον υπολογιστή σας.

6. ToMP3

Το ToMP3 δεν είναι πολύ δημοφιλές, αλλά εξακολουθεί να είναι ένας από τους καλύτερους διαδικτυακούς μετατροπείς YouTube σε MP3 που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα. Το εργαλείο web είναι εντελώς δωρεάν στη χρήση και σας επιτρέπει να μετατρέψετε τυχόν βίντεο του YouTube σε μορφή MP3.

Η μετατροπή βίντεο YouTube σε MP3 είναι εύκολη. επικολλήστε τη διεύθυνση URL του βίντεο YouTube και κάντε κλικ στο κουμπί “Έναρξη”. Το εργαλείο ανακτά αυτόματα το βίντεο. επιλέξτε τη μορφή MP3 ως έξοδο και κάντε κλικ στο κουμπί μετατροπής.

Αυτό θα μετατρέψει αμέσως το βίντεο σε μορφή MP3 και θα παρέχει έναν σύνδεσμο λήψης. Ακολουθήστε τον σύνδεσμο λήψης για να κατεβάσετε το βίντεο στον υπολογιστή ή το smartphone σας.

7. Y2Mate

Το Y2Mate ήταν πάντα γνωστό ως το καλύτερο πρόγραμμα λήψης βίντεο στο διαδίκτυο. Ο ιστότοπος λειτουργεί με όλους τους σημαντικούς ιστότοπους βίντεο και διαθέτει μια ειδική ενότητα για βίντεο YouTube.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Y2Mate για να μετατρέψετε το YouTube σε MP3 και MP4. Ακόμη και εσείς έχετε την επιλογή να κατεβάσετε τα σορτς YouTube. Όπως κάθε διαδικτυακός μετατροπέας YouTube σε MP3, το Y2Mate απαιτεί επίσης τη σύνδεση βίντεο για λήψη/μετατροπή.

Η διεπαφή χρήστη του ιστότοπου είναι καθαρή και είναι πλήρως συμβατή με όλα τα μεγάλα προγράμματα περιήγησης ιστού.

8. Μετατροπέας MP3

Εάν θέλετε να αποθηκεύσετε το αγαπημένο σας βίντεο YouTube ως MP3 σε υπολογιστή/smartphone χωρίς να εγκαταστήσετε κάποιο λογισμικό/εφαρμογή, πρέπει να δοκιμάσετε το MP3 Converter.

Το MP3 Converter είναι ένα εργαλείο web που παρέχει επιλογές μετατροπής YouTube σε MP3. Ο ιστότοπος ανακτά αυτόματα το βίντεο από τη διεύθυνση URL που έχετε δώσει, εξάγει το αρχείο MP3 και παρέχει τη λήψη σε υψηλή ευκρίνεια.

Δύσκολα θα παρατηρήσετε διαφορά στην ποιότητα, καθώς ο ιστότοπος εξειδικεύεται στις μη λιγότερες μετατροπές. Επιπλέον, καθώς η διεπαφή χρήστη του ιστότοπου έχει υψηλή απόκριση, μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε και από το πρόγραμμα περιήγησης ιστού για κινητά.

9. Wave.Video

Το Wave.Video είναι ένας μετατροπέας και πρόγραμμα λήψης από YouTube σε MP3. Το βασικό χαρακτηριστικό του Wave.Video υποστηρίζει πολλές διαφορετικές μορφές αρχείων ως έξοδο, όπως MP4, MP3, AVI, MKV, WMV, MOV κ.λπ.

Ο ιστότοπος στοχεύει να διατηρήσει όλη την αρχική ποιότητα του βίντεο. το μόνο πράγμα που θα αλλάξει θα είναι η μορφή αρχείου σε MP3.

Όπως κάθε άλλος διαδικτυακός μετατροπέας YouTube σε MP3, το Wave.Video είναι επίσης δωρεάν για χρήση. Έχει προγράμματα premium, αλλά είναι προαιρετικά και παρέχουν δυνατότητες επεξεργασίας βίντεο.

10. FastConv

Το FastConv είναι ένα εργαλείο ιστού που παρέχει επιλογές μετατροπής από το YouTube σε MP3. Ο ιστότοπος δεν έχει premium προγράμματα και δεν απαιτεί εγγραφή.

Πρέπει να επισκεφτείτε τον ιστότοπο, να επικολλήσετε τη διεύθυνση URL του βίντεο και να κάνετε κλικ στο κουμπί μετατροπής. Ο ιστότοπος μπορεί να πάρει μερικά λεπτά για την ανάκτηση και τη μετατροπή του αρχείου, αλλά το αρχείο εξόδου θα αξίζει την αναμονή.

Ο ιστότοπος είναι συμβατός με όλα τα προγράμματα περιήγησης όπως Chrome, Firefox, Safari, Opera κ.λπ. Επιπλέον, καθώς το περιβάλλον χρήστη του ιστότοπου είναι εξαιρετικά ανταποκρινόμενο, μπορείτε να έχετε πρόσβαση και από τις φορητές συσκευές σας.

Λοιπόν, αυτά είναι μερικά από τα καλύτερα εργαλεία και ιστότοποι μετατροπής YouTube σε MP3 που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα. Ενημερώστε μας εάν θέλετε να προτείνετε άλλους μετατροπείς YouTube σε MP3 στα σχόλια. Επίσης, αν το άρθρο σας βοήθησε, φροντίστε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης:12 καλύτεροι δωρεάν Audio Converter το 2023

δωρεάν διαδικτυακοί μετατροπείς ήχου

10 καλύτεροι μετατροπείς βίντεο σε MP3 για υπολογιστή

10 καλύτερα δωρεάν λογισμικό μετατροπέα ήχου για Windows 11

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4905

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *