Πώς να αλλάξτε την ηλικία σας στο Discord

Ενώ παίζουν βιντεοπαιχνίδια σε επιτραπέζιο/Η/Υ, οι παίκτες χρειάζονται συχνά μια λύση για ένα μόνο πρόβλημα: πώς να επικοινωνούν με τον παίκτη με τον οποίο παίζουν.

Το Discord είναι μια εφαρμογή που στοχεύει να λύσει αυτό το πρόβλημα. Το Discord είναι μια εφαρμογή συνομιλίας φωνής, βίντεο και κειμένου που χρησιμοποιείται τώρα από εκατομμύρια ανθρώπους.

Οι παίκτες χρησιμοποιούν κυρίως την εφαρμογή καθώς τους επιτρέπει να μιλάνε με τους φίλους τους ενώ παίζουν τα αγαπημένα τους παιχνίδια. Ωστόσο, ακόμα κι αν δεν είστε παίκτης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για να επικοινωνήσετε με τους φίλους ή την οικογένειά σας.

Κατά τη δημιουργία ενός νέου λογαριασμού στο Discord, μερικές φορές οι χρήστες μπορεί να βάλουν κατά λάθος λάθος ημερομηνία γέννησης. Αργότερα, μπορεί να θέλουν να διορθώσουν το λάθος τους, αλλά χρειάζονται βοήθεια για να βρουν μια επιλογή. Στην πραγματικότητα, δεν υπάρχει επιλογή αλλάξτε την ηλικία σας στο Discord.

PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN ΣτηνΕλλάδα | Απόκτησε 2 έτη + 4 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVortex στο Viber  

Διαβάστε επίσης : Πώς να εξαιρεθείτε από τις διαφημίσεις Discord

Το Discord εμφανίζει μια ειδοποίηση αλλά δεν υπάρχει μήνυμα; Δείτε πώς μπορείτε να το διορθώσετε

Μπορείτε να αλλάξετε την ηλικία σας όταν διαφωνείτε;

Αφού ορίσετε την ηλικία σας κατά τη διαδικασία δημιουργίας λογαριασμού, δεν μπορείτε να την αλλάξετε αργότερα για λόγους ασφαλείας. Άρα, είναι δυνατόν να αλλαγή ηλικίας στο Discord χωρίς δημιουργία νέου λογαριασμού; Η σύντομη απάντηση σε αυτή την ερώτηση είναι «ΝΑΙαλλά δεν είναι όπως νομίζεις.

Για να αλλάξετε ηλικία στο Discord, πρέπει πρώτα να στείλετε email στην υποστήριξη του Discord. Μπορεί να σας ζητήσουν να επαληθεύσετε την ταυτότητά σας πριν ενημερώσετε την ηλικία σας στο Discord. Στη συνέχεια, ακολουθήστε τα κοινά μας βήματα για να αλλάξετε την ηλικία σας στο Discord.

Πώς να αλλάξετε την ηλικία σας σε διαφωνία;

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την έκδοση ιστού Discord, το πρόγραμμα-πελάτη για υπολογιστές ή τις εφαρμογές για κινητά για να αλλάξετε την ηλικία σας. Αρχικά, επικοινωνήστε με την ομάδα υποστήριξης του Discord και ζητήστε της να αλλάξει την ηλικία σας. Ωστόσο, αυτό θα απαιτούσε την παροχή του αναγνωριστικού φωτογραφίας σας στην ομάδα υποστήριξης.

Σπουδαίος: Πριν ακολουθήσετε τα βήματα, πρέπει να τραβήξετε μια φωτογραφία του εαυτού σας να κρατάτε το αναγνωριστικό φωτογραφίας σας (Άδεια οδήγησης, Pancard ή οποιαδήποτε άλλη κάρτα που χρησιμοποιείται για επαλήθευση ταυτότητας) και ένα κομμάτι χαρτί με το όνομα χρήστη Discord γραμμένο πάνω του. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κινητό σας τηλέφωνο για να τραβήξετε τη φωτογραφία. βεβαιωθείτε ότι το αναγνωριστικό φωτογραφίας και το πρόσωπό σας είναι ευδιάκριτα.

1. Αρχικά, ανοίξτε το αγαπημένο σας πρόγραμμα περιήγησης και επισκεφτείτε αυτό ιστοσελίδα.

2. Στη συνέχεια, στο Τι μπορούμε να σας βοηθήσουμε; αναπτυσσόμενο μενού, επιλέξτε ‘Εμπιστοσύνη και ασφάλεια‘.

3. Στο πεδίο Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, εισάγετε τη διεύθυνση email συνήθιζες να συνδέεσαι στο Discord.

4. Στη συνέχεια, σχετικά με το Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε; αναπτυσσόμενο μενού, επιλέξτε ‘Ενστάσεις, ενημέρωση ηλικίας, άλλες ερωτήσεις‘.

5. Στο πεδίο Ενστάσεις, ενημέρωση ηλικίας και άλλες ερωτήσεις, επιλέξτε «Ενημερώστε τα στοιχεία της ηλικίας μου‘.

6. Μπορείτε επίσης πληκτρολόγησε τον αριθμό του τηλεφώνου σουαλλά είναι προαιρετικό.

7. Στη συνέχεια, στο δικό σας Ημερομηνια γεννησης πεδίο, εισαγάγετε το σωστό DOB.

8. Τώρα επιλέξτε το πλαίσιο, ‘Επιβεβαιώστε ότι έχετε επισυνάψει τα απαιτούμενα υλικά”.

9. Στο Θέμα, μπορείτε να βάλετε κάτι σαν ‘Αλλαγή γενεθλίων‘. Στη συνέχεια, στο πεδίο Περιγραφή, σημειώστε τον λόγο για την αλλαγή της ηλικίας σας στο Discord.

10. Μόλις τελειώσετε, κάντε κλικ στο ‘Προσθήκη αρχείου‘ επικεφαλίδα στην ενότητα Συνημμένα και επισυνάψτε τη φωτογραφία που έχετε τραβήξει στο παρελθόν (Εικόνα με τον εαυτό σας να κρατάτε το αναγνωριστικό φωτογραφίας σας και ένα κομμάτι χαρτί με το όνομα χρήστη Discord γραμμένο πάνω του).

11. Αφού συμπληρώσετε τη φόρμα αιτήματος, κάντε κλικ στο υποβάλλουν κουμπί.

Αυτό είναι! Τώρα η ομάδα υποστήριξης του Discord θα εξετάσει το ζήτημα και θα αλλάξει την ηλικία σας. Η διαδικασία μπορεί να διαρκέσει μερικές ημέρες για να ολοκληρωθεί. Μόλις γίνει αποδεκτό το αίτημα αλλαγής ηλικίας, η νέα ημερομηνία γέννησης θα εμφανιστεί στον λογαριασμό σας Discord.

Πώς να αλλάξετε την ηλικία σας στο Discord στο τηλέφωνο;

Η αλλαγή της ηλικίας σας στο Discord για Android/iPhone είναι η ίδια. Μπορείτε να ακολουθήσετε τον σύνδεσμο κοινόχρηστου αιτήματος και να τον συμπληρώσετε από το πρόγραμμα περιήγησης ιστού για κινητά.

Τα βήματα είναι τα ίδια. πρέπει να συμπληρώσετε την ίδια φόρμα για να αλλάξετε την ηλικία σας στο Discord Android/iPhone.

Εάν έχετε ήδη συμπληρώσει τη φόρμα αλλαγής ηλικίας από την επιφάνεια εργασίας, δεν χρειάζεται να το επαναλάβετε από το κινητό. Αυτή η αλλαγή σε επίπεδο λογαριασμού θα αντανακλάται σε όλες τις συσκευές που χρησιμοποιούν τον λογαριασμό σας Discord.

Απαιτήσεις ηλικίας διαφωνίας σε διαφορετικές χώρες

Ο χρυσός κανόνας λέει ότι οι χρήστες του Discord πρέπει να είναι τουλάχιστον 13 ετών για να δημιουργήσουν έναν λογαριασμό Discord. Ωστόσο, η ελάχιστη ηλικία σε επιλεγμένες χώρες θα πρέπει να είναι 14 ή 16 ετών.

Στις χώρες της Καραϊβικής, οι χρήστες θα πρέπει να είναι άνω των 16 ετών για να χρησιμοποιούν το Discord. Επομένως, φροντίστε να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό μόνο εάν είστε τουλάχιστον 13 ετών.

Λοιπόν, αυτός ο οδηγός έχει να κάνει με την αλλαγή του Age on Discord. Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για την αλλαγή της ηλικίας σας στο Discord, ενημερώστε μας στα σχόλια. Επίσης, αν το άρθρο σας βοήθησε, μοιραστείτε το με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης:Τα καλύτερα ρομπότ μουσικής Discord

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4902

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *