προστατέψετε αρχεία PDF

Πώς να προστατέψετε με κωδικό πρόσβασης αρχεία PDF στο Google Drive

Αν και δεν υπάρχει έλλειψη υπηρεσίας αποθήκευσης αρχείων και συγχρονισμού, οι χρήστες εξακολουθούν να προτιμούν το Google Drive από οτιδήποτε άλλο. Το Google Drive, η δημοφιλής υπηρεσία αποθήκευσης και συγχρονισμού αρχείων, εξυπηρετεί πλέον εκατομμύρια χρήστες. Κυκλοφόρησε πολύ πίσω το 2012 και εξακολουθεί να προσφέρεται δωρεάν.

Το Google Drive είναι δωρεάν. κάθε χρήστης με λογαριασμό Google μπορεί να έχει πρόσβαση στην υπηρεσία για να αποθηκεύσει τα σημαντικά αρχεία του. Παρά το γεγονός ότι είναι δωρεάν, έχει συμβατότητα με όλα τα είδη των μορφών αρχείων, συμπεριλαμβανομένων κειμένων, εικόνων, βίντεο και PDF.

Εάν χρησιμοποιείτε το Google Drive για την αποθήκευση αρχείων PDF, μερικές φορές μπορεί να θέλετε να προστατεύσετε τα αρχεία με κωδικό πρόσβασης μετά τη μεταφόρτωση. Δυστυχώς, όμως, το Google Drive δεν διαθέτει καμία εγγενή λειτουργία για την προστασία αρχείων PDF με κωδικό πρόσβασης.

Προστασία με κωδικό πρόσβασης Αρχεία PDF στο Google Drive

Ναι, μπορείτε να προστατεύσετε με κωδικό πρόσβασης το αρχείο PDF πριν το ανεβάσετε στο Google Drive, αλλά τι γίνεται αν σας πω ότι υπάρχει ευκολότερη διέξοδος; Αυτό το άρθρο θα κοινοποιήσει τα βήματα προς προστασία αρχείων PDF με κωδικό πρόσβασης στο Google Drive. Ας αρχίσουμε.

Θα χρησιμοποιήσουμε το PDF Toolbox για την προστασία αρχείων PDF στο Google Drive με κωδικό πρόσβασης. Το PDF Toolbox είναι ένα πρόσθετο που σας επιτρέπει κρυπτογράφηση αρχείων PDF απευθείας στο Google Drive. Δείτε πώς να χρησιμοποιήσετε το πρόσθετο.

1. Ανοίξτε το αγαπημένο σας πρόγραμμα περιήγησης και επισκεφτείτε το Google Drive δικτυακός τόπος. Στη συνέχεια, συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας Google.

2. Αφού συνδεθείτε στο Google Drive, κάντε κλικ σε αυτόν τον σύνδεσμο και εγκαθιστώ ο Εργαλειοθήκη PDF πρόσθετο.

3. Τώρα επιλέξτε τον Λογαριασμό σας Google και κάντε κλικ στο ‘Να συνεχίσεικουμπί ‘

4. Στην οθόνη Βεβαιωθείτε ότι εμπιστεύεστε το PDF Toolbox, κάντε κλικ στο Επιτρέπω κουμπί. Αυτό θα επιτρέψει στην εργαλειοθήκη PDF να έχει πρόσβαση στα αρχεία που είναι αποθηκευμένα στο Google Drive σας.

5. Μόλις εγκατασταθεί, θα βρείτε ένα νέο Εικονίδιο εργαλειοθήκης PDF στην πλαϊνή γραμμή του Google Drive.

6. Επιλέξτε το αρχείο PDF θέλετε να προστατεύσετε με κωδικό πρόσβασης και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο εικονίδιο PDF Toolbox στη δεξιά πλαϊνή γραμμή.

7. Κάντε κλικ στο ‘Εξουσιοδοτώκουμπί ‘ στην πλαϊνή γραμμή του PDF Toolbox. Αυτό θα επιτρέψει στο PDF Toolbox να έχει πρόσβαση στο Αρχείο PDF σας.

8. Μόλις τελειώσετε, αναπτύξτε το «Κρυπτογράφηση PDF‘ Ενότητα.

9. Εισαγάγετε το όνομα και τον κωδικό πρόσβασης του αρχείου εξόδου και κάντε κλικ στο ‘Κρυπτογράφησηκουμπί ‘.

10. Το αρχείο PDF θα προστατεύεται με κωδικό πρόσβασης και θα αποθηκευτεί ως ξεχωριστό αρχείο στο Google Drive σας.

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να κρυπτογραφήσετε αρχεία PDF στον λογαριασμό σας στο Google Drive.

Πώς να αποκρυπτογραφήσετε αρχεία PDF στο Google Drive

Τα βήματα που έχουμε κοινοποιήσει παραπάνω θα προστατεύουν με κωδικό πρόσβασης τα Αρχεία PDF και θα σας ζητηθεί να εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης για να προβάλετε το αρχείο. Εάν θέλετε να αποκρυπτογραφήσετε το αρχείο, ακολουθήστε τα βήματα που κοινοποιούνται παρακάτω.

1. Ανοίξτε το Google Drive στο πρόγραμμα περιήγησής σας και επιλέξτε το κρυπτογραφημένο αρχείο PDF στο Google Drive.

2. Αφού επιλέξετε, κάντε κλικ στο ‘Εργαλειοθήκη PDFεικονίδιο ” στη δεξιά πλαϊνή γραμμή.

3. Κάντε κλικ στο ‘Αποκρυπτογράφηση‘ και εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασής σας στο αρχείο PDF.

προστατέψετε αρχεία PDF

Αυτό είναι! Αυτό θα ξεκλειδώσει αμέσως τα αρχεία PDF στο Google Drive. Η κρυπτογράφηση PDF θα καταργηθεί.

Προστασία αρχείων PDF με κωδικό πρόσβασης στο Google Drive Android;

Εφόσον το Google Drive δεν διαθέτει εγγενή επιλογή για την προστασία με κωδικό πρόσβασης των μορφών αρχείων PDF, πρέπει να βασίζεστε στη μέθοδο κρυπτογράφησης και μεταφόρτωσης.

Ο στόχος θα είναι πρώτα να κρυπτογραφήσετε τα αρχεία PDF με οποιαδήποτε εργαλεία και στη συνέχεια να τα ανεβάσετε στο Google Drive. Με αυτόν τον τρόπο, το μεταφορτωμένο αρχείο PDF θα παραμείνει προστατευμένο με κωδικό πρόσβασης.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να προστασία με κωδικό πρόσβασης Αρχεία PDF στο Android. Μπορείτε να κρυπτογραφήσετε τα αρχεία PDF και στη συνέχεια να τα ανεβάσετε στο Google Drive.

Εναλλακτικά, μπορείτε να κλειδώσετε την εφαρμογή Google Drive με ένα Ντουλάπι εφαρμογών.

Πώς να προστατέψετε αρχεία PDF με κωδικό πρόσβασης χωρίς λογισμικό;

Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε κανένα εργαλείο τρίτου κατασκευαστή για την προστασία των αρχείων PDF σας με κωδικό πρόσβασης. Ορισμένα εργαλεία Ιστού σάς επιτρέπουν να προστατεύετε με κωδικό πρόσβασης αρχεία PDF στα Windows.

Το καλό με προγράμματα επεξεργασίας PDF που βασίζονται στο web είναι ότι έχουν αποκριτικό σχεδιασμό και λειτουργούν καλά ακόμα και στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού για κινητά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τέτοια εργαλεία για την προστασία των αρχείων PDF σας με κωδικό πρόσβασης τόσο σε επιτραπέζιους υπολογιστές όσο και σε κινητά χωρίς να εγκαταστήσετε καμία πρόσθετη εφαρμογή.

Επομένως, εάν δεν θέλετε να βασίζεστε σε λογισμικό για την προστασία των αρχείων PDF με κωδικό πρόσβασης, ανατρέξτε στον οδηγό μας – Προστασία αρχείων PDF με κωδικό πρόσβασης χωρίς λογισμικό.

Λοιπόν, αυτό έχει να κάνει με τον τρόπο προστασίας με κωδικό πρόσβασης ενός αρχείου PDF στο Google Drive. Επίσης, αν το άρθρο σας βοήθησε, μοιραστείτε το με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης:

Πώς να προστατέψετε με κωδικό πρόσβασης τα αρχεία του Google Drive το 2022 (3 Μέθοδοι)

Πώς να δείτε ποιος έχει πρόσβαση στο Google Drive

Πώς να προστατεύσετε με κωδικό πρόσβασης ένα PDF στο πρόγραμμα περιήγησης Microsoft Edge

Πώς να κρύψετε αρχεία στο Google Drive

Πώς να προστατέψετε αρχεία PDF με κωδικό πρόσβασης στα Windows 11 (Χωρίς κανένα λογισμικό)

Η Τεχνολογία σε μια σελίδα | DirectVortex

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4892

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *