Πώς να ορίσετε περισσότερους από έναν ήχους κλήσης στο Android

Μέχρι τώρα, έχουμε συζητήσει πολλές συμβουλές και κόλπα για το Android και σήμερα καταλήξαμε σε ένα νέο που ορίζει πολλούς ήχους κλήσης και ήχους ειδοποιήσεων στο Android. Κυρίως έχουμε περισσότερους από έναν αγαπημένους ήχους κλήσης που θέλουμε να ρυθμίσουμε στο Android μας.

Αλλά όπως γνωρίζετε, το Android υποστηρίζει μόνο έναν ήχο κλήσης τη φορά. Αλλά έχουμε έναν τρόπο με τον οποίο μπορείτε εύκολα τυχαιοποιήστε τον ήχο κλήσης του τηλεφώνου σας και ήχος SMS. Ρίξτε λοιπόν μια ματιά στον πλήρη οδηγό που συζητείται παρακάτω για να προχωρήσετε.

Οι 10 καλύτερες δωρεάν εφαρμογές Ήχοι ύπνου για Android το 2023(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Ορίστε περισσότερους από έναν ήχους κλήσης στο Android

Η μέθοδος για αυτό είναι απλή και θα χρησιμοποιείτε μια εφαρμογή Android που θα σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε περισσότερους από έναν τόνους ως ήχο κλήσης Android. Και δεν θα χρειαστεί να κάνετε συμβιβασμούς μεταξύ των αγαπημένων σας ήχων κλήσης. Ακολουθήστε λοιπόν τα παρακάτω βήματα.

Οι 10 καλύτερες εφαρμογές White Noise για iPhone το 2023(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Χρησιμοποιώντας το RandTune

Το RandTune είναι η πιο απλοϊκή εφαρμογή ορίστε τυχαίους ήχους κλήσης για Android. Η εφαρμογή ήταν διαθέσιμη στο Google Play Store αλλά καταργήθηκε πρόσφατα για άγνωστους λόγους. Ωστόσο, μπορείτε ακόμα να λάβετε την εφαρμογή από αξιόπιστα καταστήματα εφαρμογών τρίτων.

1. Πρώτα, πραγματοποιήστε λήψη και εγκατάσταση RandTune στο Android σας και παραχωρήστε τα δικαιώματα.

2. Μετά την εγκατάσταση, εκκινήστε την εφαρμογή και θα δείτε τρεις ενότητες: μία για τον ήχο κλήσης, μία άλλη για τους ήχους SMS και την τελευταία για το Ξυπνητήρι.

Πώς να δημιουργήσετε σύνδεσμο κλήσης WhatsApp (ήχος και βίντεο)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

3. Τώρα, πρέπει να κοιτάξετε την καρτέλα και ακριβώς πίσω από την καρτέλα τυχαίας αναπαραγωγής, μπορείτε να δείτε την καρτέλα ειδοποιήσεων. Επιλέξτε το και πρέπει να κάνετε κλικ Προσθήκη (σύμβολο +) κουμπί που θα σας ζητήσει να δημιουργήσετε μια λίστα αναπαραγωγής.

4. Αφού δημιουργήσετε τη λίστα αναπαραγωγής, μπορείτε να προσθέσετε έναν φάκελο τραγουδιών από τον τηλεφωνικό σας κατάλογο ή τον κατάλογο αποθήκευσης ή να επιλέξετε ένα μεμονωμένο αρχείο.

5. Τώρα, πρέπει να μετακινηθείτε στην αρχική οθόνη της εφαρμογής, όπου μπορείτε να δείτε την επιλογή «Κλήσεις», «SMS» και «Ξυπνητήρι». Στη συνέχεια, πέστε κάτω κάθε ενότητα και επιλέξτε το άλμπουμ που δημιουργήσατε πρόσφατα.

Αυτό είναι! Τώρα έχετε περισσότερους από έναν ήχους κλήσης. μπορείτε να επαναλάβετε το ίδιο με τη μελωδία SMS και Alarm.

Χρήση τυχαίου ήχου κλήσης

Αυτή είναι μια άλλη εφαρμογή που σας επιτρέπει να κάνετε τυχαία τους ήχους κλήσης σας. Οι χρήστες μπορούν να ορίσουν τρεις ήχους κλήσης της επιλογής τους. Η εφαρμογή θα ανακατεύει τους ήχους κλήσης για εσάς κάθε φορά που λαμβάνετε μια κλήση. Δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή στο smartphone Android.

10 καλύτερες δωρεάν εφαρμογές ήχου κλήσης για Android το 2023(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

1. Πρώτα απ ‘όλα, κάντε λήψη και εγκατάσταση Τυχαίοι ήχοι κλήσης στο Android smartphone σας

2. Τώρα, θα δείτε την οθόνη καλωσορίσματος παρακάτω. Εδώ πρέπει να πατήσετε το κουμπί “Παράλειψη” για να συνεχίσετε.

3. Τώρα, θα δείτε την οθόνη όπως παρακάτω. Εδώ πρέπει ορίστε τρεις ήχους κλήσης της επιλογής σας.

4. Επιλέξτε τους ήχους κλήσης σας από την ίδια την εφαρμογή.

5. Μόλις τελειώσετε, πρέπει να πατήσετε «Εκκίνηση Τυχαία” στην επάνω αριστερή πλευρά.

6. Τώρα, πρέπει να εκχωρήσετε δικαιώματα για την αλλαγή της ρύθμισης συστήματος. Δώστε το να συνεχίσει. Στη συνέχεια, κάντε ξανά κλικ στο Start Random.

Αυτό είναι! Θα δείτε ότι η εφαρμογή θα εμφανίζει “Οι ήχοι κλήσης αποθηκεύτηκαν με επιτυχία”. Τώρα η εφαρμογή θα ανακατέψει τους ήχους κλήσης που έχετε ορίσει.

Χρήση ρυθμιστή πολλαπλών ήχων κλήσης

Ίσως έχετε ήδη μαντέψει τι κάνει η εφαρμογή διαβάζοντας το όνομά της. Αυτό σας επιτρέπει να προσθέτετε απεριόριστους ήχους κλήσης και ορίζει έναν τυχαίο για κάθε κλήση. Η εφαρμογή είναι δωρεάν για λήψη και είναι διαθέσιμη στο Google Play Store.

1. Πρώτα, πραγματοποιήστε λήψη και εγκατάσταση Ρυθμιστής πολλαπλών ήχων κλήσης στο smartphone Android και εκκινήστε την εφαρμογή.

Πώς να προσθέσετε προσαρμοσμένους ήχους ειδοποιήσεων για συνομιλίες στο Telegram(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

2. Θα δείτε τώρα την οθόνη όπως παρακάτω. εδώ, πρέπει να πατήσετε “Παράλειψη” για να παραλείψετε τη διαδικασία εκμάθησης

3. Τώρα, θα σας ζητήσει να χορηγήσετε μερικά δικαιώματα. Πατήστε “Επιτρέπω” να συνεχίσει.

4. Τώρα, από την αρχική οθόνη της εφαρμογής, πρέπει να πατήσετε το κουμπί (+) για να προσθέσετε πολλούς ήχους κλήσης.

5. Μόλις προστεθούν, θα δείτε τους πρόσθετους ήχους κλήσης στην αρχική οθόνη της εφαρμογής.

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να ορίσετε πολλούς ήχους κλήσης στη συσκευή σας Android.

Έτσι, παραπάνω αφορά το πώς να ορίσετε πολλούς ήχους κλήσης στο Android χωρίς root. Αυτές οι μέθοδοι σάς επιτρέπουν να ρυθμίζετε εύκολα πολλούς ήχους κλήσης και ήχους SMS στο Android σας. Ελπίζω να σας αρέσει αυτό; συνεχίστε να μοιράζεστε με άλλους.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4904

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *