Πώς να εξαιρεθείτε από τις διαφημίσεις Discord

Πώς να εξαιρεθείτε από τις διαφημίσεις Discord

Σημαντικά σημεία του άρθρου

  • Το Discord παρουσίασε το Sponsored Quests στις αρχές του 2024 ως έναν τρόπο για τους προγραμματιστές να προωθήσουν παιχνίδια.
  • Τα Sponsored Quests προσφέρουν ανταμοιβές εντός του παιχνιδιού για την ολοκλήρωση των στόχων της αποστολής, όπως η ροή ενός παιχνιδιού για 15 λεπτά.
  • Οι χρήστες μπορούν εύκολα να εξαιρεθούν από τις διαφημίσεις Discord απενεργοποιώντας τις Διαφημιζόμενες αποστολές στις Ρυθμίσεις.

Το 2024, το Discord έλαβε την αμφιλεγόμενη απόφαση να προσθέσει διαφημίσεις με τη μορφή “Sponsored Quests”. Δείτε τι πρέπει να γνωρίζετε για τις διαφημίσεις Discord — και πώς μπορείτε να τις απενεργοποιήσετε.

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVortex.gr⁩ στο Viber  

 PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN Στην Ελλάδα | Απόκτησε 2 έτη + 4 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Διαβάστε επίσης : Πώς να χρησιμοποιήσετε το Discord στο PlayStation 5

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Discord στο Xbox

προβολή διαθέσιμων αποστολών μέσω της καρτέλας ρυθμίσεων διαφωνίας

Το 2024 το Discord παρουσίασε τα Sponsored Quests για να επιτρέψει στους προγραμματιστές να προωθήσουν τα παιχνίδια τους μέσω του Discord. Αυτές οι αποστολές σάς επιτρέπουν να κερδίσετε ανταμοιβές εντός του παιχνιδιού αποδεχόμενοι αποστολές και ολοκληρώνοντας τον στόχο της αποστολής (συνήθως ροή για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα).

Μερικά από τα παιχνίδια που έχει προωθήσει το Discord μέσω αποστολών με χορηγία περιλαμβάνουν το The Finals και το Honkai Star Rail. Εάν δεν βλέπετε αναδυόμενες αποστολές με χορηγία αλλά θέλετε να τις δοκιμάσετε, μπορείτε να τις αποκτήσετε μέσω Ρυθμίσεις > Απόθεμα δώρων.

Αυτές οι διαφημίσεις Discord δεν είναι πολύ ενοχλητικές, καθώς θα τις βλέπετε να εμφανίζονται μόνο ως ένα μικρό banner πάνω από τα κουμπιά κλήσης ή το προφίλ σας στον αριστερό πίνακα πλοήγησης. Ωστόσο, υποδεικνύουν μια αλλαγή προτεραιοτήτων για το Discord, καθώς αυτή είναι η πρώτη φορά που η πλατφόρμα τοποθετεί διαφημίσεις.

Η Discord ανέφερε αρχικά τα σχέδιά της να διαφημιστούν μετά από έναν γύρο απολύσεων που επηρέασαν περίπου 170 υπαλλήλους και την επακόλουθη πρόσληψη νέων υπαλλήλων για θέσεις πωλήσεων διαφημίσεων. Δεν είναι σαφές πώς θα αλλάξουν οι διαφημίσεις Discord στο μέλλον, αλλά φαίνεται ότι μπορεί να προετοιμάζονται για περισσότερα.

Πώς να εξαιρεθείτε από τις διαφημίσεις στο Discord

απενεργοποίηση διαφημίσεων σε διαφωνία μέσω των ρυθμίσεων απορρήτου και ασφάλειας

Εάν δεν σας ενδιαφέρουν οι Διαφημιζόμενες Αποστολές, είστε τυχεροί: Το Discord έχει κάνει τη διαδικασία απενεργοποίησης των διαφημίσεων απλή. Για να απαλλαγείτε από τις Διαφημιζόμενες Αποστολές, θα πρέπει να πλοηγηθείτε σε Ρυθμίσεις > Απόρρητο και ασφάλεια και μετακινηθείτε στο κάτω μέρος της σελίδας.

Κάτω από Πώς χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σαςθα δείτε μια επιλογή με τίτλο Ανταμοιβές εντός παιχνιδιού (γνωστές και ως Quests). Κάντε κλικ στο ρυθμιστικό στα δεξιά αυτής της επιλογής για να απενεργοποιήσετε τις Διαφημιζόμενες Αποστολές. Αφού το κάνετε αυτό, δεν θα βλέπετε πλέον αναδυόμενα παράθυρα αναζήτησης.

Ενώ το Discord δεν είναι μόνο για παίκτες, αυτές οι προσφορές επικεντρώνονται σε όσους παίζουν παιχνίδια ενώ χρησιμοποιούν την πλατφόρμα.

Δεν είναι σαφές πώς θα εξελίσσονται οι διαφημίσεις στο Discord και αν θα μπορείτε πάντα να εξαιρεθείτε. Αλλά προς το παρόν, μπορείτε να απενεργοποιήσετε τις Διαφημιζόμενες Αποστολές εάν δεν σας ενδιαφέρει να τις λάβετε.

Share your love

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *